25!

25e dagen går mot sitt slut vilket känns magiskt! I morgon vaknar vi upp till 24 :)

Dagen till ära har jag varit ledig- somnade vid 23 igår och vaknade 8 idag. Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en dag i Alingsås där vi mös på EspressoHouse och sprang runt i butikerna. När vi kramats hejrå så tog jag stegen mot Raglady men hittade INGENTING! What?

Gick sporadiskt in i lite affärer här o där, har varit ute efter ett par plommon röda/lila byxor men finns ju INGENSTANS. Hittade snyggaste på BikBok som i Nordstan bara fanns i L- för små men skulle kanske finnas i Kompassen eller Dommkyrkan. Spatserade dit då dom inte hade tid att ringa för det var så mycket folk. På Kompassen vart XL slut och på Dommkyrkan vart byxan i lila slut i alla stl. Tjejen där ringde dock till Kungmässan- där XL också var slut. Hade nästan gett upp kampen om mina lila brallor- tills jag gick in på Lindex där jag bara skulle kolla in rean, de var ingen rea men jag vägrade släppa dom så för 299:- blev dom mina. KÖPSTOPP på kläder o skit nu! Bara en bok jag ska köpa innan jag åker.

Nu blir det att släcka lamporna och stänga av tvn. I morgon jobbar jag 10:30-20:30.

Tack Sandra för presenten- önskade mig detta armband då pengarna går till det bästa. FUCK YOU CANCER!


No gym-tog en bulle istället

Jag var på PISSHUMÖR i morse. Ville typ dränka mig själv. På riktigt.

Det blev bättre på jobbet, men känner verkligen att jag är less på att jobba så mycket som jag gjort det senaste. 134 timmar 5/9-30/9...164timmar 1/10-31/10...Klart normala timmar men det är inga 9-17 dagar direkt! Men det går bra, det går att köra såhär i några dagar till- fram till 25/11 då jag flyger till Istanbul för intervju och turistliv :)

Bokade biljetten idag och OJ vad jag längtar! Att den sen kostade 908kr gör mig gladare! Veysel bokade oxå sitt flyg från Antalya till Istanbul för 365kr så han slipper bussresa på 18 timmar- lite nervös för honom som skall flyga första gången ensam! 27 år gammal haha :) Det blir ju bara en kortis i luften- typ 40 min och han landar 17:50 och jag 17:10 vilket är perfekt för det tar en stund att ta sig från min terminal till hans.

Ni hör ju själva hur löjligt nöjd jag är. Helt annat än vad jag vart i morse!

<3


Måndag!

En sak är säker- jobbar man inom handel så spelar det ingen roll vad det är för dag- man jobbar ju lördag som tisdag, julafton eller påsk.

Idag har det varit måndag och jag har varit ledig! Vi körde Ullared med maaaassa folk och spenderande av för mycket pengar trots att jag inte köpte något! Köpte 4trosor +2 2pack med trorsor, 1 mascara, 1 pincett, 2 armand, 1 sjal, 1 väska, 2 balsam, 1 kofta, 1 pojkig body till bäbis, 1 pkt hårsspännen,farsdagpresent, dessert brännare till bror med gas, toffs till madde, en tavla fast den är ite med räknad i det dyra då jag gick in igen o köpte den med då den var to die for. Sedan bjöd jag mamma o lillebror på frukost och sedan fikat efter lunch. Tyckte jag gjorde slut på mkt- 1000:- !!! (Utan tavlan, frukost & fika) och skall ha tillbaka 184:- av bror1 & 66:- av bror2 så 770 dryga- för VAD??? Jaja då okej.

Det var kanske en hel del när man väl radar upp det. De pengarna jobbar vi igen i morgon ;)

Gymmade lite med Madde efteråt, körde cross och band- sedan gjorde jag 20 rep. av mina övningar från sjukgymnasten- hade redan ont i nacke och världens migrän fick jag i Ullared så jag somnade innan vi lämnat parkeringen typ...Den hade såklart gått över tills jag gick till gymmet.Men när jag kört övning 2, av 3!,så fick jag så ont att jag nästan spydde! Har sedan i fredags inte riktigt kunnat böja på huvet åt höger utan det låser sig typ så det var en risk att gå dit över huvudtaget...Fick iaf svettats bort de små bitar av Marabous nya vita choklad jag var tvungen att smaka på!

I morgon jobbar jag bara 8-15...Tror kanske jag skall till gymmet efter det men får se hur jag mår!

Natti natti


Money money money

Mycket prat om pengar i mina inlägg. Men det var en av anledningarna till att jag åkte hem tidigare. Det slog mig nyss att jag, på 1 månad, kunde spara ungefär lika mycket som hela min lön i Turkiet. Och ändå ha pengar kvar att "leva för".

Nej pengar är inte allt. Men det skapar möjligheter som inte går att skapa utan dom.

Nu- jobb 13-21;30 <3


För dig kan jag dö!

Jobbat gärnet 12-22- dagen gick förvånansvärt snabbt och tur var väl det! Sovmorgon blev det och tillochmed plattning av hår mina vänner!!!

När jag kom hem så väntade fasters hjärta på golvet med farfar. Mamma o pappa har suttit barnvakt medans storebror och Madde är på galaj. Bästa mötet att komma hem till en sådan spillevink! Galet vad busig hon är. Hela hon lyser av bus i ögonen. Skriker man lite så skriker hon högre haha! Tillslut slocknade dock min lilla stjärna i armarna på mig, det var segt men hon fick halv ligga- för låg hon helt ner så spjärna hon emot som bara den o insåg att hon höll på att somna. Så halv liggandes/sittandes så somnade hon och nu nanar hon gott jämte mig i soffan.

Bästa avslutet på denna kvällen. Någon kväll.


Krääääk!

Jag KRÄKS på att sakna dig nu!!! Det räcker. I morgon är det exakt 1 månad här hemma kvar. Jag skall jobba sönder mig!!! Skall jobba så jag slipper tänka.

Idag var det löning och det märktes på jobbet såklart! Huuur mycket folk som helst! I morgon och på lördag blir inte mindre kan jag lova!!!

Tänket i huvet fortfarande att jag inte har pengar- det känns så i magen typ...vilket är otroligt bra, för då sparar jag förmodligen mer än om jag skulle tänka "jag har massa pengar".

Dessutom är det bayram i dag i Turkiet- offerhögtiden 70 (?) dagar efter ramazan. Man offrar lam och kor (sällsynt då kor är sjukt dyra!) i varje trädgård och ger bort till grannar och andra människor som har det sämre ställt/fattiga. Älskar bayram och önskar jag kunde vara där! Men aja.

Nu skall jag kolla lyxfällan o sega mig i sängen. Ha en fin kväll <3


Pepp!

Men jag blev så taggad att jobba mer när jag kollade löne specen i dag! Hur fan har jag hunnit jobba 500 timmar på den korta tiden jag varit hemma? Sjukt eller!? Dessutom från 5/9-30/9 bara!

Det hjälper mig bli skuldfri till mina föräldrar och lillebror som när på 500:- vardera till mamma & pappa. 1000:- som känns nödvändiga att vänta med för annars kommer jag behöva låna om under denna månaden tror jag. Dessutom kan jag spara en summa också. Halleluja moment.

Jobbet gick som på räls, trodde det skulle bli jobbigt att stå i cafét hela dagen (öppning-stängning) men det var att göra hela dagen, lagom inte stress, så det vart kul!

I morgon jobbar jag 830-18 :)


PERSONLIGT!

Ja jag är smått störd. Tvångstankar har jag också.

Veysel tycker det är jobbigt att jag ringer honom trots att han säger "I will call you later" eller att jag själv ofta skriver "you can call when you have time"...Han blir jätteirriterad över att jag ringer igen, ofta svarar han inte då...inte för att jag ringer utan för att han faktiskt inte HAR tid då han lovade att ringa mig när han hade tid o ringer jag då före så kan han såklart inte svara...Och när han i sin tur inte svarar så sätter mina tvångstankar igång och jag ringer bara för att ringa. Och jag måste ringa alla signaler för annars får jag ångest, sedan lägger jag på- och så väntar jag 1 minut medans ångesten i magen blir större o större- o så måste jag ringa igen.

Vi har haft STORA gräl om detta. Ofta säger han "dont call again, sleep well go natt" och så inget mer med det. Idag skrev han vändningen- "älskling dont panic please. Breath and just call me now cause I didnt have time before than now"...Är fortfarande helt chockad. Men han kanske kan lära sig också. Att jag kanske inte bara kan sätta stop för mig själv utan att vi kan mötas ibland halva vägen.

En löjlig sak att ta upp men- Im happy :)


Cosy tuesday

Varit LEDIG idag. Sovit till 10, ätit gofrulle med mina FinCrisp och supermusli. Varit o strosat (och fyndat!) på Kungsmässan med mamma och Madde o bebis såklart. Ätit vegoburgare och keso till lunch.Varit och TRÄNAT på Sportlife som erbjuder gratis träning en månad...mot en betalning på 100:- för plastkortet :)

Slösade dock bort mina sista 100:- på det ovannämnda fynd på Kungsmässan så jag får väl vänta med att ta ut mitt gratiskort! Efter träningen så blev det middag, falukorv o morötter- lite ris oxå. Och nu har jag värmt mig med en kopp kvällsro tea- väldigt speciell smak men jag har vant mig!

Nu skall jag kolla på bråket i Hollywood fruar och sedan ringa korvas! Har haft en mysig dag och laddat inför jobb ons-sön.

Peace out!


Öllared!

Åkte med som barnvakt till Ullared idag. Var ju där för inte så länge sedan och skulle bara köpa den lila tröjan och ett par byxor. Köpte den lila tröjan. Inga byxor. Men 2 andra tröjor. Och 2 "väskor". En mobilväska och en liten med vristarmband. Och en bebisklänning till Olivia. Och en pincett som jag sedan tappade. Lyckat.

Nu ligger jag i sängen och dör av trötthet, efter Ullared blev det lunch på Kungsmässan och sedan jobbade jag 16-21. Död? Oh ja! I morgon är jag ledig- SOVMORGON!!!

Puss o klem!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_5085a3b1ddf2b37416004a7a.jpg" class="image">


Glömt!

Inte glömt, men glömt att visa och tacka för alla paket jag fick av släkten! Pengar, bodyshop produkter, andra tvålar, örhängen och ljusstakar. Söta fina ni :)


Bara 3 minuter till...

JAG AVLIDER VAD TRÖTT JAG ÄR!!!LIGGER I SOFFAN I PERSONALRUMMET OCH ÄTER BANAN. 2 MINUTER TILL BARA...SNÄLLA. MEN TANKEN PÅ ATT JAG TJÄNAR 510 TL BARA IDAG FÅR MIG ATT KÄMPA VIDARE.

1 MINUT NU.
Ha en skön söndag!


Gaah!

Jag har sån ångest över att jag inte hinner träna att jag mår dåligt! Normalt eller? I torsdags jobbade jag 1030-2030, igår körde jag 1130-20 och idag 10-22! Fy fan. I morgon måste en promenad hinnas med i mörkret om jag pallar efter att ha jobbat 830-1830...

På måndag skall jag till Ullared (igen ja jag veeeet!) och vara barnvakt när Madde o Rickard kollar grejer till dopet :) Måste köpa en ny lila tröja också om den finns kvar. Den MÅSTE finnas kvar!

Nu skall jag ringa och väcka min korvas som fick sovmorgon av chefen idag! Ha en fin lördag- min spenderas på IcaMaxi :D


Tröööött!

Gud vad trött jag är! Helt sjukt. Har drömt massa konstiga drömmar i natt så jag vet inte om man kan skylla på drömmarna?!

Idag fick jag ytterligare lite present från moster Anki :) Tack så mycket!!!

Idag blir det jobb 10:30-20:30 så pepp för det! <3


Bra start!

Kom upp vid 9, efter samtal till både skatt (som satt telefonen på ljudlöst i går när han var o hälsade på sin dotter o glömt att sätta på ljudet igen så i morse kl6 när jag ringde för o väcka honom så blev han inte väckt och försov sig) och samtal från jobbet som bad mig jobba 15-22. Låg i sägen och tänkte på vilken lugn och skön dag jag skulle ha med långfrukost, långpromenad, kanske en sväng själv till Kungsmässan osv...Men nu tjänar jag ju pengar istället för o göra av med några som jag hade gjort!

Åt frulle, standarden ni vet, och kollade på BiggestLooser innan jag knöt på mig skorna och gick min runda. Älskart!

Nu är ja nyduschad och om en stund skall jag ringa och prata lite med Migrationsverket ! Wish me luck.


Ledig tisdag.

Frisören, IKEA, Presentinköp, PW (med rekord hastighet!), Lägenhetssök, Mys.


Uppe med töppen ;)

Idag fick jag väcka min älskling igen. Vi drar oss mer och mer ur dalen- men vi tar den svåra vägen längs berget och inte längs den uppstampade vägen. Men vi båda två hatar att vara ifrån varandra- lägg då till hans 15h dagar på jobbet med 100gäster på 4 personal. Lägg till dåligt samvete över att inte hinna träffa hans dotter eller ens hinna ringa hem till mamma. Lägg sedan till mig, mitt jobb, mitt saknande, mitt humör- så får du en oslagbar kombination!Not.

Vid 09 var det äääntligen dags för mig att klippa mig! Fick pengar av mamma o pappa igår i present som skulle gå just till klippning och när jag fick pengarna igår så ringde jag o boka direkt så pengarna inte gick till något annat. Nu sitter jag här, med kortare hår än vad jag vill ha men med ett superfrääächt hår! Har ite klippt mig sedan mars så jag bad henne ta det som behövdes. Nu så kan jag dra fingrarna igenom det utan att fastna :) Nöjd!

Efter frisören blev det att avsluta Swedbank kontona då jag bara skall ha IcaBanken framöver. Dessutom köpte jag mig en låda frösen mango/hallon/druvor/melon och en Amelia. Frukten blev smoothie som blev frukost.

Nu sitter jag med min Amelia och en kopp kaffe. Tror det blir IKEA med bror, Madde o Olivia om en stund.

Have a nice day!


42 dagar


Happy Bday ME


Helt slut!

Gaaadh va trött jag är! Vilken helg.

Igår var det kalajs med brudarna. Lite plockmat, ost, kex och vin såklart! Några av oss badade oxå, gött att trycka lite på de onda musklerna :)

Runt 4a idag kom släkten och käkade hamburgare och kladdkaka-delux! Nu har alla knallat hem och jag ligger utslagen i sängen- ingen träning alls och för mycket av det goda denna dag. Igår gick ju iallafall jag och Kristina en promenad innan partyt men ikke idag.

I morgon är själva födelsedagen och då kommer Rickard, Madde o Olivia på middag och prinsesstårta. Slutar 15:00 i morgon så direkt efter hemkomst blir det en PW och sedan på kvällen cross! Detta går inte för sig, men en kalashelg kan man unna sig när det är en själv som fyller år.

Ha en skön söndagskväll.


Tack för alla presenterna igår <3


Fina vänner <3

Tack till mina vänner som kom och firade min dag igår. Ni är underbara och jag älskar er <3


Together we can make a change


Fredagsmyyyyys


Hejja hejja!!!

Trots mega kass sömn i natt (mamma bevisade också att jag sovit dåligt då jag förmodligen bråkat med Veysel i sömnen då jag runt 05 sagt "schh Veysel schh- listen...schh Veysel listen...") tog jag tillsist på mig skorna och gick ut. Jag har lovat mig själv att röra på mig MINST 30 min varje dag och okej att promenaderna med mamma/pappa inte blir så svettiga men det är bättre än inget. Andra dagar har jag dessutom ställt mig på krossen men inte idag, min kropp värker lite och det småpysslas här hemma.

Mamma o jag har varit o handlat inför helgens trevligheter och lunchade på cafét när vi ändå var där. Hemma så dog vi i varsin solstol med varsin kopp kaffe i handen och innan promenaden plockade jag i ordning.Damma o dammsuga får jag göra i morgon innan alla damerna kommer kl 18!

Nu ikväll blir det räckor och mysmys i soffan. Happy friday <3


Painted in purple.

Har fått dille på mörklila/ plommonlila. Älskar färgen och vill ha det på allt!!! Idag köpte jag servetter i lila och ett mörkt mörkt nagellack som kommer vara bananas-snyggt ihop med min lila virkade tröja från Gekås! Woop woop.


Diet!!!

Svårt att välja- KFUK eller LCHFMGOK ? Vilken ger mest effekt?


Härlig start'

Hur kan jag störa mig så mycket på en person att det räcker med att jag bara ser en bild på människan för att bli irriterad ? Kul start på morgonen. Happy friday.


V.I.P

VIP kväll innebar en jävlans massa folk!!! Herre min Gud! Värre (!!!) än vid jul för fan!!! Massa bra erbjudanden och roliga happenings i butiken- dessutom massa massa smakprover från olika leverantörer. Sjukt uppskattat och otroligt roligt att jobba en kväll som denna!!!

I caféet hade vi kanon erbjudande på kokt korv m bröd och dricka - endast 5kr för alltet! Inte dåligt. Prinsessbakelse och kaffe kostade 10kr och vi fick 10 hela tårtor av bageriet- 8 bitar på varje tårta och alla tog slut!!! 80 tårtbitar sålda. Dessutom kollade ägarinnan Marita upp sålda korvar från 16-19 och det var ungefär 280 korvar!!! Så när vi stängde kl 22 (normalt stänger vi 19 i cafét) så borde vi ha sålt 20 till...300 kokta korvar!!! Sinnes.

Jätteroligt att jobba som sagt, jätteroligt att höra så mycket gott om butiken. Mera sånt här!!!

Nu skall jag försöka sova. Är helt uppe i varv.
Puss


Avslappning innan jobbet.

Sitter med en kopp kaffe och njuter i solen/molnen. Idag har vi VIPkväll på jobbet. Skall bli spännande att se vad det innebär! 16-22 står på schemat iaf!


Ni MÅSTE prova!

1.Dela kycklingen i mindre bitar och stek på den så den blir genomstekt och får färg.
2. Hacka ett äpple (gärna rött), rödlök och dela körbärs tomaterna.
3. När kycklingen är färdig så slänger du ner "salladen" och på med lite sweetchillisås. Det var serriöst det godaste jag ätit på ett bra tag! Och säkerligen lika gott utan sweetchillisåsen ! Prooova nu!!!


7 minuter snabbare.

Samma promenad. Samma varma sol. Men lite snabbare.Lite bättre.


Haha!

Kan inte sluta le vid Veysels kommentar igår. Han sa att det hade regnat i 7timmar och då svarade jag "oh I wish I was there and we could lite some candles and watch a movie under the blanket"...Var på han svarar, smått irriterad för jag ringde precis när han o kompisen skulle börja spela det nya FIFA spelet på Playstation, "Jaja vi kan göra det senare i Sverige"...måste lägga till att han sa det på perfekt svenska ;)

Min älskling du!


Frullrulle

3 FinCrips med avokado o keso. Turkiskyoghurt,müsli, äpple o kanel.
Kärlek.


Hard work wörk

FYYY faaan va trött jag var i morse! Drömde dessutom att Veysel sov brevid mig och när jag vaknade upp så var sängen tom. Mega besvikelse och det enda jag tänkte var "somna om somna om somna om!" Saknaden är enorm. Nu typ- iaf nästa helg, var det ju tanken att jag skulle åka dit men hans systers bröllop blev ju förflyttat och nu ses vi inte förrän 26 november. Dock känns det som tiden flyger iväg så det är vi glada för!

Idag blev det först gröt innan jobbet då jag efter träningen igår inte åt mer än en clementin så kroppen var hungrig när jag vaknade!På min frukost-kvart slevade jag i mig medtagen turkisk yoghurt och Pauluins müsli (REKOMMENDERAR!!!) tillsammans med 2 ägg&kaviar. Efter en stund blev jag hungrig och åt ett ägg till (fick 3 ägg över efter frukosten, köpte 3 och betalade för 3, i caféet då det ändå var 3 kvar när frukosten var slut).

Lunchen bestod av gulachsoppa från igår, sallad och ett litet svenskt päron.Jag läste någonstans att man VERKLIGEN INTE skall äta frukt om man vill bli av med sötsuget då fruktsockret triggar igång sockerbegäret- nog för att jag vill bli av med mitt sockersug- men nog fan skall jag få äta ett äpple?! Näe just det hoppar jag. Promenad, 5;65 i solen med mamma blev det direkt efter jobbet.

Till middag blev det korvstoganoff med ris och sallad. Jag vet att man inte borde äta ris och pasta eftersom jag tränar så lite som jag gör men jag tror på att om man äter i lagom mängd så! Efter middagen gav jag mig 30 min vila och sedan svettades jag i 20 på crossen <3

Borde skapa en kategori som heter mat o träning så bara ni som vill kan läsa om det- eller så gör jag inte det, då bara ni som vill läser min blogg ändå...Ingen tvingar er ;)

Nu skall jag dö i soffan och hoppas på att bli inringd 12-22 istället för 16-22 i morgon- men det blir nog inte så eftersom dom inte ringt ännu!

Puss o kram!


Födelsedags present!

Önskar mig två sånna här i paket när jag fyller år! Ett vitt och ett svart.


Idag.

Idag var samtalet återställt. "Today when I changed my cloths it was raining litlebit and I just feelt how much I miss you". <3


Dag2!

Igår gick jag ju nästan milen, åt pasta och falaffel till lunch. Middag på jobbet blev keso och vindruvor på kvarten. Hemma strax innan 22 blev det 3 FinCrisps med avokadoskivor och aromat. Och en halv avokado.

Idag blev det 3 FinCrisps med ägg och kaviar. Lite turisk yoghurt med äpple och kanel. Lunchen was to die for- parma, pesto, mozzarella-sallad. Morötter, små tomater och ett ägg till mellis och nu blir det snart gulachsoppa till middag. Sedan en sväng på crossen.

Drack dessutom en latte på sojamjölk som smakade gräs. Eller mer välling. Rekommenderas INTE! Får bli på lättmjölk fram över.


Höstmys!


F*CCCCCCKKKKKK

GAAAAAH JAG HAR LÅST MIN IPHONE OCH KOMMER VERKLIGEN INTE IHÅG MIN PINKOD- JAG FÅR PANIIIIK. TACKOLOV ATT JAG HAR DATORN. MEN JAG KÄNNER MIG NAKEN OCH ENSAM UTAN MIN BEBIS. FYYY VILKEN KLUMP I MAGEN JAG HAR. SNÄLLA LÅT 35 MINUTER GÅ FORT OCH SNÄLLA LÅT MIG KOMMA IHÅG KODEN. VILKET JAG INTE GÖR. FAAAN. HAR PRÖVAT ALLA KODER JAG KAN KOMMA PÅ. FCK FCK FCK.

WISH ME LUCK.

Duktigt.

Promenerat 9,81 km med mamma och Madde. Olivia var såklart med i vagnen. Lycko henne som får ligga i vagnen och sova!

Vi klarade oss från regn men blåsigt och molnigt blev det. Nu ligger jag och mamma i varsin ände av soffan och dricker kaffe efter att ha ätit lite pasta med tomat&oliv sås och falaffel. Gott!

Ikväll blir det jobb 16-21 och idag mina vänner- är det 1 vecka kvar till födelsedag! Woop!


Trött på mig själv.

Så är det. Trött på mig själv. Jag var så jävla duktig med både mat och motion för någon vecka sedan. Sen började jag och Veysel må lite dåligt och sedan som sagt värre. Men nu är vi på väg uppåt. Sakta men säkert. Och då måste jag skärpa mig igen. Jag kommer ju vara med på massa bilder i jul med honom så dags att komma i form ;) Haha!

Näe men jag känner i hela min kropp att den inte vill ha all skit och att den längtar efter att få sträckas ut- så idag kör vi!

Dessutom är himlen alldeles blå så det vore ju dumt att göra något annat.


Addiction


Favorisering.

Ibland kan jag känna mig taskig när jag säger "...min bästa vän..." i något sammanhang om någon person som jag kanske pratar om med en kollega eller så. Men sedan tänker jag efter och inser att mina vänner som nämner i det sammanhanget ÄR min bästa vän. Jag har inte många KOMPISAR- de kan jag räkna upp på iaf 2 händer- personer som jag ser som en kompis men inte som en vän. För för mig är det skillnad.

Mina "bästa vänner" har jag dock nära. På en hand får ni plats. Närmast hjärtat ligger ni och jag älskar er så det gör ont. Ni är de som jag saknar och tänker på varje dag. Som jag tänker "Oj jag måste fråga hur...mår" eller "Undra när...är ledig"...Ni är de som alltid finns. Som jag alltid kan prata med. Och som jag alltid inte måste prata med. Jag älskar att bara kunna sitta i varsin del av soffan och inte prata- och att det känns okej.Att jag vet att ingen av oss tänker "shit va tråkigt att ingen säger något".

En sån vän hade jag här hos mig när jag och V hade det jobbigast för någon dag sedan, en sån vän var jag och hälsade på för några dagar sedan och en sån vän hade jag hos mig inatt. Just den vännen som var hos mig i natt har jag saknat lite extra- förlåt ni andra. Men jag har inte träffat henne sedan i maj och nu äntligen fick vi kramas igen! Det är så underbart att ha dig hemma för en stund och redan på lördag ses vi ju igen! Kanske ännu tidigare! Hoppas.

I vilket fall. Hon får mig alltid att vilja bli bättre än vad jag är- på ett bra sätt. Hon inspirerar mig till 1000 och ja jo, nog är jag liiite avundsjuk på henne- men samtidigt nöjd med mitt :)

Jag älskar alla mina riktiga VÄNNER och skulle hellre leva utan några KOMPISAR alls om jag var tvungen att välja mellan er och dem.

Jag vet att Amanda har längtat!

   
1.Plommon-färgad "spets"tunika med 3kvarts ärm
2.Svart linne med blankt tyg bak & på fickan//Svart kofta med genomskinligt tyg bak x2bilder// Deo,duscholja,balsam & hårinpackning//Jeans med slitningar & dragkedjor vid benslut//Vitt linne +2svarta
3. Beige stickad oversizetröja med spetskant & silverring

Hade kunnat köpa mera. Givetvis. Men hade en budget på 1000:- och detta gick på 970:-
Fick även ett par lovikavantar med fleece inuti utav mammsi.

 

We're going up up up...

Jo men sakta men säkert klättrar vi uppåt igen. Båda två vet ju att vi vill det här. Det är bara lite jobbigt på vägen. Med avstånd och längtan och stress.

Idag kändes det tillochmed nästan normalt vårat samtal- inte illa eftersom vi mastodont bråkade i förrgår!

Idag jobbade jag 11:30-19:30, byte med Ribecca så hon stängde cafét då jag mått småilla hela dagen och inte klarade av dofterna i cafét. Tack Beccs du är en ängel!

Ikväll vart det paj med päronen och chokladpudding till efterrätt- min hälsosamma livsstil gick upp i rök när jag började må dåligt så på måndag så kör vi igen! Hejja hejja.

Jobbar gör vi i morgon 9-20...peppad!
Nu skall jag sova gott. Tack för kommentarer och sms. Det värmer massvis.

Puss!


08:57 5-10-12


Lagom.

Ätit middag med mamma o Fredde. Olivia, Madde och min Linda kom förbi. Och hjälpte mig må lite bättre. Lagom nivå.


Mår inte alls bra.

Vi får se vad som händer. Alla förhållanden har sina dalar- vi är nere i en dal just nu. Jag hoppas och tror att vi kan ta oss upp igen. För kärlekens skull.

I know I said somethings
that maybe I shouldn't have said that day

But maybe we're both to blame

Maybe it's the only way
I know how to love

When you walked out the door
with the tears of my life
in your eyes

I wanted to comfort you

But I didn't know the words
to say to you

But stand by me my love
and I'll change for you

I can see the shadows
of our past

But I can't see the future
without you

And maybe it's the only way
I know how to love

But stand by me my love
and I'll change for you

I know I never tell you
how much I love you

It's only because
I'm scared you won't love me
as much as I love you

Your the only one
who see's my tears

Your the only one
who can ease my fears

Please forgive me I only ever meant
to love you

Oh my love I never meant
to hurt you

But stand by me my love
and I'll change for you

I'll change for you      

På väg!

Här världens bästa mamma. Och lillebror.


Ibland känns livet på otopp!


RSS 2.0