Blonds do have more fun!

Igår kl 9 hade jag bokat frisören för att slinga mitt dassiga hår blont igen då jag velat göra det i en evighet! Spenderade nästan 2timmar i stolen och lärlingen fick göra det på mig då det kostar 500:- mindre och "den riktiga frisören" alltid går igenom allt hon gör innan och efter varje steg.

Jag tyckte det blev bra, men kände att det kanske att det va lite gulaktigt o efter att ha frågat framförallt Jennie på jobbet (var där o lämnade in sjukpappret) som sa att JA det är lite gult- så ringde jag idag o frågade om jag fick komma upp om dom kunde kolla på det...Dom höll med mig och slängde i en nyansering- NU är jag nöjd. Jag behövde inte betala heller, vilket kanske är självklart men ändå tycket jag det är gulligt!

Vi spenderade hela dagen i Gbg igår, dock många sitt-pauser för min fot, och köpte Veysel en kostym och vit skjorta. Han tycker ju om att skämma bort mig så jag fick ett par (äntligen!!!) jeanshorts, ett par snygga partyklackar och en väska till bröllopet.

Måste bara tipsa om sko-töjningen jag prövade i natt- skorna va 2mm för små så jag googlar på "försmå skor". Here is what I found.

Sätt dubbla fryspåsar i skorna, fyll med vatten så området där du vill töja har vatten i sig- förslut påsarna och lägg i frysen över natten. Ni NOnördar där ute vet att vatten expanderar när det fryser så skorna töjs ut...Tog ut skorna idag och vet ni? Det fungerade!!!


Ill-writing!

Ja- sjukskriven är vad jag är. Veckan ut iaf, sen skulle jag se ifall det kändes bättre. Varför är jag sjukskriven då? För att min fot inte vill samarbeta längre! Har fått en kraftig inflation i hälsenan så det blir piller x2 då jag även fått omprazol som är en tablett för magen som jag skall ta i samband med värktabletterna då jag ofta får ont i
magen när jag äter piller.

I övrigt mår vi bäst! Vi bor på Sagbrovägen under veckan för päronen är på Kreta o vi ser till att Fredde får mat o rena kläder. Veysel jobbar o står i och det har med jag gjort fram tills denna veckan då:)) Där i mellan planerar jag bröllop o skriver tal o presentationer- pufh herre min!!! Men det blir nog bra när vi är klara haha. Tur att jag i hemlighet älskar sånt här så det är egentligen inte jobbigt :))

Fredagen var en dag i sig!!! Bästa dagen och kvällen på länge och FY FAN VAD HÅKAN ÄR BÄST!!!

Träningen o kosten har gått i backen IGEN! Men jag är medveten om varför och när foten är bättre så blir det träning igen- maten skall ändras i morgon!!!

Nu blir det tv o vänt på Veysel- i morgon skall vi leta kostym till Veysel för bröllopet.

Puss!


Det blev en dag på stranden...

Ytterligare en fabulös dag till ända och här ligger jag nerbäddad i soffan o har lite solfrossa- underbart!

Bror,Madde,Olivia o mamma spenderade dagen med mig på Smarholmen där vi alltid var och badade som barn. Dessutom hittade vi kusin Maria med familj som vi slog läget brevid, väldigt trevligt att ses eftersom det tyvärr inte händer allt för ofta :)

After beachen blev hemma hos M&P med middag och fruktsallad till Allsång- oj vilken svensk sommardag! Mera sånt här tack.

I morgon vankas jobb 8-18:30, torsdag blir mardrömslik 9-20:30, men på fredag är jag ledig igen för att njuta av ett soligt (?!?) Varberg och bästa Håkan Hellström med fina Febe.


Sunny sunday after all !

Åh happy day! När golven var dammsugna, disken var diskad och tvätten tvättad och hängd så valde solen att fighta tillbaka mot molnen och den vann!!!

Har haft underbara goa dagar tors-sön med sol sol o sol! Ser ut som jag varit utomlands nästan :)

Nu blir det jobb i morgon, ledig tisdag och jobba ons-tors för att sen vara ledig fredag&lördag då fredagen innebär HÅKAN HELLSTRÖM i Varberg <3 <3


ROBBIE FUCKING WILLIAMS!

Oh my God! Vilken enterteiner han är!!! Vilken artist!!! Vilken KUNG!!!

Innan konserten var vi på Olearys på Avenyn o åt en mindre beundransvärd middag men ändå trevligt. En cider slank ner och sedan off till konserten. Oförglömligt vill jag lova!

Nu ligger jag o är skitsur (!!!) över att solen vägrar visa sig på min sista lediga dag - borde passa på att diska o dammsuga men jag är för sur för det ;))


Long long time ago

Inser ibland att jag kommit längre än vad jag vill inse.Idag visade vågen -5 kg sedan vi kom hem. Det är jättelite med tanken på tiden hemma, men mycket med tanke på hur lite jag tränat. Förändrat mycket på kosten och speciellt lagt av med colan.

Nu vill jag att min fot blir bra så jag kan börja träna ordentligt- motivationen hittade jag på vågen!


Tråk-måndag!

Ja idag är livet helt tvärtom från i lördags- det började väl bra med mys på FrölundaTorg med Rickard o Olivia men sedan gick det ner för...

Har haft sååååå tråkigt idag att jag snart kräks! Kasst väder till att börja med. Storstädat lägenheten o tvättat all tvätt. Bytt lakan o skurat badrummet. JÄTTEROLIGT!!!

Gick till Ica för o posta tillbaka skorna från Footway- för att när jag var framme inse att skorna låg kvar hemma. Inte kul för min onda fot!

Det värsta med att ha tråkigt är att jag blir godissugen som aban- men det lindrar jag med kaffe, några paradisnötter och en persika. Nästan samma.

I morgon skall ni se skiner solen på er igen! Jag jobbar ju 10:30-19:30 <3


Det går bra nu kompis!

Ja så kan man väl säga om livet just nu. Solen har lyst i flera dagar då jag spenderat de innanför Mäxis väggar men lika glad är jag för det! Inte.

Idag slutade jag 15 och åkte direkt till altanien där jag slog ihjäl 2 timmar i solstolen- inte för att jag tror att det hjälpte eftersom det såklart var disigt idag när jag skulle sola ! Why God whyyyyyy?

Han med en PW här om dagen efter jobbet och maten är jag jätteduktig med och idag såg jag att det lönat sig lite :)) Happy gurl I am!

Nu sitter jag hemma hos m&p och har precis ätit pappis goda grillade såklart! Bland annat hans grilled-fetachees som jag utryckte som "den är gosten vad ood"...Haha!

Snart är det dags för bröllop (17/8) men innan dess är det först Robbie Williams på Ullevi och sedan HÅKAN i Varberg med finaFebe <3

Nu skall jag gå hem till mig o diskadiskadiska :(((


Dålig uppdatering!

Har inte riktigt ork eller lust till något alls nu i dagarna och har känt att jag bara vill göra det jag känner för just för dagen- inte planera in någon tvingad träning osv...Rätt gött men ändå inte för jag får inte jättemycket träning avklarat. Men men!

Vi jobbar båda två, jobbar vi inte sover vi eller myser i soffan framför tvn.

Nu blir det snart lite roligheter nästa vecka för mig iaf och veckan där på- men Veysel får jobba (han har valt det sj) så det blir inte fullt lika kul som om om han skulle vart med :/

God natt*


Jobbkoma!!!

Hinner inte med något annat än jobb just denna veckan. Låg hemma i världens migrän i måndags som resulterade i 2 handväskor från min älskling Hoho! Idag och i morgon jobbar jag på, sedan får jag andas (och klippa mig) på fredag för att jobba lör-sön igen :))

Im aint complaining :)

Ha en fin dag <3


RSS 2.0