Mon go!

Oj så vi har dampat jag och mamma i soffan. Snacka om noll koll- weirdos los delux och allt du kan tänka dig. Av ren uttråkighet! Herregud.

Tog bussen redan 11:20 från Sollebrunn och mötte Isak strax innan 1 i Göteborg- sedan blev det en upplevelse utflykt till Bergsjön där vi hämtade mina grejer Annelie och Dick haft med sig från Turkiet för X antal veckor sedan. Supergulligt! Som tack fick hon rosa gerbera och en kram. Paketet såg ut som en bomb och det hade varit kul om tullen stannat Annelie med det i bagaget !

Nu tittar jag o mamma på Knight and Day med Crusan och i morgon jobbar jag 11:15-18:30...Woop!


Myspys


Tvär-trött

Roligaste kvällen på länge igår! Började lite segt men när alla utan jag, Becca och Jennie gått hade vi askul! För det första har jag inte varit ute i Kungsbacka förr och för det andra så kan jag inte ens komma ihåg när jag var ute och drack sist!!?!!

Uppslutningen från jobbet får MER än underkänt! Snåla människor kan ja tycka- även om jag inte har pengar just nu och hade jobbat 8-19 tog jag mig tiden att åka dit. Frågade många på jobbet som svarade "är det till självkostnads pris?" JA.."Näe jag skall nog bara vara hemma"...

Hemma var jag efter att ha shake-at rumpan med Jennie,och druckit en drink med Malin på hennes systers restaurang/bar, vid 02 och ja- som inlägget från i natt säger var jag tvär-full...Tvär-full var det en "liten" snärta som sa till sin kompis vid pendeln igår och jag tyckte det lät förj*vla töntigt så nu är det standard utryck i min ordbok! TVÄR!

Nu sitter jag och hinkar kaffe på tåget mot Alingsås- där det blir byte till buss och vidare till Sandra, Glenn, Linus och Hanna. Stannar över natten när vi ändå har chansen- vi ses allt för sällan så det gäller att passa på!

Puss o kram


Hur...

...är man tvär-full!?! Jag tror jag är det då.


Im yours


Blandad kompott!

Oj vad huvudet snurrar! Skulle ringa och väcka skatt kl 06 i morse och när telefonen var avstängd så somnade jag om i 10 minuter för att vakna och sedan ligga i sängen och vrida mig av stress. Tänkte att hans batteri tagit slut och att han nu kommer sova huuur länge som helst.

Ringde flera gånger- först runt halv11 kommer hans telefon igång. Hans telefon blir överhettad om man inte tar ut laddaren när batteriet laddat färdig, så i natt när hans kompis tyckte det var jobbigt att höra hans telefon pipa pga lågt batteri- så kopplade kompisen i laddaren utan den vetskapen som jag också fått skäll för i somras :D Telefonen lägger av och startar inte på ett bra tag...Hoho.

Gick upp tillslut vid 08 och försökte mig på healthy- cupcakes som tydligen skulle vara SÅ goda. NOT! Mest geggit och to much. Men jag förstår tanken.

Jag har gjort lika inspirerande grejer som vädret är idag. Gjort alla webb-utbildningar från jobbet och ringt banken för att skapa nytt kort. Skall byta bank helt. Fixat inför i morgon då jag skall på AW med Mäxi och måste byta om på jobbet.

Sen har jag en stor grej på G men det är 4-5 till som har den grejen på G så vi väntar lite med att skriva om det :)

Har precis ätit en ogenomtänkt lunch och nu skall jag stax åka till jobbet och köra 15-22...Huvudvärken ligger i nacken så vi hoppas att den håller sig borta!

Ha en fin grå-onsdag!


Höst-lycka


Hejja mig!

Datorn är startat igen. Andra gången på kort tid. Hejja mig1! Hade fått ett erbjudande på en lägenhet som vart tvungen att ansökas om idag om jag var intresserad och hyran var mer än ok för en 2a så jag klickade på SÖK :D

Nu sitter jag här på golvet och funderar på vad jag skall göra- kroppen vill nog sova men jag misstänker att min kärlek kommer få arbeta sent idag igen och jag vill bara få reda på om det är så eller icke innan jag lägger mig i sängen- risk finns att jag somnar!

Idag började jag en halvtimme tidigare för att damma takbalkarna i caféet inför hälsovårdsmyndigheternas besök i morgon. Spännande.Hejja mig2! Och ofta dem kollar takbalkarna.Jätteofta. Men men. Nu är det gjort och det behövdes verkligen!Höll på och nysa i evigheter då stora dammkakor regnade ner över mig. MYSIGT!!!!Dessutom hade jag upplärning med Hanna som jag tyckte att jag skötte extremt snyggt med tanke på hur lite jag arbetat där sedan jag kom tillbaka- hejja mig3!

Direkt efter jobbet kom Madde och hämtade mig och så svängde vi inom här hemma så farmor fick pussa lite på bebisen och sedan till storebrors jobb och hämtade upp honom. Hemma hos dem dog jag i soffan och kände mega-migräns nerven från nacken börja pulsera så jag tog två alvedon och nu känner jag inte av det alls...Peppar peppar.

Promenerade hem i regnet (Hejja mig4!)  med lovikavantar och paraply och fisksoppa till matlåda i morgon!Mums.
Jag har ju lovat mig själv att verkligen satsa på träning och leva nyttigare- så trots att jag lämnade sängen 0615 i morse, jobbade hela dagen och preciiis hade ätit så ställde jag mig på crossen och körde 30 minuter (Hejja mig5!)- dock med 10 minuters "intervaller" för att överleva. Haha! Märks att jag inte tränat "så hårt" på länge! Men again- peppar peppar så känns inget i knäet som kändes i måndags efter 9km med Madde...Vi får se i morgon!

I morgon kör jag bara 15-22 så jag har sovmorgon <3
I Turkiet gck en reklam på tv, där typ regeringen (vet inte hur jag skall förklara annars) uppmanade folk att röra på sig 30 minuter varje dag- lunka, powerwalka, spring, cyckla...you name it- och de avslutade reklamen med i princip  "det är bara 30 minuter av ditt liv- 30 minuter du vet att du har!"

De orden hade jag i huvudet hela tiden jag stod på crossen idag. Kan jag så kan du!

Åh!

Även om jag råkar tycka mindre om färgerna på vår uniform så råkar jag älska det faktum att man såhär på morgonen när klockan ringer klockan 0600- att man slipper ordna sig så mycket. På med mjukis and thats it!


Igår var jag liten!

Ja igår var jag inte stor vill jag lova! Började 16 och gick hem klockan 18. Fy fan som jag mådde! Kommer inte ihåg något alls från det jag fick gå från kassan tills det jag vaknade i morse. Hade tydligen sagt till att jag skulle ringa idag på morgonen- öh jasså? Det visste jag inte. Men "Erm här är jag!".

Idag jobbade jag 12-20 och dagen gick verkligen i ett! Löning idag och tjena va folk!

Igår skulle jag berättat om min nya BB crème som jag köpte på Åhléns i söndags. Kan inte säga mer än tjaa den var väl ok :) Som en ansiktskräm med lite pigment i. Inte alls så täckande som jag väntat. Fast den är inte till för att täcka allt heller. Men ja jo visst ser ansiktet lite mer fräscht ut- men du bör nog använda puder eller rouch för att få det friskt och fint. Sen borde jag kanske valt en nyans mörkare än vad jag tog- känner mig lite blek :)

Nu myser jag i sängen efter knäckebröd med kaviar och gurka! I morgon jobbar vi 730-15 👍


Inte som jag planerat

...nej det blev pannkaka av hela skiten.


Sol!

Åt dunderfrulle i vanlig ordning och snicksnackade med mamma innan jag drog på mig löparskorna och snygge-tajtsen och gick till Madde för att gå ut på promenad.

Vi gick 9,20 km på 1timme & 42 minuter. Nästan milen! Hejja hejja! På vägen hem gick vi in på Ica, jag körde barnvagnen- och råkade nudda ett ställ med 100tals nagellack, läppstift och läppglans som välte och huur många nagellack som helst sprack såklart. Fy fan vad pinsamt. Jag dog nästan. Dem lät mig slippa betala och dem sa tillochmed till mig att inte städa undan. Tack snälla ni!

Hemma blev de dusch och sedan gottigotti till lunch och deg i soffan- skall strax ta mig till tåget och jobbet. Kör bara 16-21 så det är gött :)


Go-söndag!

Vaknade 9 och segade mig ner i världens bästa myskläder. Är SÅ nöjd med att jag köpte mina AberCromberi brallor när jag och Veysel greja med visumet- sprang på dem av en slump i Manavgat och pröjsade 15 !!!! turkiska lira. Dem är EXAKT likadana som de vi sålde för 40 i butiken! Så nöjd att jag inte köpte dem hoho!

1155 tog jag tåget till laGbg för att möta Isak- vi satt såklart på Esph och tjööta. Mycket att ta igen vill jag lova! Det blev lite kik i affärerna och jag köpte en grej som jag skall pröva i morgon- så mer om den då!

Hemma blev det en liten lunk med mamma och nu har vi ätit middag precis. Gick all in igår på min ätardag och tryckte i mig godis och cola zero (började tillochmed med ett glas i fredags!) och idag drack jag en Mer med massa socker i--så i morgon är det verkligen no no igen! Skall även börja köra på crossen här hemma i veckan!

Pepp pepp!


Saturday night


Ledig lördag

-not! Här blir det 11:30-21:30! Cash is king.


Can you see the diffrent ?


Nu är det slut på veckan

Nu är det dags för fredagsmyyyyys !


Wopa!

Jävla granne. 08 tyckte han man skulle börja bila i golvet inne hos sig. Jasså det tyckte han. Idiot.

Börjar 14 idag- och jobbar till 20. 2 timmar kassa- 2 timmar minihus- 2 timmar kassa. Love!

Innan dess blir det Kungsmässan för o byta halsbandet jag köpte på Gina för det har fläckar som inte går att putsa bort och dessutom är skavt på ett ställe. Not ok.

Ha en fin fredag.


13 av 20

13 av 20 dagar i Sverige har jag arbetat. Det vill säga att sammanlagt är det 7 dagar, en vecka- som jag inte arbetat. High five!


F.*.C.K

Men serre hur kan jag så trött?! Okej att det inte blev många timmars sömn tackvare huvudvärken som gjorde att jag hade feber till och från- men ändå! Jobbade förvisso 8-15 så jag gick ju upp strax efter 6 för o äta frulle.

Regnet, haglet, åskan och regnet igen gjorde att jag inte gick ut på min walki men kanske i morgon innan jag börjar jobba!

Nu skall jag götta ner mig i sängen med ett fruktfat på magen! Har haft enorma godis-cravings idag så middagen innehöll lite för mycket ris och ketchup! Men inget gottitgottit! Kämpa Malin!

Sov gott bästa ni <3


Klapp på axeln


Mer opepp än såhär blir det inte

Har haft en kanondag med mamma, Madde och bäbis. Vi myste runt på FrölundaTorg och åt lunch på EspressoHouse där jag syndade med en halva av en räksmörgås och en vanilj latte. Mums!

Efter allt span i butikerna så vill jag ha allt! Fy fan va mycket fint det finns!!!!Gör mig till miljonär tack!

Det blev en runda på nästan 5km och sedan laxburgare till middag <3

Nu ligger jag med världens huvudvärk som kommer ner ifrån nacken och vägrar släppa. Hej värmedyna och hej sjukt ledsen Malin.

I morgon blir det jobb 8-15!
Puss


Make a statement, take a stand.


Ullared!

Åh vad jag är avundsjuk på mamma som varit på Ullis idag! Jag kunde ha åkt med men vad skall jag där o göra med mina 150:- ? Nej tack. Vill inte ha ångest över allt jag inte kunnat köpa.

Så jag bad mamma kolla efter sånt jag vet att jag behöver och vill ha. Allt kom med hem utan mina gamla jeans som inte fanns kvar såklart.

Ögonbrynshyveln och gulringarna till håret var dock överraskningar 💗
Tack bästa mammi!


Sleepmorning

Äntligen hade jag en ordentlig sovmorgon som förutom sms från min kärlek bara stördes utav spöregnet och åskan som fick fönstrerna att darra.

Åt min kalas frukost bestående av havregrynsgröt med blåbär/hallon, en halv pumpafröns macka med keso och avokado och så klart ett fikon :)

Tog på mig träningsdojjorna och bästa jackan för en PW- jag älskar verkligen att gå har jag kommit underfund med! Jag vill såklart ha ett gymkort men fyy vad jag älskar frisk luft och naturen.

Idag blev det 5,27 km på 50 minuter och jag höll mig på 9,?? min/km så det går neråt! Kände tillochmed i kroppen att jag tog i utan att få ont i knäet. Happygirl.

Nu skall jag dricka en kopp Gevalia och sedan ta 15;32 tåget till jobbet där jag jobbar lilla passet 16:30-21:00 :S


ExtraJobb

Åh. Vaknade av att telefonen ringde 0710- jobbet. Åkte med världens bästa mamma och stämplade in 0740. Jobbade 0740- 1830 istället för 1115-1830 som blev istället för 16-22 :) Hänger ni med?

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Otränad. Oduschad. Men mätt på pumparågbröd med keso och avokado. Några vindruvor och färska fikon från Turkiet fast från Maxi. 5 för 10- vilket kap!

Nu- TopModel o sängmys.


Hard work work

Men äntligen! Äntligen är jag klar med dagens bestyr.

Kvällen hos Linda blev myspys- vi lagade pizza och drack lite gottit.En gammal klasskompis till oss båda kom med sambo och barn, dessutom kom deras gemensamma barndomsvän med sambo och barn. Och så Lindas arbetskompis med sambo (och barn i magen) och så var så klart Linda och Emanuell där. Så det var jag och alla kärlekspar :) Happy thoughts.

Var hemma tidigt och somnade halv1 lite rund under fötterna men framförallt trött! Det var en bananas dag på jobbet igår. Förstod inte vart alla kom ifrån- ingen löning och inge barnbidrag men ändå så mycket folk!

Idag var det rätt bra tryck men jobbade bara 12-15 i kassan och sedan 15-1830 i cafét där jag stängde. Gick hur smidigt som helst och stämplade ut 18:25 utan hjälp med något! Najs. Fler sånna stängningar tack!

Lillebror fyllde år idag och igår på rasten inhandlade jag presenten i form av två dvd;er, en påse chips och 1 pkt med massa små cocacolor :) Han blev nöjd iaf :)

Hemkommen från jobbet väntade släkten på mig så det blev lite kramkalas och en tårögd farmor. Tacos och sedan åkte dem.

Nu ligger jag och beskådar mitt mästerskap i form av min byrå som jag fick av Linda men målat om i vitt. Kempe nöjd! Har hängt tvätt, tömt det gamla skåpet som jag hade där byrån nu står och plockar i ordning. Nu skall bara det gamla skåpet förvaras någonstans och resväskan upp på vinden så är mitt rum ok iaf!

I morgon blir det jobb- 11:15-18:30 väntas!


One to many

Nej full är fel ord men lullig beskriver mig nog bättre. Inte druckit såpass mycket på ett bra tag! En eller 2 glas vin förmycket i kombination tidig morgon och helvetes stressdag på jobbet= tjoho!

Nu sitter jag o fryser på Mölndals station i väntan på tåget. Hem och sova skall jag- jobbar även i morgon 12-1830! Wii.

Tack fina Linda för ikväll! Fruktansvärt trevligt!!!


Blä!


Såå ja!

Jobbade 930-1820- helt mongostört vad folk det var idag! Jobbade järnet helt enkelt!

Sprang in o köpte 2 grillade kyckling, mozzarella och soltorkadetomater till kvällens mysmiddag- det slog mig precis att jag inte varit hemma en enda fredag sedan jag kom hem!

Direkt efter hemkomst svepte jag en äcklig VitaminWell Stevia som smakade bläää och gick ut på min PW! Gick 3,73 km i rask takt och prövade på att springa lite- det kändes bra under tiden jag sprang men efteråt i nedförsbacken så skrek knäet sluuuuta! Det gör fruktansvärt ont och när jag fått ont och sedan skall böja på knäet blir jag seriöst illamående av smärtan!

Nu ligger jag utslagen i soffan med bästa myskläderna på. Jag fick helgjobb i morgon iaf- kanske blir söndag med! Hoppas!

I morgon blir det lite middag o vin hos Linda som fyller år! Pluttan :)


Trevlig fredag!


Tummen upp!

Tummen upp för smoothien och tummen halvvägs för smaksatt kokosvatten!


Jobbajobbajobbajobbajobba


Ja mina vänner- jobbar är det jag gör. Sedan tar jag på mig myskläderna och sätter mig framför tvn. Mega kasst. Men jobba 930-1930 och sedan gå ut o gå är döden. Mina fötter dunkar redan efter att ha stått och gått från 12-1930. Så jag sparar på bena lite- skall ju jobba några år till. :P

I morgon jobbar jag igen- bara till 18 men när jag kommer hem SKA jag gå ut och gå- om det inte regnar, då kör vi första omgången på crossen...Måste börja mjukt för knäet skull.

Har försökt hålla mig undan ifrån socker så gott jag bara kan sedan i måndags och vad jag vet och tror har det gått bra- jag tänker varje kväll igenom vad jag ätit och inget jätteonyttigt har slunkit ner! Jag tillåter mig såklart frukt och grönsaker (som typ majs) trots att alla säger att det är SÅ mycket socker i vissa av dem- ja men naturligt socker och sockertyp som kroppen kan göra av med.Dock känns det inte förjävligt i kroppen som jag brukar så därför är jag misstänksam till att jag kanske får i mig massa socker trotsallt eller om jag bara är så målmedveten att det inte ger mig svettningar och mer huvudvärk än vanligt :) Sedan äter jag köttfärs trots att Viktväktarna skriiker att köttfärs inte är nyttigt. Nej det är inte jättenyttigt men bor man inte själv och kan laga exakt vad man vill så äter man det världens bästa mamma lagar. Och sen vill jag inte dra det hela till extrem gräns- bara göra min kropp en tjänst. Som att jag tex inte åt någon pasta till köttfärsen för min mage tackar mig- och som att jag till min och Maddes dunder lunch igår (onsdag) inte åt utav det goda brödet hon köpt till laxen, fiskbiffarna, qinoan, avokadon, keson och salladen...Jag dör av tanken på hur god den var. :)

I övrigt är allt som vanligt. Jag och Veysel har kommit en bra bit på vägen med våra Sverige- planer. Vi skickade ju hans ansökan 31/8, dagen innan jag åkte hem, sedan 3/9 kompleterade jag med min del och 6/9 fick vi mail från svenska ambassaden i Istanbul ,som vi valt att söka hos, att det är dags att ringa till dem och boka intervjutiden som han måste gå på. Detta gjorde vi i måndags-10/9 och fick tyvärr vänta tills den 27/11 vilket är en lång väntan men eftersom säsongen går mot sitt slut nere i Turkiet så är det massor som söker visum till Sverige med sina kärlekar.

Igår ringde jag till Migratonsverket här i Sverige för att fråga lite frågor då jag har kontakt med en tjej i Malmö som både fått handläggare INNAN intervju (det delas normalt inte ut förrän efter) och som genom sin handläggare fått byta från Istanbul till Ankara för att tiden för intervju i Ankara fanns tillgänglig tidigare. Blev såklart avundsjuk och ringde för att fråga hur det kan vara olika i samma typ av ansökan. Fick pratat med världens trevligaste kundservice-tant och hon sa att vi blivit tilldelade en handläggare men att man inte ger ut nr och namn innan intervjun är avklarad- sedan tyckte hon att jag skulle ringa och fråga min handläggare om vi fick byta till Ankara- då våran 3månaders gräns går ut 30/11 så tyckte tillochmed kundservice-tanten att intervjun låg nära gränsen.

Ringde vår handläggare som i sin tur berättade att man inte får lov att göra så- enligt lag och att det bara kan komplicera hela ansökan. Hon bad om ursäkt för orättvisa i systemet och sedan pratade vi lite allmänt om hur det går till och vad som "krävs" för att få ett nej typ. Man skall aldrig bli för kaxig som hon sa (först om sig själv när hon mer eller mindre lovade att vi skulle ha ett svar inom vår maxgräns då jag påpekade att det bara var 3 dagar mellan intervju och 30/11) när jag sa att "jaha men då känns det inte som vi behöver oroa oss"...Hela samtalet känndes som om hon ville säga att "Klart ni får godkändt" men inte får lov att säga de orden- förstår ni hur jag menar?Kändes vart fall jätteskönt efter att ha pratat med henne och hon var verkligen en kanongo tjej- kanske blir en blomma med bud om vi får komma hit :)

Förlåt för masstodont inlägg men jag har ju min lilla dator igen efter att inte haft användning av den i typ 6 månader så det är en dröm att kunna skriva skriva skriva hur mycket som helst.

I morgon jobbar vi igen som sagt- men vi kör bara 930-18 och sedan är jag än så länge (hoppas att det ändras!) ledig på lördag och söndag.

Nu skall jag läsa min nya bok Egoboost av "BlondinBella"- kände att jag behövde bli lite peppad istället för deppad och den kostade mig 49:- så varför inte :)

Ha en fin kväll. Och krya på dig Amanda <3



Depp

Åh herre vilken låg nivå tankar och känslor landade på igår kväll/natt. Så lågt att jag började fundera på att uppsöka psykolog !!!

Men efter att ha bråkat med Veysel om absolut ingenting och gråtit över ännu mindre än absolut ingenting så vaknade jag i morse och kände mig lite bättre.

Okej- ni vet att jag inte gråtit mig till sömns varje dag o inte haft ångest? Jag tror allt kom på en och samma gång igår.

Det blir ingen oktober resa för mig, för det första fick vi intervju på ambassaden låångt in i framtiden- så sent som 27/11 och för det andra fick vi idag besked om att dem flyttar systerns bröllop till den 22/9 istället för 22/10- en hel månad tidigare och bara 10 dagars framförhållning- Hello Turkey!

Detta gör att jag inte kommer få pussa mitt hjärta förrän den 26/11 då jag åker ner för att spendera någon dag i Istanbul och sedan hemma hos hans familj :) Tror den tanken utlöste alla spökena i huvudet och gjorde mig till en häxa rent ut sagt!

Men som vanligt så står min älsklig som ett bollplank och bara tar o tar o tar. Ibland säger han ifrån att han inte orkar mer- som igår. Men idag tog han upp telefonen, ringde och frågade- va hände egentligen i går och hur mår du idag?

Älskade älskade du!


Någon målade himlen i guld

Åh vilken promenad det blev! Var inte jättetaggad och inställd på att ta det lungt. Det blev förvisso lugn takt men otrolig promenad. Ni vet efter höstregn när det luktar mosade äpplen och blöta löv i luften. När det inte går att känna en enda äckel lukt från avgaser och det nyper lagom mycket i kinderna.

Först hoppade ett vackert brunt Bambi med världens finaste ögon fram och stirrade på mig- var jag snabb nog?Trots att Bambi posade så fint han jag inte med. Men 2 minuter senare hoppade han fram igen med sin kompis- lite längre ifrån än första gången och betydligt mindre stillsamma. Fick tag på en ok bild iaf. Men dem var nära. Och för en svurk som mig är det otroligt.

Att någon dessutom målat himlen i guld efter regnet och träden i höstfärger gjorde mitt hjärta varmt.


Jobba med migrän

8-15


La la la la la la la love

Hej där ute! Haft en bra måndag? So did I!

Började med att 0530 (!) ringa världens tröttaste björn som sov djuuupt i morse- men vaknade efter 4e signalen ändå! Hejja hejja. Somnade om bums och vaknade igen starx efter 8. Orkade verkligen inte gå upp ur sängen meeen jag smsade *blink* mamma på nedervåningen och frågade om hon orkade följa med på promenation och det gjorde hon- det blev den längre rundan, inte den längsta som vi kör ibland men inte heller den kortare. Fast nu när jag skriver så inser jag nog att den "längre rundan" och den "kortare rundan" är nog lika långa. Kanske är det tillochmed så att den "längre rundan" är kortare än den "kortare rundan" ?! Måste kollas upp!

En timme drygt tog det iallafall, men mest för att när vi kommit halva-rundan så började mitt vänsterknä göra eeextremt ont. Ungefär som om jag sträckte mig på baksidan knäet, men det gick runt i hela benet och tillslut upp i låret! AJ! Men hemma i soffan gick det över en stund men nu så fort jag sätter mig med knäet böjt så blir det stelt och gör jätteont :(

Efter havregrynsgröt, knäckesmörgås och en kopp kaffe blev det staden med världens finaste mamma. Jag provade ett APfint linne i blodrött, med knappar i ryggen och spets över bysten, som det verkligen stod Malin på under rea-lappen. Men duktiga (kanske framförallt panka) Malin hängde tillbaka det på sitt ställ igen. Det enda som inhandlades var till ett projekt jag håller på med här hemma- försöker få till en byrå som jag fått av Linda. Den var mörkblå innan och nu skall den bli vit vitare vitas- men det tar sin tid och faktiskt är jag duktigt som låter färgen torka och gör det (någorlunda) ordentligt...I Lindas ögon vet jag att jag slarvar. Haha. Det blev som ni såg förrut även lunch på SlimFood i stan- bästa salladsbaren där du får göra din egen sallad <3

På kvällen blev det köttbullar och blomkål till middag innan jag gav mig på helvets-projektet att klä mina iPhonlurar i pärlor. Det blev snyggt som attans men FI FAN för att sitta 4 timmar på det viset. Dock skulle jag mer än gärna göra sånna på beställning om jag kan tjäna en slant på't!


I morgon blir det jobb 8-15 <3

Måndag

Lunchat med bästa mamma på SlimFood i Göteborg. Älskar dig mammi!


God morgon


Schlappy-sunday

Har inte gjort många knop i dag, vaknade vid 20över9 och åt frukost med världens bästa familj. Har jag sagt att jag älskar söndags frukostar?

Vi drog på oss lite kläder och sedan gjorde vi Kungsmässan osäker en stund. Jag fick köpt mig ett sassy fodral till telefonen och vi fikade på EspressoHouse såklart :)

Hemma blev det grundmålning av min byrå och sedan mega-rensning av av all skit man samlar på sig. Hejja mig!

Nu ikväll är Rickard o Madde här och vi har precis käkat pappas grillade mat- första sen i maj för min del och jag säger som alltid- I die va gott!!!!Min pappa är kung på att grilla.

Nu blir det äpplepaj o vaniljsås ❤


Shopping & städ söndag!


Sunday breakfast


Whatarewords

We try to find perfect love for ourselves and in this search we come to meet different people having different ideas and thoughts. Then a person comes in our life that we consider is the best one. We think he will make our life perfect and keep us happy forever. We fall in love with each other. Day by day relationship gets stronger and stronger. Actually this is the time when we start understandin
g each other.

With the passage of time we start expecting lots of thing from them to do for us. We expect that our loved one can do everything for us but when they fail to do anything we get hurt like hell and here the time comes when misunderstandings start growing. We start feeling minor things and take notice of every little thing. It becomes difficult to ignore and bear the mistakes. Eventually we start forgetting all the good moments of life that we spent together. That’s how relationships become weak with the passage of time and the love is lost somewhere and compromise takes place of it.

For keeping a healthy relationship, we should avoid the little things. We should ignore each others’ mistakes. We should try our best to live happy life, full of love and fun. Expectations always hurt. We must be realistic. We must accept our partner as it is. One should avoid comparing one’s partner with others. Try to avoid speaking when one is in anger. Above all one should be positive.

There must be mutual understanding. Mutual understanding will help to keep caring attitude towards each other. One should understand the responsibilities and busy schedules of each other but regardless of busy routine one must find time for each other. One must understand mood of each other.

Don't let your love grow cold. Keep your love alive.


Lätt som en plätt!

Nya jobbskor- check !


One more coffe before I go


Saturdaay

Oj oj! Vad långsamt en vecka gått ändå? Tycker det känns jätteavlägset sedan jag kom hem men näe det är ju bara 1 vecka!

Det har gått otroligt bra för att vara jag, jag har inte haft världens ångest varje dag och inte gråtit mig till sömns varje natt. Klapp på axeln Malin.

Det beror väl på 3 faktorer kan jag tänka- för det första Olivia o Madde, har umgåtts med dem så fort jag inte varit på faktor 2- jobbet. Tur i oturen att jag blev uppringd och fick börja jobba- annars hade jag segat ihop tror jag och segar Malin ihop så börjar hon fundera på alltoinget. Inbilla sig o nojja.

Men faktor 3 är nog störst- att vi skickat papprerna- att i måndags fått känna att allt är inlämnat och klart. Att vi dessutom är så säkra på oss, så här säkra har vi inte varit på alla år och så här målmedvetna har vi aldrig försökt oss på att vara. Jag är här, i kökssoffan hemma i Lindome, av en anledning. Den heter uppehållstillstånd. När Veysel kommer hit så skall vi kunna åka o titta på alla saker jag vill visa honom, vi skall ha råd att köpa hans flygbiljett och vi skall ha råd att kanske tillochmed hitta oss en lägenhet.

Och med siktet inställt på det målet känns det inte helt hopplöst.

Idag blir det bara 17;30-22;00 men X2 betalt.


El mördo- el passo

05:20 ringde klockan i morse! Noll-fem-tjugo. Tjugo över fem. Vilket skämt.

Snooz snooz...Droooog mig upp ur sängen och rätt ner i bästa myssättet. Aldrig att jag tar på mig ordentligs kläder när jag skall befinna mig i uniform 7 timmar o bara vistas ute kl 06:30 på morgonen.

Skulle jobbat 7-15, 8-12 kassa/12-15 café...Paulina ville byta o inte öppna caféet så jag körde 7-8 kassa/ 8-15 café och SUPRISE - jag fick stanna till 18! Känns i kroppen efter mitt första 11 timmars pass på vääääldigt länge! Men med pengarna man får så kan jag jobba 11 timmar fler gånger!

Mamma är som vanligt världens bästa och hämtade mig. Hemma klämde jag i mig en negerboll innan jag promenerade hem till storebror och Madde för middag o film. Vi kollade the Hungergames och jag som läst boken kan erkänna att boken är 1000 ggr bättre! Men filmen är nog väldigt bra om man inte läst den innan. Saknade ju en massa detaljer!

Om inget konstigt händer så jobbar jag bara 17:30-22:00 i morgon. Hoppas jag får sova ut bara!

Måste köpa jobbskor- har skav på lilltårna från Conversen jag jobbar i :(

Nu- sova! Natti natti


Kass update

Hello! Sorry för dålig update men jag blev utslängd i Maxi-världen i onsdags redan.

Hade ju inte räknat med att börja redan, tiderna jag fått i mailet när jag befann mig i Side va inte förrän den 17/9...Tänkte ligga lågt tills dess o träffa alla underbara jag saknat ordentligt o inte hafsa igenom dejterna- men tji fick jag! Lika bra att börja med en gång o komma igång. Och tjäna para.

Jobbat onsdag, torsdag o jobbat fredag/lördag. Ledig söndag, måndag- jobbar tis-fredag. Sedan rullar det på! Känns dock skönt att dem har jobb att ge mig och att jag kommer få lön i oktober!

Nu skall jag glo på tv en stund- 0700 stämplar jag in igen.

Puss


Värt att fira!


Long day- good day!


Lediga tisdag


Out of order!


Blueberry breakfast


Go morgon världen- vilken underbar dag!

Go morgon på er morgonpigga vänner!Sovit gott? INTE jag!!!Jag har dröm att det vart myror i sängen och har legat o kliat mig överallt hela natten haha!

Nyss blev jag dock väckt av min chef på Maxi som undrade om jag hade möjlighet att komma o jobba. Faast vänta lite. Jag har inte sagt att jag är hemma, jag har inte fått kläder o tagg. Jag har inte ens skrivit anställnigspapper ! Hehe vad nöjd jag är just nu.

Känslan att vara behövd gör ens själ gott och tanken på att dem vill att jag skall börja innan pappren är skrivna får mig att le. Jag tänkte ha "semester" fram till den 18/9 då jag fått tider av dem, nu blir det inte så- från och med i morgon efter 15:00 kommer jag vara tillgänglig för jobb!

Härlig uppvakning en tisdag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_50459c96e087c32642001764.jpg" class="image">


Go morgon världen- vilken underbar dag!

Go morgon på er morgonpigga vänner!Sovit gott? INTE jag!!!Jag har dröm att det vart myror i sängen och har legat o kliat mig överallt hela natten haha!

Nyss blev jag dock väckt av min chef på Maxi som undrade om jag hade möjlighet att komma o jobba. Faast vänta lite. Jag har inte sagt att jag är hemma, jag har inte fått kläder o tagg. Jag har inte ens skrivit anställnigspapper ! Hehe vad nöjd jag är just nu.

Känslan att vara behövd gör ens själ gott och tanken på att dem vill att jag skall börja innan pappren är skrivna får mig att le. Jag tänkte ha "semester" fram till den 18/9 då jag fått tider av dem, nu blir det inte så- från och med i morgon efter 15:00 kommer jag vara tillgänglig för jobb!

Härlig uppvakning en tisdag.


Måndags godis


Say Hi to Stella!

Köpte VÄRLDENS skönaste jeans idag. 299:- på KappAhl- värt!


Happiness in a cup!


Trött tjej!

Vaknade först 615 för att väcka bäbi som inte kan vakna av alarm utan han bara stänger av det. Sedan vaknade jag 800 igen. Frukost. Prat med FINASTE Sandra. Kaffe. Och pang på't!

2,5 timma senare är jag nöjd.


MUMS!


Shlappe-söndag delux

Vaknade 0820 och tänkte att jag borde nog kunna somna om, det var dock så mysigt att tänka tanken på att kunna sätta på tv'n o Nyhetsmorgon att jag kämpade emot tröttheten i ögonen. Hur mysigt!?

Flyget hem gick bra, väskan vägde bara 19kg efter jag lämnat en hel del hos Veysel o slängt ut fler tissor på morgonen innan jag stängde igen väskan en sista gång.

På flygis köpte jag årtalets dyraste Effe's till pappa och äckligaste mackan till mig. Efter vi hade boardat så säger dem glatt att vi har en försening på 1 timme men- dem löste det som så att vi flög en annan väg genom luftrum som kunde ta emot vår trafik...Fast då fick vi tanka 500 kg mer bränsle. 20 minuter sena blev vi bara. Värt.

Hemma blev det grillkorv, Ramlösa och kanelbulle på Pressbyrån- och sedan hem för att pussas och kramas med finaste bror, Madde o bebus <3

På kvällen blev det räkor o kräftor i massa och lösgodis till efterrätt. Slocknade i sängen efter lite tårar av saknaden efter min bäbi och sov som en stock!

Idag har jag tvättat kläder, myst med Madde och druckit massa kranvatten :)

Nu är det Kalle på 1an och sedan sova gott gott!


Breakfast at Pettersson's

Underbara älskade söndagsfrukost som jag saknat dig <3


AMAZING

När man kan ligga i sängen i hoodie och utsläppt hår under sitt tjocka täcke- då är man lite mer lycklig.


Honey Im home!


RSS 2.0