Today its her hair...

Linnea måste bara nämnas i min blogg, för hon har en blogg jag läser. O tack vare hennes blogg har en låt fastnat på mitt lilla hjärta...Artisten heter Stephen Speaks (jo orginalet är gjort av honom) o låten heter
Out Of My Leauge o är så vacker! 
check it out-  
http://www.youtube.com/watch?v=gWT1u8ez8KU

Dessutom är The Script's nya platta The Script (logiskt) sjukligt gungig!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xVeOj95Fl6E - mest kända låten "Im the man who can't be moved"

Over and out i kylan


Im the man who cant be moved...

Shoppoholic har varit min överskrift 2 ggr i rad, först med frågetecken efter o sedan m utropstecken efter. Idag fick jag egentligen användning av det ordet också, men man vill ju inte tjöta ut det!

Jag har umgått med LOUISE idag, tro det eller ej! Det var lite otippat eftersom vi inte träffats på sisådär 1 år(!) o inte pratar sådär överdrivet mycket i varesig telefon eller på msn...Men- för er som inte vet vem hon är; vi har varit kompisar sedan barnsben (oj va gammalt det där lät) o vi gick på lekis (dagens förskola) tillsammans o busade på barnkalas ihop. Sen gick vi i samma klass tills 7an då hon flyttade till Lerum/Gråbo o under själva högstadiet höll vi kontakten o var fortfarande jättenära vänner men man växer ju upp o tyvärr oftast ifrån sina vänner fast kontakt har vi alltid haft. Nu har vi försökts att få ihop en dejt ett bra tag så idag lyckades vi äntligen! Hon kom o hämtade mig i sin (pappas) Jaguar (mjao!) o så åkte vi till....fanfar.....KUNGSMÄSSAN!!! Wiho! Men hon har inte varit där på ett tag o man ställer väl upp här i vardagen. Fick köpt en present till Jossan som fyller år 4 februari o hittade även en jävligt snygg tröja som jag vet att min granne kommer tycka mycket om- så jag köpte den till henne...Gud va jag e snäll! Kostade dessutom bara 49:- så jag kännde att jag kunde kosta på henne den...(Det är trotsallt mitt gudbarns mamma!)

Ikväll tar jag mitt vackra (?) ansikte o min snygga (???) kropp o min underbara (??????????) hosta till Frölunda o dricker en flaska vin eller två m "småtjejorna" (dom gick i årskursen under mig på gymnasiet) o äter lite tacos...Trevligt värre. Dock har jag killer- klädångest.
Vad va det jag skrev i ett inlägg? Jag har inga kläder?!?!?!

...one day you wake up and you'll sure be missing me

Okej, jag är mellanbarn o jag är tjej. Vilket gör mig till både bortskämd o pappas lilla flicka. Jag klagar i allmänhet inte på att jag inte har det bra, för mina föräldrar är ofta sjukt snälla när det gäller saker jag vill ha o pengar (även om det nu på senare dar trappats ner på det för jag själv anser att jag faktiskt är 20 år o ska inte få allt jag pekar på)...Men något mina föräldrar riktigt ALDRIG gjort för mig som dom ofta gjorde för min storebror...det är att köra/hämta mig till/från kompisar. Jag brukar aldrig ens fråga, för jag vet att svaret oftast blir nej- så jag lägger ut mina få hundralappar på busskort o åker snällt 1 timma tåg/buss för o ta mig till kompisarna (en resväg som skulle tatt 20 minuter om dom kört mig) o väntar sedan mitt i natten på centralen i Göteborg för att dom inte ska behöva hämta mig. Men nu har jag  frågat min familj 3 gånger tror jag, om dom kan köra mig...Först ville jag att dom skulle köra mig till Angelica o det blev av efter många om och men- jag lovar att det var inte lätt att få dom att köra mig...pratade m både mammi, pappi o bigbroo o tillslut så sa mammi o pappi att pappi ändå skulle hämta hem thaimaten från Mölndal så då kan han köra mig- MEN TACK!!! Då blev jag även hämtad senare på kvällen, men inte 1 minut senare än 21.00 (en torsdag så pappi skulle upp m tidningen klockan 0300, o det köper jag!)...Det var 1 gång på ett år.

Andra gången hade mammi nästan ingen bensin i bilen o hon tycker inte om o tanka så jag sa att jag kunde tanka men "nej, nae, njaaa" SKIT I DET tänkte ja o skrev sms till henne att jag tar bussen, ringde bigbroo o fråga om han kunde köra mig men han skulle ju köra Madde o då kunde jag ju åka m till Kungsbacka först o sen kunde han köra mig till Frölunda (det tar ungefär 20 min från Lindome till Frölunda o ungefär 40 minuter från Kungsbacka- det tar ju lika lång tid som tåg/buss i princip) o sen hem för hans del igen...Så jävla krångligt allt ska vara!!! Tog tåget o sedan bussen dit o tåget hem mitt i natten (fick vänta 1h30m på centralen för det gick inget tåg)...3e gången var nu igår, jag frågade mammi om hon trodde att pappi kunde köra mig till Frölunda i morgon igen (nej jag hänger inte mycket där men det är bara dit jag behöver skjuts för det är så jobbigt o ta sig dit) o hon sa "Det tror jag inte om du ska dit vid 1900 för då är det ju faktiskt Trav o grejer på tv"...Men tack så jävla mycket- jag är inte viktigare än några j*vla hästar som springer på tv! Okej jag tar väl bussen då för i helvete...Då tänkte jag att men min bigbroo kan säkert komma o hämta mig, eftersom han hämtar både mammi o Madde när dom ber om det, dessutom tänkte ja inte stanna längre än till typ 1200...men det var väl största skämtet någonsin.

Så jag har bestämt mig nu. Att jag ska ALDRIG igen fråga om min familj kan köra mig någonstans-
för tydligen förmycket begärt att dom kör mig 3 ggr om året.

Jag vet att detta inlägg var extremt ytligt o att jag låter som en bortskämd gnällunge- men det e min blogg o jag tvingar dig inte att läsa den...Jag blir bara så j*vla frustrerad!!!!!!

Over and out

Shoppoholic!!!

Andra paketet kom från Ellos idag, dessutom efter att jag redan varit i affären så jag fick allt traska upp till centrum eng gång till (ja vi kallar det fortfarande det för centrum!) o hämta ut mina killer-cinos, min gorgeous korellfärgade klänning o min bikiniöverdel. Cinosen sitter som ett par cinos ska, men är osäker på om jag verkligen passar i beiga byxor- kanske lite för plane? Men med rätt skor (typ högklackade svarta m guldklack!) o rätt tröja till så kanske även jag kan se skaplig ut i dom. Klänningen kommer bli såå underbar att studsa runt i nere i Turkiet med solbrända ben o sandalklädda fossingar! Men bikinibh kan man ju skänka till någon som inte föddes med två vattenmeloner på bröstkorgen (okej jag kanske inte föddes så men...!) snarare till någon som har, hm va ska vi jämnföra med...., två granatäpplen? Ja, den var förliten- fruktansvärt förliten!
Det var ju lite synd för den är snygg o hade blivit ännu snyggare när man är brun o fräsch!

Jag sitter o pratar m Jessica nu, o det är våran konversation som fick mig att bli sugen på att blogga...för hon bad mig ta en bild på mig när ja har cinosen på mig (så hon kan övertala mig att ja visst passar i dom?!) men jag berätta att jag precis lagt in det i garderoben o öppnar jag den nu så exploderar allting ut ur den! Jaha o varför vill du blogga för det? JO!!! Jag är en av, säkerligen 10000 tjejer, som klagar på att jag aldrig har några kläder att ha på mig när jag ska ut osv...Näe okej, men varför går din garderob knapp att stänga då? Varför flyttar jag ner kläder till en annan garderob när jag köpt något nytt bara för att det ska få plats? Jag är rätt duktig på att slänga kläder, jag inser att "okej jag har inte använt denna på 3år o då kommer jag inte använda de närmsta 3åren heller- släng den!" (jag vet, onödigt att jag köpte den- men det kan jag ju inte veta när jag såg den i affären!) Det har blivit rätt många sådana utrensningar o jag vet att min bigbroo är likadan när det gäller sånt, bara släng skiten om du inte använder det!
Då får du mer plats- o mer plats innebär? ATT DU KAN KÖPA NYTT!!!



Men oftast är det ju inte så, att vi inte har några kläder att ta på oss- det är bara det att man tröttnar på kläderna...man känner att "jag har använt den alla helger jag varit ute o folk tror snart att jag bara har den klänningen, jeansen, kjolen, skjortan...", men så är det inte! Gör om den, sätt ett skärp i midjan...rulla upp ärmarna på skjortan istället för o ha dom nere...ta en annan topp till kjolen så ser kjolen ny ut...hitta nya kombinationer! Nu är det så att jag faktiskt BEHÖVER en vardaglig klänning då jag faktiskt bara har två stycken- så thats my goal- att hitta en vardagligklänning som inte liknar någon av de två jag redan har o det finns en fin på Gina, men den är också i jeansmaterial o jag har redan en jeansklänning...hmm...kanske ska vänta lite till o spana in när ännu mer av vårens mode plockats upp i butikerna.

Spring is in round the corner and I love it!


Cok özledim

oooh va jag saknar honom.

http://jaycut.com/mix/37234/preview?context=user_34975
Titta på min lilla godisbit! Vill man något annat än äta upp honom?!

Tack mamma Jessica för både bilden o filmen
metrobloggen.se/jamilja


Shoppoholic...?

Idag kom kläder från Ellos.se, några av dom iaf! Det va mycket fina grejs som trillat ner i påsen o snyggast är nog mina jesus-sandaler som tyvärr är lite för trånga över foten, men jag ska pröva o byta upp dom en storlek så får vi se. Annars beställer jag tillbaka denna försmåiga stl o tänjer ut dom- för alla vet ju att sånt lädertjafs töjer sig i svett o värme,
o det är ju precis där jag tänker spendera min sommar.

Jag börjar bli sjukt nervös inför sommaren nu! Jag menar tänk om dom ringer o säger att "Vi vill gärna se dig som guide på Kreta", vad gör jag då? Jag måste till mitt Turkiet, jag måste till min man. Jag måste till Jessica o Atakan...Jag måste till Side! Det får inte hända- det borde inte hända- men helt ärligt så vet man ju aldrig!!! Det nya oros momentet är nu dessutom att dom ringer o säger "Vi vill gärna se dig som Pegasos Guide, vilket innebär att du är stationerad endast på PegasosWorld"...då frågar jag förmodligen vad det innebär, om jag inte kommer ha utflykter eller nått sånt, det är ju sånna saker jag vill göra! Jag svarar iallafall inte JA på studs om man säger så. Tänk er själva att vara ute på ett o samma hotell hela tiden, jag bodde på PW i 3 månader o var i miniklubben där o det var tufft bara det- men att sitta uppe i lobbyn var eviga dag- det lockar inte speciellt mycket. Men samtidigt är det ju bättre än att jobba i miniklubben, o det är mycket bättre än att inte ha något jobb alls! Ufh jag vet att vi bara kan vänta o se, men jag har tröttnat på o vänta- speciellt eftersom vissa andra fått reda på sina destinationer o positioner. Tycker det är fruktansvärt dåligt att dom säger att "alla ska få reda på det samtidigt" men sen ändå läcker ut till vissa av deras anställda innan...Jeje, hade jag varit en av dom som fått reda på det tidigare så hade jag inte sagt ett ord- avundsjuka heter det. Önskar bara dom kunde ringa/maila så man slapp fundera så mycket, o jag vet att det inte hjälper att fundera heller,
men det är svårt att sluta med det när man är en grubblare som mig.

I övrigt då? Jodå, jag har inte arbetat sedan i onsdags förra veckan (21/1) o det suger lite. Fast ändå inte, eftersom jag har mått halvkasst sen i torsdags. Dessutom har jag haft så ont i halsen o tillochfrån har jag haft feber sedan i fredagskväll...I måndags hade jag så ont i huvudet att jag trodde jag skulle spy när jag va med Angelica, huvudvärken kommer från en punkt i nacken där en såndär medicinsk massör var o pillade i sommras, vet inte alls om det hänger ihop fortfarande- men det gör ont på exakt samma ställe! Lägger jag huvudet på sne (ni vet sådär lite gulligt- fast tänk er mindre gulligt eftersom det är mitt huvud) åt höger så gör det ont långt ner i ryggen o stretchar jag nacken ordentligt (som efter ett träningspass) åt vänster så bränner som om du bränt din hand på spisen längs hela nacken o upp över örat. Trycker du dessutom på den punkten massagemannen var o pilla så får jag huvudvärk direkt, har jag redan huvudvärk så ökar den om jag trycker där. (hur ökar huvudvärk? men hur ska jag annars förklara då?!) Ringde vårdcentralen här i Lindome idag o tanten sa som vanligt att dom förmodligen inte kan hjälpa mig, att det enda som hon TROR hjälper är regelbunden massage, så Marie- vill du öva är du mer än välkommen! Men ska iallafall bli uppringd eight oclock i morgonbitti för tidsbokning (ja tydligen skadar det att ge ut en tid redan idag!) så läkaren får ta sig en titt...Har tänkt en heel del på vården här i Svea- man måste verkligen överdriva o rent ut sagt ljuga om man ens vill att dom ska titta på dig. Jag menar det ska inte vara så, speciellt inte rörande småbarn (nej jag pratar inte om mig själv!), ringer en mamma/pappa o säger att ens barn har haft feber 2 dagar i rad som konstant pendlar mellan 37-39 grader så ska man inte bli ifrågasatt om man verkligen är säker på febern är så hög...Kolla bara på stackarn! Jag kommer tillochmed ihåg hur mamma sa till mig eller min storebror innan läkarbesök att nu får vi säga såhär o såhär för att doktorn verkligen ska förstå att du inte mår bra- det kunde handla om allt till att säga att man varit sjuk mer dagar än sanningen, eller att febern vart högre hemma (även om den säkerligen legat på samma temperatur som hos läkaren)...
Skamligt, tragiskt- men ack så sant!

Igår fick jag ett samtal från en viss Karlsson som undrade om jag ville skicka med hennes föräldrar någonting
till världens bästa Eriksson så på fredag får jag ta mig en tur till Kungsmässan o kolla efter något fint
- kanske en sjal eller nått...En försenad julklapp är hon värd!

Nu blir det...hm...jag vet inte? Denna dagen har gått så SJUKT långsamt. Men mammi är hemma, vi kanske kan åka till Kungsmässan nu, men det är ju högst osannolikt att hon orkar efter en dag på jobbet.

--Puss o kram- möglig banan--

There no shame in taking the blame

Jag har fått höra att jag tappat två bloggläsare från min blogg...skandal! Visserligen är begge från Stockholm så egentligen borde dom inte räknas....men! Amanda är ju trots allt min Amanda o den andra är henne goa kompis Elon...o eftersom jag älskar Amanda så mycket, så gillar jag ju även hennes vänner...(fast inte när dom svimmar på restaurangerna!!!) Anledningen till att jag tappat dessa S-bruttor är...att jag strukit över o under o grejat o haft mig. Så okej. Lets be plane and borring for the rest of your lifes- jag slutar. Men inte helt.
Det är som om jag skulle sluta shoppa skor...det går inte.

Speaking of skor- för någon vecka sedan såg jag på Nilsongroup.se att Skopunkten i närheten av där jag bor sökte personal, o för er som inte känner mig så är en av mina största drömmar att jobba i en skobutik, så jag tänkte "äsch what can I loose?"...tydligen ingenting! Jag blev nyss uppringd (hem- för smart assMalin glömde skriva det nya mobilnummret på ansökan) av butikschefen o hon vill gärna träffa mig "på måndag klockan 14.00"...Egentligen kan jag ju inte ta jobbet, för det går inte riktigt ihop med mina planer för sommaren, men en intervju skadar aldrig att gå på! I värsta fall kanske man kan få jobba helger eller extra vid behov?! Men Amanda, du säger att du inte sagt till någon av dina arbetsplatser att du ska åka- vad svarar du på frågan om dom säger "tänker du åka tillbaka till Turkiet?"- man vill ju inte ljuga...Jessica- du e också bra på o komma på saker- så hjälp mig!!! Alla ni andra som kommer med något bra förslag kan också kommentera det här, för jag behöver all hjälp med ett svar på frågan "tänker du åka tillbaka till Turkiet i sommar?" (inte det ärliga sanna svaret att "ja det ska jag"). Tänkte att man kanske skulle säga att man har en plats för företaget men att man vill veta vad för destination o position man får innan man tackar ja, eller att man får se vad som finns här hemma innan man tackar ja till utlandet...?
HJÄLP!

I natt sussade Angelic här, det var helt okeej. Idag umgicks vi, spelade lite Wii o sen åkte vi till staden Göteborg o KOLLADE i affärer- nej jag handlade ingenting! Huvudvärken har äntligen släppt eftersom jag hinkat i mig massa vatten o bytt till glasögon...Ikväll blir det sängen "tidigt" o hoppas på att vik.poolen ringer i morgon.

-Över and ut-

If today was your last day...


Jaha ja- ytterligare en helg som gått undan utan att något roligt, vettigt eller intressant inträffat. I fredags var bror här o åt middag eftersom Madde jobbade o dessutom var min pappi ute på galej (har kommit fram till att både han o mammi har mer kul än jag!). Men Malin låg under en filt me feber o jätteont i halsen...stackars stackars mig. Jag har fortfarande sjukt ont i halsen, det blir bara värre för var dag som går...Orkar verkligen inte m influensan nu så stanna borta från mig!

Trots att ja är sjuk så tog jag krafterna till att städa hela vårat hus igår, det är min uppgift här hemma o i motbetalning betalar dom min mobilräkning...Fast inte utlandssamtalen som ,ni kanske kommer ihåg mitt inlägg om samtalen i Umeå, blev på en si sådär 500:-...Tur då att min pappi o jag tog bilen HEM till min chef o hämtade min o Angelicas lön så direkt dras 500:- bort till pappas konto...men jag är duktig o tar konsekvenserna av det istället för o gnälla! Dessutom så ska mamma ha 50:- av mig för tunikan på Gina, hade 100:- på kontot som jag överförde idag på morgonen men 50:- får hon i handen när hon kommer hem från jobbet ikväll. Dessutom är jag skyldig pappi 700:- för jag kom på att jag lovat o betala halva Umeå biljetten eftersom han betalade vaccinationerna för mig i våras (o den jag gjorde nu när ja kom hem)...Men pappa sa att ja kan betala dom 700:- när jag får lön i februari så jag kan ha lite pengar innan allt försvinner. Tack pappi. Dessutom har jag ju beställt kläder! DUMMA DUMMA ELLOS.SE!!! Hittade kläder där för 1000 kr, men sen får vi se om allt sitter som jag vill (o eftersom jag är så rik så blir vi inte alls förvånade om dom sitter som smäck!) Gick dessutom in o beställde ett par nya cinos eftersom min moster vägrar sy in mina nuvarande mer än 2 cm, vilket inte skulle göra NÅGON skillnad eftersom dom är överdrivet stora (Amanda- kommer du ihåg när du pröva mina jeans i Lojman? Så sitter dom!)O minimum att beställa på hos Ellos är 200:-, byxorna va på rea o kostade 179:-- så jag köpte en klänning för 95:-...Jaha...de va dom pengarna det. Väskan jag vill ha får jag strunta i, jag behöver faktiskt inte det- har en tillräckligt bra väska här hemma...O den går o använda en sommar till. Sen kan jag önska mig en i julklapp...det gäller att tänka långsiktigt! Dock måste jag köpa mig en ny resväska...ufh va jag måste jobba nu.
Kom igen nu Malin!

Vi får se hur länge pengarna (2850) räcker...som sagt- 500:- redan borta till telefonräkning, 50:- till mamma, 1319:- Ellos.se, vilket betyder att jag har kvar ca 980:-...Dessa ska jag spara...
Önska mig lycka till!

Om en stund kommer Angelica, hon ska sova här tills i morgon o vi ska väl ut på stan...Men my money stays home with my honey...(vem e min honey jag har hemma undrar säkert ni- det gör jag med!)

Dark horses






















By now you'd know that I'd come for you

Noone but you, yes i'd come for you

But only if you told me to

And i'd fight for you

I'd lie, it's true

Give my life for you

You know i'd always come for you



Things that makes me feel better

Löjligt bra låt! Makes me feel better in the cold and grey weather
http://www.youtube.com/watch?v=Xh4V-_yJZ2A&feature=related

Mysbebusen Attis! Makes me feel happy in this cold Im having.


Konversation med mig o Isak som befinner sig på andra sidan jorden.
"Man får aldrig chansen att pröva sina vingar om man är för feg att lämna marken man står på"

Vetskapen om att jag snart kommer få lön
Vetskapen om att jag snart får reda på om mitt drömjobb blir mitt
Vetskapen om att Linda kanske kommer hem i mars, det värmer hjärtat lite även om vi inte vet 100%
Vetskapen om att jag kommer få köpa min drömväska på måndag om den finns kvar
Vetskapen om att jag kan jobba massa i vik.poolen

What makes me feel worse?

Vetskapen om att mysbebus är så långt bort o kommer bli så stor tills ja träffar han!
Vetskapen om att jag kanske får jobb på Kreta...
Vetskapen om att Linda kanske inte kommer hem...
Vetskapen om att väskan inte finns kvar
Vetskapen om att jag e halvt sjuk
Vetskapen om att jag måste jobba mycket i kommande veckor
Saknaden av min man
Saknaden av Jessica
Saknaden av Turkiet

.Onödigt inlägg.



so why do I keep counting?


Anledningen till att man har en blogg är för att man ska skriva där si sådär 14 gånger under dagens lopp, men vem faan bryr sig om det lilla lilla som händer i ens vardag? Skulle jag skriva här 14 ggr/dag så skulle saker o ting förmodligen handla om typ "Fick ett sms av Sandra nu, dom mår bra och lillplutten äter o mår bra", eller "Aha, tog på mig mina raggsockar nu för jag frös om fötterna"...I värsta fall så skulle det stå något i stil med "Gud va jag e törstig, ska nog gå o ta mig ett glas vatten..." Jag menar- intressant! (För er som verkligen VILL veta allt sånt här så säg bara till så ska jag uppdatera er alla!!!) Varför började jag just inlägget med detta? JO! För att jag känner att jag inte använder min blogg, jag missunnar min blogg, jag behandlar den inte med den värdighet en blogg ska ha (om man inte använder den i syftet att hålla folk uppdaterade m något viktigt- graviditeter, utlandsjobb, utlandsliv osv, så är en blogg egentligen bajs)...
Men som sagt, min vardag är inge vidare intressant så då är det bättre jag låter bli o blogga, annars blir det så fjutigt.

Veckan har tyvärr inte innehållit vidare mycket jobb, varken måndag eller tisdag jobbade jag- onsdag där emot jobbade på ett dagis här i Lindome och dit vill jag återvända MÅNGA gånger- underbara barn o fröknar! (Okej nu var det 9 barn där utav 27 så jag kanske inte alls vill tillbaka när alla 27 är där!?) Torsdagen spenderades med bigbroo o Madde på Kungsmässan där vi åt lunch på Linnea's (tack för maten!) o sedan åkte vi till Taxi (Maxi) o handlade o lämnade Madde...sen en promenix runt omkring i Lindome o sedan hem o inte göra något alls (som alltid då?). Idag har jag och mammi varit i Kungsbacka (ja jag hänger ofta där o börjar tröttna på det!) o jag fick låna pengar (får ju lön på söndag/måndag) till en killertunika från GinaTricot. Sen blev det åter igen Taxi (Maxi) o sedan hem för o tugga lunch...
Gott.

Idag fick vi alla, som bestämt sig att slava för företaget från i sommras, ett nyhetsbrev som innehöll en hälsning från kontoret i Malmö- Tjugan hade dessutom skrivit att vi som väntar med spänning på våra destinationer/positioner (alla eftersom ingen fått reda på det ännu) ska få reda på det under andra veckan i februari...
Håll tummarna att vi får det också nu då!

Nu så har jag precis gjort salladen till ikväll, roccolasallad, körsbärstomater, gurka, gulpaprika o avokado. Extra tillbehör- feta ost o solrosfrön...Mums. Bigbroo kommer hit ikväll o ska spise sammen me oss. Annars hoppas jag på att få prata med min "man" (vi är inte gifta, bara det att när vi arbetade på PW i somras så ville vi inte att killarna, turkiska animation, skulle förstå när vi sa "pojkvän", för många av dom kan det ordet, o sedan dess så har väl alla vi miniklubbare sagt "man" om våra pojkvänner...) och jag kanske tillochmed får se han i camen- herregud gjorde det för någon vecka sedan o jag måste erkänna att han va snyggare i somras när han brydde sig om sig själv o inte åt upp sig som om han skulle gå i ide...Men jag älskar han ändå- väldigt snällt av mig tycker jag!

Här är iaf tunikan/tishan...Det man inte ser på bilden är att brudens leggins består av paljetter...


Over and out
Malin

...you always know when you love someone


Söndag eftermiddag o jag hungrar ihjäl! Pappa lagar mat nere i köket så jag får vänta en liten stund innan jag tuppar av helt så ska jag få mat idag med...lycka.

Idag vaknade jag runt nio tiden o satte mig o beställde kläder till mig o Angelica på Ellos.se, till ett värde av
1000:- <- bara min del...ajdå. Men vi hoppas att jag får användning av allt! (o att jag får go lön av Stidmon aka. Städ Simon) Sen beställde jag varsin (likadan) bikiniöverdel till mig o fröken B i mammas namn för den kan inte levereras förrän 25 april o risken finns ju att både jag o fröken B har åkt till Turki igen. B's pappa ska tydligen ner i maj så han får ta med sig dom då, eller så kan mina paranteser helt enkelt bara posta ner dom!
Mammi o jag tog oss en tripp ner till Kungsmässan o strosade runt i affärerna där o avslutade "shoppingen" m en
vanillalatte från EspressoHouse...mums på den.

Nu i eftermiddag/kväll (kalla det vad du vill) så har jag pysslat!!! Har gjort en jättefin textram som ska pryda mina två tavlor jag har på väggen (det enda som får lov att sitta på mina väggar) men jag vill byta ut fotografierna i dom fast jag vill ändå inte ta bort Angelica o Jessica...o ersätta med vaddå? Har 3 bebusar att ha på väggen, men bara 2 ramar. Två bilder på mig o Veysel? Känns som om mammi skulle få krupp...(fast det är ju trots allt mitt rum!) Dessutom så känns det smått onödigt att sätta upp bilder på honom o mig eftersom jag åker "snart" (datum kommer i slutet av feb/mar)...
Egentligen spelar det ingen roll vad jag har i, men texten lyder ändå
"Love is not a maybe thing"
så det är väl inte jättepassande att ha en bild på Angelica o Jessica?



Nu ska jag äta-
over and out.
Puss o kram skumbanan


Love is not a maybe thing...


Oj det var ett tag sedan jag bloggade om mitt otroligt spännande liv! Så här kommer en update på veckan som gått.

Måndag: 08.00- blev väckt av mobilen o VikariePoolen som bad mig arbeta på en skola här i Lindome
                 08.35-13.30 - lärarassistent i klass 3z
                13.30-16.30- fritidsfröken club 3-4
                 hem, tränade, deckade 21.24.
Tisdag: 08.30- jobb på samma skola o första lektionen var gympa m 3x!
               13.30-17.00- Fritidsfröken club 3-4
               hem, tränade, åt fruktsallad, deckade 22.00
Onsdag: 10.00-13.00- skola
                 13.00-16.00- fritidsfröken club 3-4
                 hem, bytte om, åkte till Angelic o hade en sista myskväll m Isak innan hon skulle åka
Torsdag: 08.00- 12.00- Förskolefröken xspåret
                 hem, in till Götleborg o kolla affärer m Angelica- vi träffade Tobias Coster (för er som vet vem han e!) 
                 o vi käka äcklig macka på Åhléns café. Hittade massa fint som ska inhandlas när lönen kommer-
                 inte allt på samma gång men måste köpa väskan innan den försvinner!
                 Hem, tränade, kolla Criminal Minds o sen sängen.
Fredag: Ingen väckning av någon telefon idag- städade, slöade, solade- åkte till Angelica o var där tills
              vi satte oss i bilen o åkte till Landvetter o kramade Isak en sista gång på 1 år- tårfyllt!
              Men Australien kommer göra gott för dig gumman även om det var jobbigt att åka härifrån- 
              vi finns alltid hos dig o du vet att du kommer klara det! Ge inte upp. 
              Hem till Angelica igen o käka thaimat, prata lite me Amanda Maria Malm medans vi vänta på maten.
              Efter käket åkte vi till staden o gick på bio- Bröllopsduellen...Väl värt att se!!!Sjukt bra.

O så har vi dagen D- idag. Idag åkte jag hemifrån 10.25 o mötte Angelica på Nisse där vi tog tåget till Allum (shoppingcenter en bit utanför staden) för där finns VeroModa o VILA. Inhandlades en grå koft-aktig sak o en otroligt fin (kanske lite för fin?) klänning...Blir nog en tripp dit när lönen från städet i december kommer!

Annars allt lungt, Jessica o dom e tillbaka i Alanya (har varit det i ungefär 1 vecka) o dom myser väl där kan ja tänka mig. Att säga hejdå till Isak var tungt, hon är en sån person som gör avtryck i ens liv o hon har gjort rejäla märken i mitt. Känns lite overkligt att hon åkte men 1 års pluggande o sedan kommer hon hem över ett besök o sedan åker hon tillbaka i 2 år...Jag lovar o svär att jag ska göra allt som står i min makt att komma till din "student"...O som ni alla vet är jag verkligen inte den som säger att hon inte ska åka- trots allt är mitt bloggnamn SemelVivis o det betyder ändock "du lever bara en gång" o det mottot har jag börjat leva efter rejält.

Ikväll blir det tacos m grannfamiljen Trögis o min "bebus" (1 år o 1 månad) Fanny...
Over and out- Amanda min arbetskompis.
Puss

There's no words


Söndag idag. Lycka. Eller inte. Vaknade runt 10tiden o åt frulle m familjen- sen gick jag upp o la mig i min varma sköna säng igen, o somnade. Vaknade klockan 12- för att mamma kom o sa att jag inte fick sova mer. Fair enough. Gick upp, bytte till ett par mindre äckliga joggingbyxor o satte mig framför dumburken...sen dess har jag pendlat mellan dumburk nr 1 o dumburk nr 2. Inget vettigt alls har gjorts idag o snart är klockan 17.00...Bigbroo slutar 17.15 o ska hämta mig påväg hem från jobbet så ska jag till deras lägenhet o städa- o sedan gå hem i blåsten o laga tacos till mig, pappi o lillbroo. (Ja jag städar där- för jag får pengar för det)

I morgon är det måndag (logiskt eftersom jag började inlägget m o skriva att det är söndag) o ytterligare en vecka som ska gå- hoppas jag får jobba något denna veckan- är redo för att börja jobba ordentligt nu o dessutom känner jag hur utomlandsjobbet kommer allt närmre o närmre så dags att börja tjäna cash så man kan leva när man är där nere (förutom lönen jag får). Dessutom är jag skyldig storebror 1500 (eller 1000:-?) o dom vill jag betala tillbaka innan jag åker ner igen!
(så jag kan ringa honom o låna pengar även i sommar...haha nej! det är därför jag vill jobba mycket nu här hemma- så jag slipper ringa folket hemma o låna pengar)

Nu ska jag lägga mig i min säng igen o läsa lite- fick en bok i julklapp av grannbäbbarna, men den är rätt seg- fast jag e envis- har jag börjat på en bok ska jag läsa ut den...Om den inte är lika dålig som typ HarryPotter...men sen o andra sidan skulle jag aldrig ens få för mig att börja läsa HarryPotter.

Puss o kram- skalad banan

Put your hands togheter...

 Igår va en oplanerad kväll! Vi missade först vårt tåg 18.23 för att Thaien var så långsam m maten så bigbroo sa att han skulle köra oss in till Scandinavium. Vi var väl klara m maten 18.30 o skulle gå till bilen när mamma tittar på biljetterna o ser att "ajdå- det börjar 18.30...Inte 19.30" som dom sa när pappa var o hämtade ut biljetterna. Jeje, det var ju samma upplaga i år som förra året så jag antar att vi egentligen inte missade sådär jättemycket- o vi hade ju inte betalt för dom heller eftersom pappi vann biljetterna på MixMegapolRadioCity. Madde o broo stannade ett tag o spelade lite WiiFit o efter dom åkt hem åt vi lite räkor o sen gick jag till sängs runt 22tiden för o läsa alla min gamla dagboksinlägg på resedagboken.se som jag skrivit ut. Var klar ungefär 2 timmar senare o då ringde Angelic o tjöta i ungefär 1½ timma...

På måndag är sista chansen för mig att ändra ansökningarna för kommande sommar för Nazar men jag tror jag är nöjd med det jag skrivit nu! 

Första utkast som jag lämnade in skrivtligt o skrev killeransökan till!
1. Kreta
2. Kreta
3. Alanya

Sen ändra ja mig till
1. Kreta
2.Side
3. Alanya

O slutgilltliga blev
1.Side

2.Alanya

3. Kreta

När jag tackade ja till att få erbjudande om säsong 2009 så skrev jag "självklart vill jag arbeta för er även nästa år- men hoppas då på att arbeta som guide o i Side"- så jag tror att min önskan är framgående ganska väl ändå! Får jag Kreta tackar jag nej, det är tyvärr så. Jag vet att jag ville dit först, o i mitt bakhuvud kommer Kreta alltid finnas kvar- jag menar jag har i princip tillbringat varje sommar i halva mitt liv där o det är klart jag vill arbeta på den ön! Men! Ibland får man prioritera saker o ting o jag prioriterar hellre kärlek än arbete...sån e jag. Och NEJ han är inte den största anledningen till att jag vill tillbaka, största anledningen är att jag har ingen aning om vad reseledaryrket är för mig (även om jag vet en del av det) o då känns det bra att välja en destination där jag kan relativt myckte om både landet, folket, språket, kulturen- men framförallt- arbetet. I Turkiet finns också Jessica o Atakan- det gör dom inte på Kreta. O så självklart, jag tänker inte ljuga o förneka det- Veysel finns där också. O om allt blir som vi vill så ska vi bo tillsammans nu i sommar, o pröva fall det fungerar i längden- det fungerade alldeles utmärkt i sommras då vi hade våra nätter ihop det kan jag lova! Men det blir lite mer serriöst än 5 timmar på ett hotellrum om vi flyttar ihop...även om jag hoppas på sånna nätter med- fast i vår egna lägenhet ;) (förlåt för den storebror men ja tvingar dig inte att läsa min blogg!)



Ikväll blir det "akdenizkebab" (medelhavskebab) o annat gott som jag tillagar åt familjen- mums på det!
Puss o kram- omogen banan


You've got a let me know...


Idag är jag för första gången på länge glad i mitt egna hus! Eller klart jag varit glad här förut, men jag vet inte- just nu känner jag mig inte grinig över något, inte irriterad på varken lillbroo, pappi eller mammi...Men jag tror det beror på att jag kom hem för kanske 10 minuter sedan?! Kom hem från vaddå?, undrar säkert du! Jag kom hem från världens bästa bigbroo o Madds...jag hamnade där efter att vi åkt till KBA o köpt en Is Chai till mig (inte endast därför vi åkte dit men en av anledningarna!) Hemma hos dom så kolla vi lite på bigbroos blogg (huvudetditofotternaner.blogg.se) o sedan lagade vi mat- ni vet såndär indisk-kyckling typ tikkitaka eller nåt?! Dessutom prövade jag Madde's garderob som varje gång jag är där men hittade ingenting- fast sen såg jag att min bigbroo hade ett par snygga byxor så jag prövade dom o dom satt som ett par chinos så tack dom lånar jag ett tag!



I morgon blir det Disney On Ice -Princess Classic på Scandinavium m Madds, mamms o lillbroo o på lördag blir det medelhavskebab o god efterrätt som jag tillagar...



Inte mycket annat intressant har hänt idag, har bytt mobilnr så ni som inte fått mitt sms hör av er!
Over and out

And they lived happily ever after


För att lugna era spinnande hjärnor o laga era brustna hjärtan- jag o min man pratade igår kväll/natt på msn. Han var där när jag loggade in o jag tror aldrig jag blivit så glad för något förr...tårarna rann både av lycka o av nervositet kan man ju säga! Vi började prata om allt som hänt men han förklarade det första han gjorde att han inte svarat eller klickat mig för att han var arg på personen som skickade smset, vilket ledde till att han inte ville prata med mig heller för han ville inte att jag skulle höra honom i det tillstånd han va i...Men jag sa till honom (precis det du tänker nu!) att då kunde han smsat eller sagt det på något sätt så jag vet att han inte är arg på mig eller värre- att det hänt honom något. Jag vet att det är väldigt fördomsfullt av mig att skriva att "turkar blir arga när dom blir arga" men många av er vet att det är sanning. Det låter också väldigt fel av mig att säga "Men han e turk, man kan inte tänka på honom som andra killar"- men lika många av er vet att det också är sanning. Och NEJ det har inte med hans religion att göra, visst vissa saker kan ha med det att göra...självklart!- men varför skulle religionen spela in på hans humör? Jag menar kristna kan väl också bli arga o göra dumma saker?"Vi" är inte så oskyldiga som "vi" tror oss vara. (Oj heelt annat ämne där jaaaa!) Men iaf så pratade vi ut, om precis allt. O samtalet slutade visserligen, inte me cybersex (hahah!), av att hans tid på internetcafét tog slut- men vi satt o pratade om namn till våra framtida pojkar när han loggades ut.

Något annat vi pratade om var det här;
- Min skatt guess what I have been dreaming last 2 weeks?
- I dont know but maybe it's same like I have been dreaming?
- I dreamt that we've got baby togheter!!! Best dream in my life!
- You have to be joking with me Veysel?
- No why would I joke about something that good?
- Cause I've been dreaming same thing! How was it in your dream?
- Diffrent everytime but in all dream we got a babygirl...
- This is something weird- cause in all of my dreams we've got a babygirl to.
Ibland undrar jag om vissa drömmar är tecken- jag vet 100% att jag inte är gravid (så sluta ora dig broo du ska itte bli morbror...än!) men detta känns ändå lite mysko...Men jag brukar inte tro på drömmar så jag ska inte tro på denna heller!

GossipGirl o OTH var igång igen o de va begge mycket bra avsnitt! (Vill inte skriva va som hände eftersom vissa av er inte gör som jag!) L*d*d*a*d* n*r båda rätt tidigt i morses o kollade på dom så snabbt jag kunde!
Annars har jag inte gjort jättemycket idag, bara kollat avsnitten, duschat o sedan en god o trevlig middag hemma hos Jossans föräldrar med hennes storasyster Sanna (+man o 2barn), storasyster Lotta o såklart DeasPeas...Barnen är underbara! Fast Cajsa kan såklart bli lite tjurig eftersom hon är i 3års åldern o är extremt envis- men efter en sommar bland bortskämda barn i Turkiet kan jag handskas med allt!



Om ni undrar varför där inte finns några inlägg om Umeå i helhet så är det för att jag har inte lagt över bilderna till datorn ännu- men det kommer...blir dock nog bara bilder!

Nu ska jag sova för i morgon väntar tandis 8.00- fast busshelvetet går 7.20
Over and out

I will always love you


Jag vet att mitt förra inlägg var kanske lite väl personligt- men jag tänkte att det är inte någon som läser min blogg ändå så varför kan jag inte skriva personliga saker i den? Jag tänker fortsätta vart jag slutade i mitt förra inlägg.
Allt var frid o fröjd, jag o min man myste till det lite i telefonen o jag deckade nästan precis när vi lagt på. MEN! Då fick jag ett sms som äventyrade det hela rejält. Ringde upp min man igen o frågade vad detta sms betydde (inte från honom tro mig!) o han sa att jag ville inte veta ordagrant men att det var de fulaste orden man kan säga till en tjej (det visste jag med för dom lärde jag mig först av allt). Dagen efter skickar jag det sms till honom, bara för att visa honom o få det översatt ordagrant med hälsningar att "detta smset var det jag fick inatt" o sedan dess har jag inte hört av honom. Jag har ringt, jag har smsat, jag har ringt igen...Antingen har han ignorerat mina samtal eller så har han klickat mig...O enligt mina efterforskningar så är ignoransen de värsta. Klickar han mig har han ju iaf sett att jag ringt, om ni förstår hur jag tänker?! Just nu har jag skrivit ett mail till honom, där jag förklarar för honom att jag måste få ett tecken från honom så jag vet att han lever- så jag vet att det är han som klickar mig o inte någon annan. (Varför någon annan tänker ni- men man vet aldrig med turkarna). O det är där vi står nu, jag försöker att tänka på annat- men det går INTE, så jag smsade min kära abi ("bror" på turkiska) o bad han smsa Veysel för o bara kolla om han e okej o självklart vet jag att han inte berättar vad han känner för min abi men bara han svara att han va okej så skulle jag bli lugnare...Vilket han gjorde. Teşekkürler abi.

Tågresan hem var bajs iallafall- den gör jag helst inte om! Först var tåget 35 minuter sent till Umeå för dom hade kört på en älg någonstans (om det nu va sant?) o sen satt vi minst 10 minuter stilla på Umeå stationen innan vi rullade iväg. Jag drog igenom några OTHavsnitt o jag är överlycklig att både OTH o GossipGirl börjar i USA i morgon igen så man kan spana in dom! Klockan blev väl runt 1.00 när jag stängde igen datorn o sov en stund. Sen vaknade jag vid 2.30 för att vi står stilla igen..(jippie!) men nu är det ingen älg utan ett växelfel...Där blev vi stående i 1 timma o 20 minuter totalt...Sen när vi kommer till en station där många ska hoppa av o åka vidare blir vi stående 30 minuter pga möte m. annat tåg.

Mitt tåg till Umeå skulle avgå 17.00- avgick 18.15
Jag skulle vara framme 06.32- var framme efter byte till buss i Vännäs (inte inplanerat!) 09.30 (om jag minns rätt?)
Mitt tåg till Göteborg skulle avgå 20.58- avgick 21.40
Mitt tåg skulle vara i Göteborg 10.52- var framme 13.15

JAG REKOMMENDERAR ER ALLA ATT RESA MED SJ'S NIGHT TRAIN TILL NORRLAND!!!

Over and out- and good night

Never again


Utekvällen igår var lyckad, kanske lite för lyckad så här dagen efter men- det säger man alltid dagen efter o så kommer man till dagen då man sitter på förfesten igen o häller i sig dricka...Kvällen började hemma hos Jessicas vänner Therese o Magnus, där va även deras vänner Johanna o Johan (inte ett par som tur är- hade låtit kul "johanna o john"). Tog de lite lungt efter ett tag för jag kände att de blev förmkt men eftersom jag sen märkte hur fulla alla andra blev så började jag köra på igen...Dumt dummare dummast. Vi tog taxi till stan o gick på Olearys- drack ännu mer- dumt. Jävligt dumt. Pissfull blev jag o snefylla fick jag...Grät så det spruta ur ögonen på mig- när vi kom hem alltså. Hade ett samtal med min man, förlåt- räkningen kommer bli skyyyhög, o jag ångrar inte vad jag sa- men jag ångrar hur ja sa det. Jag grät så jag skakade o hulkade som om jag höll på att dö...Berättade för han att det var jobbigt att aldrig höra av honom längre, han säger till mig att smsa honom, skickar jag inte sms till han så får jag dåligt samvete o mår dåligt, men jag har kommit framt till att jag mår ännu sämre av att aldrig få svar eller sms alls utav honom...Snefylla som bajs fick jag o grät o hade mig, det var längesen jag blev så full! Jessica fick prata med honom o lugna ner mig rejält- en klippa i stormen som alltid. Samtalet slutade i princip med att vi hade telefon"sex" (nej Jessica jag gjorde inte det du tror jag gjorde) o att vi sa godnatt o sen slockna jag- som en klubbad oxé. Vaknade i morses o fick en bebis brevid mig- mysigare start på dagen får man leta efter.

Nu ska vi ut (iaf jag) o leka lite i snön, fast de blir väl 3 minuter eftersom det är bajskallt.
Over and out

Just dance

Utgång me Jessica o Yusuf o Jessicas vänner ikväll...Vart vet väl inte jag...här i Umeå såklart...

Ha en trevlig kväll ni andra!!!
Förfest o musik

Krya på dig Amanda!
Over and out.

RSS 2.0