Always in my head...

is the space between us.

Sitter återigen i sängen min, älskade älskade säng...vad jag önskar att du var från IKEA- hade mitt termotäcke o var placerad i mitt rum på Sagbrovägen! Hemlängtan? Nej då. Jag lever, men det skulle vara skönt o träffa er alla. Men nog m tårar i går!

Snart tajm att ringa mannen o fråga vad som sker, träffas o prata or not? Vi har inte umgåtts sen sist- o det är såpass längesedan att jag inte ens kommer ihåg när det var!!!

Halsen blir snarare värre o värre- har blodsmak i munnen o spottar blod...Men som jag skrev- jag lever!
-Over and out-

Count your courage instead of your fears...

...thats what Im doing down here.

Sitter i soffan i mitt vardagsrum o kollar på TNT, den enda kanalen som visar amerikanska serier men självklart m turkisk text...Hoppas hoppas att jag lär mig mer turkiska då...hahah not. Är på det stora hotellet o jobbar nu- i morgon går jag in på min andra vecka där...Känns hemtamt o bekvämt att vara där, även om jag saknar stämmingen på det lilla hotellet extremt mycket!

Jag längtar hem alldeles för mycket, o inte hjälper det heller att Angelica går runt o säger "Å jag saknar din mamma, å jag vill ha din pappas grillade mat/din mammas paj/frukosten hemma hos er...." Strö salt i såret bara- I can take it! Jag tror att det är mest för att jag inte vet om ni kommer ner eller inte-.. förra året visste jag exakt datum o tid...nu går jag med tanken över att ni inte kommer ner över huvudtaget. O om ni inte gör det...well thats life...men jag kommer dö. Jag vill ha ett riktigt samtal m mamma o en björnkram av pappa, jag vill störa mig på min lillebror o jag vill bråka m min storebror o jag vill skratta åt Madde- jag vill ha min familj...Rickard o Madde ha lyckats få moster Rossis lägenhet, vilket jag är extremt glad över...grattis grattis...men jag vill ändå att ni ska komma hit även om jag veeet att det är omöjligt! Mamma o pappa- snälla sluta göra saker- sluta köpa hem mat, sluta använda el, sluta köpa saker...så sparar ni pengar o kan komma hit! Lika viktiga är familjen Jögi- en liten docka på det lilla hotellet idag fick mig o börja gråta när hon satt o sa "mjau mjau"...till hotellets hund. Här om dagen spelade dom "Stay the night" på det stora hotellet o både jag o Angelica tittade på varandra o sa i kör "Naaw William"...fotot sitter fortfarande på hyllan o jag saknar er alla 5!

Manen o jag har inte umgåtts sen sist, alldeles för länge sedan- men m penselin o så ont i halsen att jag gråter om nätterna så får det vänta tills det ebbat ut lite...Men jag saknar han med!

Nu får jag se vad som blir av resten av kvällen- ville kolla film m bara Angelica...men det är i princip omöjligt eftersom vi inte bor ensamna i en lägenhet...

Mamma om jag får lönespecen på måndag- ring mig!
Älskar er!
-Over and out-

All I want is to have you in my arms...

Sitter i sängen- uniformen är fortfarande på men linserna har åkt ut, glasögon på o håret är utsläppt...Lagom slappt. Dö-trött o ont i halsen som f*n men livet är på topp!

Ja som jag skrev- ont i halsen som f*n...varför? Jo för att för första gången på jag vet inte hur länge har Malin åkt på en rejäl halsinfektion o den vägrar ge me sig! Okej att jag bara käkat antibiotika sen igår kväll men come on, I dont have all my life to wait you out...Igår var värst- låg o sov HELA dagen, o ni som känner mig vet att jag inte kan sova på dagarna men ändå sov jag från 1000-1200, 1300-1500, 1530-1800 sen somnade jag kanske 2345 efter Step Up o popcorn i sängen- something is not right with my body!!! Som du ser- här mixar vi alla språk; engelska, svenska, finska (!!!), turkiska o skånska...det är inte lätt när det är svårt.

Amanda när kommer du hit? Jag har hört den 3 juni, men stämmer det? Jag vill ha Marabou choklad- helst m nötter i men what you buy I get. Tyvärr får man inte ta m lösgodis med in i Turkiet nu- pga svininfluensan men ändras det så vill jag ha det också! Sen vill jag ha minst 6 makrill i tomatsås (du vet man köper dom 3 o 3), 1 stort paket HAVREKNÄCKEBRÖD o 2 tuber räkost o snälla köp 2 Ramlösor på Arlanda efter securityn så jag får dom oxå...smak spelar ingen roll- bara ge mig Ramlösa!!! Tack sweetie. (Para får du såklart här!)

Vill träffa min man, men vädret är inte 100% o vi båda väntar på lönen så vi kan inte åka till någon restaurang utan det blir beachen i sånna fall o där är det kallt- o kallt är inte bra för halsen! Fick en anonym kommentar om varför jag inte har bilder på mig o min pojkvän...För att vi gör inga saker som är värda att fotografera ännu- men när säsongen dra igång o folk börjar vara på Sides krogar...maybe pictures will be taken.

Nu sitter jag o funderar på om sängen drar mest eller om jag om en stund ska lunka bort till Angelicas balkong o kolla på när dom dricker vin/öl...Malin själv går ju på penselin så enjoy girls!

Ni där hemma- ni betyder mest. Kom!
-Over and out-

As I promised

Only pictures- från utgång till bebis...
My life as it is.

SIDE






Alanya



Can you keep a secret can you keep a secret...

...Im in love with you...

Thats what I do- sitter o nynnar m på sveriges bidrag i Eurovision- ensam. Eller nej- jag, min dator, min juice o tvättmaskinen som snart är klar. 3 av tjejerna är på Hawaii o kollar på Euro men jag fick reda på det precis när jag kom hem så jag vart inte jättetaggad för o gå dit! Vet att hemma på Sagbrovägen är det stort galej idag o det får mig att gråta- saknar er ALLA där hemma extra mycket idag för att jag veeet vad ni pysslar med. Tänk på ensamna Malin när ni sitter där o äter tacos o dricker Tequila shots! Utgång big time i morgon så jag sparar mig tills dess- ska ut m min älskade Linnean o NinaMaria (o förmodligen Elin)- hoppas verkligen mitt egna team följer med ut- men dom verkar rätt sega så jag nöjer mig i sånnafall m Sunshine girls än o ha med tråkmånsar ut!

Gäster på hotellet sa att Norge o Svea vart diskade ur tävlingen först- för att dom varit på galej m någon dommare från kommitén men eftersom hon precis gapade fram sin låt så antar jag att det inte vart så?! Uppdatera mig! Orkar inte gå in på Aftonbladet o läsa.

Allt går bra här- jobbar o jobbar- o sen antingen sover jag eller sover en stund o sen går upp mitt i natten för o umgås m min man...Vissa kvällar går jag ut- inte fullt lika ofta som förra året men säsongen har inte riktigt kommit igång här så vänta bara! Försökte lägga ut bilder från Alanya- men jag sitter i soffan o där är inte uppkopplingen någe bra (men jag är den enda som har internet här uppe i vår lägenhet så Im happy!) Idag sov jag i solen på siestan (älskar mina raster!) o sen gick jag o tjöta lite m Sunshine girls på Pelikan...Efter minidiscot åt jag middag tillsammans m en familj på jobbet- dom är så sjukligt trevliga o deras två barn är mer än underbara!

Amanda Maria Malm kommer "snart" hit o det ska bli looovely att ha dig här igen! Saknar dig till tusen o kan knappt vänta tills jag får krama dig- Turkiet, Side o utgångarna är INTE detsamma utan dig (o dina galgångs-anfall)!!!

Ska ta m mig datorn till jobbet i morgon så ska jag lägga upp lite pix...
Älskar er
-Over and out-

Gel canim gel...

My lovely lojje- älskar våra lägenheter! Att det dessutom är 20 grader varmt på balkongen där jag befinner mig just nu gör inte att jag tycker om stället mindre!

I tisdags/onsdaga var jag som sagt i Alanya- åkte dit redan i tisdags kväll o firade Jessica m tårta, drinkar o kareeoke på Maren...snajs snajs. Dagen efter vaknade jag av min prins som stod i bankade på deras sovrums dörr- jag var redan halvt vaken eftersom kroppen inställt sig på att vakna en viss tid nu (inte de dagarna jag BORDE vakna  den tiden- utan de dagar då jag är ledig...) Vi busade lite- tills Yusuf's jobb o tjingsade o sedan till Police Cafe i hamnen för o hälsa på lite nissar- kul kul att träffa gamla vänner! Satt där ett BRA tag...men tillslut tröttnade vi o gick o jag bjöd Jessica på BurgerKing i födelsedagspresent...grattis igen...Tillbaka till Police eftersom Ahmet inte vart där första gången vi gick det o han hade blivit något arg om dom sagt att jag varit där men inte när han jobba! Satt där i någon timme- då bestämmer sig Malin för att göra rent sin älskade ring m en tandpetare...o PLOPP så ramlar en diamant ur! Sheet. Sa till Jessica att vi får gå o fixa det...när jag ställer mig upp så märker jag att remmarna på mina Ellossandaler losnat så jeh...Först guldsmeden- som dessutom inte trodde att diamanten tillhörde ringen eftersom han sa att diamanten (eller om det var hålet) var förstort för att den skulle få plats...hmm jag tappade ju den preics där ifrån? 2 timmar senare (fast jag gick dit 4 timmar senare) o 5 lira fattigare skulle det vara klart...Hemma i Svea tar det minst 2 veckor o kostar därefter också! Skorna gick på 5 minuter o kostade 2 lira...så jag klagar inte!

Hem åkte jag- för o hinna umgås m Linnea- men jaha- när jag är framme i Manavgat får jag ett sms där det står "Gissa vem som är i Alanya?!" Men jaa att vi åkte om varandra. Var hemma runt 2130 o sedan runt 0200 gick jag o åt soppa m min man på världens godaste restaurang! Myspys. Men oj va trött jag var dagen efter! Var hemma 0500 o gick till jobbet 0830...Life is life is life is gooood!

Idag jobbelijobb- lyckat minidisco som fan- 12 barn tror jag att jag räknade till!!! Taxi (ja laat- men min fot tar död på mig!) hem o direkt till ballen med datorn. Jobb i morgon igen- hoppas alla 12 barnen kommer till klubben också!!! Tyvärr går många till stranden på dagarna. Nu ikväll tror jag det bara blir slappish- är trött efter jobbet o skulle verkligen behöva sova ordentligt en natt (ok igår somna jag på två röda efter jag lagt mig i sängen för o vänta på samtalet från min man- o klockan var innan 0000 så!)...Men vila kan man göra när man blir gammal! Ikke sant?! Några tjejkompisar ska ut på LightHouse ikväll- lockande bara för att gå ut...men HATA LightHouse! Näe det blir nog en hemmakväll ska du se.

Nu snicksnack m Jessica love o sen en välbehövlig dusch!
Vet att jag e kass på att uppdatera- men livet är roligare än bloggar!
-Over and out canimsinis-

Happy birthday to...

Jessica- i efterskott

Sitter (äntligen) i Jessicas kök i Alanya efter lite födelsedags firande igår kväll. Solen gassar som sjutton o man märker verkligen att värmen o sommaren är här nu! I natt har jag svettats (!) o för bara några dagar sedan så låg jag o frös i min lägenhet hemma i Side.


(old picture)

Allt rullar på- jobbet går bra o det är många barn i miniklubben varje dag! Ansiktsmålning är den som är favorit aktiviteten (bland barnen- inte mig!) o igår stod vattenkrig på programmet- MYCKET UPPSKATTAT kan jag lova! Efter jobbet gick jag hem, duschade o sen bar det iväg till älskade Alanya. Mötte Jessica o mamman hennes (o faster o Alanya tjejerna) på en liten restaurang, Jessicas mammi hade planerat denna överrasknings middagen i nästan 2 månader så Jessica visste inte om att alla skulle vara där. Kul kul. Efter det promenerade vi bort till Maren <3 o jag åt min medelhavskebab (MUMS PÅ DEN!!!!) o sen blidde det tårta o kaffe (mums på det med!) Vi satt o tjöta o sjöng kareeoke o drack drinkar tills klockan blev 0010 - då Jessicas äldsta son Ramazan kom o sa att Jessicas yngsta son Attis bara grät o grät o grät hos pappa på hotellet. Hem- skitsnack- sängen...Idag vet jag inte vad för äventyr som väntar oss- promenation lär det ju bli eftersom det är det jag o Jessica är bäst på. Dock hoppas jag mest på frulle just nu- är något hungrig men Jessica nattar om Attis så jag får vänta lite till...

Ring mig!
-Over and out-

homesick...

I tried to paint you a picture,
The colours were all wrong.
Black and white didn't fit you,
And all along
You were shaded with patience,
You're strokes of everything
That I need just to make it
And I could see that
Lord knows I have failed you,
Time and again,
But you and me are alright...

We won't say our goodbyes,
You know it's better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right....
All we need,
All we need
A lover's alibi.
Oh oh.....

I walked a minute in your shoes,
They never would've fit.
I figured there's nothing to lose,
I need to get
Some perspective on these words before I write them down.
You're an island and my ship has run aground.

Lord knows I have failed you,
Time and again,
But you and me, we're alright.

We won't say our goodbyes,
You know it's better that way-
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right.
All we need,
All we need,
A lover's alibi....
Ohhhhh

Every single day that I can breathe,
You change my philosophy.
I'm never gonna let you pass me by.

So don't say your goodbyes
You know its better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change, yeah............
Ooooooh

So don't say your goodbyes,
You know its better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right.
All we need,
All we need,
A lover's alibi.

Yeah.......
Ooh, Ooh.

So don't say our goodbyes,
I know it's better....
We won't break, We won't die
Ooh

This is how it goes down...

...gonna crawl down on your knees when you find that there is no one that can measure up with me


Ytterligare en dayoff avklarad utan Alanya besök. Varför? Jo för att Angelica som blivit opererad förra veckan (tog ut en visdomstand) hade blivit lovad att det bara vart att åka till tandis för o ta ut stygnen utan att boka tid- so we did...Men när vi kom dit så sa dom att dom inte hade tid just nu utan att vi fick komma tillbaka klockan 1700...O alla ni där hemma som känner mig- jag har fått ytterligare en tandköttsinflamation (vilket gör så ont att idag kunde jag knappt äta...)Jag bad tandis kolla o han gav mig nån munnskölj o bad mig att inte dricka läsk men jag skojar inte vad ont det gör! Dock är det ju bara bra om jag inte dricker läsk för resten av kroppen också- men det är jobbigt när ALLA andra tar cola på hotellet/restaurangen o jag dricker vatten...Men men- jag överlever nog det också.

Efter tandis igår så åkte vi till Side o åt på UNDERBARA Afrodite <3...O jag o Angelica gick till Stones o tog en drinkis...men ja- Stones är inte Stones längre...Det är rockbar o biljardbord o trams...här ska det omvandlas till sitt riktiga jag under säsongen kan jag lova! Självklart blev det Hawaii efter Side (vårat nya Maren?) o sedan sängen...Ikväll blir det förmodligen utgång igen- men det blir vatten för min del...

Något jätteglatt är att jag o Veysel ska kolla vad det kostar o hyra lägenhet- vi träffas aldrig utan på jobbet, då vi inte kan vara pojkvän o flickvän- utan bara prata artigt m varandra som kompisar/kollegor.  Det kostar ju o sova i samma säng på hotellet också liksom så vi kanske tjänar både ekonomiskt o psykologiskt på det! Vi får se vi får se! Nu sitter jag på balkongen igen o (fryser lite) pratar m mamma- solen är på väg ner o jag fick lite färg igår så nu känns det bra. Mest mår jag dåligt över att jag inte träffat Jessica- men jag vet att vi kommer ha tid till det resten av sommaren även om det känns förjävligt att vara i samma land- men inte träffas. Saknar o älskar dig mest vännen.

Behöver duscha, fixa garderoben (omöjligt eftersom Joss har galgarna i sin lgh o ingen är hemma där!), göra hårinpackning o sova...Men sånt är väl onödigt ont så jag får vänta m det- att prata m mamma o Jessica är 1000 gånger viktigare! Idag köpte jag mig en ram så mina tre änglar ska få pryda vardagsrummet m sin närvaro- ska skriva ut en bra bild på lillebror också o sätta i en ram den med...my roomies just has to deal with it! Hittade förresten värmeljus från IKEA (Glimma 100 st) i en affär i MANAVGAT...det var längesedan jag blev så gladerad för en sån liten sak. 50 kr tycker jag det var värt!

Skriv o berätta hur ni har det
Älskar er
-Over and out-


Im the man who cant bee moved

Maybe one day you wake up and find that you're missing me...this is where you'll find me!


Ett nytt om-målat o gult hotell



Dayoff


Sitter på jobbet nu- ska strax äta lunch..är hungrig som ett djur! Här är allt bra, mitt turkiska nr får ni om ni frågar...vill inte sätta ut det här! Dock så regnar det idag, vilket har varit bra för min del eftersom barnen har svärmat runt mig då. Igår hade vi tjejkväll på ballen, levande ljus- pasta o kyckling- cola-caffe-chocklad and so on

Älskar er där hemma mest
-Over and out-

Long time no see...

Någonstans i Side

sitter på balkongen nu- på min lediga dag. Efter att först har sovit ut på ett hotell eftersom smarta Malin glömde nyckeln igår kväll när hon gick ut m Angelica o senare Veysel. Inte ville jag väcka my lovely roomie heller så jag o manen tog in på hotellet. Dock gick han till läkarn redan 0800 o eftersom jag är så snäll (o var så trött) så sov jag vidare på hotellet tills 0900-1000 typ. Kom hem till mitt wonderfulla lojman o började städa. De andra som bodde här m oss har flyttat så nu är det bara jag o Suomilajnen kvar...for now. Man vet ju aldrig om det kommer någon annan pingla o bor med oss...Vi har flyttat över till det andra sovrummet- eftersom det är större (o har större garderob!) så nu ska vi sova sked m varandra i dubbelsängen (som förövrigt var helt trasig så vi fick kalla hit handyman)

Första lediga dagen har jag alltså städat en j*vla massa, varit på hamam o nu sitter jag här på ballen o försöker se dataskärmen (solen är ju här o då är det svårt o se så om jag skrivit galet så är det därför!) Hamamet var underbart (vad annars?!) o gratis. Mohaha. Life as rep has started m discounts o gratis grejer. Löv. Skulle åkt till Alanya o Jessica idag men eftersom min man var ledig i går kväll så umgicks vi sista dagen innnan hans högsäsong börjar. Det var mys. Bestämde mig för att åka idag på dagen istället- då får vi reda på att dom bokat hamam åt oss- så det var bara att ta på bikinin o bli skrubbad.

Saknar er där hemma- igår var en dag jag bara ville gråta hela dagen- ingenting alls som hänt men man kan få sånna dagar här nere. Tycker verkligen att pappa, mamma, freddi, jocke, linda, gustav, william o min prinsessa får komma ner i sommar! För här i Turkiet har vi (efter observation från balkongen) folk som rastar sina hästar medans dom kör sin moped- smarta människor här alltså!

Turkiskt nr är införskaffat- ska bara få det att fungera! (Någon helgdag här idag o i morgon är det söndag så...på måndag!!)

Älskar er.
Over and out


RSS 2.0