Bröllop!

KAN BARA PUBLICERA 2 BILDER ÅT GÅNGEN FRÅN TELEFONEN!!!SCROLLA NER FÖR
MER!!!!


Bröllop!

https://cdn2.cdnme.se/771554/6-3/pic_5216622fe087c33fa924ff4a.jpg" class="image">


Bröllop!

https://cdn3.cdnme.se/771554/6-3/pic_521661da9606ee205ce321e7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/771554/6-3/pic_521661db9606ee20728e6812.jpg" class="image">


Bröllop!

Kan inte minnas när jag skrev här sist? Men i lördags 17/8 gifte sig kära bror med sin Madde! Tårarna tittade fram väldigt ofta- dom var så fina..Allt var så fint!!!


Hemlängtan!

Ja nu börjar det suga i restarmen, rejält. Jag längtar hem.

Till värmen, stranden, butiken, Louise (o bebis!), Sandra&Belma, Manavgats gator, SaliPazar, lamacun, sis, spoonsallad,ayran...Ufh listan kan göras lång! Böneutropen!!! Det enda jag inte saknar är svetten. Haha.

I morse kom mammaochpappa o lillebror hem från Kreta, så då skall väl jag ner o känna mig blekast i världen om en stund!

Ha en fin lördag <3


Iyi bayramlar !

Nu är det bayram i dagarna 3, en högtid man firar när den muslimska fastan är över. Veysel fastar inte, han gjorde när han var yngre men har ändrat sina åsikter om det om det räcker att skriva så.

Dock är bayram lika stort som våran jul så jag vet att han längtar hem lite extra nu och ville muntra upp honom igår. Därför körde fina storebror mig till Orienthuset här utanför Göteborg. Och jag lovar er- I died and came to heaven!!!

Dom hade precis ALLT!!!Inne i presentshoppen/möbelhuset luktade det som inne på Sali Pazar!!!! Köpte en tekanna och te, teglasen fick jag av bror då han aldrig använder dom jag gav honom för en massa år sedan.

När Veysel slutade jobba vad jag honom ringa, och så satte jag igång teet- skar frukt och la upp baklavan, som också fanns där, och kakorna o gjorde fint på bordet i vardagsrummet.

Om han blev nöjd? Han började nästan gråta :)) Han sa att det gjorde att han längtade hem lite mer men att han inte skulle vilja byta bort det vi har för 3 dagar i Turkiet- ett bra betyg ändå ;))

Nu sitter jag på tåget, jag har varit i Göteborg HELA dagen med Linda o letat doppresent och bh. Linda hittade bådeoch, och jag hittade en bikiniöverdel o en blomma till håret som jag skall ha på bröllopet...Lunchade gjorde vi på ett mysigt hak på nån tvärgata och sedan försökte vi på oss att bevara sommaren med mjuk/kul-glass på Lejontrappan- i blåsten o solen så kan jag vara säga en sak...KATASTROF!!! Glass överallt!!!

Nu- hem o dammsuga hos päronen som kommer hem i natt.

Puss!


This is me !


Again and again

Sjukskriven 100% denna veckan också, 50% nästa vecka. Här skall VILAS! Foten sa ifrån igår på jobbet igen. Inte ok. Hälseneiflammation som gått ut i en muskel på utsidan foten- därav strikt order på vila och fotriktiga skor, jättesnyggt!

Det gör ont i magen över att jag förlorar så mycket pengar men som Veysel säger "your health is more important"...Jag får väl lyssna på de orden då.

Idag skall jag halta iväg till kyrkan med Rickard o Madde för o träffa prällen - snart bara 1 vecka kvar!!! Woop woop.


RSS 2.0