Do u want to spend all your christmases with me?


Till vänster- min gamla förlovningsring. 
Till höger- min nya.

Igår tog min älskade skatt fram ringen. Framför hela familjen på självaste julafton. Vi hade köpt både vigselring och ny förlovningsring för ett tag sedan för att jag hittade en jag ville ha bara sådär- och den affären hade kampanj på alla ringa så Veysel sa "köp" o köpte gjorde vi. Så jag visste ju att det skulle komma ett frieri men jag visste inte när, var eller hur... Igår när vi satt framför alla o öppnade julklapparna tog han fram asken och tårarna bara rann. På mig, mamma, Madde o farmor.

"Do you want to spend all your christmas'es with me"?
Finaste julaftonen i mitt liv av så många anledningar, det här gjorde den bara ännu mer magisk.

Herre!

I morse tog vi tåget 10:27 o gick och åt äcklig frukost på Fröken Ohlson innan vi gick till Skatteverket och hämtade ut korvas ID. Finally! 

Där ifrån gick vi tillbaka till Nordstan och BOOM där va kaoset ett faktum! Dock var det skönt att själva slippa stressen eftersom jag bara hade 2 klappar kvar och visste precis vad dom skulle bestå av.  Min rouge som jag köpte för nästan 8 år sedan gick i sönder i väskan häromdagen så ett mission var Kiks och BLÄÄ vad folk och parfymer det var där! 

Nu sitter vi i varsin hörna av soffan och njuter av våran fina julgran, alla klappar är inslagna (förutom Veysels som jag skall slå in hos mamma) och om en stund skall pappa hämta mig för ett besök på jobbet där vi skall köpa Uppe-sittar-lotterna<3




God jul!

9,4 grader och sol- jätte-juligt!!! Not.

Vi har myst hela morgonen, räknas det som morgon när vi gick upp 11? Har haft migrän sedan igår på jobbet och den vägrar släppa taget om mitt huvud...

Idag skall vi inte göra ett skit- klä granen om jag orkar sedan ikväll, den är jättesöt o liten :)) 

Nu- sängen i släkta lampor.




Myspys!


Ligger i soffan efter en lång dag på jobbet- körde 8:15-19:30 o det känns i huvet vill jag lova! Skulle ståt i caféet hela dagen men jag har lite problem med ljumskarna som gör väldigt ont sedan några veckor tillbaka o idag var det olidligt att gå så jag bytte med en kollega som fick va i café istället! 

Samma kollega väntade även på mig o körde hem mig efter jobbet vilket gjorde att ja av hemma 40 min tidigare än vad jag skulle varit! TACK!!! Han vara hemma i 3 min sedan kom min andra hälft hem o nu har vi ätit ost&kex framför tv'n...Älskart!!!!

I morgon skall jag jobba 8-15 o sedan blir det kalajs för världens bästa mamma som fyllde år igår! (13/12)

PÖSSS

Älskade morfar <3





Let it snow let it snow!

Ja första snön ligger mysigt kvar på sina ställen o det är riktigt kallt ute om morgnarna. Stormen som var skall vi inte ens prata om! 

I lördags skulle jag o Carolin ut o dricka ett glas vin någonstans men efter vi inte ens fått sitta på Heaven23 så smsa jag Veysel som också var ute o så tog vi oss dit- o vårat mysiga lilla glas vin blev sista tåget hem, dans på park lane där folk flyttade sig ifrån oss och så mycket skratt att jag höll på o dö....Men kul va det- och det händer ju så sällan att jag bjuder på det ;)

Igår va en lååång dag, pepparkakshuset blev gjort och vi bara mös inne med levande ljus o film. Skönt att få ha sånna dagar!

Idag blir det jobb 15-20:30, jag stänger caféet, o resten av veckan jobbar vi fram till fredag då jag är ledig igen o mamma fyller år :))

Ha en fin måndag!




Jobba jobba jobb jobb jobba

Ny vecka som snart är slut- sjukt vad veckorna går snabbt! Att vara ledig en måndag var bland det bästa som finns när vi ändå alltid jobbar helger jag o V. Folk har sagt "neej fredagen är bästa dagen att vara ledig" när jag hävdat att måndagen är en go ledig dag- men som sagt, skall du ändå jobba lördag o så är det ju skit samma om fredagen är fri! Söndag & måndag är bäst för min del för samma dagar är Veysel ledig :))

Nu är jag ledig på söndag igen, dessvärre ite måndag o nästa vecka väntar en vecka med långa pass 11:30-20 osv...och ledigt på mammas födelsedag 13/12...

Nu skall jag strax hoppa på ett allt för tidigt tåg till jobbet o äta lunch där innan jag tråkar mig igenom 15-21 passet.

Puss!
Så här mysigt hade jag det i morses i stormen :)



RSS 2.0