Here I come again...

Som ni vet landade jag på turkisk mark i lördags natt o var ordentligt trött efter flygresan! Chocken blev dock när jag gick in i mitt såkallade rum, öppnade varenda dörr som fanns där o insåg att VARENDA SÄNG VAD FULL...Hmm? Det visade sig att jag hade fått fel rum o i det rummet jag skulle vara fanns både en dubbelsäng (varav ena sidan var upptagen av norskan jag åkte m) o en enkelsäng- valde självklart dubbelsängen...and along come Zandra. Så vi tre tjejer knödde ihop oss o hade det riktigt varmt, svettigt o mysigt...Gårdagen var lugn o skön- lite utforskning av hotellet, minidisco, presentationer osv...Sen på kvällen blev det MR Pegasos World- som självklart blev vår danske kiddyrep Jens. Jag har fortfarande inte trättat min man- vilket gör mig galen men jag får hålla mig till tåls för jag vet att jag är här för att jobba o inget annat...men jag vill jag vill jag vill!


(spana in snygga Maria på bilden där jag står på en ramp o hon vänder sig om hahahaha)
(och JA Amanda- Yusuf är kvar)

Saknar er hemma- men inte lika mycket som sist...det blir ju en vane (stavning?) sak av det hela o det känns som jag är "hemma" när jag går runt här på hotellet. I morgon kväll ska alla åka till sina hotell- o flytta in i de lägenheter vi ska bo...Det ska bli spännande! Snart kommer jag nog återgå till att skriva på Resedagboken.se eftersom det är lättare för (inte så tekniska) människor att bara få ett pling på mailen om att jag skrivit ett nytt inlägg...Man får ju tänka på alla!

Älskar er mest
-Over and out-

Come fly with me come fly lets fly away...

Om någon timme tar vi bilen upp till Landvetter o gråter floder.

Halv nio går planet ikväll (om det inte är några förseningar). Vi ses i Turkiet älsklingar.

-Over and out-

Tears stream down you face...

when you loose something that you can not replace
Inte direkt kanske- men aj vad ont det gör i hjärtat.

0955- 1447---> umgås m Sandra o Linus i stora staden
(säg till om jag ska ta bort! *gäller dock bara bilder på bebusen Sandra)



Väl hemma har jag gråtit, sytt, pratat m Amanda o farmor, knött ner att i väskan för o väga (22 kg!- grattis Malin!!) O nu kommer snart Madds o Broo för the last supper...haha

-Över och ut-






Its geting harder and harder to breath

Övermorgon- eller i morgon- se det hur du vill! Åker gör jag jävligt snart ändå!

Sista arbetsdagen på SuperDagiset idag- usch o bläk vad jobbigt det var att säga hejdå till allt där! Lämnade 2 fotbollar till varje avdelning o i personalrummet satte jag in en ljuslykta m både godis o ljus i...Fast dom får äta sig ner till ljuset minsann! Inte en enda tår visade jag dock fröknarna eller barnen- men när jag sedan stängde- släckte o låste- o dagiset var helt tomt så kom tårarna...Usch vad jag tycker om dom!

Hem for det på cykeln- så sjukt kul o cykla att jag dör! Underbar kännsla när viden sveper tag i dig o dina ögon rinner som tusan o gör dig blind...dessutom när ögonen börjar rinna så börjar näsan rinna- jag ÄLSKAR att cykla! Var nära på att köra på en liten kiddo som sprang ut från BVC i Centrum! Precis innan så är det en nedförsbacke o ögonen rann som f*n o jag tänkte precis innan killen sprang ut att "shit om det kommer en liten här nu utspringandes jag lär inte se ett piss"...And so It did. Men eftersom jag precis tänkte tanken så var jag ju beredd! Mamman blev dock arg på sin son o inte på mig- inget hände men han ska ha koll på saker o ting...Killen var kanske 3 så det var ingen liten liten plutt...

Hem- sega i soffan tills grannarna/extra familjen (Fannys family) kom över o jag svullade i "sista" tacosen! Fyyy fan vad jag åt. Mums på det. Fick som förra året en liten hejdå present...o som förra året så bölade jag som fan. Ett kort på mina 3 älsklingar o some money- dom hade dock varit smarta (?) o växlat in dom till lira (kanske för att Linda VET hur mycket jag ÄLSKAR att shoppa?!) så nu slipper jag göra det! Älskar er lika mkt som min riktiga familj...(bara att skriva "riktiga" familj får mig o tänka att vaddå "riktiga" det är ju dom också!) o jag kommer sakna ihjäl mig efter er- men Linda, ge inte upp kampen- vi syns i sommar!

Nu blev det lite väl jobbigt här- men Jessica vi har inte pratat på JÄTTELÄNGE men nu syns vi snart!!! Saknar dig o min prins. O ja- jobba du på brännan...du som bott i Turkiet sen januari...o så kan vi jämnföra sedan- med mig som bott i Sverige sen november.

-Over and out-

If today was your last day...

Vad händer vid en panikattack? Ångest och panik är delar av ett alarmsystem som vi alla har och som gör att vi snabbt kan uppfatta och reagera vid fara. Men hos människor med ångestsjukdom är systemet överaktivt och aktiveras utan egentlig orsak. De nervceller som aktiveras vid en panikattack finns i hjärnstammen.
Vid en panikattack skickas nervimpulser uppåt i hjärnan, så att vi upplever stark ångest, och ut i kroppen, där en mängd obehagliga symtom kan uppstå: hjärtklappning, svettning, skakningar, andnöd, kvävningskänsla, obehag i bröstet, illamående, svindel, overklighetskänslor, frossa, rädsla för att dö, etc.

(pfizer.se)



Vad är det med mig? Jag får dra efter andan flera gånger när jag börjar tänka på packningen o det som har m att åka o göra. Vill jag inte eller vad är det för fel? JO jag vill! Jag vill jag vill jag vill. Men mådde jag så här förra året med? Det kommer bli bra! Det vet jag. Men idag skulle jag börja kolla på vilka juveler jag vill ha med mig ner o jag började lipa när jag kollade igenom lådan...eller erm jag menar kassaskåpet. Men jo det här blir bra-
det är bara att lämna som är så j*vla jobbigt.


Never to be forgotten about...






Grattis mammi o pappi på eran bröllopsdag! Klarar man att vara gifta efter allt ni gått igenom är det något speciellt.
Älskar er båda- equally

Im walking on sunshine...

waoa and dont it feel good?

Fyra timmar i solen har sitt lilla resultat- and I love it...
 


Eftersom det enda jag gjort idag har varit o solat så finns inge annat att rapportera. Jo! Jag var en sväng på gamlagamla skolan (åk 4-9) o tjingsade på förra klassmentorn Marianne- det var trevligt o som vanligt har hon åsikter om allt...
"Malin du äter väl Ppiller? För annars så innan du vet ordet av sitter du där m 15 små turkbebisar m lockigt hår o bruna ögon krypandes omkring dig!"
Hon är en av dom bästa- fortfarande!

-Over and out-



...how to save a life...

.9.

Som sagt tog jag tåg-tåg-buss-Volvo i måndags till Stora Mellby o myste m Sandra o Linus (Glennis vart ute hela tiden o sågade träd, o fingrar, i trädgården). Det blev lite ICA, lite fika, lite cocacola (ajja Malin!) o mycket grillat...(när Glennis hjälpt oss att få den tänd!) Sen efter jag nattat min gris så kollade vi på någon Bfilm på 4an, jag är inte mycket för deckare men det vart lite rysig ibland...men så uppenbar!



Igår (tisdag) blev det två promenixar, lite solning o fika på altanen, korv m bröd o återigen cocacola...Sen underbara buss o tåg turen hem till Götleborg o Lindome. Vilken stor kille han blivit förresten! Sitter nästan helt själv o stark som en oxe! Söt som tusan o ett riktigt charmtroll med. Har sällan träffat en bebis som ler så mycket som han...min lilla gris.



Idag har det varit Kungsmässan på programmet (ovanligt va?!) med fyndshopping! Spanat in en bh på Lindex ett tag- skulle köpa den idag...vaddå? Jo rea på den- tack! Sen 4 pocket böcker för 3- kanoners! Sen ytterligare en bh på rea- plus halva reapriset! Wonderful. Nagellack blev det också (25:- på Lindex Persson) o ett par sunbrills jag sett på Glitter för någon vecka sedan...Skönt o slösa pengar. Not.

Snart blir det babysitting hos Fanny för pappsen där ska på fotboll o mammsen är på möte...
O ikväll Greys- givet!

-Over and out-

The number is 12...

Nedräkningen har börjat på allvar- 12 dagar tills jag tar mitt pick o pack o beger mig till underbara Urki...Vart vet jag inte ännu, men jag hoppas att utbildningsdagarna hålls i Side...eller gör jag det? I Incekum är det ju nära o bra till Jessica i Alanya...hum...Kluvet. Snart bär det av iaf o det är sjukt blandade känslor som rör sig i min hjärna o kropp nu!

Man har gått hela vintern o längtat, gråtit, sucktat över att få komma iväg- men nu när det närmar sig så börjar ångesten krypa upp över en...Förra året visste jag inte vad jag gav mig in på, men det vet jag iår. Dessutom har jag mer där nere än förra året- jag har min man...jag har (jo visserligen fanns hon allt där nere förra året med men!) Jessica som i sin tur har min prins Atakan...Här hemma har jag? Min familj, min andra familj (Jögi's) o Sandra som i sin tur har min gris Linus...Något direkt liv skulle jag väl inte påstå att jag har; jobbar som dagisvikarie när det passar dom o umgås inte m de jag fortfarande pratar m från skolan för att....erm ja du bra fråga! Åker ibland dryga 1,35 minutrarna till Stora Mellby o myser m Sandra o Linus- men det är inte ofta. Så jag vet att jag gör rätt i att åka- det är inte det som är grejen...Men som jag o Kristina sa igår- jag ska vara borta ett tag igen så det vore konstigt om det inte kändes lite konstigt.


(kan ni förstå att jag vill dit när man har en sånhär goding som väntar på en!)

Just idag ser jag bara fram emot att få sätta mig på först min pendel 1125 till Götleborg- sen 1217 Alingsåspendeln- tillslut 1306 bussen 560 till Sollebrunn o allra sist Sandras volvo...Framme 1400 i princip

- Over and out -

There's only one word

Idioter.

Hemma premiär igår- nytt år, ny säsong ny arena...Vädret var på topp, solen stekte över hemmaklackens läktare o boy I wish jag stod i den men fick på håll skåda pojkar i baraöverkroppar, solglajor o matctröjan nervikt i byxlinningen. Dagen kunde knappast bli bättre- resultatet kunde knappast bli bättre...6-0 till det enda rätta!
6-0 till Blåvitt.


Tog tåget 1255- lungt o sansat på Centralen...lungt hela vägen fram till Gamla Ullevi där jag såg en kille ligga på marken m sin halsduk tryckt mot pannan o 15 personer som stod runt om honom. Träffad av en glasflaska. Halsduken som va blåvit talade om vart ifrån flaskan kommit. (Enligt GP idag så klarade sig killen m ett skärsår) 10 minuter senare kom pappa o lillbroo, som åkt in tidigare o besökt krogen, o mötte mig utanför sektionen...Lillebroor riktigt skärrad o pappi rejält förbannad- apor (läs Djurgårdare) på väg ifrån Centralen till sin del av Ullevi hade varit tvugna att gå förbi Blåvitt-shoppen o biljettkön o bestämt sig för att rusa in i hopen människor o börjat sparka o slå på folk m blåvita färger på sig...Jocke (Fannys pappi) fick precis tryckt in Freddi (lillbroo), Gustav o Nils i ett hörn hängandes över dom för att skydda kiddsen mot härjande apor. I GT idag står det om en kille i 12års åldern som också stod där- o stängde jackan på vägen hem efter matchen för att han var rädd att bli påhoppad.



Som jag skrev där uppe var det en rejäl seger för våra blåvita änglar o vädret, arenan o resultatet gjorde det lätt att vara blåvitare igår...Innan första halvlek så ledde vi m 4-0 o flera av Aporna började röra sig ifrån arenan- då det var 45 minuter kvar av speltiden! Matchen IFK-DIF anses vara en högriskmatch (av rimliga skäl!) o flertal polis piketer fanns i stan...Felet begicks långt innan polisen hann göra något- felet begicks när man lät Aporna gå ifrån Gamla Ullevi innan matchen var slut...Nere på Drottningtorget väntade Apor o var (självklart!) besvikna över dåvarande resultatet (o beviknare skulle dom bli) o när sedan matchen var slut o glada IFKare begav sig mot torget o Centralen utbröt kraval liknande bråk...Flaskor, stenar o glas haglade över barnfamiljer, pensionärer o människor som bara var påväg till spårvagnarna...Piketerna blockerade vägen m sina stora bilar o trafiken stod helt stilla...Mitt på gatan låg en man o blödde i ansiktet- varför? Ingen vet säkert ännu men enligt vårdpersonal på plats såg det ut som han fått en rejäl smäll av en glasflaska.




Senare satt ett 10tal IFKbös på Rockbarens uteservering när ett 30tal Apor gick förbi o, inte helt oprovicerat kan jag tänka mig, flög dom blåvita ÄRTHJÄRNORNA på Aporna o en kille som inte tillhörde någon av färgerna-varken blåvitt eller blåttblått- satt avdeckad mot väggen...Nötter. Jag blundar inte på något vis för att vissa IFKsupportrar är lika stora jubelidioter som vissa av Aporna- "ondskan bär inga färger"  o det finns rötägg i alla klackar. Men som blåvitare hör man om Apornas framtåg- o när vi sen besöker Stockholm så hör Aporna mer om de blåvitas framtåg. Det är så det är inom fotbollskulturen



I GT idag skriver man sanningen- så länge idioterna vet att deras straff blir minimalt, så länge dom vet att chansen att bli straffad ÄR minimal, så länge dom vet att chansen till åtal är minimal o så länge dom vet att det dröjer minst 1- 2 år innan åtalets tar upp- kommer dom fortsätta att leka rövare o sedan, m lite tur, bara bli straffade för det som skedde för 2 år sen...

I GP idag gör en av Apornas klackansvariga bort sig rejält m kommentaren
"Vi har aldrig haft några problem med Djurgården supportrarna "

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=488624&ref=puff
http://www.gt.se/nyheter/1.1530173/supportrar-trangde-igenom-avsparrningar
http://www.gt.se/nyheter/1.1530324/vilt-slagsmal-efter-matchen

-Over and out to the sunchair-

Sun is shineing...weather is sweet

Så jävla bra för er då.

Påsk...vem bryr sig egentligen? På riktigt liksom. Jag har ju ändå inga vänner så vad spelar det för roll om Skärtorsdagen är en av årets största festdagar? Har ju ändå inga o vara med...jävla roligt m påsk alltså!

Det enda positiva är att solen lyst hela dagen, men trots att det varit 20 grader varmt här i solen idag så har jag inte haft tid till o sola. Först städa hela huset, sen Coop, sen 1 timma senare påsklunch m farmor, farfar,farbror,mamma,pappa,bröder o Madde...Ingen ide o gå ut o sätta sig en timma (dessutom var det inte 21 grader då för kl vart bara 1200!) o sen påsklunch fram till 1630- lämna Madde på Maxi o köpa varsin påskpresent till päronen o sen hem- upp till Marre o kirra Frittekortet (tack underbara du!)...hem till bror en stund o nu hemma igen...Ser ni någon lucka? Samma väder utlovas i morgon men jag kan inte sola då heller- Nya Gamla Ullevi ska få sig ett besök då IFK Göteborg möter Djurgården (läs Aporna) från Stockholm...Amandas lillebror ska jag spana efter...han skulle vara den som var fullast, gapigast, den som moonade o (jag citerar) "han som klättrade på alla andra"...Inte så Amanda- men ALLA i Djurgårdens klack är gapiga o "klättrar på alla andra"...det är inte för inte dom kallas Aporna...Vinst hoppas vi iaf på för vår del! Första matchen på hemma plan o om ni vill bli glada för min del så hinner jag med ett derby också! Wonderfull. Dyra biljetter men det är det värt kan jag lova!

Nu ska jag glassa vidare i ett 28 gradigt varmt hus o mitt nya favvo halsband (självklart m kläder också- oroa er inte!)...Blir lite ost o kex-bricka här framåt 2000. Broo är på besök ikväll- mys!
Längtar tills på måndag- då ska jag få åka tåg till Alingsås...

-Over and out-

Got a oneway ticket...got a oneway ticket to the bluues...

Finally.



Fick den idag. 1820 landade den i maillådan- full med överraskningar...not. Kul iaf att jag inte åker ensam, åker m 2 andra bejbs; en från Växsjö (minns jag rätt?) o den andra från Norge- trevligt. Planet avgår som jag trott...2030 den 25/4
Hoppas bara att vi inte får lika otur som Angelica fick i lördags när hon åkte m "samma plan" då det vart försenat till 2230!

En rejäl överraskning dock var antalet kilo som vi får lov att packa ner...domen lyder; 20kg
Jag menar 20 kg? Vad är det? Iiiingenting!!! Förra året fick vi ta 30kg, flertal guider o annat folk har fått ta 30kg i år...
Men vi miniklubbare är väl inte lika fina som dom andra guiderna. Nu återstår bara o se hur mycket Kreta people får ta med eftersom hon sagt till dom att hon skulle återkomma m vikten...När jag ifrågasatte sa hon bara att såhär är det o försök packa lätt...Dessutom sa hon att jag skulle observera att under 50% av guiderna fick extra kilon...Jag själv, dagisfröken som jag är, tycker jag att det ska vara lika för alla- no matter what. Får en så får alla eller så får ingen- o eftersom folk redan är på plats som fått- så får man ge till de som kommer också!
Men vad vet jag? Jag är ju bara miniklubbare.
Så dumt av mig.

Nu blir det TANDBORSTNING o sedan läsa tills jag somnar...jobb i morgon!
-Over and out-


Im singing in the rain Im siiinging in the rain...

...fortsättningen på sången stämmer f*n inte in på mitt humör...inte låtens ton heller...alldeles för glatt när det regnar!

Ja precis- utanför fönstret pissar Gud o man kan tro att han druckit upp hela Medelhavet så alla mina äckliga kompisar som befinner sig i närheten...hur verkar det? Är det en tom sandpool hos er nu?

Anyway...skulle bara klaga lite på vädret. O på hur j*vla segt allting är här hemma när man inte jobbar o regnet bara ÖSER ner! Ge mig min flygbiljett nu, o ge mig ett flygplan så jag kan åka idag...vad ska jag göra här hemma i 17 dagar till?! 17 dagar?!?!?!? O shit! Det är ju snart.

-Over and out-

Goodbye my lover...

Men se där ja. Ullared idag igen.

Jo så sant som det är sagt- min mamma o jag älskar Ullared! Idag bar det av igen trots att det bara vart dryga 2 veckor sedan vi var där...varför? Jo för att vi ville. O för att mamma ville köpa mera nya ramar till fotona i vardagsrummet (äntligen! vi har haft samma ramar sen fotona togs på lekis)...Jag kom inte hem tomhänt heller för den delen! Hittade lite basic linnen, en svart kofta o dom obligatoriska trosorna. Dessutom köpte jag en del av presenten till mannen- två Marabou choklad o en påse Daim...Varför? Jo för han önskade sig endast choklad! Tråkmåns. Dessutom ska jag gravera in en typ militärbricka m hans o mitt namn i när jag väl kommer dit eftersom det är så fruktansvärt billigt att pyssla m sånt i Urki! Blir nog bra.

Efter Ullared blev det Kållered o Cassels för o kolla om dom fått in några fina nya Only (aka VeroModa) kläder men ikke sa Nicke- hem o påskpyssla vart det o när riset var klätt så åkte shoppoholicarna ner till Kungsmässan o där införskaffade jag mig mina två tunics från Gina jag spanat ut förra veckan. Kalas. Efter det så spenderade jag lite mer pengar på Halens.se (eller jag har ju inte betalt ännu men man får ju räkna m det!) o kirrade mig två bikinis, varav den ena kommer komma i mitten av Maj då Angelicas från Ellos.se också kommer så mammi får posta ner dom till oss i Urki o den andra kommer om 7-10 dagar...Det är samma modell på dom jag beställt så om den ena inte passar (den som kommer tidigt) så kan jag ju bara avbeställa den andra- smart tänkt I know!!!

Man tycker man inte gjort av m så mycket pengar för allt inte dras på en o samma gång men 250:- på Ullared, 298:- på Gina o ytterligare 298:- på Halens.se...Visserligen kommer mamma få betala 149:- av de 298:- när hon hämtar ut min bikinis i mitten av Maj men men.

Angelica har varit borta sen i lördags kväll o det känns skumt att inte prata m henne var eviga dag- speciellt skumt kändes det igår när jag vart på mongodagis o inte kunde prata m henne om det! Haha. Små vardagliga saker som försvinner o tillvaron blir helt uppochner. Fast jag antar att vi kommer få nog av varandra i sommar då vi ska bo, arbeta o leva ihop...Wish us luck!

Nu blir det vänner o sen Navy- Angelica är förresten m Jessica o Attis ikväll...O Malin är inte det minsta avundsjuk.
-Over and out-

Wohaa Im a alien...im alittle alien...Im a englishman in NewYork

Helgen har varit heeeelt okej.
Fredagen var väl förvisso rätt seg- men hey! Den tog ju slut den också.


Gårdagen spenderades i liggande läge ute på altanen- GÔÔÔÔR GÖTT som vi säger på götteboska- i solstolen o med näsan i vädret. Jag tackar ja! Lite bus m StarWarsGubben Luke Skywalker o prinsessan Leya hanns också med (läs William o Fanny)...Fanny har ett speciellt öga för bilar o går fram till varenda bil o säger "brumbrum"- jättesött...bara det att hon springer mot vägen också o säger "brumbrum" så henne får ni allt hålla i koppel i sommar!!! Färdiglekt blev det tillslut, även om prinsessan började gråta när jag vart tvungen o gå, o in bar det av för att duscha o fixa inför tacosen...Hackelihack o fräselifräs...Runt 2030 fick vi äntligen äta (eftersom någon som skulle komma om 10 minuter kom om 1 timma så gav vi tillslut upp o började äta utan honom)...o sen blev det SingStar, efterrätt, GalenPanna o ett glas för mycket för Malin- fast såklart, har man inte druckit på lääänge så räcker det m ett halvt glas för mycket!

Some pics!




Idag bar det av till Göteborg- strosade runt i affärerna o hittade min älskade mascara som jag letat efter överallt...Idag var mitt sista hopp Åhléns o se där! Dom hade den. Vattenfastare mascara får man leta efter. Tjingsade på Jossan som jobbade i ett överhettat DNA (fel på ventilationen!!!) o sedan fika på Femmans Café o sen en kaffe från Espresso! Mums! Eftersom jag vart så uttråkad förut så tog jag tag i dukarna som mamma ändå skulle stryka nu i veckan..snäll dotter som jag är. Funderar på om det går att sitta ute utan att frysa ihjäl i blåsten men jag kanske kan ge mig lite, fick rätt rejält m färg igår o dessutom så är det 20 dagar kvar tills jag åker till Urki...o dessutom finns ju solariet kvar...haha.

Nej nu blir det att gå igenom lådorna i hallen här uppe för mammi tycker jag barrierar alla som finns.
We will see

-Over and out-

Hot or not

Hjälp mig bestämma mig.
Vill ha alla kommentarer.
Känner du mig eller inte? Spelar ingen roll!


-Ge mig din åsikt-

Well that sucks!

Ledig idag- skönare än skönast. Tror ni dock inte att solhevetet bestämt sig för att INTE komma fram i dag? Joho då! Jag som hade tänkt o ligga o steka i carporten har fått tillbringa den på Kungsbacka, hemma i mitt slott o sedan på Systemet o Willys...Oj va brun jag blev! Nu ser jag dock att det börjar spricka upp, men klockan är snart 1700- känns lönt o sola då.

Som sagt har det inte blivit många knop här i Lindome idag- Kungsmässan m mammi (fick köpt mig ett par ballisar på Indiska o en VanillaLatte på Espresso), sedan hem o damma allt som kom i min väg...Besök hos Fanny som vart sjuk o förtjänade ett litet paketet (balla solglasögon i cerice o en matchande handväska i tyg m fjärilar på- sjukligt sött!) o oj så glad hon blev för paketet- ännu gladare när hon såg att det var glasögon i det! Vi lekte en stund tills bigbroo picked me up o vi åkte till Syssie o sedan Willys- blev en nätt summa på 545:- <- på WILLYS alltså...inte på Syssie. Gjorde ett glasstest på bilddagboken.se o blidde Soleros nyhet o jag måste erkänna att beskrivningen stämde in på mig till kanske 100%...


"Jag är en soldyrkande mjukis som älskar både frukt & bär"

I kväll blir det som alltid rekor framför Så Ska Det Låta o i morgon kommer bigbroo, Madde, Jossan, Deas o Daniel hit o käkar lite tacos o sjunger lite SingStar...trevlans

-Over and out-

I wanna touch you right now...

Malins sommar 2008
Arbetade kanske 16 timmar om dagen- dag som kväll/natt/tidigthelvetes morgon
Gassande sol
45 gradig värme
120 barn
Alkohol som flödade
Sena nätter på kvällen innan dayoff...


Miniklubben = 0930-1330 (hände att man blev uppringd för o springa o göra See off/See in)
Siesta = 1330-1430 (där jag ofta klämde in Välkomstmöte eller See off/See in
Miniklubb = 1430- 1700 (hände att man blev uppringd för o springa o göra See off/ See in)
Siesta = 1700-2015 (återigen varning för See off/ See in, dessutom hinna äta och vara på "kids dinner")
Minidisco = 2015-2115
Kidscontrol= 2130-2300ca (hände dock bara en gång för mig o det tycker jag är snällt m tanke på hur många See off jag gjorde under sommaren!)

Så här rullade det på under högvarven på PW o I loved it...Samtidigt som jag hatade det- just då. Men är taggad igen- kanske inte för samma tempo för iår finns ju det redan en ansvarig o PWguider so thank God for that...Fast visst var pressen en del av det roliga. Lägg dessutom till på listan att kvällen innan ledighet så drog man kanske 2200- myste på Sunshine balkongen o sedan ut i natten tills 0300-0400 (?) o sedan hem i säng...vart man inte ledig dagen där på så kanske det slutade runt 0100-0200...Om jag då inte hade en See off på natten- vilket jag tog trots min lediga dag dagen därpå...O det blev ett j*vla ramaskrii när dom andra tjejerna fick en See off på SINA "lediga nätter"...stackars er.

Min vecka här hemma
Måndag = 0900-1230 Jobb
Tisdag = 1000-1500 Jobb
Onsdag = 0900- 1730 Jobb
Torsdag = 0900- 1700 Jobb

Och jag är helt död. Jag är så trött att jag bara la mig i sängen o storgrät förut...För vaddå? För att jag är trött. Visst kanske det finns annat som spelar in- men jag kände verkligen att jag kräks på allt o bara började gråta. Thats me. So far är jag ledig i morgon o so far så ska jag sitta i carporten i bikini o bränna fläsket - bara för att jag nämner detta nu så kommer det regna i morgon så dont blame it on me- men våran termometer som är rakt i solen visar f*n 21,5 grader så jag är ju DUM om jag inte solar om det är lika varmt då.

Är inge kul o prata m o ännu mindre kulig att läsa nu känner...
-Over and out-

RSS 2.0