Jobb-koma!

Sådär vänner, dagen spenderades på Torget m mamma,bröder o Olivia. Sedan fika (jag mumsade meloner!!!) hemma hos oss, en sväng till Maxi där jag fyndade en PWjacka för 149:- ! Bild kommer senare. Hemma ingen slängde jag in nyttigheterna i kylen (sarkasm då jag köpte nutella och 2 "gammaldags munkar" åt Veysel), slevade i mig Veysels taco-omelett och slängde i väg ett viktigt mail.

Sedan körde jag stenhårt på bandet- 60 minuter blev det och JA jag är nöjd!

I morgon går jag in i någon slags jobb-koma som jag kommer ur igen från fredag 5/7...YAY!!!

Ha en fin kväll <3


Midsommarafton <3

Vi hade en mysig dag i midsommar-anda! Sill o potatis vid 15, jordgubbar o grädde, snaps o snapsvisor. Grillat på kvällen.

Veysel tyckte vi började dricka lite väl tidigt men annars tycker han midsommar var en bra högtid- en mysig somrig dag med mycket mat haha!

Vad gjorde ni igår?


Glad midsommar <3


Jomensåatteeeee

Har inte skrivit sedan nästan en vecka- veckan då Sverige bjöd på sommar och jag var ledig 4 dagar på raken!!! Denna veckan blir mindre rolig- har fått rent ut sagt skittider på jobbet och jobbar 15-20,12-16,8-15(helt ok normaltid) och 9-13...Ledig midsommarafton och så även Veysel vilket framförallt JAG ser fram emot! Hans första midsommar :)

Igår var jag med mamma o pappa o kikade i affärer och gick in på Esprits butik på FrölundaTorg där jag verkligen fyndade en klänning! Den har kostat 699:-...Jag köpte den för 99:-! Frågor på det ? :)

Veysel börjar för övrigt klass D på SFIn idag, han har precis klarat av C och jag är stoltare än tuppen! Hejja hejja.

Nu blir det att vara social med skatt innan han åker till skolan. Tjing!


Have a good day!


Fantastisk dag nr2!

Tack alla ni som INTE dödade en spindel igår! Göteborg bjöd på stekande sol idag igen och nu håller vi tummar o tår för morgondagen även om det inte vekar lovande :/

Idag tog jag picknickkorgen till Slottskogen med storebror o Madde och så fasters hjärta såklart! Oj vad vi har busat :) Speciellt vid vattnet när vi var och titta på R&Ms bröllops lokal, det var så tråkigt så jag o Olivia gick o plaskade istället :)

Här hemma lagade jag "svennemat" eftersom min andra hälft jobbar. Färskpotatis och lax med melonsallad. Jag dog så gott var det! Veysel lagar ALLTID sjukt god mat till oss när han är ledig men ibland vill jag bara "äta vanlig mat"- så jag passar på när han är borta...Måste säga att jag inte är ett stort fan av potatis men vår svenska färska är förbenat god! Och 6 st mini potatisar (för att dom är godast små!) kostar dessutom 2kr !!!

Nu skall jag nog ta o måla på mitt och Lindas lilla fredags påhitt!

Ha en fin solig kväll <3


Vilken dag det blev!

Solen höll sig framme heeela dagen o lät mig och min älskling gosa i parken 2 timmar! Sedan drog vi oss mot Göteborg centrum och införskaffa ett par sommardojjor till älsklingen.

Fler sånnahär dagar!


DÖDA INGA SPINDLAR!

Nej för Guds skull döda inga spindlar! Jag är ledig mån-ons och enligt SMHI verkar det lovande väder för alla dessa dagar! Och så vill jag att det förblir.

Sitter på balkongen och dricker morgonkaffet till skatornas vackra sång...erm...

Idag skall jag packa picknick korgen och när Veysel kommit hem från skolan skall vi ta oss till Botaniska trädgården och kanske Slottskogen alt Saltholmen beroende på vad vi känner för. Det kan hända att vi åker till Ikea för o köpa en hylla till balkongen med! Vi får se helt enkelt. Aktivitet efter väderlek ! Men just nu är det Botaniska som gäller.

Veysel är verkligen superduktig, jag vet att det låter som skryt, han har klarat av sin svenska kurs och började idag på nästa steg. Dessutom går han till jobbet direkt efter skolan tis,ons och fredag,lördag när han är ledig från skolan jobbar han 9:30-23:00 (nån gång senare, nångång tidigare) Jag vet att jag också jobbar långa dagar ibland men tänk er då att jobba på ett helt nytt jobb där ingen riktigt pratar varken svenska eller engelska och ingen annan har jobbat i restaurangkök innan !?!
Nog "skrötet" om honom.

Nu skall jag hänga tvätt nr2 och hoppas på att storebror och Olivia vaknar snart så jag kan gå o låna deras kylbag!

Ses på Ikea! (Omvänd psykologi för o lura solen ;))


Ensam

Ja det är precis vad jag känner mig, jätte-ensam...Visst har jag vänner- men det är väldigt sällan vi ses.

O ses vi (vilket ens om detta händer) så är det planerat veckor i förväg. Vilket är tråkigt. Det märks nu på sommaren, folk umgås mer på ett annat sätt nu och det gör ibland ont i mig för att jag på riktigt känner mig utanför o "utan kompisar". Jag vet att det lätt blir såhär när man flyttat utomlands o folk gått o olika håll men samtidigt hjälper inte den tanken.

Det märks extra tydligt nu när Veysel också jobbar till sent, o jag kanske slutar 15- oftast går jag hem till mamma o pappa- hur kul är det att alltid vara där? Inget ont om det eller dom men ibland vill denna 25 åring göra någonting roligt med någon lika gammal.

Jaja nu skall jag sluta gnälla. I morgon kommer dock Febe o Linda hit på hamburgare o tjöt så då slipper jag känna mig ensam <3

Puss o kram!


Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen !

Ja det är väl ingen som missat att folk började få sin skatteåterbäring igår- så även jag!

Lillebror fick tillbaka alla pengar jag var skyldig honom, mamma och pappas del började jag betala av och lite behöll jag till oss. Jag valde att ge Veysel "en peng" och samma peng fick jag till vad jag ville. Veysel har jobbat sedan 10/5 men har inte fått sin lön utan de dagarna han var inne innan dess kommer även på 25/6 lönen så tills dess får jag fortsätta betala- men det skall bli otroligt skönt att få dubbel lön!!!

Igår var jag ledig o Jennie o Malin kom för att äta frukost hos oss. Vilken frukost det blev! Meloner, skinka, kalkon, färska frallor, jos, kaffe, vindruvor...När allt var slut på tallrikarna åkte tjejerna vidare o jag gick o la mig på mammas o pappas baksida o solade just- baksidan! Eftersom den inte sett solen sedan förra sommaren så smörjde jag in mig och tycker inte alls att jag fick någon färg :/

Efter jobbet idag släppte Madde av mig vid Kungsmässan för att jag hade fått span på ett par Converse för 489:- på Nilssons (med Klippster-appen). Köpte ett par vita, så nu är det sommar för mig!!! Kikade runt efter en svart vanlig långklänning men köpte tillslut en "sliten"röd jättesöt på Gina. Den var inte alls dyr, 149:-, så det kan kanske bli en likadan i svart med när lönen kommit?!

Ringde frisören o kollade pris för klipp o sling hos deras lärning o hon tog "bara" 900:- Hon är jätteduktig så det är jag inte alls orolig för! Behöver verkligen gå till frisören!!!

När jag var på G hem från Kungsmässan så köpte jag med mig sushi som jag myste till det med på balkongen. Veysel jobbar ju så han är inte hemma förrän strax innan 00 :(

Nu skall jag strax ta mig ett bad tror jag?!



RSS 2.0