Kafamın içinde dönen bin düşünceleri ile geniş uyanık...

Är helt klarvaken och vägrar somna! Har 100 tankar som rusar runt i min hjärna. Om allt och inget givetvis. Mycket om pengar. Hur jag skall få det att gå runt med flygbiljett och elräkning osv...Vill ta på mig ett extrajobb fram tills jag åker, som jag kan jobba på när jag har en ledig dag från Mäxi. Men vem anställer någon för knappt 2 månader? Fan att jag köpte gymkort- ångest över det !!! Kommer inte hinnas med att träna ändå. Inga mer köp nu! Klippning o kalender was enough! Avsluta pren. på Amelia med- BUMS!!! Gaaaah kan man inte bara stänga av hjärnan? Typ nu.


Xmas came, Xmas go...


Gaaah va skönt att INTE gå till jobbet idag! Helt makalöst! Vaknade 1015 och åt frulle delux och sedan vid 12 kom bror o Maddie för att åka till Kungsmässan där jag INTE köpte något...till mig iaf! För mamma ville ha en ny plånbok och hade pekat ut en på Gina för ett tag sedan, idag var det rea på den och tjoo snälla jag köpte den.

Hem blev det, för att byta jacka och sedan ta tåget till Göteborg för att ta en kaffe på EspressoHouse med fina Tessan!!!Det var inte igår vill jag lova. Vi träffades i somras sist då jag hade grill-galaj...Det var mys!SJUKT mycket folk överallt men rean var inget jag reagerade på...hohoho...näe oftast är väl mellandags-rean en anledning för butikerna att ta fram att dem inte fått sålt under åren pga fulheten i plaggen...Jag köpte dock en kalender då det tyyydligen blir nytt år på lördag natt....Hur skall ni fira? Någon som vet om det "är B" att fira nyår på krogen? Har blivit tillfrågad men tycker det känns sådär...

I morgon skall jag klippa mig!Finally :D Resultat bild kommer i morgon vill jag lova- har inte klippt mig sedan i maj i Turkiet då det skall bli väääldigt spännande o se hur dommen blir :D

Här nedanför är bilder som sammanfattar julen- dagen innan med pepparkakshus bygge och julgrans klädning. Pappa som tomte hos grannen, vääärldens finaste ljus och fetaste julbordet!


<Mina julklappar--Alla mina samtliga skålar, nu saknas en till av den största och sedan vill jag ha en utav den största stl>

Efter klippi klippi blir det gymmet! Pang på. Sedan jobb 15-21!
<3


Ta hand om dem du älskar <3

Hold me closer one more time,
Say that you love me in your last goodbye,
Please forgive me for my sins,
Yes, I swam dirty waters,
But you pushed me in,
I've seen your face under every sky,
Over every border and on every line,
You know my heart more than I do,
We were the greatest, me and you,

But we had time against us,
And miles between us,
The heavens cried,
I know I left you speechless,
But now the sky has cleared and it's blue,
And I see my future in you,

I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll do everything different,
I'll be better to you,
I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll be somebody different,
I'll be better to you,

Let me stay here for just one more night,
Build your world around me,
And pull me to the light,
So I can tell you that I was wrong,
I was a child then, but now I'm willing to learn,

But we had time against us,
And miles between us,
The heavens cried,

I know I left you speechless,
But now the sky has cleared and it's blue,
And I see my future in you,

I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll do everything different,
I'll be better to you,
I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll be somebody different,
I'll be better to you,

Time against us,
Miles between us,
Heavens cried,
I know I left you speechless,
Time against us,
Miles between us,
Heavens cried,
I know I left you speechless,
I know I left you speechless,
I'll be waiting,

I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll do everything different,
I'll be better to you,
I'll be waiting for you when you're ready to love me again,
I put my hands up,
I'll be somebody different,
I'll be better to you.


Återkommer på tisdag.

Är helt slutkörd.

Först scannade jag in 2 foundations trots kunden köpt 1, sedan glömde jag scanna in en kunds 6 filmer och spel för 1244:- under en avstämning så det ser ut som HAN glömt göra det, sedan slog jag fel kod på mitt bankkort 3ggr så det låstes, sedan glömde jag iphonen i kassan när jag slått fel kod (tur att pappa hämtade mig och ringde in till min telefon som Mariell hade i fickan och tur att jag satt en bild på mig och pappa när han ringer)- När jag kommer hem så säger jag "tack för maten" när jag går upp för trappan trots att jag inte ätit och sedan kom jag upp till rummet upptäckte att jag slängt hela fodralet till p-pillerna och inte bara den toma kartan.

Nu har jag betalt räkningar och fört över pengar till sparkortet och 300:- till Madde som jag var skyldig. HOPPAS VERKLIGEN JAG INTE SKRIVIT FEL OCR-NR ELLER NÅTT...DET SKULLE VÄL VARA TYPISKT.

Jag skulle ju som sagt stryka mig från 26/12 på schemat, men Malin MA ville så gärna vara ledig och jag säger alltid nej till henne i vanliga fall så what the hell...jobbar 12-20, 8 timmar som blir 14 på lönen...Tack!
Ledig tisdag istället.
Vi hörs då.


Toooomten


Från lilla mig- till alla er

GOD JUL


Roligare än så här blir det inte

Pissväder.Julstämmningen är som bortblåst. Im dreaming of à white xmas!


Välkommen julen.


Så här fint ordnade jag det för mig i mitt rum. Tårarna rann ner för kinderna när jag lyssnade på Hallelulja och saknaden av min skatt var enorm. Låt detta blir sista julen isär.





All I want for christmas is you
<3


SKÅL!

Min efterlängtade, omtalade skål!Äntligen är du min.

Åkte till FreePort här om dagen för att införskaffa den go-bit...hade sett i tidningen att den endast skulle kosta 99:- på Iitala butiken där...FEL!99:- var för dem små, i färg...aj aj...Malin bet i det sura äpplet och köpte en äkta Marimekko Iitala sockerskål (legendarisk!!!) stor model för 270:-...Fy va arg jag vart.

Vi gick vidare till H E M M A som ligger där på FreePort med...Där har dem, en EXAKT likadan skål...Förutom klistermärket där det står iitala nere på foten...för? 89:-...Skämtet. Samma storlek och allt...Jag gick tillbaka till iitala-butiken och drog en rövare, om att jag ringt min bror för att säga att jag köpt skålen till mamma och då säger han att men neeejsch jag köpte en igår, och lämnade tillbaka den- fick 270:- i handen och gick tillbaka till H E M M A...89:- och jag är nöjd nöjdare nöjdast!

Så här fint blidde det.



Igår efter jobbet plockade vi fram alla 300 tomtar mamma vill ha framme och det tog timmar. Var helt slut efter att dessutom ha jobbat. Gud vilken pärs!Men nu är det gjort.Sen skall nissarna bara ner i lådorna igen...yepp! Idag efter jobbet kom min finaste finaste Kristina hit och käkade middag med oss, sedan pysslade vi apelsin-nejlikor och pepparkaks-crunch.

I morgon, torsdag, går jag på min 9e arbetsdag utav 13 på raken och gör det med bravur! Jag kör 1430-2300 (vi har extra öppet denna veckan innan jul!)...Den 26/12 är jag ledig och jag bestämde mig idag för att stryka mig på schemat. Annars blir det lite väl mycket jobb.

Nu skall jag ringa finast
Ha en fin da'n före da'n före doppareda'n i morgon
<3


300 av 450


Gå o dränk dig

Härligt med morgon.INTE. Död åt min pappas chef. Han förstörde hela julen för oss. Tack gubbjävel!


Skumpsnopp och russinpung

Haha hade en helt underbar kväll hemma hos Jennie i lördags med massvis av skratt och skämt! En utav de roligaste kvällarna på länge...Det blev dock ingen utgång för min del, var helt slut efter att kommit direkt från jobbet och dessutom skulle jobba stängning dagen efter...Vi kom hem vid 23tiden så det var alldeles lagom för en knegare som mig :)

I går söndag...(faen jag fattar inte, det känns som det är typ onsdag idag) så åkte jag o Mammi till FreePort där jag införskaffade mig en skål. Mer info om den kommer. Sedan åkte vi hem, åt lite lunch och köpte en julgran på 2 röda sekunder och sedan körde dem hem mig...haha- hem va precis vad jag skrev nu när jag skulle skriva att dem körde mig till jobbet...Kul att IcaMäxi känns som ett hem. NOT. Men iaf så körde dem mig till jobbet och dem åkte till Liseberg...KUL FÖR DEM!

Idag jobbade jag som sagt 9-13 och sedan 16-21 och i morgon blir det 0930-15(00/30?)...Sedan skall vi kanske möjligtvis plocka fram tomtisarna som skall pryda vårat hjem.


^Partybruden från i lördags är idag som bortblåst^

NU SKALL JAG SOVA
<3


Långlunch

Jobbade 09-13 för lille Anton idag, jobbar för mig själv 16-21- det innebär fabulös lunch på Freeport i min ensamhet! Men det är det värt <3


<3

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan


La wörk

Från att skulle ha jobbat i torsdags 4timmar, blev det 7,5- som blev 9,5 i slutändan. Cash is king. Sjukt mycket att göra som vanligt men det är väl kul när det är jul?!Inte när man jobbar där jag jobbar.

Igår var det bara jobb jobb, 0900-1930 och sedan hem för o varva ner o somna vid 01...Sovmorgon idag!Börjar 1130 men har sovit skit då jag har ont under skulderbladet- skall detta aldrig ta slut?I natt har jag haft sån värk att jag inte velat flytta mig i sängen! Gaaah blir galen!Men men- nu blir det duschen, sedan jobbet- med mig har jag vinflaskan o klackarna...Ikväll blir det trevligheter hos Jennie!

Puss


Sämst karaktär

Det blev inget gym före jobb. V sa att vi kanske kanske kan prata på msn och då vill jag hellre göra det, om det blir av men det är värt att chansa!

KL ringde 0713 och bad mig jobba till 1930 istället för 1600 vilket vi tackar för då jag annars bara skulle jobbat 4timmar.

Regnar gör det med!


Its 0031

And I cant sleep


PW

Tog mig en skön 40min PW som resulterade i att jag sprang också!Så skönt.I morgon blir det gymmet innan jobbet.Tjoo!


Kärlek till ett hänglås och ångest-croissant'en

Traskade iväg med mamma till hjärtavdelningen på Salhgrenska och fick lyssna på mitt egna hjärta för första gången- spännande so to say! Läkaren sa att allting såg bra ut och att det blåsljud min läkare på vårdcentralen hört förmodligen bara vart ett ansträngnings blåsljud och det betyder i kort och gott- ingenting farligt. Dem skulle gå igenom alla bilder och skicka svaren till min läkare på vc här i Lindome. Eftersom jag dessutom klagat på smärta ifrån vänster bröst och ut i vänster arm så (haha komisk pause här på andra sidan datan- skulle sätta på Spotify tänkte jag och tja varför slösa tid?Medans Spotify öppnades tog jag fram det stärkande nagellacket och lackade naglarna- såklart han Spotify öppnas färdigt osv innan jag målat klar- och jaa onödig info men jag skrattade åt mig själv iaf!) tyckte dem att det var jättebra att jag kollade upp blåsljudet och dem letade efter andra "fel" också men allting såg bra ut :)

Annars har inte mycket hänt idag, sjukgymnast, lunch och tvtittande. Får se om jag inte tar mig en kort promenix efter maten...det regnar än så länge inte och då får man passa på. Mamma bjöd mig på kaffe efter ultraljudet och vi delade en crossiant från Pressbyrån och nu mår jag dåligt över det...inte dåligt som i att må illa utan dåligt som i att ha ångest...jag har ju lovat mig själv. Men en halv är inte döden. Men det get ångest när man bestämt sig. Inget godis före julafton där med basta!

Hur gör ni för att inte svulla ihjäl er? De flesta av er bor ju själva och köper hem det ni vill men jag, jag omringas av socker och godis jämt- vi har ALLTID något gott hemma och det är jättejobbigt att inte äta när alla andra 3 gör det...Efter nyår har jag sagt till mammi o pappi att vi skall köra ihop men vi får se- min mammi är så förbannat envis och tvärtemot-gumma så vi får se hur det går...men jag vill ju också deras eget bästa, inte bara för min skull...hoppas dem är med mig!

Är dessutom förälskad i mitt hänglås från Ullared, jag ÄLSKAR färgen och tänker hela tiden på att få gå till gymmet och visa upp det...Im a weirdoo and I know it!


Sjukgymnast o frukost

Gaah försov mig nästan i morse! Vaknade 0920 o skulle vara på plats 0930- vilket jag var men med håret på ända och sovmärken på halsen och i ansiktet...Jag har inte varit på gymmet o gjort de övningar jag fått eftersom jag hostar som en gris!Vilket, peppar peppar, försvann igår... Idag körde jag vara övningarna han gav förra veckan och dem skall jag köra till januari o då skall jag få nya övningar. Nu blir det nya tag! Har ätit keso med mango och äpple till SjundeHimlen och skall strax gå in i duschen...Spännande eller hur?


Benim her seyi

.Jag skall älska dig tills hjärtat slutat slå.


Monday morning...

Ja ni! Ni förstår kanske varför jag längtat så mycket till en vanlig tråkig måndag? Det bar nämligen av till Ullared med mamma, storebror och Madds...Vi var framme strax efter 0800 och SHIT va lite folk...Skrämmande lite! Det går så fort då. Och speciellt så kan man gå åt vilket håll man vill utan att bli knuffad, vilket gör en helt förvirrad! De hade inte så jättemycket kläder denna gången, eller jo det är klart de hade kläder men inget fint...Köpte 1 "OddMolly" kofta och 1tshirt som jag redan hade hemma men den här hemma blev tvättad lite fel och går inte att använda men jag äääälskar den så jag blev superglad när jag såg att dem fått in en likadan igen!!!



You get the picture right?

Sedan köpte jag julklapp till Fanny, mitt gudbarn/grannbarn (alla målagrejor), och till hennes 2 bröder (de två tshirtarna)...1 silverlack och en donut till håret. Ett hänglås till gymmet hängde med också...som sagt- inte allt mycket kul igår!



På vägen hem hörde vi på radion om en olycka på den väg vi skulle ha kört hem, vi tog en annan väg och någon i bilen "ojade" sig över att ååå nu kommer det ta längre tid. Jag slängde surt ur mig att "jaaa vad jobbigt, någon kanske dog i den olyckan men åååå neeej vi kommer hem 30 minuter senare" och personen i fråga sa inget mer...Så här såg bilden ut i tidningen från olyckan.

(Om ni inte ser det så är den en lastbil,Schenker, som kört rätt in i en DSV lastbil och inte 1 långt släp alltså)

När vi kom hem blev det lunch och sedan började det årliga julbaket...Det blev knäckklubbor, vanlig knäck, chokladkola och pepparkakor...dock blev ena plåten lite bränd då mamma tryckte på "minut knappen" istället för "start knappen"...Men det blev 2 plåtar till så! Fanny kom över och förgyllde vårat stök o bök och hjälpte till att sätta ut formar till knäcken...




Väldans massa bilder idag- men det bjuder jag på ;)
Idag jobbade jag första dagen på 12 dagar- känns som jag aldrig varit där ifrån:P På gott och ont! Ledig i morgon då jag skall på ultraljud för hjärtat och sedan är nästa lediga dag 26/12- woop!

Idag säger vi största grattis:et till världens bästa mamma!!!Hurra hurra hurra. Älskar dig mest i heeeeeela världen <3


Mohaha


Kalajs

Se där ja. Gästerna kom och gick i vanlig ordning...Mamma fick presenter igår, 1 tomte av moster Linda&Håkan och 1 tomte av Ann&Mikael...I vanlig ordning...Mamma får alltid tomtar när hon fyller år...hon ÄLSKAR tomtar.

Förlåt om jag skrämde någon med spindel-bilden här nedan, och har du inte sett den så scrolla inte neråt!TYP DU AMANDA MARIA MALM!!!!!

Idag kom det dock knappt några på mammas kalajs, moster Linda&Håkan var ju här igår, tillsammans med Ann&Mikael (Maddes, min brors sambos, föräldrar) så dem kom inte idag också utan det blev bara farmor & farfar och moster Rossi...Tja och så Madde&Rickard också såklart- men dem hade inte heller med sig paket för mamma fyller ju inte förrän på tisdag och då kommer Rickard hit igen...himmla massa firandes tycker jag...Men på tisdag får hon iallafall paketet från oss kids.Hoppas hon blir glad.

När alla kalajsat färdigt så tog jag o Madde på oss gummistövlarna och tog var sitt paraply och traskade ut i friska luften en sväng...Jätteskönt att komma ut!Gud vad jag älskar att promenera i den friska luften...helt galet skönt...och lungt...inte massa tjat och ljud som det alltid blir när familjen samlas...gaaah.

Nu sitter jag och fördriver tiden med att ha raderat 260 ONÖDIGA bilder på datorn- skall nog fortsätta i nästa mapp.Spännande!

Åh i morgon är det måndag!Har längtat ihjäl mig jättelänge!!!!
Varför? Det får ni se i morgon!

Tjing
<3


Myspys

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr.


Spiderman

Igår lämnade mina kusinbarn en överraskning i min säng...Tack!


Pastasallad och Willy's

Vanligtvis en vanlig söndag. Vanligtvis.

Idag gör vi något ovanligt, inte jätteovanligt, men tillräckligt ovanligt för att vara en vanlig söndag. Vi har kalas för världens bästa mammi som fyller (49 år *schyyy* säg inte att jag sagt något) år på tisdag (ja jag veet att det är Lucia då men hon fyller år ändå!)...

Jag längtar ihjäl mig tills gästerna kommer! Inte för att det är något speciellt med dem...*host*....Men för att jag har gjort världens godaste pastasallad med kyckling som väntar på att bli uppslukad!MÖMS.

På tal om *host* så har jag, om ni läst inlägget under, hostat sönder mig själv i natt...Det gjorde ont i bröstet (hjärtat?) och ut i armen så mycket att jag grät tills klockan blev 0200. Inget jag rekommenderar.

Kalas dags!
<3


Panik sms i natten

Really my cough is so bad askim, I cant get air sometimes I dont know what to do. I need you baby. I cant sleep and pain is so strong in my muscel in my breast and arm from like tension when I coughs...Really I know you cant do anything and that you are geting sad but really I wish you were here holding me...God I love you <3


Dagens tips!


WONDERFUL FÖR TORRA ÄCKLIGA VATTENSKADADE VINTERHÄNDER <3


Nameday

En persons namnsdag är den dag som enligt almanackans namnlängd är tillägnad personens förnamn.

Traditionellt användes namnsdagarna istället för datum för att lättare komma ihåg när olika händelser på året inföll. (Speciellt viktigt var detta för jordbrukare, som visste vid vilka namn olika potatissorter skulle sättas, rågen skördas eller höet tas in.) I och med namnsdagsreformerna på senare år då man inte tagit hänsyn till detta har dock denna gamla kunskap och tradition på kort tid blivit mer eller mindre betydelselös. Fortfarande används dock bl.a. uttrycken brittsommar, Mårtensafton och Annandagen. Seden att fira namnsdag uppstod i den tidiga kristna kyrkan närmast i syfte att minska betydelsen av födelsedagsfirandet, vilket uppfattades som en hednisk och okristen rit. Att fira dopdag och namnsdag ansågs lämpligare än att fira den dag man fötts "till det av arvssynd belastade jordelivet". De tidiga namnlängderna var huvudsakligen en lista över helgon och martyrer, och namnsdagarna firades mer till deras ära än för en enskild person.

SCREW THAT!!!


MALIN
är ett egennamn och kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala".

Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. 31 december 5 år senare, 2010, heter 58 personer Malin i efternamn, 48 812 kvinnor heter Malin i förnamn av dessa använder 40 686 Malin som tilltalsnamn. 5 män heter Malin och 2 av dem använder det som sitt tilltalsnamn.

(http://www.scb.se/default____30.aspx Spännande fakta om ditt namn!)
  


Oh lord.

Ja men så fel jag kunde ha då!Galet ledsen blev jag också då jag ringde till militären tillslut och tja, han sov...WHAT? Hade han skitit i att ringa mig o gått och lagt sig?Det låter inte som min V det...hmm hmm...jag grät iallafall...för vi pratade i 15 minuter och samtalet vi hade var så glatt o "romantiskt" och drömmande och tja- allt jag behövde prata om pratade vi om innan han blev avbruten...och så går han o lägger sig?

Tack.Fan va arg jag var. Därav gråten. Och för att jag tyckte synd om mig själv. Såklart. Ensamast i världen. JAG!...Jag ringde upp idag runt ett tiden, då pratade vi en halvtimme och han förklarade vad som hänt...att han somnat på kontoret, liggandes över skrivbordet medans han satt och väntade på killen som skulle lära sig rutinen med att räkan 120 personer, skriva ner dem som var på vakt osv och medela chefen...Veysel skulle inte hjälpa till, men fick inte gå och lägga sig förrän den nya killen lärt sig och gjort rätt till 100%...Vilket tog 3 timmar...o V sov på kontoret ovetandes om att klockan gått så snabbt...När den nya killen räknat klart så kom chefen och han in på kontoret och väckte Veysel...erm...Som då såg mitt sms och mina signaler men också såg klockan och bestämde sig för att inte ringa upp...omtänksamt av honom men tja- jag hade hellre blivit väckt av hans samtal i natt faktiskt...Hatar att inte prata med honom ordentligt varje dag. Vi tog som sagt igen samtalet idag istället, och vi pratade om framtiden och ditten och datten....Sen pratade vi om det största som hänt mig just nu...

I maj blir jag faster till världens finaste knodd!Åh vad jag redan älskar dig.
(min bror har redan lagt upp denna på sin FB därför tar jag friheten att lägga upp den här)


<3 <3 <3

Jag har hostat och haft mig heeeeela natten, den vägrar gå över och jag har ätit så mycket tabletter det senaste att jag har börjat få ont i magen så fort jag sväljern en alevdon så jag vägrar såklart ta några tabletter...då hostar jag hellre. Men hostan gör också att jag spänner nacke och axlar på fel sätt, vilket gör att jag får ont i dem, vilket i sin tur gör att jag får huvudvärk- och kom ihåg...jag kan inte ta några tabletter för då gör det så sinnesjukt ont i magen...pest eller kolera! Jag har iallafall bestämt mig för att tyvärr stanna hemma idag från finaMalins "white party" vilket suger eftersom jag redan i måndags (!) valde outfit och grejer...men livet blir inte alltid som man tänkt sig...Istället stannar jag hemma- SUPRISE!!!- med mamma, pappa, lillebror, moster, morbror, Ann, Mikael och mina två kusinbarn Linnea & David...som givetvis kommer på besök då världens bästa mamma fyller år på tisdag 13/12. I morgon kommer resten av gänget o vi firar ännu mer!För det är hon värld.

Ta det lungt där ute i stormen!Blås inte bort.


I can't stop loving you

Värsta väntan är när jag måste vänta på att han skall ringa. Jag ringde upp, vi prata i en kvart och sedan blev han avbruten för att han vart tvungen att gå o räkna alla 120 soldater på basen...Han skulle ringa upp sa han, nu har det gått 2 timmar...jag vet att det tar lång tid men jag haaatar denna väntan. Jag brukar ge upp och ringa honom ändå, och oftast *läs alla gånger detta inträffat* så har han börjat jobba med något annat efter räkningen för att någon chef sagt åt honom att göra det- och då tänkt att "jag gör bara detta o sedan ringer jag Malin"...Fast ibland, så har det också hänt att chefen säger INGA MERA SAMTAL...det är det värsta, för då svarar chefen och säger "nej- ingen av soldaterna får använda telefonen mer ikväll"...för att någon av dem har f*ckat up....tack.

Snart f*ckar jag upp och ger upp för den delen med...och ringer. Malin Cecila Pettersson har 0 tålamod när det gäller att få prata med sin skatt. Speciellt en kväll innan en kväll då hon vet att hon inte kommer kunna ringa, för i morgon väntar "white party" hos fina MalinMagnusson (kollega) som fyllt 25bast minsann!Hurrahurra.

Peace out <


Nu tar jag helg!

Äntligen fredag!Alla, nästan, mina vänner på FejsBok lägger upp "första ölen bilder"...Jag är inte sämre jag!SKÅL!


Little bit windy

Handlat, dammat, lagat mat, dammsugit, skurat toaletten, tvättat golven, kokat kaffe och ätit lunch.SuperWoman


Raining

Tar på mig regnrock, gummistövlar, sydväst, paraply och sätter en svart soppsäck över hela alltet och beger mig på vin jakt!


Min älskling <3

Har haft ett jobbigt samtal med min älskade ikväll.Och igår kväll.De senaste dagarna har faktiskt varit pain in the as för honom.De har haft någon slags "kontroll" av sin bas de senaste 6 dagarna och inför detta, typ när vi kom tillbaka från våran tid i Istanbul, så har han, hans chef och en "kollega" till jobbat från 0600 på morgonen, till 0200 på natten...Här om dagen jobbade min skatt från 0500 på tisdagsmorgonen till 0400 till onsdagsmorgonen, sov till 0800 och gick upp och arbetade till 0300 igen...Vet ni hur dåligt han mår?

Vet ni hur dåligt jag mår?Han är inte min Veysel som jag lämnade i Istanbul för någon månad sedan...Han är totalförändrad och jag veeet att allting handlar om militären men en tjej som befinner sig 3000 mil där ifrån och som överanalyserar allt kan inte låta bli att tänka "vad har jag gjort, varför är han arg på mig, varför fräser han åt mig"?...För att han är trött på skiten i militären men får inte lov att säga det till någon.Han får inte visa sitt missnöje utan skall bara svara "yes sir" på allt...Dem säger åt dig när du skall äta, vad du skall äta, när du skall sova, vart du skall sova...dem bestämmer när du skall duscha (de sätter på varmvattnet en viss tid o stänger sedan av det igen), dem bestämmer när du skall vara ledig eller snarare OM du får vara ledig och då hur lång tid du får vara ledig. Jag vet att det är jobbigt. Det förstår jag. Jag förklarar för honom att jag aldrig kan förstå VAD han går igenom, men jag kan förstå att det han går igenom är jobbigt...

Men tjej som jag är så kan jag inte låta bli att ifrågasätta...Ifrågasätta om han "tröttnat på mig med"...för det är så det känns när han svarar "mm, ja, hmmm, ok, no, I dont know what I will say" på princip allt man säger...Idag ifrågasatte jag kanske lite väl och vi bråkade, såklart. Idag när jag hela dagen mått piss över att vi är isär bråkade vi i telefon för första gången sedan jag vet inte när...idag när jag behövde hans stärkande ord som mest. Men jag har rätt att ifrågasätta, jag vet att jag har det fastän "han är det jääävligt svårt med militären, borta från sin dotter och familj och framförallt borta från hans frihet"...så måste jag också få må dåligt och undra om han "fortfarande älskar mig"...Det är inte det jag tvivlar på.Men vi har pratat varje dag i 15 månader om samma saker. Sagt samma meningar och användt samma ord 350 000 gånger.

Jag kan lova er att det inte finns så jättemycket nytt att prata om varje dag när bådas dagar ser likadana ut varje dag. Jag går till jobbet och kommer hem. Ibland tar jag tåget till stan o träffar någon kompis. Han vaknar tidigt och jobbar på kontoret. Ibland ser dem någon film. Jättespännande vardag vi lever, när båda bara väntar på att han skall göra klart militären. Vi tycker allt är superkul och skrattar varje dag åt något roligt. Inte.
Vi VILL JU INTE HA DET SÅHÄR HUR FAN SKALL VI DÅ KUNNA LE OCH LÅTSAS ATT ALLT ÄR BRA?

Jag vet att ett normalt förhållande, där man faktiskt äär tillsammans, inte heller innehåller tjo och tjim varje dag och skratt hit och skratt dit. Jag vet att man bråkar och tjaffsar och mår dåligt ibland. Men då är man i samma rum, i samma hus, i samma lägenhet...i samma land...Allt blir lättare om man är  i samma land. Man kanske tillochmed har en vardag ihop, där man ses på morgonen- äter frukost och går till varsitt jobb och ses sedan när man kommer hem igen...(drömscenario där man börjar o slutar samtidigt o iiiinte går om varandra men...)Man kollar en film och degar i soffan...man somnar brevid varandra och man vaknar brevid varandra. Jag lovar er att en sån liten sak är det jag önskar mig mest i julklapp.

Vi tjaffsade. Någon annan gubbe kom o tjaffsade på honom på andra sidan luren. Vi disskuterade det med. Och han avslutade samtalet med "Älskling I have to go its to cold here (dem höll på att städa allrummet o då är alla fönster öppna) and I can see this f*cking boy who I hate...Tomorrow we can talk about what we will do after army...Jag älskar dig skatt".....

.Jag försöker att vara stark jag försöker klara mig men sängen känns så stor här utan dig.


Kan dem kan jag!

Slarvat på några fronter som alltid v2!Inte överdriver slarv men ändå.Enough is enough! I morgon trotsar jag hostan o går till gymmet.


Det artar sig

Myslunch med fina Isak på Esph stod på schemat idag!Det blev deras fab kyckling bagel o en latte, till efterrätt bjöd jag halsen o hostan på varmt te.Mys!


Glamour på hög nivå

Halvligger i soffan o har precis ätit en skål med Kspecial o klunkat i mig en mugg med mitt fantastiska ingefärs te.Amelia, tidningen, kom igår så den har fått sig ett ögonkast med.Snart dags att get dressed for the big city. Mer glamour än så här blir det inte en torsdags morgon.


<3

Sitter här på golvet då jag inte vill lägga mig i sängen ännu då jag inte skall sova än!Sån är jag.Ja ni får skratta, det gör jag åt mig själv med!Men det finns inget bättre än att gå o lägga sig i en nyyybäddad säng med vädrade lakan o kuddar! God natt!


The hardest part


Städa städa varje fredag...

..och så varje juuuuuul för det tycker jag är kul!



För några dagar sedan, kanske 1 vecka eller 2, upptäckte jag att min fina fina orkidé har fått nya skott!Dels som ni ser på sista bilden, en helt ny kvist har vuxit fram ifrån "den gamla" med 4 nya fina knoppar, dessutom har 1 större litet,nytt, blad tittar fram längst ned blad vuxenbladen samt den gröna armen som skjuter upp ur jorden. Blir man glad av sånt eller vad? Haha. Tanten i mig tittar fram!Men det är kul att man lyckats att hålla den vid liv...men säkerligen för att jag skrev detta här så dör den inom kort :D

Sen nu när jag städade, o då menar jag städade- när dammsög du tex din bäddmadrass senast?- så hittade jag ett bäddset jag ficka av min farmor o farfar i julklapp för massa år sedan men jag har inte riktigt tyckt om det...men jag tänkte ge det en chans...måste bara tvätta det jag hade innan o slänga in i torkis för att kunna tvätta upp detta...ni vet väl att sängkläder, nya, innehåller kemikalier?TVÄTTA FÖRST!


(Vad tycker ni?)


0500

Vaknade i natt av att jag inte kunde andas, Gud vilken panik det ger!Anledningen är hosta, något så grym äcklig hosta.Av den anledningen blir det ingen träning idag, får se om jag hostar lika mycket i natt annars blir det gymmet i morgon istället! Nu skall jag städa mitt rum ordentligt!Puss


Favorite part of my crib!


Söndagens shopping i efterskott!

Köpte väääärldens finaste tunika på Tara i söndags när jag och mamma, pappa och Fredrik befann oss på Kungsmässan.Köpte också en fräään tröja på GinaTricot som jag faktiskt tycker börjar skärpa till sig med sin kvalité och modeller!Hejjahejja! Vi sprang även på kusinerna Maria och Annika som sprungit på varandra tidigare och stannat för att äta lunch med varandra...spontan och rolig släktträff sådär...2 av dem bästa kusinerna iallafall...så det är alltid kul att träffa dem!


(1&2. Tara tunikan. 3.Gina tröjan)

Men idag vart jag barnvakt hela dagen åt min sessa!Gosh vad mysigt.Vi började som sagt dagen men att måla naglarna, varannan gul varannan lila...innan frukost.Det är sånt vi tjejer gör. Senare åkte vi till ÖB och Kungsmässan och när vi kom hem gjorde vi en önskelista till Tomten och tog en 40 minuters promenix i kylan...BRRR va kallt det vart!Dessutom har det ju faktiskt "snöat" här inatt!WOW...100 flingor låg på marken och gjorde mig till 5 år igen när jag drog upp persienerna...

Mamma Linda kom och skrik och tandagnissel blev det!Herregud vad hon inte vill gå här ifrån!Men joo jag skulle ju iväg, Gittan med...och Rickard (min bästa bror som var här med kanelbullar o fikade) skulle också iväg...Men Findus då?! (våran katt!) Han skall väl vara hemma här? Erm...ja jo...Så du vill hellre stanna hos våran katt än gå hem med mamma? Hemgång blev det.

Vi stack till Ica, lämnade in V julklappar till postTomten och jag kirrade gymkort på SportLife express i Gbgområdet...Skulle köpt ett 10-klippkort men det kostar 450:- och min sjukgymnast vill att jag skall gå till gymmet 4 ggr i veckan (!) för att träna upp mina extreeemt otränade ryggmuskler vilket kräver mer än 1 10-klippkort...det blev ett bronskort där jag endast får träna gym 199:- i månaden/ 12månader som jag när jag åker skriver över på pappi...Najsnajs. Nu skall här tränas. Fick 3 övningar som jag skall köra 4ggr tills 14/12, då får jag nya övningar osv osv...Sjukt dyrt att gå till sjukgymnasten dock...80:-/ gång...hoppas jag får frikort snabbt!Kanske borde ringa och kolla upp det...

Nu skall jag ner o dricka te för min jobbiga hosta och i morgon ställer MalinCeciliaPettersson klockan för att gå till gymmet med pensionärerna! <3


Nanny checkar in!

Klockan är knappt 0800 och vi målar naglarna...Härligt att mysa ordentligt såhär på morgonen!


Super truck- super weekend!

Sitter i skrivande stund och lyssnar på en av Sverige's starkast lysande stjärna- Laleh!Jag har alltid älskat Laleh men sedan hon kom med i "Så mycket bättre" på tv4 har hon vuxit ännu mera i mina ögon (och öron!). Idag när jag var på väg till gymmet för att träna med min sjukgymnast så fick jag den briljanta idéen om att jag skulle ta med mig födelsdagsprinsessa till FrölundaTorg där jag skulle dejta med Linda igen, so I did.Och vilken heldag vi hade!Vi tog tåget 1325 och var hemma efter 1700!Helt utpumpad tjeja som somnar ikväll.I morgon skall jag vara barnvakt igen då hennes förskola glömt medela föräldrarna om att dem skall hålla stängt för studiedag- men jag måste passa på ju!Jag är ju som ni kanske missat sjukskriven 100% till den 11/12 och 50% till den 18/12.

När vi kommit hem från äventyret så åt vi middag och sedan daimtårta såklart!Paket blev det givetvis också...Nöjd nöjdare nöjdast!Nu har jag precis avslutat ett kortare samtal med min prins som också är heeelt utpumpad av stress!Han har haft 8 kontrolanter ifrån högre militärmakter hos sig i 6 dagar som har gått igenom alla filer på han kontor osv...Helt sjukt vad han har jobbat, i natt satt dem uppe til 0400 och skrev rent en hel bok på 350 sidor som kontrollanterna tyckte skulle ändras på...Kul.

Bjuder på bilder från en regnig, blåsig, ledsam men mysig december helg!Tack min älskade (något trötta) fina underbara vän Sandra för att jag alltid får komma till er<3 Du anar inte hur glad jag är att vi fortfarande är vänner och att vi inte "måste" prata varje dag för att förbli nära vänner...Du är en guldklimp i mina ögon och jag skulle göra allt även för dig och dina barn.




(1.Supertrucken med mindre super-kvalite men glad blev han!2.Bästa fredags underhållningen någonsin!3.Finaste uppvaknadet på länge!4.FisLisa har blivit så sjukt stor!5.Ballaste kläderna till finaste sessan!6.Stolt tant försöker ta myskort!7.Julpyssel utanför dörren!8.Julklappar till skatt från mig och familjen!9.MYSFAKTOR 1000 hemma hos Kristina i går!)

See ya tomorrow <3


Hurra hurra!

Idag fyller min lilla prinsessa 4 år!Otroligt.


81 finishing!

Sådär, nu har jag bytt lösenord...hoppas det fungerade för er...Vet att jag har 2 nya läsare- hej på er!

Jag orkar inte uppdatera nu- är för trött....I morgon skall jag till sjukgymnasten och lära mig bli biff!Spännande.
Har precis pratat med V och som vanligt sedan vi "firade" 100 dagar kvar i militären så pratade vi om...just hur många dagar det var kvar...och i dag avslutar vi 81 och ger oss in på att i morgon endast ha 80 dagar kvar!
Woop

Ha en trevlig måndag i morgon!
<3


2 advent

Ett tips om ni där ute inte kan sova är att värma mjölk o hälla i kanel!Värm på 2 min, drick långsamt utan att tänka ordeb "skynda, sova, måste,alarm o jobb"...Tänkt helst inte nått o stressa inte!


Lördag

Lämnar Alingsås med uppfylld babykvot och rivsår i pannan...Mötte en farlig tiger där serrö!


Väntan

Ni får hålla er till tåls, heter det så?, jag byter lösenord på söndag.Är upptagen med att mysa!


Friideeej.

2 december idag!Sheeeena vad tiden bara flyger iväg!Underbart.

Igår på jobbet fick jag nog av smärtan och sa till dem tidigt att jag inte kommer i morgon (idag) och ringde Vårdcentralen för att få tid hos min läkare igen...Vilket jag fick, och det resulterade i sjukskrivning 1 vecka och vecka nr2 50% sjukskrivning om jag inte känner att jag kan gå till jobbet tidigare...Vi får se hur det ser ut.Jobbet bad mig återkomma i helgen nästa vecka och komma in med läkarintyget.Inget tjaffs inget tjöt.Skönt.

Tackvare att jag blev "ledig" idag så åker jag upp till Sollebrunn en dag tidigare!WOOOOOOO vad glad jag är!Skulle åkt dit i morgon på morgonen och hem senare under dagen men det är sån lång väg att det känns mer lönt, och vi får mer tid, om jag sover över...Så nu skall jag duscha, åka med mammi o handla och sedan åka till Sollebrunn och världens bästa Sandra med min korvas och prinsessa!Om jag längtat?!Neeejch då.



<3


RSS 2.0