Maybe I was wrong for trying to pick a fight...

Nothing can make me fall.



Idag har jag verkligen kännt hela dagen att fy fan va bra jag har det egentligen! Det enda som skulle göra mitt liv bättre var om mitt hus, min familj o mitt allt låg i Turkiet...Men så är inte fallet så jag får nöja mig med den tillvaron jag har här! Igår under dagen vart jag på Lek&BusLandet m Angelica o hennes kompis barn Leo o snacka om att jag har träningsvärk idag! Upp och ner, ner och upp- för varenda jäkla grej o hej o hå va snabba vi var i jämnförelse m lille Leo!!! Senare blev det en vända på staden o en fika m mamman till Leo o ena lillalillasystern Enja (stavning?) o när vi sagt hejdå så gick vi självklart "en sväng i affärerna" vilket igår innebar BikBok o Gina...På BikBok gjorde Angelica ett impulsköp på 1299 kr från MITT konto (jaaa hon ska föra över dom sen!) o dessutom fick jag ett par killerörhängen...Mums! Sen gick vi över  till Gina o där köpte jag min efterlängtade jeansjacka som jag redan är kär i o bara vill använda använda använda...So I did. Igår kväll tog vi tåg o buss till Hissingen o umgicks en stund m the englishmen som kommit över till Svea över helgen o det var riktigt kul o träffa dom efter 2 år!!! Synd bara att dom börjat dricka runt 1600 så när vi kom vid 2200 så var dom typ deckade...oflyyyt! Men kul som sagt o jag får väl se om jag åker in o träffar dom ikväll igen- vilket dom gärna ville.



Idag vart jag på "Torget" m familjen o där fick jag återigen ett par örhängen o återigen var dom i form av peacetecknet bara det att dom vart lite mindre (o några hekto lättare!)...Älskar peacetecknet nuförtiden o har det både på sjalen, halsbandet o nu två par örhängen...Dessutom finns det en mumsig tisha på BikBok m ett färgglatt peacetecken på magen. MUMS!

.Ni blir det avgång till grannarna o sen får jag se om jag pallar att åka in till Götleborg.
-Over and out-


Cupcakes are like love...

Friday friday friiiiday.

Idag har jag hoppat runt på Lek & Buslandet m Angelica o hennes lille vän Leo- herregud jag va helt slut efter en timmes lekande o efter lunch trodde vi att vi skulle gå därifrån men lillkillen fick mer energi o POFF så ville han leka mera...Tillslut lockade vi m honom till leksaksaffären så han fick en leksak av Angelica...

Ikväll ugglar vi oss iväg till Bu o Jessica, vilka är det? Jo du det är Jessica som gick i årskursen under oss o Bu är hennes engelska kille...Känner vi dom väl? Nej men Mark o Tony är här över helgen o dom ville jag träffa men kände inte för att dra på 20års fest hos personer jag inte känner så jag drar m mig Angelic vilket känns mycket bättre! What to wear I dont know but my new denim jacket from Gina and my biiiiiigggg peaceearings is two of the things but I think -3 degrees demands something more than just a jacket and a pair of earings.

-Have I nice night- I hope we will-
-Over and out-


I’m gonna trade this life for fortune and fame

Jesus va veckan har gått fort! Redan torsdag idag o i morgon är det fredag!

Veckans bloggande har inte varit jättekul eftersom jag inte haft jättekul, eller jo förresten- dagen m Tessan väger upp hela tråkiga veckan så min vecka kan knappast ha varit bättre! Eller jo förresten, om Linda också varit hemma (eller kommit hem!!!) hos mig så hade det varit underbart. Men livet är som det är- orättvist. På datorn spelar Coldplay Beautiful World o Christ Martin försöker övertyga mig med sitt "we live in a beautiful world yeah we do yeah we do" men jag köper nog inte den fisken idag! Kollade på Malou efter 10 idag o när man sett hennes program kan man verkligen fråga sig om världen är så himla vacker. Hela veckan har dom tydligen uppmärksammat cevilkurage o idag handlade det om en tjej som våldtagits, slitigt sig loss o sprungit fram mot en taxichaufför som promenerade mot sin bil o skrikit på hjälp men han hade bett henne dämpa sig o gå där ifrån...Istället hade en man stått i sitt fönster o sett förloppet men också sett denna taxichaufför o sett hur han gått in i sin bil o kört där ifrån. Samtidigt hade han sett att våldtäcktsmanen närmade sig tjejen igen o då bestämde han sig att det var dags att ingripa så han tog ett stolsben (från en pall som tidigare under kvällen gått sönder!) o gick ner o räddade flickans liv...Räddade hennes liv? Hur då? Manen hade en fin fin kniv som han mer än gärna visade flickan om hon skrek...Två saker som får en att tänka att världen är ful o smutsig är våldtäckmännen här i Sverige (på alla ställen i världen!!!) o den där taxichauffören som bara lät det gå förbi...Nu spelas istället Besos m El Canto Del Loco- en mycket mer positiv låt som inte får mig att tänka på hemskheter utan mer på min underbara vän Linda. Kom hem nu!



Dagen har inte innehållit sådära jättemycket, förutom Efter 10 då...Har skrivit rätt rejält på den (den andra) underbara uppgift Företaget gett oss o ska väl nu i princip bara skriva in den på datorn så mitt underbara Word kan få räkna tecknen för det tänker jag inte göra själv! Helt otroligt att bara på två dagar så känns det som om jag vore tillbaka i skolan o i smyg gillar jag det nog eftersom jag längtar tillbaka till skolansrutiner ibland...men inte såpass mycket att jag förstår hur folk kan välja att plugga vidare när det finns så mycket annat kul här i världen att göra! Förutom du Isak (o dessutom Annette Laufer) som trots allt släpat sig över halva jordklotet för o plugga- men samtidigt ge sig ut på ett äventyr! Dagens mest äventyrliga sak jag gjorde var väl o mixa mig en smotiee tror jag...Jessica's paket jag skickade kom äntligen fram idag o checka in hur snygg min prins blev i den keps o jacka jag o Angelic köpte till honom (även fast
det var jag som valde eftersom Angelica bor tre timmar ifrån mig) o hur mycket han tyckte om majskrokarna mamma Jessica köpt från Sveariket!



.Nu sjunger Stephen Sparks Out of my league o jag fick nyss ett mail från en av cheferna på Företaget.
-Over and out-

Who let the dogs out?

Jag blir så fruktansvärt förbannad när jag går ute på gatorna i Lindome. Ni lär tro att jag inte har något liv efter ni läst klart detta inlägget- men det har jag inte heller så HA där har ni!

Igår när jag skulle gå till min kära bror så gick jag längs backen upp till centrum o vad är kantat längs hela trottoaren? HUNDBAJS! Sååå jävla äckligt i sin vanliga naturliga form o färg...men som ni alla vet så råder det inte direkt sommar utanför dörren o inte heller har det varit fritt från både snö o regn...Vaddå tänker du? Jo det ska jag tala om för dig- hundbajset (som förresten ska plockas upp av er jävla hundägare- det är liksom därför man producerar en speciell jävla påse till er!!!) intar en färg som jag skulle likna m diarré o verkar få en konsistent av en milkshake (sorry ni som gillar milkshake!). Tycker ni själva serriöst att det ser trevligt ut med hundbajs mot den vita snön? Tycker ni verkligen att det är underbart att vara ute o rasta era fula hundar när ni går samma runda varje dag o ser samma bajshög bli mindre o mindre...Javisst försvinner den, men inte faaan gör den det på 1 dag!



När ni skaffade hunden...vad trodde ni då? Trodde ni att den skulle plocka upp sitt bajs alldeles själv? Trodde ni den skulle på något magiskt sätt inte bajsa? Eller trodde ni helt enkelt att folk i övrigt inte skulle bry sig om att just eran hund bajsade på trottoaren?! Idioter! Så länge jag kan minnas (och jag har inte ens en jävla hund!!!) har det kommit en del ansvar m o skaffa hund, man ska gå ut o rasta den, vaccinera den, ta den till veterinären, ge den massor av kärlek...men det kommer också en del ansvar mot andra människor- man ska tillexempel inte ha hunden okopplad på platser där många människor finns eftersom folk kan vara hundrädda o man ska för det första se till o plocka upp hundbajset när man är ute o rastar hunden. Jag kan hålla med om att ute på en äng i skogen, eller vid en skogsdunge precis vid bäcken- så behöver man inte det...MEN om hundbajset ligger precis vid trottoarkanten så ser jag det som en skyldighet att ni plockar upp det efter er! Har ni inga påsar m er? Fine...men varje gång? Det är ju helt otroligt! O dessutom att så många (av antalet sånnhär mysiga fläckar att dömma) av er inte heller lyckats få med sig en påse verkar ju helt jävla makalöst!

-Nej det är inget illa menat mot alla er söta voffsar där ute- de flesta av er är underbara det är bara synd att eran matte o husse ska vara sånna jävla svin-


Its a secret I never tell...

So here's the thingi...

För det första; hur kan jag kolla Greys när det bara är tisdag? Uppmärksamma ni (inte) är! För det andra; mina två hemligheter- båda kan avslöjas nu!

Jossan & Andreas har förlovat sig- okej okej- dom fick visserligen inte lika mycket uppmärksamhet som hon den där Victoria o han den där Daniel...men oj vad glad jag är! Andreas ringde en kväll o fråga om jag inte kunde följa m o välja ring...jag började gråta för att han bad mig om en sån otroligt personlig sak...o sa självklart ja...Sen gick det som det gick liksom :) Men grattis säger jag!!!

Min andra hemlighet vet jag egentligen inte om det är jättesmart om jag skriver ut här...för folk som inte borde ha reda på den saken kan få det...Så ni som inte vet- jag mailar eller kommenterar i era bloggar istället...

Whats next?
Over and out

"Oh my God you dont know how beautiful you are..."

Den kommentaren o mycket annat kul har hänt mig de senaste dygnet!

Min man loggade in redan vid 2200 igår kväll så vi hade myskväll framför webcamran på varsitt håll med ca 350 mil emellan oss (eller hur långt är det egentligen Jessica?)- vi satt o pratade om allt- precis allt- dock var det mest han som prata o jag som kommentrade lite då o då o sa mina åsikter som han uppskattar (ibland) så mycket! Skönt o få höra ifrån någon man älskar att man är den enda som han kan prata med o att man är den enda som verkligen bryr sig...För oj det gör jag ju! Han berätta att han drömt att vi fått en liten flicka ihop, o det är mysigt o höra sånt från sin kille- okej att jag drömmer det ofta- men att höra en sån sak från honom...myspys.

Solbränd!

Idag har jag, hör o häpna, träffat Therese Andersson :)...Min favorit har tagit sig hem från Teneruff där hon är o arbetar jämt o ständigt (okej hon varierar sig mellan Mallis, GC o nu Tennis) vilket betyder att vi aldrig ses speciellt inte nu när jag varit borta o kommer bli borta denna sommaren också. Vi lekte turister i vår egna stad Götleborg därför att Tessan så gärna ville se sin hemstad igen...Vi kollade igenom alla affärer inne i Nordstan o sen tog vi oss en promenix upp till Kompassen o tillbaka till Nordstan för o äta lite på Café Prego- mums på pastasalladen där! Sen bestämde vi oss för att ta oss en promenad upp längs Avenyn eftersom solen sken så vackert- men vi misstog oss o så fort vi gick utanför dörren så blev det grått o mulet igen men turister som vi var så lunkade vi upp till Avenyn o lekte ännu mer turister m kameran. Tillslut blev det en fika m vanilla-latte o en semle muffins på EspressoHouse innan vi kramades en sista gång på vem vet hur länge ? Hon är iaf helt klart en kompis jag kommer ha kvar längeee o hon är en av dom som förstår mig bättre än många andra...Vi är lika på många sätt men ändå så olika- det gör oss ju perfekta :)



Idag skulle jag haft städat hos min broo men jag har haft huvudvärk sedan jag vaknade o nu när jag kom hem o slappnade av så kände jag verkligen att det inte skulle fungerat o gå upp o städa där så jag tar det i morgon, efter jobbet om det blir ngt.



Ikväll blir det nog en riktig semla o sen Greys...
"I can tell you a poem at the beach this summer askim..."
"...But after 1 bottle of vodka ofcourse"

Baby dont leave I need you right here...

...here by my side- holding my hand.

Idag vill jag bara dra täcket över huvudet o sova eller gråta mig igenom dagen. Inatt har jag haft på min dator o varit inloggad på msn ("inte vid datorn") för o kanske få hem Jessicas film o jag kände på mig att bara för att jag skulle gå o lägga mig tidigt så skulle min man komma in strax efter jag krypit ner under täcket...I morses så kändes det ännu mera så, så efter jag ringt tandläkaren från min varma säng så satte jag ner mina fötter på isgolvet o kollade på datorn o vem hade haft rätt känsla igår kväll? Det sista han skrev skrevs 2315 så han borde ju varit inloggad runt 2300 o då sussade jag redan sött framför en påslagen tv o med surrandet av datorn i öronen...Därför vill jag bara gråta idag- för aj vad jag saknar honom o aj vad jag bara vill skita i allt här hemma o ta första bästa plan ner! Jag älskar han så jag spricker o hjärtat gör ont när jag tänker på all skit han går igenom o hur skit han mår just nu- jag vill vara hos han- NU.

Jag vet att det inte finns något o göra för jag har saker här hemma att ta hand om, ett jobb o jobba på o få ihop lite para- men snart ger jag upp o åker ner tidigare.

-Seni cok özledim askim-


 


Somedays I want to call you but I know you wont be there

Söndag idag- det är ju konstaterat att söndagar är sämst- annars skulle den ju inte vara den sista av veckans alla 7 dagar?! Söndagar är konstant sega, långa, gråa o trista- med undantag från idag.

Igår gav jag mig ut i "snökaoset" o tog tåget in till Götleborg där jag tog mig en tur in på Nordstan o cashade in en söt liten joggindress till min gris i Stora Mellby o strax där efter tog jag m mig min obligatoriska Vanilla-Latte o parkerade mig själv på tåget mot Alingsås...Rätt lungt att åka tåget dit ut, jag menar jag har ju åkt till Umeå m tåg så en tripp på ca 40 minuter är ju en baggis! Värre är det när man väl kommer fram till Alingsås o ska m 540 till Sollebrunn- m 35 guppandes ut med åker efter åker...efter åker...Att jag dessutom alltid dricker en latte på tåget gör inte bussresan roligare eftersom det är när jag ställer mig upp för att gå av tåget som jag inser att "SHIT vad kissinödig jag är!" Igår var det dessutom knôkat på bussen, jag satt ovanför ett däck (vilket förvisso gav mig gratis massage) o värmen var trasig på busshelvetet så det sprutade ut KYLA ur elementen- lyckat! Men oj vad det är värt det eftersom när jag kommer fram både får gå på toa o pussa på grisen Linus...(okej jag får ju också träffa dig Sandra!)



Det hände inte sådär jättemycket- vi prata- åt tacos- kollade Melodifestivalen (skandal!)- nattade bebus- drack (inte ens) ett glas vin o sen vid 2300 gick vi o sov för att jag (o jag såg allt på dig med Sandra!) var så sjuukt trött. Sover ju så fruktansvärt dåligt på nätterna o att jag dessutom natten innan vart uppe ett bra tag o pratat m min man gjorde mig ju inte piggare. Vaknade första gången, som alltid, runt 0500 o sedan dess har jag legat o vridigt o vändt på mig tills klockan blev runt 0900 o jag bestämde mig för att vara social m Sandra o Linus...Vi tog en promenad under dagen o sen åkte vi till hennes päron o drack kaffe innan jag återigen satte mig på bussen- till Alingsås o sedan tåget...Underbart m sol hela vägen men tråkigt att det är så varmt för då töar ju all (helvetes)snö bort!

Nu ikväll blir det thaimat o kanske Bones klockan 2000...vem vet.
-Over and out-

Im holding my breath cause you are perfect...

.Lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag
lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag lördag.
Rätt roligt ord när du säger det många gånger!

I natt loggade min kära man in runt 0330 o som ni vet är jag ju ung o dum (känner mig iaf dum!) så jag låg i sängen o väntade på honom. Vi pratade dom ditt o datt, att han inte ska arbeta där han arbetade förra sommaren vilket jag tycker är bra för det finns en restaurangchef där som jag avskyr- starkt ord- men sant!



Har suttit o kollat mera på FriisCompanys underbara sida o har väl iaf ransonerat ner mina cravings till 10 underbara ting! Men har också suttit o tänkt rätt mycket på hur jag är som tjej- jag har alltid försökt förneka det men jag älskar att vara tjejig! Jag älskar att klä upp mig, jag älskar att ha klackar på skorna (sen om jag kan gå i dom är en annan femma!), jag älskar att sminka mig o jag fullständigt älskar att se fräsch ut! (även om jag för det mesta ser ut som ett ras)
Men jag har dolt det, okej inte helt o hållet, för att jag tycker att jag inte passar i modet som är just nu o oftast går tanken att "tjocka människor ska inte..." o det är fel fel fel! Har man rätt storlek (det är inget fel att köpa L istället för M när du vet att du egentligen behöver det!) o rätt attityd så har du vunnit mer än hälften...Men så kommer ju det där, det där vissa verkligen hatar- o det där vissa verkligen ÄLSKAR- blickarna o uppmärksammanheten från andra; på stan, på jobbet, kompisarna...Överallt finns dom- men vet ni vad? Fuck them o go for it! Ser det inte vulgo ut så finns det inget som hindrar dig (m vulgo menar jag kortkort på rumpa o lår av min stl). Dock så har jag ytterst få tillfällen att använda allt fint jag köper eftersom jag inte gör något annat än jobbar, tränar, kollar tv, handlar m mammi, bloggar...så jag bara prövar det ofta- för o konstatera att "joo det är fortfarande fint" o när jag får tillfälle att använda mina kläder så kan det hända att folk känner att jag är fööör fin eftersom det "bara" kan handla om ett besök hos Rickard o Madde....

Idag väljer jag dock o vara fin i, inte föör fin för jag känner mig avslappnad i det o då är det inte fööör fint, hög svart midjekjol, svarta (tjocka)leggings, grå tischa, min gråa peace-sjal, peacehalsband o svart kofta när jag ger mig ut i snön o åker 2 timmar till min Persson o bebus Linus...



I wish I could top it of with this, but stil I have to wait wait and wait

-Over and out-

Im stil alive but Im bearly breathing

Hokus pokus simsalabim- nu loggade inte min man in.

Thats the reason Im up this late- o jag håller på att dö. Eller iaf somna. Avskyr distansen mellan oss, hatar hans jävla jobb, ogillar att aldrig prata m honom. F*n varför åkte jag hem egentligen? Eller nej, det ångrar jag inte! Men jag ångrar att jag inte tog honom med mig...haha...eller nej inte det heller. Men jag vill ha honom här, eller dubbelt så bra vore det om jag var där! Chans till solstrålar istället för snö- okej det är inte strålande väder där nu heller- men jag hade ju haft han! (O mycket närmare till Jessica o prinsen) Guuud att man kan längta så mycket efter en person, o att jag är så j*vla dum att jag sitter här- 0200- o gör inte ett skit- för att kanske få prata m honom för risken finns ju att han tror att klockan är för mycket för att jag ska vara online o skita i att logga in!!! Att han dessutom, min underbara söta man, skänkte sina sista pengar till barnen i Palestina denna månaden också gör ju att han inte har para (=pengar=) att köpa kontur (=markörer till mobilen; liknande de markörer man köpte till de gamla/nuvarande? telefonautomaterna=)- vilket resulterar i att han inte kan höra av sig till mig o fråga ifall jag är online eller inte...

Dessutom är det något fel på min dator eller på mitt internet för jag kan inte göra något utan att den hakar sig, låser sig eller stänger ner sidan/programet jag är inne på...Jejej- kanske inte ens fungerar att lägga upp detta inlägget?
Who know's?

I know that I miss my man- and that I miss kissing his lips and touching his face.


and sometimes I get nervous when I see a opend door...

Äntligen fredag! Denna goa underbara dag som förmodligen inte borde vara så bra eftersom den e bland dom 3 sista dagarna på veckan, och dessutom är det bara fredagen den 13 som är hemsk- olyckligt att fredag drog just den nitlotten.

Det blev trotsallt storstädning av rummet, tog dryga 1timma o 30minuter att; putsa garderobsdörrarna/speglarna-damma 3hyllor (+lådor), 2fönsterbläck o ett tvskåp- dammsuga alla lister (även de bakom sängen)- få ut sängkläderna på vädring- rensa lite i några av lådorna- dammsuga sängen fri från kvalster (okej men antalet minska iaf!) o tillsist dammsuga hela rummet...Belöningen denna gång var att skippa träningen ikväll eftersom jag har av någon konstig anledning- sjukt ont i knäna...Strax efter det sprang (nej okej det kan jag inte för det är för kort avstånd) jag in i duschen o tog mig en snabbdusch o sedan begav jag, mammi o pappi oss till Kållered. Ett snabbt besök på ett overlodat system (som m andra ord inte blev jättesnabbt) o sen fick Willys sig ett besök också. Sen dess har det inte hänt mycket. Jag har inte haft orken att fixa garderoben men det kommer ju ytterligare en helg som ska avklaras!



Ikväll blidde det hemmagjord pizza (såndär som poffar ut ur paketet själv?), Let's dance o samtal från Spanien- det verkar inte direkt lovande att hon kommer hem hon den där Linda vilket är extremt jobbigt eftersom vi då inte kommer att träffas förrän?? Hmm i jul? Nej usch! Ta en sista minuten från Spain till Side älskade vän...f******n vad jag saknar dig.

Och till alla er som väntar m spänning på mina 2 hemligheter- på måndag kan jag avslöja en av dom iaf...
Kanske begge.

-Over and out-

There's no one but you...

När maten o fruktsalladen slank ner försvann energin jag laddat upp för att orka städa klart...Vad hände?

Vaknade runt 0900 o åt en fruktansvärt (men oj så mumsig!) onyttig frukost till tv:n o sedan satte jag igång att städa nedervåningen på vårat slott (läs; radhus)- damma, damsuga, skura toan, fixa i köket...Lovade mig själv en belöning om jag klarade det på 1 timma, belöningen skulle i så fall bestå utav att jag gick o solade solarium...Med 12 minuters miss så bestämde mitt bleka fula ansikte att jag inte var värd det, men att jag behövde det- så jag ringde o gick dit med en gång...Låg i solariumet o tänkte på allt man tänker på här i livet, men mest på hur ordentligt jag skulle städa mitt lilla rum; dra fram sängen o dammsuga listerna, damma ordentligt, vika i ordning allt i garderoben, dammsuga, tvätta golven, bläddra (=vädra på mammas arbetskompis språk) lakanen...I was fit for fight! Tills jag kom hem, åt min underbart goda lunch o avslutade den m fruksallad o turkisk youghurt...Nu är jag dödare än död o vet inte hur jag ska orka städa mitt rum så nogrannt...Får nog bara bli något drag m dammtrasan o dammsugan- eller så tvingar jag mig själv o blir sjukt nöjd efteråt! Det tåls att tänka på.

I morgon åker jag till Persson o Andersson (låter som en dålig komedi, men det e Sandra o Glennsan) o bebusen, sover där tills på söndag o myser med dom...Måste ringa till Turkiet idag också ju! Påminn mig om detta...

-Over and out-


She's dangerous

http://www.shopfriiscompany.com/

Why God why did I opend this page?

Ge mig allt som finns o gärna dubbelt upp! Jag har insett att inte ha några pengar gör dig sjukt sugen på o shoppa, o att jag planerar minsta lilla köp- för att få pengarna att räcka längre. Trodde inte jag behövde en ny Friisbag, but I do! Nu blir det bara bestlutsångest till tusen men jag har någon månad på mig att fundera...

When it's bad it's bad- but when it's good it's fucking great!

Jag har en hemlighet på min hemlighetslista som gör mig så glad. Att jag igår dessutom fick ytterligare en hemlighet att lägga till gör min vardag spännande- ska jag klara av att hålla tyst eller inte? Men begge hemligheterna är bra, inga hemskheter här- men oj vad glada ni kommer bli när jag avslöjar dom...
För en dag så får jag det- bara inte riktigt än.


Idag ringde inte Poolen, det vart lite trist- fast jag fick istället åka till Kungsmässa m mamma (faktiskt ett bra tag sedan jag var där o hör o häpna- dom hade bytt ut vissa saker i butiken- det fanns nytt att älska!) Prövade ett par underbara jeanscinos på Gina o älska dom! Men jag passar inte i så ljusa-jeans så njae dom får nog någon annan vara vacker i. Men mums på vår och sommarkläderna- skulle kunna köpa kläder i varje butik jag går in i!
Läste dock idag att Jenny "Velvet" har en garderob (m kläder, skor, väskor o blingbling) till ett värde av 500 000:- och det kan ju låta mycket- en halv miljon liksom- men tänker man efter, räknar ALLA plagg man har i garderoben, alla skor, alla smycken, alla väskor...Tror ni inte att man kommer upp i ett rejält pris vi vanliga med? Iallafall jag. Man borde egentligen skriva ner allt man köper under ett år (fast vem orkar det!) o sedan kolla när året är slut...Får bli 2010 års projekt eftersom 2009 redan börjat o jag kommer inte ihåg vad jag köpt iår...Hahaha. Material girl? Näej!

Eftersom jag inte alls är en material girl så åkte vi senare till Kållered (ja vi i Götleborg gillar städer på K) o där tog jag en sväng in på HotLine- dumt, mycket dumt. Affären hade precis fått in vårkollektionen från Vila så dit får jag nog åka när lönen kommit...(o jag har betalt min bror!) Vi gick också in på Cassels för att längs ner så har dom kläder från Vila o VeroModa- så där gjorde man ett fynd för 149:-, en tissha m väst fastsydd uppe vid axlarna- en liten twist är att man knyter den där bak, så det ser alltså bara ut som en väst framifrån- där bak ser man bara snöret. Fräsch till mina nya svarta
Ellos.se shorts, min peace-sjal o mitt mumsiga nya peace-tecken-halsband (bara sjävla berlocken är ny, kostade 29:- o fick den av mammi!) i sommarens solstrålar.



På tal om solstrålar, köpte tullisar till mammi på Kungsmässan o satte i ett kort "Till världens bästa mamma" för att hon helt enkelt är det. O på tal om solstrålar, igen, i morgon jobbar jag på världens bästa dagis (Fannys mamma Lindas dagis!) 1100-1700, hoppas dom ber mig jobba fredag med. Jag är på G nu!!!

-Over and out-

Im longing for...

Tisdagar är inga roliga dagar, speciellet inte när jag började jobba 0730 o var alltså tvungen o gå upp 0630, vakna o äta på en halvtimme o sedan gå i -9 grader till jobbet. Att jag dessutom kommit in i en ny nack-och-huvudvärksperiod hjälper mig inte det minsta! Men!!! I morgon är det onsdag!

Endast för att jag inte varit med om något vidare intressant (om du inte räknar m barn som blöder näsblod, slår sig hårt i huvudet o får en bula eller tjatande på en o samma unge 23450 ggr!) så har jag suttit o tänkt mycket på vad jag saknar och därför kommer här en lista (utan rankning!!!)

*****************************************************************************************



*Sommaren
*Förfesterna på Linneas o Ninas balle (o med dom såklart!!!)
*Solen
*Bada
*Solbrännan
* Att använda mina sommar kläder/skor
*AMANDA



*Att prata o lyssna på turkiska
*Side stad
*JESSICA
*Alanya
*Medelhavskebab!
*Stranden
*ATAKAN
*Lata dagar på Cinar
*Hårda dagar på PW
*Siestan vid poolen/havet



*Att träffa Persson så mycket som förr
*LINDA
*Att gå i skolan (joh! Ibland iallafall)
*Stones bar- Side
*Cay (turkiskt te)
*Blonda håret!!!
*Idha från PW
.


*Självklart alla nära som försvunnit från mig- mormor, morfar, Emy, Gunnel, Gösta, Jacob, Anna...

****************************************************************************************
-Over and out-

 

With your perfection in mind I have to leave you tonight

Äntligen måndag! Oj vad jag älskar dessa underbara dagar! Första dagen på veckan, första dagen av 7- den bara måste ju vara bra eftersom den fick lov att komma först! Dessutom är det den enda dagen som börjar på M så klart att jag (Malin) tycker om den!!!

Ingen telefon som ringde 0800 så jag blev lite besviken jag! Så istället satte jag mig o letade upp lite fakta till arbetet Företaget gett oss, men blev lite frustrerad o skrev ett litet mail o ifrågasatte varför osv...Det skulle jag inte gjort! Fick ett spydigt mail tillbaka och ja, inte blev jag klokare av det! Men strax där efter så ringde min (o!)älskade VikariePool o frågade om jag kunde arbeta 1100-1700 på ett dagis här i Lindome så jag lunkade iväg dit o jobbade mina 6 timmar utan rast...Det var dock frivilligt att inte ha rast, men då hade det blivit 5,5 timmar- o det tyckte tanten på dagiset var fjanterier så hon gick med på att låta mig jobba alla timmar (obligatoriskt att ha 30 minuters rast när du jobbar 5 timmar). Sen när jag precis sagt ja till att arbeta 0730-1600 där i morgon med så får jag sms av grannen, Fannys mamma- Linda som frågar om jag kan jobba ti, on, tor hos dom- AJSING att jag precis tackat ja till detta dagis- så jag skriver tillbaka att jag kan on, tor- men får sen då till svar att då använder dom den vikarien som är där idag (hon Ellen ja skrev om i förra blogget) tisdag/onsdag o så kommer jag dit på torsdag...Så nu har jag jobb i morgon o på torsdag...Hoppas dom ber mig på dagiset i morgon att komma på onsdag med! Visserligen har jag ALDRIG varit med om skrikigare ungar, och jag har aldrig varit med om dagisfröknar som inte vill gå ut! Hela dagen har jag o alla barnen fått vara inne, trots att jag frågade om vi inte skulle gå ut (eftersom om dom är ute så springer dom av sig o gapar inte liiika mycket inne sen)...Men men- dagen har rullat på bra iallafall.



Nu ikväll blir det att läsa lite mer om Turkiet o sedan sammanfatta det jag har o försöka skriva första uppgiften på 1000 ord. Design Simon & Tomas kommer ju dock kl 2000 o det är sevärt!

-Over and out-


Guess this means youre sorry-you standing at my door

Så var ännu en vecka avklarad, ännu en helg som sprungit iväg utan att man fått något vettigt gjort! Visserligen är det skönt att helgerna o veckorna går fort eftersom jag bara längtar efter sol o värme o Turkiet o allt vad det landet innebär!

Jag fick ju jobbat några dagar i veckan trots att det vart sportlov här, faktiskt riktigt överraskande! I måndags ringde vikariepoolen tyvärr inte men annars har jag jobbat tisdag, torsdag o fredag- dagiset jag jobba på behövde mig inte på onsdagen eftersom hon jag vikarierade för inte jobbade på onsdagar o det var ju bra just den här gången eftersom jag ändå var hos tandis! Men det var iaf jättekul o få jobba på ett o samma ställe många gånger på raken för det händer för det första inte så ofta, o sen så lär man ju känna barnen på ett annat sätt än om man bara kommer dit en dag! Att Linda (Fannys mamma, grannen, Jockes fru, en av dom bästa!) jobbar där gör ju arbetet inte mycket tråkigare. Dessutom så arbetar min gamla klasskompis mamma där (Christian Frosch mamma för er som vet!) o det är ju alltid kul o höra vad Crille varit med om o pysslar med...Dags för en reunion snart tycker jag!

Något som inte vart så kul var att när vi kommit in efter våran 2 timmars lekstund på gården i fredags så ringer telefonen när jag håller på o grejar m mitt enda barn som var kvar då den andra vikarien (som jobbade på avdelningen brevid men var på min avdelning för hon hade bara 2 barn kvar så dom kom över o lekte m oss) svarar i "min" telefon o vem ringer då? Jo hon jag vikarierar för o hon vet ju inte vem som är vikarie för henne så hon tar förgivet att Ellen är för henne, som dessutom är nästan "fast" vikarie där, jobbar på den avdelningen o ber henne arbeta för henne även på måndag (i morgon)...Lite surt att jag lät henne svara i "min" telefon för hade jag tatt det så hade jag ju fått måndagen också- men det blir istället att ha på mobilen o hoppas att Vikariepoolen ringer istället! Dock ska det tilläggas att både Linda o Siljalajnen hellre vill ha mig i fortsättningen istället för Ellen- o det verkar ju lovande eftersom denna Ellen inte pratat m Vikariepoolen på 2 månader utan bara varit på det dagiset!!!



Igår var jag vi inne i Götleborg som sagt o shoppade lite...Sen blev det besök av fanmor o farfan eftersom fanmor fyller år idag. O sedan melodifestivalen m godis o ostbågar (aka. ostkrokar) o sängen tidigt eftersom jag inte mår så bra. Idag har jag inte gjort många knop- besök till Fanny m försenade Alla Hjärtansdag presenter- slappande i köket när farbror o "faster" var här- dock innehöll dagen en rolig trip till Götleborg där jag träffade Anna från Pegasos Planet (Angelicas hotel 2008) en sväng!!! Kulkulkul!!! Nu blir det snart fisk till middag o sen ännu mer slappande o kanske ett glas te...

Saknar dig Jessica!
-Over and out-

I will not regret you...

Alla hjärtansdag idag, jippe! Här ska det firas...NOT. Saknar min man, men inte mer bara för det är Valentines day...Älskar man en person mer idag eller vad? Varför ska man ge present just idag (även om jag älskar den lilla partyväskan min mamma köpt till mig), jag tycker bättre om att ge lite då och då...

Kvällen igår var mycket trevlig! Blev körd (ja utan att fråga faktiskt!) av min pappi in till Håkan (se; Kristina men hon spelade Håkan Hellström på gymnasiet i 1an o it stucked since then) o hennes nya underbara lägenhet! Mums på den! O dessutom JA TACK till hennes garderob, takhöjd o breda fönsterbrädor...listan kan nog göras lång eftersom jag drömmer om en egen lägenhet just nu. Vi åt tacos (mums på den med!) o kollade lite Let's Dance innan vi tog 10 minuters promenaden (perfekt läge på lägenheten- avundsjuk? Jag? NEJ DÅ!) bort till Bergakungen (Götleborgs största o fräschaste biograf) där vi spanade in nya filmen med Angelina; Changeling...Har du inte sett den? SE DEN!!! Fruktansvärt bra film o helt obeskrivligt bra skådespeleri av fröken Bitt-lover! Aldrig har jag suttit i en biosalong som varit så tyst som igår! Ska ni lägga ut pengar på bio denna månaden, lägg dom på Changeling! Du kommer inte ångra dig...jag är fortfarande helt tagen. Att filmen dessutom är baserad på en sann berättelse får mig inte att gilla den mindre- sånna filmer (och böcker- typ GÖMDA) är det bästa jag vet. Efter filmen stod jag o frös i väntan på 13an's spårvagn o tog sedan den till Centralen där tåget väntade...Tack för en mysig kväll o speciellt tack för att du bjöd mig på bion!!! Måste göras om...fast jag kan bjuda dig då...

Idag har jag inte gjort så väldans mycket, bråkat med pappi (varför? Äsch!) o sedan tog family 4 bilen in till Götleborg o strosade runt i affärerna...Fick äntligen tag i nya bhar (dessutom betalade pappi- pappas flicka? Jag håller med!) o sen kirrade jag en ny sjal eftersom jag upplevde "love at first sight"...


Muntergöken på bilden där!

Puss o kram på alla hjärtansdag!

Way away away so you cant see...

Torsdag är en rätt bra dag ändå! Speciellt om man jobbar på dagiset där man gör besök till "bageriet" på torsdagar (inte varje torsdag men ibland!)- för det betyder att man får bullar på jobbet- mums på det! Har jobbat 0900-1730 idag, även om Tildas pappa kom o hämtade henne redan 1650 o jag fick gå hem i samma veva eftersom hon var det sista gullbarnet kvar. Tog en uppfriskande promenad i vår/vinter solnedgången och njöt faktiskt av kylan och att det inte var kolsvart när jag gick hem (inte när jag vaknade heller nu när jag tänker efter, härligt!)

Annars rullar allt på, fick nyhetsbrev från Företaget idag; innehållande en massa information och något utav det töntigaste jag har hört på länge...Alla som blivit anställda ska skriva om den destination man fått (basic info) och dessutom har alla blivit tilldelade olika specifika ämnen att skriva om utöver basic info om landet. Alla Turkey-kiddyreps har blivit ombedda att skriva om Turkiet då och Side's sevärdigheter...1 000 ord ska det innehålla och vi ska vara tillräckligt vuxna, eller vad det nu stod, att kunna leta fram relevant information...Kyss mig någonstans! Går vi i skolan igen eller va f*n är det med er? Jag kan helt serriöst inte ens se VARFÖR vi ska göra det, okej alla er nya som behöver lära sig om landet- men vad f*n jag har bott o levt där 7 månader vad kan jag behöva veta som jag inte vet? Är riktigt arg och idag känner jag för första gången att NEJ jag vägrar jobba för dom i år igen och jag VILL VERKLIGEN INTE åka ner o vara miniklubbare...Men jag tänkte så hela förra säsongen så jag får vänta o se- man kan alltid säga upp sig- även om man sätter folk man tycker om i skiten- men man ska inte stanna för andra- inte i år iallafall!

Gladare ämnen? I morgon ska jag jobba igen, 0900-1700, sen efter det blir det hem till Håkan (aka. Kristina) o hennes nya lya för o chilla lite med henne...På lördag är det valentinesday o jag tänkte väl kolla på Mirrors...romantic huh? Desstuom så kommer äntligen bilden på mina fynd från Ullis eftersom Amanda o Jessica gärna vill se...
Enjoy!


Over and out

Time is going by...

Nyss hemkommen från tandläkaren (för er som inte vet så har jag räls) o där "sas" väl ingenting ovanligt...Dom pratar alltid över huvudet på mig med sina fina tandläkarord "vi gör en klaff där som e lika stor som en Xklaff o sen sätter vi in en B7 där..." Idag sa jag stop (!) vad händer? O då förklarade dom för mig, men det var inget av värde så i fortsättningen ska jag låta dom hålla på att prata sitt egna rövarspråk. Berättade för min älskade (ja hon e underbar!) tandläkare att jag åker 25 april o det är ett beslut jag tänkt igenom noga...O hon förstår mig, hon tycker verkligen jag ska åka- "livet leker o du är ung. Åk Malin! Åk!!!", som hon brukar säga. Gladaste nyheten är att dom kommer få bort min räls på nederkäken tills jag åker, men tyvärr inte överkäken eftersom där ska det bytas ut tänder o grejer så jag får vänta tills jag kommer hem igen...



När vi ändå pratar om Turkiet! När ja arbetade på PW i somras så hade ja en miniklubbschef som hette (heter för hon lever fortfarande) Idha o vi blev verkligen så j*vla bra kompisar!Hon bad mig vara på hennes o Onurs (aka. Glenn från Göteborg) bröllop o grejer...Sen när jag bytte till Cinar brakade helvetet lös mellan Idha o Företaget o Idha bestämde sig (med rimliga skäl!!!!!) för att åka hem till Svea o ta tag i skiten...Samma dag som hon skulle åka var hon hos mig på Cinar (o färgade ögonbrynen där så dom blev ORANGEA mohaha) o vi sa hejdå o hon lovade o ta med sig choklad när hon kom tillbaka...Det var de sista vi sa till varandra- smarta som vi båda är bytte vi inte våra svenska mobilnummer med varandra o sedan dess har jag inte pratat med Idha. Jag har försökt, tro mig! Sms till turkiska nummret, samtal till samma nummer, mail, facebook...allt! Tills igår då jag fått tag i Idhas föräldrars nummer, för jag tänkte att jag kan få hennes turknummer av dom (för hon måste ju ha bytt!)...Men idag fick jag nog veckans gladaste nyhet- kanske tillochmed årets (so far!)- Idha skrev till mig på Resedagboken.se...
(som hon nyligen skaffat så tro inte att ja inte kollat där!)
"Malin vart fan håller du hus? Hur smarta är vi som inte byter telefonnummer med varandra egentligen? Vad gör du? Kom hit o jobba med mig o Onur på vårat hotell o ta med dig Amanda!!! Saknar dig som attan!!!"
Tyvärr jobbar dom ungefär i närheten av där jag fick först av Företaget (Kusadasi) så det går liksom inte för min del...tråkigt nog! Idha o Onur är nog dom underbaraste människorna jag träffat o det hade varit så kul att få jobba med dom, men en annan gång kanske, en annan gång.

Få saker här i livet får en att bli överlycklig, men oj vad detta ynka medelande hamnar på min lista!
Det o en annan hemlighet jag har...

-Over and out-

You wanna be on top?

0900-1600 Dagis dagis dagis...Skogsutflykt o lekar i skogen!
1630-1805 Försök (och framgång tillslut!) att posta iväg paketet till min älsklings Jessica o prins Atakan
1847-1919 Sen middag, onyttigt idag igen för mammi e sjuk o pappi är lat...
2000-2100 TopModel
2100------- Benjamin Button om jag inte somnar på studs så övertrött jag är
(eller hur Sandra "inBILDning" o Sven "HÖGTLJUD"?)



-Över and ut-

Oh I love her...

Så var saken biff som man säger i Stockholm...eller iallafall enligt "Snabba cash" jag läste på gymnasiet. (Sjukt dålig bok så läs den inte!)

Jag fick tillslut Pegasos World igen, som miniklubbare. I onsdags förra veckan blev jag uppringd av tjugan som sa att dom placerat mig som kombinerad guide (några dagar guide några dagar miniklubb) och jag blev så glad- det är ju verkligen det perfekta för mig!!! MEN- jag blev placerad i Kusadasi...Jaha det låter ju fint?! Eller hur. Det är 3 timmar MED FLYG från Antalya till Kusadasi...Jag sa (tyvärr) NJA till det o frågade om jag inte hellre fick plats i miniklubben på PW o hon bad mig vänta tills måndag (idag). Anledningen till att jag inte kunde bli guide i Side är att jag inte har körkort...Dom har redan en guide i Side utan körkort MEN denna guide kan danska o det kan inte jag. Så nu blir det PW i år igen, med vissa dagar placerad i miniklubb på Cinar...UNDERBART!!! Tjugan tycker dock att det är ett steg neråt i min karriär för jag "är bättre än att bara  vara miniklubbare- du e så mycket bättre "värd" om du förstår vad jag menar?"...Men jag blev "lovad" att bli guide sommaren 2010 om jag stannar hela säsongen med Företaget nu 2009...(Om jag överhuvudtaget VILL jobba med dom även 2010- det vet man ju aldrig!)

Dagen har varit LUGN, begav mig till ICA för att posta Jessicas paket men dom hade stängt efter 1600- inte själva ICA utan Svensk kassaservice...Jag får posta det i morgon...Ikväll var jag hos Fanny på hennes namnsdag o bakade kladdkaka det var choklad både högt o lågt!




I morgon arbetar jag hos Fannys mamma på "hennes" dagis 0900-1600
Nu pratar jag med min underbara Linda

-Over and out-

Spring is in the air

Ojsan hoppsan! Här var det ett tag sedan man uppdaterade bloggen...O så klagar jag på er andra att ni inte uppdaterar (kanske borde ta åt mig av att ingen klagar på mig?)...

Veckan har varit rätt seg- måndagen var jag ju som sagt på intervju (även om det känns som om jag var där för flera veckor sedan) o tisdag, onsdag arbetade jag på både fritids o dagis...Torsdagen spenderades i sängen med en bok (Bilden av pappa) o med Gossip- o OTHavsnitt...Fredagen, då åkte vi till Ullared (jag, mammi, Freddi, Rickard o Madds) och gissa vilka som ringer när jag står o borstar tänderna 630? Jo! Dagiset jag var på i onsdags- vad ville dom? Jo! Att jag skulle jobba...Ajsing...Men jag hade ju redan bestämt mig för att åka till Ullis så...Ullis var helt okej, utan para (pengar) så lyckades jag införskaffa mig lite fina saker (tack mamma!) men jag orkar inte lägga upp bild på det nya nu- dessutom ligger en av tunikorna i tvätten för blä vad den luktade kemikalier...



Åkte till Pekks på fredag eftermiddag o vi käkade tacos o tog en roadtrip till Eriksberg där vi tjingsade på Ia...Har inte träffat henne på mer än 1 år så det var väl läge för det nu kanske?! Vi bowlade (hon jobbar på en bowlinghall), spelade airhockey o biljard o sedan tog vi roadtripen tillbaka till Stenungsund- givande för mig o åka till Stenungsund först o sedan Eriksberg men men...I går kom Angelica hit, hon fyller år i morgon (9/2) så jag o min familj ville fira henne lite...Hon fick en kalasfin väska av päronen o lillbroo o utav mig fick hon en sak jag gjort...Nämligen en "cd-collection of our 4 years togheter", hade pysslat ihop en lite låda o klippt o klistrat dit text jag skrivit ut från datorn så lådan skulle likna en typ samlingsbox (av tex GossipGirl ni fattar?) o sen hade jag gjort cdskivor med bilder från våra 4 år som kompisar...Alla bilder låg i rätt års-följd o hette olika saker som tex. Season 3,1-prom-night, Season 3.2- graduating edition" osv...Uppskattat med tanke på att alla hennes bilder försvunnit från datorn! (Dessutom en ekonomisk present eftersom jag hade alla saker hemma) Vi kollade Melodifestivalen- SKANDAL hela skiten (Ja det kommer från mig, jag som älskar allt va schlager heter!) O sen prövade vi lite outfits (vad passar till vad?) o bikinis vi hittade i min garderob...Kul kul. Vi hittade dessutom mitt gamla döskalle-linne som Angelica ska ha m sig till Turkiet för o använda på PirateCruze i sommar...



Angelica åkte nyss hem o jag har precis bäddat min säng m nya rena fräscha lakan, verkligen vårkänsla utanför dörren nu så jag kände det var tajm för o göra rummet lika fräscht- skulle dock vilja ha in några blommor- typ tulisar- så det blir vårvårvår! Senare blir det shopping åt Jessica o Atakan (o Sara??), som i morgon ska skeppas iväg till Alanya...Ska bli kul o kolla runt bland vällingar o bebisgröt...



Nu väntar en maskin tvätt på att bli upphängd.
-Over and out-

Well, you done done me and you bet I felt it

Fritids fritids fritids fritids FRITTE. Från 1200-1700. Kalas bra!

Nu till dagens väsentliga punkt- jag tog tåget 1125 o då hade jag satt min mobil på "kontor" vilket innebär att den inte ringer så jättehögt som på vanlig profil eftersom jag skulle jobba. Jag har alltid mobilen i jackfickan på min tjocka vinerjacka o jag hör inte alltid telefonen när den ligger där...Så även idag...3 missade samtal- från dolt nummer. O i vanliga fall skulle jag inte bry mig, men när jag väntar svar från företaget så kan jag inte missa sånt! O jag kan inte bara släppa det heller...Mia, våran underbara kortis skåning- hade blivit uppring idag av företaget o dom hade berättat att hon blivit guide i Side i år igen...därför känns det som om det mååååste varit företaget. Eftersom jag också sökt Side...Jag känner mig helt lost i tankarna, sur över att missat samtalen-men gladerad för att Mia berättat att alla guider åker ner 20 mars- det e ju jättesnart!!!45 dagar!!! Hoppas dom ringer i morgon!!! Ska säga till dagiset i morgon på morgonen att jag inte kan ha telefonen på ljudlös för jag väntar på ett VIKTIGT samtal. Sen får dom göra vad dom vill- telefonen ska vara på "extra högt" så jag hör skiten...

Dagis i morgon ja, långt uppe i Balltorp, men det går buss hela vägen så jag klagar inte...0930-1700...Kalas bra!

-Over and out-


Suddenly the words to big and the hours move to slow...

...and I just wish that you where holding me near.

Seven days, it feels like a year

You whisper through the line

You know I miss you like crazy

So baby can you steal a plane

A boat, the fastest train

You know it just don't feel the same when you're gone.

Arbetsintervjun gick bra, otroligt bra. För bra! Hur kan en arbetsintervju gå för bra? Jo, eftersom jag inte kan tacka ja till jobbet. Första anställningsdag är 1 mars, då kan jag inte jobba något typ. Om jag får som jag vill gällande mitt "sommarjobb", som förresten fortfarande inte hört av sig. Dom har hört av sig till ytterligare en guide o jag o Mia undrar förtvivlat varför vi inte blivit uppringda- men vi kan inte göra annat än att vänta. Men men, till Turkiet ska jag- med eller utan jobb, då åker jag ner i slutet av april, vilket betyder att jag kan jobba hela mars o april o få ihop lite pengar till att leva för där nere. Dessutom har mannens bror lovat att jag får arbeta i hans klädbutik i Kumköy om jag inte får jobb av företaget...Jobb får jag ju, det är jag garanterad- men vart vet vi ju inte ännu.
O det är det vi väntar på.



Annars så vet jag inte vad som hänt, jag är otroligt känslig för allt. Igår kollade jag "Bonde söker fru-bröllopet" o jag HATAR verkligen "Bonde söker fru", men oj vad jag grät när jag såg bruden o under cermonin strömmade tårarna längs kinderna...Men idag tog jag fan nog rekordet i att gråta över töntigaste sakerna...Ni vet "Stilpoliserna" på 5an? Satt o tittade på det lite halvt samtidigt som jag läste min bok ("Bilden av pappa"- grymt bra!!!) o det handlade idag om att kvinnorna i någon stad i England skulle få nya bhisar istället för o operera sig- Trinny o Sussana ville visa att man kan få snyggare, mindre, strörre, fylligare, fastare, runda, klyftan...osv. UTAN operation o annordnade så att minst 1 000 kvinnor fick komma o bli mätta o hjälpta av riktiga experter o få en ny bh. Så bra för dom! Men i slutet så skulle alla samlas framför en scen o där skulle alla ta av sig sina tröjor, visa upp sina nya bhisar o dom skulle ha med sig sina gammla i handen för o kassta upp dom i luften (Ni vet som dom alltid gör i amerikanska filmer när dom tar studenten?)...Då började Malin GRÅTA...Jag menar va faaan händer här? Haha skoja inte!!! Okej det var inte i den grad som under "Bonde söker fru" men tårarna fanns iaf...Dom spelade någon vacker låt o jag vet inte. Sen började jag asgarva- för jag insåg att jag satt o grät över en sån fruktansvärt töntig sak.

Men jag mår inte 100, jag e trött efter att jag aldrig får sova på nätterna (eftersom jag hostar)- trött över att inte jobba (men ja har ju varit sjuk o idag intervju)- trött på detta landet, trött på vädret (okej igår o idag toppen väder men ändå!)- trött på att aldrig göra någonting. Men mest trött e jag på att vara utan min man, jag saknar han så jag mår illa- jag får ångest när jag tänker på honom (vilket är typ heeela tiden) o jag vet att det inte är långt kvar, men det är förmodligen också därför jag saknar honom så mycket. Han grät i webcamen igår för han saknade mig, o då började la Malin storböla hon ockå(är sjukligt svag för killar som gråter! Speciellt om dom gråter för min del) Men men, nu tröstar jag mig med ett stort glas te, deppmusik o hopp om att företaget ringer i morgon.
(Oj vad uppiggande allt det där va- not)

I morgon blir det jobb på ett "fritidshem" i Kållered från 1200-1700, tror vi iaf eftersom dom skickade en smsförfrågan men jag har inte fått någon bekräftelse efter att jag skickat ett accepterandesms.
Får ringa dom i morgon om dom inte ringer själva. Ska ju inte vara där förrän 1200 så!
Har jag tur så ringer dom o frågar om jag kan vara någon annanstans från typ 0830-1700- då får jag ju fråga om fritidshemmet i Kållered men säga att jag hellre tar det 0830-1700...fler timmar ju!

Take me back into your arms

And don't ever let me go



                                                                                                                                                         Permanent Monday- Jordin Sparks

Challenge


Fick av Jessica; Ta fram sjätte bilden i mapp nr 6 i "mina bilder" o lägg ut på bloggen.
 Skriv sedan 6 bloggare som ska göra samma sak.




SEX PERSONER? Jeeesus!
Marie
Storebror
Amanda (minst troligt!!!)
Hennes kusin Linnea (dom använder samma blogg men ändå)
Linnea
Denise

It's geting brighter

Äntligen måndag!!! Glädje. Eller? Helgen har varit lugn o skön, hostat sönder mig på nätterna men annars så! Är det inte skönt o få sova ut på helgerna? Jag vet inte- för jag ligger vaken o hostar!

Som ni vet så var jag ju på taco o vin kväll hos Johanna, det var trevligt o mycket lungt...Vi satt o kolla Körslaget o tjöta tills klockan blev 2300 o brudarnas parkeringsbiljett gick ut så dom var tvugna att åka hem- tack för att ni körde mig till Centralen! På tåget träffar jag grannarna Svensson (dom 2 vuxna) o föräldrarna Ask...Pratade med dom hela vägen o berättade mycket om Turkiet. Dessutom tyckte mamma Svensson att jag borde ta en promenad med Majki snart för han behöver lite en liten push på att börja söka jobb osv (förr när han itte var ihop m hon den där så tog vi långa, eller korta, promenixer o filosiferade om precis allt o inget- vi var som två syskon- umgicks jämt men sen kom hon den där o allt förändrades...) Mitt nya "få-tummen-ur-uppdrag" är att gå över till Majki o bjuda m han på en promenad i mörkret...Så jag kan prata lite vett med killen...Söndagen spenderades först m bigbroo, eftersom solen sken så vackert tog vi oss en stärkande promenad runt Mossen o sedan hem till honom för o städa. Åt lite lunch o drack te också- mysigt mysigt. Sedan blev det hemgång o resten av dagen spenderades i liggande läge...Eller nej jag var borta hos min prinsessa o lekte lite m gnällFia där...hon börjar bli redigt stor nu! Herregud hon springer ju fram som en annan travhäst o aj hon har börjat få en jättestor tand i munnen (inte undra på att hon e gnällig!)

Håret mitt börjar bli ljusare o ljusare för varje gång jag använder mitt shampoo o balsam för blont hår, ska ta o lägga slingor i det senare så jag blir mitt vanliga jag igen! Idag blir det arbetsintervju på SkoPunkten 1400 o sedan förmodar jag att det inte händer ett piss, precis som det brukar vara! I morgon vill jag jobba!!! O på onsdag o torsdag med! På fredag blir det kanske Ullared, får se hur det blir m tanke på att jag har 100:- på kontot så känns det inte så lockande, bättre o stanna hemma o kanske få jobba (men tänk om dom inte ringer då- lagom trist!)

-Over and out-

RSS 2.0