Vi är Blåvitt...

...bäst i staden! Just efter dagens match iallafall. Så gött med seger i dagens allsvenska premiär! Jag vann biljetter på MixMegapol i veckan så jag tog med mig pappa o storebror. Tanken var att Veysel med skulle få gå med och titta men han provjobbade sista dagen idag så han fick stå över. Underbara Isak följde med istället!

Inte nog med att vi vann med 3-0 och att jag vunnit biljetterna, vi fick även platser i solsidan vilket gjorde mina kinder rosa o söta :D Älskar att våren äntligen är på väg och att i morgon byter vi månad o får säga på riktigt att det är vår-månad. Efter matchen tog jag o Isak en fika på EspressoHouse innan vi åkte bussen hem i solen.

Nu sitter jag o väntar på min älskling som skulle fått sluta 22 idag, men när jag ringde 22:15 så jobbade han fortfarande och skulle ringa när han satt på vagnen. Han måste komma hem snaaart för vi skall äta tacos o jag håller på att hungra ihjäl!

Hoppas eran söndag varit lika fin som min!


Glad påsk!

Här sitter jag på Mölndals station och skall iväg till jobbet. Jobba lite extra för Alex som ville vara ledig, den tackar vi för!

Allt här går bra, Veysel är så duktig och har redan bara efter 1 månad här varit på 3 arbetsintervjuer och nu tor-sön provjobbar han på en bar vars ägare är kompis med Jocke (Fannys pappa) och i nästa vecka får han besked med 100% om han får ett annat jobb. Nu är det 99% att han får det, och förmodligen får han jobb där han provjobbar så då är bara frågan vem som kan ge honom det bättre- både tidsmässigt och betalt.

SFIn har börjat också, Svenska för invandrare, där han går varje mån-tor tror jag det var. Antingen 8:30-11:50 eller 12:30-15:50, därför hoppas jag på nått sätt att han får det jobbet som skulle höra av sig nästa vecka då han där inte slutar senare än 22:00, där han provjobbar slutar han ibland 00- men förmodar samtidigt att det bara är på helgerna. Lite dåligt tycker jag dock att det är för på provjobbet har inte chefen suttit ner och pratat med honom och det stör mig lite.

Själv lever jag. Jobbar o jobbar. Och har förbannat ont i ryggen. Smärtan gör att jag sover APdåligt och vaknar stup i kvarten. Dessutom har den gått ut i bröstet och muskeln mellan bröstet och armhålan om ni förstår? Men det går väl över en vacker dag.

Åkte förbi ett hus här i Mölndal nyss där massvis av krokusar hade slagit ut i olika färger- är det vår då? Hur glad som helG blev jag iaf!

Nu blir det jobb 11-17 och ikväll kommer världens bästa Isak o myser hos mig!

Glad påsk ni fina.


Sun-day!

Ja äntligen gjorde sig söndagen sig förtjänt av sitt engelska namn. Dagen bjöd på sol om än något blåsigt o kallt så känns det alltid bättre att titta ut mot en knallblå himmel med en stooor gul lampa på!

I morse bakade jag grahams-scones o bjöd över Isak på frukost/brunch eftersom vi träffas allt för sällan trots att vi nästan bor grannar...Veysels första scones och han tog fram sitt vita rostebröd istället. Fail. Men mer åt oss!

Planen för dagen var att gå ut i skogen för o klippa lite ris till påsk. Ett så kallat påskris. Hade lite dåligt samvete över att klippa av grenar från trädet så jag blev jätteglad när vi hittade massa fina kvistar på marken :)

När vi kom tillbaka från promenaden kom mamma, pappa o lillebror förbi på fika och nu ikväll har jag tagit världens längsta dusch och slängt mig i soffan framför tvn som helt plötsligt inte längre visar någon bild- bara ljud. KUL!

I morgon är det våffeldagen och det borde firas :) Veysel börjar även SFI o vi skall på intro möte kl13, sedan blir det jobb 16-21!

Ha en fin kväll.


Ångest.

Vet inte varför men den senaste tiden har jag haft sån ångest för att sova. Det tar emot så himla mycket att gå o lägga mig.

Vet inte om det kan bero på att jag känner att kvällen/natten är den enda tid vi har ihop just nu eller över att han måste sitta ensam- han kan ju än så länge sova till 13-14 och gör inget på dagarna så han är ju vaken till aban sent.

Men det är jättejobbigt detta. Har typ som kramp i bröstet när det närmar sig sängdags och ofta faller en eller tre tårar från panik känslan inombords.

Inte alls kul.


Guttenmorgen

Åh vilken dag det blev igår! Veysel skulle på intervju på AMS i Kba kl 10, när vi sitter på tåget dit ringer en annan som ville att han skulle komma in direkt på intervju i Mölndal- Veysel sa att det inte var möjligt utan att han kunde komma tidigast 14-1430...Näe det passade inte damen, kanske vid 1300- neeej då hade hon ett annat möte. Kan du komma vid 12? Jo men visst.

Ni som aldrig varit i Kungsbacka vet inte hur förbannat DUMT deras AMS ligger. Mitt i mellan 2 tåg stationer med 15 minuters SNABB* promenad (*läs springa)...Väl där var killen Veysel skulle prata med sen, 1030 var det Veysels tur och sedan ville såklart en handläggare prata med honom, 1050 sprang vi där ifrån och slängde oss på tåget 1115 och han han in till nästa intervju där han va 1210. Pufh!

Jag åkte hem till mamma o pappa en stund innan jag åkte till jobbet och jobbade 15-22, vilket gjorde att jag kom hem 2330- lagom trött.

Frukost; müsli med yoghurt
Lunch; spagetti med pesto och rökt kalkon
Middag; kycklingfilé m ris o uncle bens sås
Helt ok!

Nu är jag på väg tillbaka till jobbet 1030-20 äre som gäller. Woop.


She ❤

Idag ställdes klockan på 9 så det hans med dusch innan avfärd mot Nol och prövning av klänning för Maddelajn.

Ja ni läste rätt, brollan och Madde skall gifta sig i augusti och moi är brudtärna. Andre-brudtärna skall tilläggas, då Maddes bästa vän Maria är made of honor. Men vi vet ju ändå vem som egentligen är det. Hoho ;)

Fin var hon min lilla Madde- och klänningen hon tillsist valde var urfin.

Idag började jag dagen igen med havregrynsgröt o äpplebitar, senare i Nol 2 ägg med kaviar (jaaa jag hade kokat och tagit med mig) och till lunch bjöds det på grillad kyckling och massa gottig sallad hemma i min lägenhet. Nu hemma hos mamma o pappa, där vi skall sova i natt, blev det kycklingfilé, lite ris och uncle ben's sås. Och en halv av en halv slice toblerone tårta (den lilla modellen)- inte okej när jag bara har några få timmar kvar på min andra heelt sockerfria dag men det är svårt att lära gamla hundar att sitta- och lika svårt att lära feta människor att sluta äta gottit. (Jag veet vad du tänker KusinMaria <3)

I morgon bär det av 0930 till AmS i Kungsbacka där Veysel skall skaka hand med en kille angående trädgårdsskötsel och sedan blir det jobb 15-22...


Idag kör vi!

Ja idag börjar jag om, efter resan ner till älsklingen spårade det ut totalt och sedan dess har jag varit bananas. Tryckt i mig precis ALLT.

Nu är det slut på detta och idag började jag dagen med havregrynsgröt m mjöl o äpplebitar. Till "lunch" blev det en apelsin, några pumpakärnor och 3 riskakor-- långt ifrån okej men Veysel äter inte lunch så därför blir det så tråkigt att laga till bara mig. Middag gjorde älsklingen i vanlig ordning, kyckling med tomatsås och (inte så nyttiga) hemmagjorda pommes.

Det är jättejobbigt att inte äta något gott, speciellt när jag vet att det finns kvar Maddes goa kakor från Veysels kalas! Man är ju inte alls beroende menar jag. Småäter heeeela tiden (några nachochips, fetaost, kiwi,knäckebröds bitar...)för o inte stoppa en kaka i munnen. Och V bara tittar på mig o säger "skulle ite du börja äta mindre- jag tycker du tuggar mer nu..."hahah

Skulle vilja haft gå ut på en PW men jag har sovit APdåligt i natt och vi var uppe tidigt i morse så är energin på 0- hoppas det blir bättre nästa vecka när Veysel börjat SFI så han kan göra något medans jag tränar.

Pusselipuss!


Myspys!

Ja du- här är det inte hög aktivitet på kvällskvisten :)

Blev inringd att jobba 11-20 igår så i stället för personalfesten så blev det workiworki och sedan hämtade underbara mamma mig o körde hem till dem där vi åt middag o sedan sov över tills idag då jag även jobbade 11:30-20...

I morgon är jag än så länge ledig och kl 10:00 skall vi på möte på AMS i Mölndal för Veysel- prata lite om instegsjobb och så. På måndag 25/3 skall vi till SFI så han äntligen får börja där! Kanoners.

Om någon känner någon med extra jobb åt min älskling så please hör av er!

Puss o kram!


SURFA COMHEM STYLE

Jag o Veysel kreverar när vi hör skitlåten! Död åt den.


Dålig uppdatering.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har knappt tid att andas just nu. Visst sitter vi ner och bara gör ingenting men då är den tiden jag försöker ta in att min bäbi faktiskt är här.

Vi söker jobb, konstant tänkandes "jobb jobb jobb", och flyttar och sen jobbar jag själv också. Men det kommer bli bra- han har ju bara varit här 2 veckor så det är OKEJ att inte ha hittat ett jobb. SFI skall vi ringa någon dag nu och fråga vad som händer, han skrev in sig förra veckan och dom trodde att han skulle kunna börja 25/3 och att dom skulle ringa. Har dom inte ringt på fredag ringer vi på måndag :D

Idag skall vi till Ikea o köpa soffbord och i morgon fyller V år <3

Ciao!


Grattis på kvinnodagen !!!

Mannen min hade köpt finfina tulpaner idag när jag kom hem från jobbet...




...till min mamma <3


Dagarna bara flyger fram!

Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen- hur en dag kan gå så förbannat fort!

Idag är det en vecka sedan vi landade i Sverige och det känns som en månad sen snarare än en vecka.

Veysel var och skrev in sig på Skatteverket som sagt, men vi måste ha med födelsebevis på hans dotter i Turkiet så nu väntar vi på att hans bästa vän skall expressposta det till oss. Låt det komma fram snälla.

Om 1 vecka fyller älsklingen år, 28 år blir han- fira skall vi göra såklart. Men frågan är om vi skall komma hit eller om mamma o dom skall komma hem till oss. Platsen är ju större här hos mamma :) Tårta har jag lovat att baka- även om han inte tror jag kan :D

Idag skall vi ta tåget in till Götlaborgo och kika runt lite :)

PussoKram


Mer eller mindre...

Några av mina närmsta vänner vet fortfarande inte om detta- men bara för att jag har velat vänta tills vi träffas istället för sms eller liknande. Men nu när jag inte kan gömma min hand hemma i soffan längre så är det väl mer eller mindre officiellt-

14-02-13 förlovade jag och Veysel oss.
<3


Herregud

Känns knappt som vi landat men i morgon är det dags att börja tjäna pengar igen :))

Vi kom ju i onsdags förmiddag, onsdagen spenderades bara innanför husets väggar och Veysel fick träffa Olivia för första gången- vilket gick över förväntan bra och hon sträckte tillochmed ut armarna till honom när han sa "kom kom". <3

Torsdagen visade jag honom lillaLindome- mina båda skolor och "centrum" som han bara skrattade åt och Veysel fick äta sin första semla :D Senare på kvällen gick vi hem till storebror och åt middag tillsammans med Linda som oxå kom förbi.

I fredags gick vi upp lite tidigare och åkte till Skatteverket för ännu ett bakslag- han måste ordna fram sin dotters födelsebevis vilket inte står NÅGONSTANS på internet att man måste ha för att kunna få sina 4 sista siffror. Så nu måste han be sin xfru om att hämta ut det och posta det till oss- innan vi kan åka in o lämna det på Skatteverket. Ufh.

Efter Skatteverket blev det ÖB, Kungsmässan och Veysels första EspressoHouse (som han inte blev så imponerad över), Maxi och tillsist lägenheten!!! Jag har fått hyra en tjejs 1a i andra hand ute i Frölunda (i sjukhusbyggnaden) Väl där täckte vi golven o tejpade lister o eluttag innan vi åkte hemåt igen.

Igår, lördag, blev det målning för hela slanten tillsammans med världens bästa pappa <3 R, M o O kom förbi med fika och runt 16 var vi hemma igen. På kvällen blev det tacos som enligt V var 10000 gånger godare här i Sverige än den vi lagar i Turkiet (inte alls förvånad:))

Idag tog vi sovmorgon, familjen åkte till fjällen kl 6 i morses och vi sov till 1030 innan vi åt frulle- duschade och åkte till lägenheten för att måla en andra omgång.

Nu sitter V o tittar på BJKmatch via internet och jag har ordnat med matlådan och jobbarkläderna för i morgon. Veysel får klara sig själv, men eftersom jag jobbar 8-15 så kommer han säkerligen sova till typ 12-13 och sedan kommer jag ju hem igen :) Mera jobb blir det på torsdag, fredag o söndag denna veckan. Gillas!

OM NÅGON HÖR NÅGOT OM XTRA-JOBB SÅ TAR VI EMOT ALLA TIPS!!!!STÄD-SERVERING-TAPETSERING SPELAR INGEN ROLL :D


RSS 2.0