Morgon-ångest

Jag vet att det är ur-töntigt för det bara är 1 vecka o 2 dagar i från honom men jag räknar ner dagarna konstat i huvudet och jag fick ont i magen när jag i morse vaknade o tänkte "onsdag, torsdag o fredag"...3 dagar kvar, egentligen inte ens det för vi båda jobbar 10-20 pass i princip o jag vet när vi skall hinna ses. Tack o lov för gårdagen, Ullareds trippen och sedan konstant mys o nada inplanerat från det vi kom hem tills dess vi gick o la oss, och jag fick somna på hans bröstkorg innan han började snarka hehe.

Vi har inte varit ifrån varandra sedan februari (tror jag?) och det är väl egentligen välbehövligt att komma ifrån varandra en stund o låta oss längta efter varandra lite, men neeej jag ser inte fram emot att somna ensam, vakna ensam, äta ensam o sitta ensam o titta på tv- ser inte fram emot det alls. Nu har jag bullat upp med jobb, så från och med idag jobbar jag tis 29/10- lördag 9/11, sedan är jag ledig 10/11 och 11/11 är det min tur att flyga flygplan o ner till min skatt :)

Just nu har vi planerat att stanna 2 dagar i Side/Manavgat, jag landar 22:45 11/11 o den natten sover vi nog på hotell beroende på vart Veysels bästakompis bor och 2 nätter skall jag bo hos Louise och Kadir o deras lilla plutt Adem- det skall bli UNDERBART att få tillbringa riktig avslappnad tid med Louise o få lukta på bebus utan tid att passa. Hoppas på bra väder också så vi kanske kan åka in till Side o promenera längs strandpromenaden o besöka butiken osv...Hoppas hoppas!


(Kappan jag fyndade igår!)

Nu blir det duschen innan lunch, innan jobb.
Hoppas inte ni blåser bort!

U L L A R E D

I morse ställde vi klockan på 06:00 och droooog oss upp ur sängen för att åka till Ullared med världens bästa mamma och lillebror- vi var framme 08:15 och JÄVLAR vad folk det var!!! Vi fick köa ner till den runda lekplatsen, nog för att köön aldrig stod still o vi var inne på 4 minuter...ute igen efter 4 timmar :D

Ex-antal 1000lappar fattigare men HEY vad gör det om 100år? Vi köpte verkligen ALLT till vårt jul-hem och det vi egentligen behöver nu är en julgransfot, thats it. Men jag tror jag skall be Rickard o Madde köpa en på torsdag för jag tänkte inte alls på att en som var formad som en stjärna var så pass billig som den var, skall kolla på Rustas hemsida först. Annars är vi all- set for xmas.

Annars köpte jag en skiiiitsnygg kappa (bild kommer på Insta Amanda), ett mys-set, tshirt, blus och iphone skal...och såklart vanligt tjafs som topz o pads osv. Och just ja- 13 marabou chokladkakor till släkt o vänner in el turko. Det roligaste av allt var att Veysel var helt lyrisk och hade det inte varit så sjuuukt mycket folk hade han nog kunnat handla en j*vla massa mer! Vi skulle ha det, o den, och så kunde vi ställa den tomten o den ljusslingan kunde vi hänga där...haha söta!

Nu har vi precis ätit middag och jag sitter med filten virad om mig o massa ljus tända o inväntar den dära stormen som jag tror o hoppas är överdriven i media.

På lördag åker min prins hem till Turkiet o det känns inte alls kul, men 1vecka o 2 dagar senare är det min tur.
 

Dejt night tonight!




Äckel-päckel

Idag har varit världens "äckel-dag", inge duschande och ingen hårbortsning- jag anstängde mig så långt som att borsta tänderna o tvätta ansiktet...sedan har jag legat nerbäddad i sängen och kollat sjukt dålig tv och ätit godis till lunch! Jag tog sista alvedonen vid 3 i natt och febern har hållt sig borta hela dagen så jag hoppas den bara var på snabbvisit o är borta för ett braaaaaa tag nu (att önska för gott vore väl att ta i!)...Solen tittade fram på balkongen förut o jag vädrade baccillerna fult påklädd med leggings, raggsockor, filtar o sjal. Med en bok i ena handen o kaffet i andra kändes det nästan som vår där ett tag!

Hemkommen från pappa där jag skrivit ut lite papper Veysel behöver blev det risgrynsgröt till middag- yeeepp healty day today again!!! Not.

Nu ligger jag i soffan o väntar på världens bästaste sambo som jobbat idag, i morgon är jag ledig och skall passa min kollegas (och vän!) barn medan hon o maken går på dejt :D

Puss o klem!


 

Sjukstuga

Ja- ligger i soffan o tycker synd om mig själv, gick till jobbet idag trots feberkänsla i kroppen o tät som en silikonlist i näsan. Orkade med en stund, men när jag satte mig i kassan så sa det PANG o febern var ett faktum.

Nyss kom Veysel hem med mjölk, oboy o sprutgrädde för han förklarade att när han var lite fick han alltid varm choklad när han hade feber o han blev frisk med en gång så lets try this cure!

Host o hej!



Ledigdag vs Jobb!

O där vann såklart lediga dagen...

Vi var lediga ihop jag o Veysel igår, han sov till 11:20 o jag gick upp vid 9:00 o kokade en kopp kaffe, tände massa ljus o la mig med filten framför Nyhetsmorgon. Utanför pissregna det så det var ok att göra så!!

Det blev en mysig dag på Ikea, med lunch o fika där, en sväng på Rusta och sedan hemma blev det tacos i soffan. 

Idag har jag öppnat på Maxi, 7-15 jobbar man då. Jättepepp!!! Hade dock ett givande samtal med min chef och nästa vecka skall jag äääntligen få lära mig förbutiken (även kallad spelhörnan!) och det skall bli så jäkla roligt!!!
Det, och att Veysel gått färdigt SFIn firade vi med kärleksmums o kaffe när jag kom från jobbet. 


Nu ligger jag dock nerbäddad i soffan med strumpor, tjockaste joggingbrallorna, hoodie, filt o täcke o fryser som en griis! Förkyld som bara den...Not fun!

I morgon- looongday 11:30-21:30!

Kalasigt!

Igår höll vi på hela dagen med att laga kycklingspett o ris. Salladen hade jag fixat innan Veysel kom från jobbet o såsen var blandad i förrgår kväll redan. Prick klockan 18 var vi klara o 18:03 ringde första gästen på dörren- strax efter 23 gick sista hem.

Tusen tack för alla presenter o kuvert och för att ni kom och ville fira min dag!
Älskar er till månen o tillbaka






Santa Clause is coming to town...

I våran egna lägenhet, första gången någonsin kommer jag får ordna o julstöka o jag längtar massa! Dessutom skall jag få visa Veysel min favorit högtid!!! Galet.

Sitter i soffan o spanar in gardiner o pynt på nätet o diskuterar med Linda om julgranspynt :)




På repeat just nu!

Ifrån första början var jag säker
Jag kan göra vad som helst för dig i världen
Det har aldrig varit mer uppenbart, sen den dagen är det du och jag
Jag ska sluta åka taxi utan skyltar
Sluta leta efter kaos eller fylla
Jag ska lägga mig i tid för dig
Börja gå i terapi för dig

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter (hädanefter)
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

Jag vill inte glömma hur det kändes
Men jag orkar inte minnas allt som hände
Allt jag gjorde innan vi blev två
Jobbar jag för att bli bättre på
Vad du än kan tänkas göra som är dåligt
Kan det aldrig vara oförlåtligt
Du kan skrika eller hata mig
Tänker ändå alltid välja dig

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter (hädanefter)
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

Vi var stökiga och stöddiga
Jag var nästan inte dödlig
Alla andra var så prydliga
Jag kommer kanske se tillbaks nån dag
När allt det är förlåtet

Hädanefter ska jag vara bra

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter (hädanefter)
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig


B-day!

Igår var ingen vanlig dag, igår var min egna födelsedag HURRA HURRA HURRA

Det firades med att jobba 7-15! YAY! Sedan inhandlades kalastårta o efter middagen så kom mamma,pappa,Rickard,Fredrik,Madde & fasters ögonsten till oss. Fick presenter o fick äntligen öppna mitt paket från Veysel! Har längtat sedan vi köpte det tillsammans då han inte lät mig använda den innan födelsedagen.

Idag är jag ledig o tog sovmorgon-delux o har precis ätit upp frukosten med nypressad jos. Skall hänga tvätten o åka in till Göteborg, måste ha tag i ett fat som Linda köpt som jag MÅSTE ha till min julpyntnig :))


Titta på min fina nya älskling!!! <33

Panik-känslan.

Insåg precis att fr 2/11- 11/11 kommer jag bo ensam. O tårarna kom på riktigt. Vilken tönt jag är. 1 vecka är ingenting, vi har varit ifrån varandra mega mycket längre än så- men ändååå. Inte sedan i februari...Uschaaa. Sova ensam! På bottenplan...får införskaffa persienner på riktigt nu till vardagsrummet! Nojja.

Veysels kommentar va "sov hos mamma o pappa"...men nej- jag vill ha koll på lägenheten! Så länge vi skaffar persienner nu...till kvällarna. Visserligen jobbar jag alla dagarna o jag skall säga till att jag kan jobba längre o börja tidigare alla dagar den veckan...Jobbkoma delux helt enkelt- då går tiden fort också.

Idag har jag myst i Kungsbacka själv. Först polisen för att skaffa nytt pass- kan va bra när man har en resa inbokad! Sedan en sväng till Kungsmässan där jag tänkte jag skulle hitta lite fint, men det enda jag köpte var en tissa på KappAhl m svarta "skinn-armar" o ficka på bröstet...tissan va i mörklila. Bytte Veysels tissa som jag köpte här om dagen o lunchade i min ensamhet på ESPH...myspys! På vägen hem hämtade jag en bok på Biblioteket- SNACKA OM MODERNISERING!!! Allt skedde via en dator o när jag plippade in mitt personnr kom det upp att jag hade en skuld sedan 2006 att betala på 5:- Haha! Betalade den o fick min bok. "Pojken som kallades det.." Har läst den för 1000 år sedan, o har 2o3an här hemma men hittar inte 1an så jag lånade den.



Sedan blev det Willys o storstäd av lägenheten inför morgondagens middag med fina flickor o lite vin för att celubrera min stora dag på tisdag :D :D
 

Sjukling!

Fick gå hem från jobbet idag. Huvudet ville ite alls, o jag frös o svettades om vart annat. Det är något på gång i denna kroppen, förmodligen en stor förkyldning. 

Här ligger jag i soffan med filten virad om mig, tjocktröjan o mysbrallorna på!

Dessa asgoda Gifflar-pepparkaka o julmust är mitt sällskap.


Over and out.

Wihoo!

 
Vi har skaffat internet i lägenheten! Äntligen säger Veysel. Jag säger blah. Eller det är klart det är bra att ha, men va faen vi har ju telefonerna. Men jag kanske kan komma igång mer med bloggandet...? Troligtvis inte, eftersom jag knappt hinner blogga från mobilen så hur skall jag hinna sätta mig här?

Allt är bra med oss, Veysel jobbar efter mycket om och men kvar på Berså och skall iallafall jobba till 25/10, han har fått jobb på McDonalds i Angered men jag tror inte han kommer tacka ja till det utan jobba kvar hos Berså även ut till december för han gillar dom han jobbar med och han har garanterat en 100% där medans Donken inte kunde ge han något fast alls...Men jag har sagt att han får bestämma själv.

Jag jobbar också, har fått ett bra schema tycker jag, och de ringer ju nästan alltid mig först för o se fall jag kan jobba om jag är ledig...för 2 veckor sedan (tror jag?) jobbade jag 11 dagar på rad utav ren godhet haha! Får så dåligt samvete när jag säger nej för jag vet hur svårt det är att få in dag's personal nu för tiden...Sedan vill jag jobba så mycket jag bara kan nu innan vi åker till Turkiet- yes resan är bokad!

Veysel åker 1 vecka innan mig, 2/11 och jag åker 11/11 för att dels kunna jobba lite i november med men också för att han skall hinna umgås med sin dotter "utan att jag stör". Hans ex gillar inte mig, och jag får inte träffa dottern för henne så då blir det att jag bara drar omkring på dagarna, något som Veysel inte tycker om och inte jag heller egentligen...även om jag saknar min fina vän Louise så har hon ett eget liv o egna planer så jag kan inte ta förgivet att hon kan umgås 24/7...Då slipper vi båda två (jag o V) tänka på mig och jag slipper gå runt o "ha tråkigt"...Sen framförallt kan jag JOBBA!!!! :D  

Idag gjorde jag världens tabbe, vaknade vid 7-tiden utav att jag hade tryck över ögen o kände mig illamående...hej migränen...ringde direkt o sjukanmälde mig, men somnade om på 2 röda efteråt...vaknade vid 10 igen o mådde helt ok-"vanlig huvudvärk" satt kvar i huvvudet men F*CK jag hade ju kunnat jobba...började ju inte förrän 15:00 men jag vet att dom har svårt att få in folk så jag kände att jag skulle vara snäll o ringa så tidigt jag bara kunde...Jaja. Ibland blir det inte som man tänkt sig.


Mamma va ledig idag så vi tog faktiskt en sväng till Ö.B o sedan lunchade vi på IKEA, ja- trots att jag sjukanmält mig...jag hade ju inte migrän längre och man kan ju inte direkt ringa o ångra sig...även om jag faktiskt önskar att man kunde det!

På lördag kommer tjejorna hit o myser lite, firar lilla jag...herregud! 25 år redan...(15/10) Dock tackade jag dumt nog ja till att öppna/stänga cafét på jobbet söndagen så det blir inte världens party här hemma...bara lite mysigt sådär.

Nu skall jag dricka upp min smootie som blev över från frukosten o kanske vika lite tvätt om den torkat sedan igår.

Puss&kram

RSS 2.0