Wonderful sunshine!

Man kan ju faktiskt inte tro att det är sant att vi har fått äran att bli dränkta av solsken så här många dagar i rad!Det känns lite smått fantastiskt måste jag erkänna, men samtidigt lurar en baktanke i huvuet om att det snart vänder och slår till med världens regn!Men vi håller tummarna och hoppas att vi får mera sol sol sol.

Idag vaknade jag, eller i natt vaknade jag första gången, utav att jag hade huvudvärk så jag trodde jag skulle dö och det var bara att (o)gilla läget- ringa till jobbet och säga att tyvärr kommer mitt huvud inte klara av 12 skikandes småbarn hela dagen.Somnade om, och vaknade vid 10tiden igen, huvudet värkte fortfarande men inte i närheten utav nattens och morgonens dunkande!Tog en varm dusch och ringde mamma som varit och tagit prover.Hon vart hos storebror och dom var precis påväg till Kungsmässan- så jag slängde på mig kläderna, tog två nya ipren och hängde på.Det blev en randig tröja från Gina (rea), lite plock från Apoteket, en plånbok från Zara och ett fint gult nagellack.Det sistnämnda hade ett roligt namn- going bananas!Fint som snus!Det blev frukost på EspressoHouse (lyx!) och en tur till Maxi.

Sedan blev det att inta ryggläge på altanen med huvudet insnurrat i mitt linne- huvudet värkte men vill man vara fin får man lida pin inte sant?!Fick någon timme solning även på den vita baksidan- det är veerkligen det trökigaste jag vet att sola ryggen!Fy för det.

Nu på kvällen blev det middag och återbesök på Claes Ohlssons där jag hittade ett laptop-skin för 20 riksdaler!(Ok det var mamma som hittade det!!)Jag har börjat packa inför måndagens äventyr och kan stolt medela att jag endast tar med mig en liten kabinväska!Bra jobbat Malin.

Nu ska jag leta reda på information om man får lov att ha räkost med sig i handbagaget.
Tjing!


Happy påsk!

Kommer med en bild-uppdate från påskens firande på underbara Brännö!
Klick on the bild to göra it bigger!










¤Bara 4 dagar kvar tills jag får pussa min man¤


Lyyyycklig ja jag är lyyycklig!!!

Oh yes people!Jag är så sjukt nöjd nu.

Måndag avgår planet till Izmir, är framme på kvällen där min älskling möter upp mig!Så sjukt nöjd.Och så sjukt nöjd över att ha råd att åka dit!Guu vad vi ska kramas och pussas- jämt!

Det blir några nätter i Izmir, sedan rullar vi hem till Burdur och bor hos mamma och pappa- sedan blir det de sista dagarna och nätterna i Izmir igen!Wiiihoooo.


...bütün eksik olan sensin


Wiho

ÄTLIGEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGG!!!

Ställer ändå klockan i morgon för att vi 1100 skall hämta upp fina Kristina och Febe på centralen för att bege oss ut till Brännö!Helt underbart skall det bli.Har inte varit där på kanske 3 år?!Herregud!

Vi är väl framme vid 1300 (vid stugan efter båt och promenad) och efter det ska vi bara njuta- i hope!
Söndagen åker vi hem, och jag ska bara packa om väskan för att åka tillbaka in till Göteborg och vidare mot Alingsås och min underbara Sandra!Där stannar jag tills på måndag eftermiddag.

Nu har jag packat ner allt som går att packa ner, lagt fram allt till Asås och ringt min skatt som skulle få sova tidigt idag!I morgon är det påskafton och jag har 3 fina presenter här i mitt rum till mina 3 fina hemmaboende familjemedlemmar...

Ska fylla på mobilen och sedan duscha- ska snabb klippa pälsen på benen- det kanske händer att man vill ta på sig shorts i morgon!?

Ha de fint och glá påsk!


Torsdag, fredag, LEDIG!

People people lyssna!Det är bara i morgon och fredag kvar!Kvar på vaddå tänker kanske ni nu? På mina 19-dagar i sträck arbetande!!!Jag svävar på moln just nu och jag är stolt över mig själv över att jag inte brötit ihop!Förutom idag efter vilan med min vildning då jag grät en skvätt!

I morgon skall jag precis som jag skrev igår in till Göteborg och någon fin SOLIG uteservering med finaste Kristina och Febe med!Pepp pepp!Dessutom kan jag sluta 30 minuter tidigare i morgon- yay!Fredag börjar jag 1200 och kör till 1800- kanon eftersom det är 100% O.B på det!Gött kött!!!

Lördagen är helt oooplanerad (förutom att mamma o pappa ska ha folk här på kvällen) och på söndags förmiddagen beger jag mig ÄNTLIGEN till bästaste Sandra och hennes grisar ute på landet!Vi hoppas återigen på sol sol sol så jag kan hoppa studsmatta med min egna gris Linus!Allt för längesedan nu vill jag lova!



Nu fina- nu blir det...japp precis du gissade rätt!
Tjo och tjim!


:)

Oh som vi har njutit på DAGIS de två senaste dagarna!Ute, ute och UTE är bara förnamnet på vart vi har befunnit oss!Helt magiskt att kunna vara ute från frukost, gå in för lunch och sedan gå ut med de äldre barnen direkt igen medans småttingarna nanar kudden inne (med dörren utåt öppen såklart!)...Lungt och skönt och ljudnivån blir inte påfrestande för oss stackars gammlingar uppe på kullen!Haha

Jag hoppas vid gudarna att solen är framme i morgon med och så även på torsdag!I morgon är det ju första av två dagar på Kyrkdagiset- trivs väl inte 100% där men well- money is money sweeter than honey!Sen på torsdag eftermiddag MÅSTE solen lysa över oss stackars människor som tänkt att njuta i solen på en uteservering (typ alla som bor i Göteborg och som får lönen)- jag, Håkan och kanske även Febe skall knö oss ner bland alla andra och njuta bort några timmar och låtsas om som att fredagen inte alls innebär jobb!Be om sol för vår skull!

Idag var jag en sväng på Ö.B där det införskaffades påsköverraskningar till kidsen i min närhet och sen blev det en sväng till Kungsmässan för införskaffning av lite mer påsköverraskningar till kidsen och även en födelsedagspresent till finaste William som fyllde år i måndags! Kom in på KappAhl där jag fick se min efterlängtade transparenta-blus på rea!Har velat ha den sen den kom in i december typ men har inte vart villig att lägga 349:- på den, för några veckor sedan var den nedsatt till 249:- men kände att nope; its not my kind of place att lägga det på en sån blus för jag är inte jääättesäker på hur mkt jag kommer använda den...Idag mina fina- så köpte jag den för 125:-! Jo jag tackar.



Den ska vara på på torsdag i solen, tillsammans med ett långt linne, leggins och mina (enligt ett kid på dagis) vinterskor!Önskar bara jag kunde använda linser och solbrills- men ikke!

NJUT AV VÄRMEN PEOPLE
<3


Im alive!

Herre vilken helg!I fredags körde jag ju 0900-2200, i lördags 1200-1930 och idag 1300-1800...Slut på mening.

Efter jobbet tog jag med mamma o lillebror på en kort promenix medans solen gick ner, vi har också grillat precis som alla andra och nu sitter jag o trycker i mig nogatglass!Gott.


VÅRENS TECKEN I VITSIPPE-SKOGEN!!!<3


Fete-knoppen utanför dagis
Nu blir det samtal till Turkiet och snart sängen- i morgon blir det dagis och sedan turken!
Puss o hej!


Chashing!

Avslutade mitt konstiga sparkonto idag och inväntar ICA kortet/kontot som skall fungera som sparande ställe- löser sig nog tillslut.Det kortet skall inte åka med varje gång varje dag i väskan utan skall stanna hemma i tryggt förvar.

Nu sitter jag o spanar på Lyxfällan- älskar det programmet!Samtidigt sitter jag och tittar på ellos.se och H&M haha...Sorry!Men jag letar efter en filt som jag sett i en tidning- jag har hittat den men tydligen säljs den inte via hemsidan där ifrån den kommer...Mycket märkligt!Blir helt sjuuuk av att titta på all inredning och jag vill ha min skatt här NU så vi kan börja vårat liv med egen lägenhet att inreda!

Tror ni lyckan var fulländad när jag hittade min gudardryck Ayran (egentligen bara vatten,youghurt & salt blandat) i frukterian här i lilla Lindome centrum?Gosh!Och den kostade 9 kr!Sjukt dyrt då typ 2L kostar det i Turki turki men sååå värt det!



Min bästaste Linda kom till mig idag och förgyllde min vardag som hon alltid gör när vi väl ses!Vi behöver aldrig göra något speciellt utan hon kan tex stryka de gardiner jag hittade i garderoben som jag ville ha och jag kan tex bara sitta och titta på - men ändå har vi så himla trevligt :D


Fönster nr1 vänster, fönster nr2- höger! ;) Gardinerna är min mammas farmors gamla och är så himla vackra!
Jag är verkligen förälskad.

Förälskad är jag även i går dagen- sushi, vin, frukt m choklad och massa prat och planer inför sommaren!
Fina fina Kristina (Håkan)- tack för igår!

Nu ska jag sova, i morgon väntar jobb på Mäxi 0900-2200...eller som Madde hade sagt det- 9-10..."Jobbar du bara 1 timma?"!



OH MY GOD OH MY GOD...

Den låten kommer ofta i mitt huvud när jag har pratat med Veysel nu för tiden- jag sprudlar av glädje efter alla våra knas&kalas skämt och fjanterier.Saker som ingen annan skrattar åt och som man inte kan förklara för någon annan- ni vet säkerligen vad jag pratar om men efter våra ups&downs så tar man inte sånt förgivet!



Jag jobbar som ett gnu just nu (det var INTE meningen att rimma!) och i morgon, onsdag, går jag in på dag nr 10 utav 19 (är ledig första dagen på påskafton Sandra) som jag kör på ett sträck- det var lite så jag jobbade ibland nere i Turkiet i miniklubben (hos Maria blev det väl som mest 15 dagar på raken för att spara dayoffs osv) så jag är inte så trött för att gå upp tidigt osv, mest bara trött på att höra min egna röst tjata på kidsen!Att så små barn kan vara så krävande är inte klokt!Ni starka underbara kvinnor som läser min blogg och jobbar på kidnergarden- STOR ELOGE (stavning?) till er!Och till er två starka bästaste vänner som väljer att sätta fler monster till världen- LIKA STOR ELOGE (stavning?) till er med...och shame on you om ni NÅGONSIN klagar på era dagisfröknar!Haha ;)

Jag o finaFrida skulle haft tränat idag men vi bestämde oss för att skippa det och köra på en kaffe med kladdkaka o grädde hos henne istället- så värt!Dock har jag ångest i magen för att jag inte tränat, men promenaden till ICA från jobbet och från ICA till Frida och från Frida till Sagbrovägen måste ju väga upp lite iaf :D

(Märker nu att skrivandet har kommit tillbaks)

Jag har planerat jättelänge att idag, tisdag, skall jag rensa min garderob och vika fint i alla lådor men nejch va tråkigt!Jag drog på mig min onepiece och mös ner mig med en halv chokladkaka i soffan med mamma- vi umgås inte så ofta för att vi båda jobbar och för att jag inte orkar med tv-programmen här i detta landet.Har liksom inte ens energi att försöka titta på det- jag får bara ångest att jag inte gör något vettigt (för detta o Face är SÅ mkt viktigare) och ligger bara o suckar till allt som rör sig på tvn....Dock är Lyxfällan ett måste!Ska även kika på Såld på hus idag- kul med hus o inredning!Annars är det fortfarande "Vänner" boxen som tragglas- skall börja på år 9 (av 10)i kväll tänkte jag mig.

Jag har precis pratat med Veysel som ni kanske förstår och tja- jag är så kär i honom.Jag vet att jag ibland tvivlar men som alltid så när vi pratar så bubblar det i mig som ett litet barn!I morgon skall jag till underbara Kristina där vi ska dricka rödvin och äta sushi (preimiär för mig!) och bara prata o skratta som vi är bra på...Jag behöver en eftermiddag med denna vackra vän!



Men jag saknar faktiskt min Sandra enormt mycket, vi har inte träffats sen?Jag kommer inte ens ihåg!Var det när ni var här på fika sist?Eller har jag hunnit med en visit i Alingsås efter det?I vilket fall var det ALLDELES för längesedan vännen min och jag vill se din mage :D Och din son!Älskade du va jag saknar dig och det är sjukt att vi inte pratar alls ofta trots att vi bor i samma land!



Dagen har varit lång och jobbig- men kvällen blev så mycket bättre!
Tack du och du och du och ni...


Picture-explosion!

Har nada blogglust så därför blir det såhär- bildbomb!Hoppas ni mår bra i solen!






Bästaste Kristina mötte mig för en kaffe/glass/shusi i Göteborg i dag- tack fina du!!


<3


Done some serrious shopping...

Aj aj det är inte läge för detta just nu i mitt privata liv men så kan det vara!Har faktiskt lagt undan Xantal tusen på banken så tja jag får väl inte allt för hårt smisk på fingrarna men det ger en lite ångest att handla- lika mycket ångest som det ger att bara gå förbi godsakerna.

Klicka på bilderna för att få dem större.


KappAhl & Lindex & Rut m.fl & HM & Lindex


KappAhl & Kicks/HM

Ops!
<3




Slutkörd!

Jobbat idag med 4 barn på avdelningen otrooligt lungt och skönt så en kille från andra avdelningen var givetvis välkommen att leka med kompisen inne hos oss!Så 5 barn totalt- gott!

Direkt efter jobbet blev det gymmet där jag körde slut på mig själv- jag sprang lika långt som alltid men jag sprang med snabbare hastighet...jag är helt död nu kan jag garantera!

Ringde skatt nyss som berättade att han precis satt sig för att äta tacos så han skulle ringa upp om en stund <3
Mitt hjärta


Tröttas & CO!

Sedär ja gott folk- klockan är nu 2300 och jag säger god natt för idag!

Har inte gjort mycket mer än att varit på jobbet, körde ett gött pass på 1130-2030!Kalas med OB efter 1200 :D
Farfar som fyllde 70 år häromveckan fick en whiskeyprovning utav familjen Pettersson som han och pappi var på idag medans mamma fick umgås med farmor här hemma.Dom var så gölliga att dom väntade med att äta middag tills jag slutat så middagen är nu avslutad, farmor/farfar har åkt hem (galna people!Jag hade sovit kvar här!) och min naglar är tillochmed målade- trots att jag sagt att jag skulle fixa dom på söndagarna men jag fick psykbrytet när jag såg hur äckliga dom var efter 2 dagar på Mäxi så jag fixade dom nu!

NU blir det sängen, levande ljus och "Vänner".Har förövrigt inte pratat med V på 2 dagar så jag börjar få abstinens nu!!!



(Förövrigt valde jag det mer röda/orangea nagellacket med svart kork)

Natti!


RSS 2.0