Jahopp.

Om någon inte förstod min turkiska rubrik härom dagen så är jag i Manavgat nu. Vi kom hit igår kväll efter en skakig flygtur från Istanbul. Nu kan vi även checka av "flyga tillsammans" på listan. Fullsatt var planet och njaaa TurkishAirlines är bättre än OnurAir! Men vi kom fram med livet i behåll ;)

Idag har jag fikat med chefen på Doruk och sedan promenerat runt på gatorna här i Manavgat med min man. Vi försökte hitta en väska som mamma vill ha som inte fanns i Istanbul- den fanns här men i chockrosa och kornblå- vilket inte fanns med i hennes önskemål :D

Fredagen till äran har vi ätit tacos och nu myser jag brevid braskaminen med hårigt fredags godis och Femtio nyanser av honom. Älsklingen spelar FIFA med bästa kompisen och i morgon rullar antingen bussen eller bilen till svärmor och svärfar där flytt väntar!

Ha det fint mina hjärtan och ha en mysig 1: advent! <3


Det finaste jag vet.

Blir varm i hela kroppen när jag ser dig le. Blir lycklig hela jag när du säger "jag älskar dig". Du är det finaste jag vet.


Manavgattayim


Istanbul

Go morgon! Passar på att skriva lite innan skatt vaknar. Om 5 minuter ringer klockan och det är dags för hotellfrukost! Mums.

Hotellet vi bor på är jättefint, rummet är liiite litet men vad gör det när vi varit ifrån varandra så länge och bara vill vara nära :D

Vi kom fram runt 20-tiden i söndags kväll och gick direkt och käkade på Istanbuls största gata- Istiklal. På måndagen tog vi först stegen mot ambassaden för o veta vart den låg- kunde inte legat närmre typ! Kanonläge!

Sedan började jakten på jackan. Tillslut hittade han en han tyckte om så han slog till på den! Jag köpte en kopia på HonkeyDorys tröja med ängla-vingar på ryggen.

I går var ju the D day och innan intervjun låg vi bara och var nervösa i sängen på hotellet- den gick någorlunda smärtfritt, ett papper som saknades bara som vi fick springa runt och leta efter. Men det ordnade sig tillslut det med och nu är det bara att vänta!

På kvällen tog vi oss ner till ett jättemysigt område och åt olika "plockmat" från olika gatustånd- huur gott!!!??? Jag dog.

Idag skall vi leta upp ett billigare shoppingcenter och ikväll som är sista kvällen skall vi kolla fotboll och äta på finrestaurang <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_50b5becbe087c31b22d729df.jpg" class="image">


Come fly with me

....lets fly lets fly away! Åh nu sitter jag på Göteborg Landvetter Airport och har druckit upp min tomtelatte och svalt ner min pepparkaksmuffins från EspressoHouse. Obligatoriska tidningen är inköpt och just nu rullar planet in på gaten. Att vi skall borda om 10 minuter verkar inte lovande- men det skall landa 16:10 och Veysels plan 16:40 så jag har tid!

Väskan har aldrig varit så lätt som idag- 15 kg med 6kg bort räknat för själva väskan! (I know sjukt tung väska!!!) Det känns så bra, så skönt att inte ha mycket i. Det betyder att jag inte blir borta länge. Och att älsklingen behöver vikten när vi åker hem igen. VI. ÅKER HEM. VI.

Obeskrivligt. Vi hörs från Istanbul peps!
Ha det fint.


Woopwoop!

Aldrig vart så taggad till att gå o jobba! Låt 9-16 flyga iväg!!!!


Vilka kvinnor...


...jag har omkring mig. Amanda Maria Toker Malm. DU är så otrolig. Önskar jag vore som dig.


Älskar dig och finns alltid här! Girl-weekend i Göteborg snart ÄLLER? ;)

Slut

Helt slut är jag. Jätteont i huvudet redan från första steget ur sängen. Men tog tåget till jobbet för o kämpa- men tillslut fick huvudet över och jag åkte hem. Nu ligger jag i soffan och letar lägenheter på blocket men nae det verkar inte lovande. Kommer aldrig få en lägenhet!

Nu skall jag gosa ner mig med katten på magen och inte göra ett skit! 1/2onsdagen -tors-fre-lörd...SÖNDAG!

Så här blev slutresultatet på naglarna igår! NÖJD :D


Kata...eller ja menar SuperWoman

Ja det är hon ta mig fan! Sån stark kvinna att jag blir mållös!

Samtidigt som kvinnan har feber, har hon gjort mina naglar, sprungit till tvättstugan, hängt tvätt , duschat barnen och socialiserat sig med Alex som oxå titta in.

Tack underbara superrara Kat <3


We will fix our life

...you are my life


Måndag.

Dålig aktivitet här jag vet men samtidigt vet jag ju inte om någon läser då jag inte ens fått 1 kommentar det senaste. Någon kvar???

Det händer inte så mycket nu, samtidigt som huvudet är fullt av tankar. Om 5 (6om man räknar med söndagen) så åker jag ÄNTLIGEN till min prins som jag saknar ihjäl mig efter! 7 dagar kvar till hans intervju. Nagelbitare!!!

Nu jobbar jag varje dag fram tills jag åker, inte hela dagarna varje dag men varje dagar har jag några timmar ihopskrapade så jag inte blir pengarlös i december!

Idag blir det jobb 16-21 men först Kungsmässan med mammamys.

Tjing.


Wild and crazyyyy

Vad tycks!?


Cozycozy

Åh mina vänner- nu är vi på väg upp! Har mått dåligt några dagar nu, både med förkylning och pga oro för kärleken- men allt känns bättre nu!

Igår gick jag och la mig i sängen strax efter 20 (!) för o kolla fotbolls galan. 10-i-21 orkade ögonen inte mer och jag stängde av och somnade bums! Förkylningen var inte o leka med och dessutom trodde både mamma o pappa att jag hade feber så det var inte så konstigt att jag somnade tidigt o sov i 13 timmar!!!

Idag har jag bara myst sönder med Håkan inne i ett grått Göteborg- vi började på Brogyllen där vi slurkade i oss varsin kanna te och ap-god smörgås, efter allt för mycket prat så bytte vi café till älskade EspressoHouse för kaffe o chokladboll :)

Lite kik i affärerna och en kram på stationen fick avsluta denna dejt! Nästa gång vi ses är (peppar peppar ta i trä) Veysel med!!! Obeskrivlig känsla!!!

Pratade precis med honom och frågade ifall han var väldigt nervös inför intervjun varpå han svarade "no no, if I didnt know you and feelt like "who is Malin" I would worry but I allready feel like we are family so why I will worry?They can ask what they want!" Åh bäbi- själv är jag så nervös att jag mår illa :) Sista papprerna är översatta och redo att tas med på intervjun- nu är det bara 12 dagar (11 egentligen) tills jag åker och 14 exakt tills intervjun är!

Jag är ledig i morgon igen och sedan på torsdag jobbar jag igen- 10 dagar i rad innan avresa!


Dagens dilemma!

Skall jag, eller skall jag inte färga håret brunt?


Lite skillnad


Pappa!

Pappas dag idag. Grattis världens bästa bästa.


Dop-dag 10/11-12

Idag har vi döpt fasters fina hjärta. Hon var så duktig och skrek bara lite när hon hasade ner lite för långt i gudfars famn. Roligast var när prästen försökte lägga henne ner för att ta vattnet på huvudet och hon totalvägrade o spände sig som en båge :) En lyckad dag förutom att min doppresent blev förstörd då Maddes vänner kom med samma igår i förväg.

Ikväll blir det Så mycket Bättre och ost o kex i soffan. Är helt slut!


L O V E

Älsklingen frågade grinigt "what the f'ck is this feeling, sometimes Im so angry to you and want to stop everything..." Och fortsatte som på bilden nedan.Jag svarade bara "thats love"- har jag inte rätt?


Finns alltid dom som har det värre!


Jobbelijobb

Idag jobbade jag 8-15 och hemma blev det middag och en sväng till ElGiganten för att bli besviken. Ville ha en Tassimo kaffemaskin som dom sålde för 299:- bara idag men dom är slut överallt!

Nu sitter jag i soffan och dricker kvällsro te och tittar på tv. 19 dagar kvar idag!


Passa på!

Kommer ju inte ha råd att uppdatera garderoben såhär när V kommer och vi skall hitta vår egna lägenhet- så jag får pass på! Byxorna köpte jag i förra veckan och jackan idag efter att legat hemma och tyckt synd om mig själv :D


Hemma dag

Ja mina vänner- här har det inte skett mycket på bloggen. Jag har inte haft lust helt enkelt.

I lördags var det jobb till 20, och sedan hem o mysa med mig själv med egen gjord pizza och rövin. Mamma,pappa & lillebror var hos storebror o myste och jag kände inte för att gå dit o tjöta- var helt slut efter en dag på jobbet.

Igår mådde jag inte bra, spydde några gånger och var hängning som tusan så vid 18 ringde jag och sjukanmälde mig för dagens pass på jobbet. Men i morse vaknade jag pigg som en mört utan minsta känsla i kroppen som påminde mig om gårdagen...Ångrat hela dagen att jag ringde o sjukanmälde mig så pass tidigt för jag hade lika gärna kunnat jobba idag! Men jag var ju snäll mot jobbet så dom fick ringt in någon annan tidigare. I MORGON BLIR DET DOCK JOBB IGEN YAY :D

Ringde tandis i morse för att boka om min tid 29/11- trodde hon skulle säga "ja nästa är i januari" Men tro det eller ej så fick jag tid idag, samtalet innan mig hade varit en avbokning så jag ringde i perfekt tid! Har ju tandvårdsavtal så betalade inget heller. Allt såg bra ut och i tanden där jag känt på mig 100% att jag haft hål syntes inte ett dugg! Allt såg jättebra ut och det ända hon sa var att fluxa mer regelbundet.

Här hemma har jag o mamma rensat och skrivit upp vad jag behöver OM JAG NÅGONSIN FÅR EN LÄGENHET.

Nu ska jag dega i sängen o somna sött senare. Har solat solarium idag med- känns SÅ skönt att fått lite färg på kinderna!


Fight for love


Alla helgons afton

Det var vad ni va i mina ögon. Helgon. Heliga. Bäst. Saknar er allt för ofta.


Word of the day


RSS 2.0