Finaste älskling


Åh vad jag älskar min blivande man- i fredags var jag som sagt på ultraljud för mina knölar i ljumsken som läkaren på vårdcentralen inte riktigt kunde tyda var det var. Natten till fredag sov jag 0, både av oro och smärta i framförallt högra knöl o när Veysel väl vaknade bröt jag ihop o grät i hans armar av oro och utmattning. Kl 8 var vi iallafall på plats och 10över var vi klara. Ultraljudet konstaterade som jag skrev sist att det är en inflammerad körtel o att den är inte ens 1/2 cm större än en normal körtel, och för att det skall vara alarmerande skall en körtel vara 1 & 1/2 cm "förstor" så det var inget att oroa sig för.

Men i vilket fall som helst så kom min prins hem med en "må bättre present" i form utav mina träningsbyxor från Gina som jag velat ha sedan i november men som varit slut överallt. Han hade gått till Gina för att köpa nånting litet men hade hittat dessa o slagit till! 

#HAPPYGIRL 

Tack mamma!

Idag steg vi upp i ottan, kl 6 steg vi upp och 654 gick bussen till Annedals kyrka. Vi gick iallafall av på den stationen och sedan promenerade vi upp för backen o gjorde ultraljud på mina ljumskar. Hittade 2 knölar i vardera ljumske för ett tag sedan o vårdcentralen kunde inte riktigt urskilja vad det var så idag blev det ultraljud- o ni kan andas ut, mer kanske JAG än ni, det är inget farligt, bara en irriterad körtel.

Vi mös till det o skämde bort oss med hotellfrukost på GrandHotell, stackars Veysel åkte med mig o vi hade jättemysigt innan V gick till jobbet.

Kom hem från stan med båda koftorna på bilden för jag kunde inte välja, hade på riktigt ångest. Nästan. Skulle välja en här hemma men det är OMÖJLIGT. Och tack vare världens bästa mamma får jag behålla bege två :D
TACK MAMICULO <3



Mitt mest ärliga inlägg

Idag är jag på den vikten jag drömde om att vara när jag började på gymnasiet. När jag gick ur 9an vägde jag 120kg,något nästan ingen vet...idag väger jag 90. Då var detta en drömvikt- 30 kg från hur stor jag en gång varit...idag stävar jag efter 80- 10kg från min förra drömvikt. 

Jag har lärt mig en sak i livet och det är att vi aldrig kommer nöja oss. Det gäller allt i livet. Jobbet, huset,håret, solbrännan, vikten...Därför har jag lärt mig också att inte sätta för stora mål när det gäller just min vikt- för når jag dom inte så tappar jag motivationen och puff så är jag uppe på 120kg igen. Nej- nu stävar jag att nå 87kg (egentligen 85 men 87 är 10kg under min startvikt hos VV)...Jag är praktiskt taget 3kg från att nå min drömvikt. Jag vet att jag vill lägre ner- på en mer "safe-vikt" där jag känner att jag har kontroll och där det inte gör att jag går upp 1kg under 2 veckor i Turkiet för att jag är ändå långt ifrån min startvikt. 

Det handlar inte om vad ni andra tycker, det handlar om hur jag mår. Att jag mår bra i min kropp är det viktigaste för mig, för mitt liv skull. För min vardag med Veysel, för vår framtid ihop. För våra barns skull gör jag det här, för min kropps skull gör jag det här. Jag vill kunna springa efter min lilla Efe utan att få ont i knät pga viktbelastningen. Jag vill kunna, förlåt mamma, ha sex med Veysel utan att känna mig tjockare än Veysel.

Jag vill kunna älska mig själv.
<3

27 dresses

Hej o hå! I måndags var jag och Linda o prövade brudklänningar...eller jag provade o Linda hejade på! Herregud vad tunga dom är!!!

Vi har nog hittat modellen som jag vill ha o det känns underbart att veta ungefär vad jag passar i och inte.

Just ja, har jag berättat att jag börjat viktväkta? På 3 veckor är 7kg borta! HUR AMAZING? Visst är det lite meckigt att väga o mäta men jag har börjat vänja mig vid det och det går jättebra!!! Heja jaaaaag :)




Word!




Dags igen!


Ja mina vänner, vi är lite av flyttfåglar jag och Veysel. Eller så har vi bara sjukt otur när det gäller lägenhet! Martin som vi hyr av vill ha tillbaka sin lägenhet. Våran älskade lägenhet. Med balkong i solen. Det gör ont i hela mig. Vi älskar denna lägenheten och känner oss som hemma här!!! Allt är perfekt, läget för oss båda,storleken och närheten till mamma&pappa. Men perfect can not last forever :'(

Det är ju tyvärr såhär när man hyr i 2a hand. Men förhoppningsvis har vi en lägenhet i Kungsbacka! Också i fucking 2a hand, men OJ det är min dröm lägenhet. Vindsvåning precis vid torget i Kungsbacka. 100 kvm, men tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. 2,5 rok med sovloft. Jag var där idag och pratade med tjejen och nu skall hon prata med sin hyresvärd om 2a handsuthyrning och vi hoppas på snälla hyresvärdar! 

Håll en tumme eller 2 <3


AjPad<3

Ledig dag i går-hur underbara är dom inte? Jag o Veysel var hela dagen inne i Göteborg där jag fyndade en jacka o införskaffade oss en iPad air <33

Nuuu skall jag stänga ner min nya love o sova :)

Den här soffan alltså.

Ligger raklång i soffan o funderar på att hugga av mig huvudet. Igår gick jag hem från jobbet i migrän och kräktes upp all mat jag ätit under dagen av smärtan. När Veysel kom hem sov jag ,igen, på soffan o han väckte mig med en puss på huvudet o fråga om jag ville äta nått litet. Te o goda knäckisar fixade han fram. O tände massa ljus <3 Min älskade du!

Idag är huvudet bättre, inte nära på bra men bättre än igår. Känner mig trött o seg i huvudet så det känns bra att jag redan igår bestämde mig för att vara hemma. 

Nu blir det kaffe efter godaste frukosten på "äggröra" med salladen som slängdes ner i pannan. MÖMS !!!



Nattligt inlägg!

Sitter som vanligt i soffan under en filt o kollar tv- filmen är slut om 15 så då tror jag det blir sängen! 

Idag innan jobbet var jag på mammografi eftersom jag har problem med vänster bröstmuskeln. Det ömmar och gör ont och ibland är hela bröstet svullet typ. Det har bara med min muskelinflammation att göra sa läkaren idag- vilket såklart alltid är skönt att få bekräftat. När jag stod där i den mindre smikrande maskinen så la jag märke till att den hade rosa kanter- ljusrosa såklart. Det tyckte jag var jättesött.

Storebror o Olivia hade väntat på mig i fiket på Sahlgrenska och innan vi åkte vidare mot jobbet (blev klar väldigt snabbt) så tog vi en kaffe där. Haha, världens konstigaste fika ställe :))

Jobbelijobb blev det 11:34 (stämplade in 4 minuter för sent eftersom jag var i Göteborg) till 20:00...Ganska seg dag men jag har kommit på ett eget hemligt sätt att dela upp timmarna i mitt huvud o det funkar för att lura mitt psyke iaf Haha!

Hemma i soffan har vi letat lägenheter o mailat runt. Sedan har vi kollat lite bröllopsgrejor- buss/mat/hotell osv osv!

NU ska jag stänga av tv'n o nana- leeeeeedig i morgon <3

Effektivitet är det bästa vi vet!

Vaknade 9:20 o satte mig med en kopp kaffe i soffan framför Nymo medans skatt sov vidare. Slängde in första tvätten med, o småplockade ihop tomtarna. 

Sedan var det full rulle! Mera tvätt tvättades,granen åkte ut, lakanen byttes, golven tvättades och skräp sorterades och slängdes. Storhandling har genomförts och 8 matlådor (2 olika rätter) har tillagats. Nu ligger jag i soffan o har precis poppat popcorn som jag varit sugen på lääänge- men inte nu när jag väl poppat dom! Fail.

I morgon jobbar jag 15-20:30, röd dag mina vänner!

Halt new year!


Today is the first blank page of a 365 book, write a good one <3

RSS 2.0