Ingen lust

Jobbat 10 dagar utan ledigt, kvällar mestadels. Väl hemma plockas det o lagas mat till kommande dag o sedan är det sängen. Bloggen är inte viktig då!

Idag är jag äntligen ledig o vaknar med huvudvärk från hell. 10 minuter senare ringer kakelsättaren på dörren o nu står han i köket o sågar o väsnas. Grattis till mig.

Livet rullar på, Veysel har ju börjat jobba för Mölndals stad som timvikarie och är bokad nästan varje dag vilket vi uppskattar otroligt!  Omtyckt är han utav alla han jobbar med o han har redan blivit tillfrågad (o uppbokad) hela höstterminen på en o samma skola i Mölndal. Det blev han efter 2 v som anställd.
Min fina.

Idag är det 93 dagar till bröllopet o det börjar kännas mer o mer som att vi måste ordna ALLT NU! Men vi väntar tålmodigt på skattepengarna haha :) 

93 dagar, det innebär 7 dagar som sockerfri. Bestämde mig när det var 100 dagar till bröllopet att jag inte ska äta godis, bullar, läsk o annat med ingrediensen socker skriven på paketet fram tills bröllopsdagen. Jag ska njuta av vin o cider i sommar, men annars inget sånt. Otroligt jobbigt att stå o sälja mjukglass med tanken på att jag inte ska få äta någon på HELA SOMMAREN !!! 

Viktväktarna går ofantligt bra, det är klart det är meckigt att räkna pp dagarna i ända men eftersom det fortsätter att fungera så tänker jag inte sluta förrän bröllopet. Trots svackor o + så kommer jag igen o går ner i vikt. 1,4 kg nu sen i torsdags förra veckan - 16,2 totalt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe o sedan fortsätta googla bröllopsinspo. <3

Dåligt bloggande

Är fullt upp med att måla,röja o flytta in i lägenheten så bloggen får utebli. Livet hinner ikapp och jag orkar inte mer än att jobba och sedan gått o lagt mig. Pengar ångesten är inte nådig, konstant ont i magen- kommande lön har jag inte ens ett humm om eftersom både sjukskrivning och obetald semester blev av i samma veva. Men vad gör det om 100 år? Bara vi klarar oss till våra "måsten" så ska det gå bra tror jag.

Viktväktarna o jag är bästisar och totalt har jag gått ner 15,5kg o det KÄNNS FANTASTISKT!!!!




RSS 2.0