Sunconnect Side Resort


Yes vänner- här är där där man (jag) är!
Veysel har åkt till sina föräldrar och skall vara där några fler dagar än mig då jag tyvärr blir uttråkad av att sitta hemma hos hans mamma medans han åker hit o dit till ställen tjejer inte följer med. Dessutom skulle hans dotter åkt med, men när vi var i Manavgat så ringde mamman o sa att Yagmur inte ville följa med o bara grät där hemma. Så egentligen hade jag kunnat åka med- men vem är jag att klaga på att få sola i några dagar i 30graders värme istället för att sitta inne o dricka te!?

Igår var en stor dag, vi hade turkisk afton här på hotellet o Veysel bestämde sig för att det var dags att jag fick träffa hans dotter- vi har inte fått tillåtelse från mamman innan o jag vill inte bråka med henne för rättigheterna är inte samma som hemma...men igår var det äntligen dags! Det gick jättebra- vi käkade middag o dansade minidisco innan showdansarna kom o uppträdde. Våra presenter uppskattades utav henne (speciellt surfplattan!!!) o vid 22tiden åkte Veysel o skruttan taxi hem.

Nu på eftermiddagen har jag varit på 1 timmes pedikyr och precis nu har jag käkat middag vid poolen. Strax blir det rummet o film- i morgon hoppas vi på solen igen- det kan lika väl vända här vid denna tiden så man får ta det dag för dag!

Puss o kram


S e m e S T e R


Å DÄR gick Malin på 2 veckors semester med start 20:00 idag. Så skönt att lämna jobbet o släppa alla tankar på det.Tackvare KL så han jag med :21 över tåget och hemma väntade räkor o vitt vin...som fick mig partysugen!!! 

I morgon går planet till Turkiet där Side Resort skall få stå för boendet och GAAAAD vad jag längtar! 20:20 går planet så vi har många timmar att slå ihjäl- köpa godis o choklad till de bästa i Side skall också göras :)
Nu- mera viiin



BAM!

SÅ JA!!!

Med marignalen på min sida är jag trots sjukdom nere på min målvikt, eller ja- min målvikt vid starten, idag när appen applåderat mig frågade mig "är du nöjd och vill ändra inställningarna till jämnvikt eller ändra din målvikt" så ändrade jag ju givetvis- men med normal marginal...Nu ska 4,9kg bort så vågen visar 80 exakt och sedan är det dags att ta ordentliga tag i muskelverksamheten i denna kropp!

Idag gick jag upp till Vårdcentralen igen, halsen är fortfarande inte bättre och jag blir galen rent ut sagt- det går liksom inte ens frammåt så jag ska dit 13:40 idag o ta nytt halsprov o se om det är några bakterier som hittat ut ur gömmena sedan sist. Under tiden går jag här hemma o planerar packningen o jag kan inte annat än o bli stolt när jag för första gången i mitt liv tänker packa ner (och använda!) träningskläderna!!! *hoppas halsen är bättre*

Prövade min bikini o mina nyaste shorts- JA LOUISE DU HAR LOVAT SOL- som båda var lite stora men inte oanvändbara. Shortsen var framförallt mycket snyggare på nu än när jag köpte dom o det gillar vi!

I eftermiddag blir det jobb 16-20:30 o i morgon ör jag ledig o skall göra naglarna fina igen :)


PANIIIIK


Solen gassar på utsidan, frukosten är i magen o kaffet uppdrucket- i vanliga fall skulle jag snöra på mig skorna och gått en lång Pw- en riktigt lång, säkerligen milen idag när det är så fint väder och jag inte börjar förrän 19 (är ju sjukskriven 50%)...MEN det får jag inte, jag har fortfarande ont i halsen på kvällarna o om morgonen när jag vaknar och efter att ha läst på 10 olika sidor så har jag förstått att man ska verkligen inte träna när man har ont i halsen!

Våffeldagen idag, vet inte om jag ska grädda 2 till lunch idag- pappa & Veysel ska ju mumsa ikväll så smeten ska ju ändå blandas ihop menar jag :P Känns dock inte okej att äta våffla när man inte får träna? Men 8pp är det väl värt? O så kanske jag exprimenterar jag med keso på våfflan o bär istället för sylt o grädde!?

Mmm jo så får det bli.




Virus

(Älskar mitt halsband som en gång var ett armband, ett kompis armband till mig Sandra o Linda, som gummit sprack i och det hela visade sig vara en lång kedja- på så sätt slapp jag slänga det!)


I torsdags vaknade jag med jättesvullen hals o ont hade jag som bara den men tänkte att vad gör det om 100år?
Va på sjukgymnast för min onda axel/skuldra och fick massa övningar som jag ska köra i en månad fram till nästa besök. Det jag gillade med denna tjejen va att hon vill bygga muskler runt omkring skadan också- och inte med en gång attackera där jag redan har ont.

Eftersom jag var ledig tog jag tåget till Kungsbacka o hem till Carro o kidsen där, vi käkade kesoplättar till lunch och hämtade först Casablanca på dagis, gick sedan till Havannas skola som hade en liten loppis för o samla ihop pengar till stolsdynor till deras stolar i klassrummet. Hemma igen blev det våfflor och ute-lek innan jag åkte hem igen.

Natten till fredagen vaknade jag kvartöver2 av att jag inte ville andas för andades jag blev det kallt i halsen- o det gjorde ont. Visste inte vart jag skulle ta vägen för jag hade så ont! Letade fram ett spray, köpt i Turkey, men inte ens det hjälper! Det va bara att boka tid hos läkarn som konstaterade- virus. Med andra ord får man inte en droppe hjälp. Varje kväll är en pina o i natt stod jag en kvart o gurglade saltvatten i köket i ren panik.

Nu åker vi snart till Turkiet o det ska bli såå skönt o eftersom Louise lovat sol så längtar jag extra mycket :)

Nu ska vi bege oss på kalas för morbror Håkan i Fjärrås :)
Ha en skön söndag!

Kan jag...

...kan ta mig fan vem som helst!


Jäsnings-nöjd. Inte hoppa upp o ner nöjd. Nöjd som en katt som ligger o solar sig, mätt o belåten. Den känslan infann sig i morse när jag ställde mina två beslutsamma fötter på vågen.

O återigen- nu har JAG motovationen att fortsätta.
<3



Inge bakslag här inte!

Vägrar se mig själv besegrad av + på vågen och tänker slåss lite extra för att det på torsdag ska stå samma siffror som förra veckan. Mitt vanliga jag hade sagt "okej då var allt förstört lets eat a Kladdkaka med grädde". Men IKKE. Fan heller rent ut sagt!

Det blev en promenad av dess like på 10 km, varav jag sprang 2. Ijämnförelse med totala 10 så är kanske inte 2 så mycket- men ni måste komma ihåg vem det är som springer. Jag sprang inte ens "2km-an" på högstadiet utan gick varven o kom i mål sist. O hatade varje steg jag var tvungen att ta- nu är jag så stolt att jag skall, nästa soliga dag, springa exakta slingan runt ån där vi sprang hela högstadiet.

Nu ska jag invänta min blivande man & dricka kaffe med honom ❤️



Ångesten i vågen


STOLT!!!

Hoppas bara det är sant, tvivlade redan i torsdags o bytte till nytt batteri o vägde om mig mitt i köket när ingen va hemma. Visade tillochmed 0,01 mindre med det nya batteriet- o idag kollade jag bara för jag åt som jag brukar igår- o idag visade det +....Hoppas det beror på vad jag åt igår o inte kunnat gå på toa pgs tabletten jag va tvungen o äta. 

Nej- för er andra så sitter det inte i kg på vågen men när man räknar varenda tugga, när man skriver upp varenda bit du stoppar i munnen är det den bästa känslan i världen när det visar - och det gör det hela värt det och man vill fortsätta räkna- its whats keeps me going!

Puss

Åh denna lyx!

Igår hände det, semlan blev gjord och jag fick äta detta som jag längtat efter. Definitivt värt varenda poäng som den kostade mig- den var sockerfri o det var det viktigaste för mig! Inne på min 11dag utan tillsatt socker- highfive på det!




Idag har jag ringt runt till vårdcentral & sjukgymnast för att få hjälp med piller för axeln som inte klarar av jobbet utan, lättare sagt än gjort men en tid hos sjukgymnasten blev bokad om 1 vecka & i morgon får jag ringa Vårdcentralen igen o ordna en tid hos en läkare "akut".

Magen känns bättre, har inte ont längre men fortfarande väldig bubblig i maskineriet :) Men vad gör det om 100år? 

Nu ska jag vänta på att Veysel slutar skolan, och sedan ska vi dricka en kaffe. Max 3 koppar om dagen sa läkarn!

Vilken natt!

Hade så fruktansvärt ont i magen i går kväll av att inte ha kunnat gå på toaletten sedan i tisdags kväll, jag får ofta så när jag äter värktabletter i alla olika former, och sedan i måndags har jag ätit mina tabletter för muskelinflammationen som kom tillbaka efter att jag börjar sitta mycket i kassan igen. Vi har fått nya scheman o de har gjort nedskärningar på jobbet, vilket betyder mindre tider i caféet- mer i kassan. Något min kropp vägrar!

Vi åkte in 23:15, till Kungsbacka dit sjukvårdsupplysningen hänvisat oss. Dom stängde 00:00 o kunde inte ta emot oss, så dom hänvisade oss till Mölndal- i Mölndal hade dom ingen kirurg så hon hänvisade oss vidare till Östra.

På Östra fick vi vänta 3,5h timma innan läkaren kom o konstaterade kraftig magkatarr/början till magsår vid magmunnen. Han ordinerade INGA mer muskeltabletter då förstoppningen beror på att jag ätit för mycket tabletter och skrev recept på medicin för magen. 

Fick svälja bedövningsmedel i flytande form o sedan hem- det låter som "snabbt o lätt". Vi var hemma kl 05:00 igen- idag är vi äckligt trötta och allmänt irriterade. Magen känns ostabil o gör ont- men inte som igår!


Nu blir det tvhäng resten av dagen <3


Long time no See

Dags för uppdatering här kanske? Sedan jag skrev sist har vi hunnit flytta hem till mina föräldrar, firat att Veysel bott iSverige i ett år och som grädde på moset har jag jobbat o jobbat!




 Vi fick ta överFreddies rum hos mina föräldrar & målade hela rummet vitt o satte upp tapet som Förbo lämpligt nog lämnat kvar i lägenheten- tycker det blev riktigt bra, lite som ett hotellrum faktiskt. Nu ska vi endast söka 1a hands lägenheter o bo här tills vi får en- vi vägrar ta en till 2a hand o efter 5 månader behöva flytta igen! 

Idag är jag ledig o ligger nu o väntar på att Veysel skall vakna så han kan göra frukost som han lovade igår!

Ha en fin söndag! 

RSS 2.0