So many people to love in my life

Min plutta är sjuk...Igen. På en månad har prinsessan haft; influensan, magsjuka, feber, förkylning o nyss feber...nu har febern gått över o nu har hon istället jätteont i bihålorna o öronen...Min skrutta vad jag tycker synd om henne. Dumma dagis- eller snarare dumma föräldrar till barnen på hennes dagis som inte lämnar barnen hemma när dom är sjuka utan tar dom till dagis o låter dom smitta ner min sessa!

Igår vart det jobb en stund, 0900-1230 på ett dagis jag lämnat telefonnr till så jag kunde inte tacka nej (skulle träffa Angelica) o dom 3,5 timmarna kändes oändliga. Haha. Helt okej dagis men inte som SuperDagiset om man säger så! Dock blev det träff m Angelica ändå senare eftersom jag slutade så tidigt, han tillochmed hem för o äta lite lunch (lahmacun) o shittalk m Amanda Maria Malm ett tag också- hur ska vi klara oss utan varandra i sommar?! Inne i stan tog jag en sväng till Cubus o sen mötte jag Angelica o vi drog till Espresso house o njöt av en muffins o latte (hon cocacola)...Hem igen- kebabsallad på menyn-sen Vänner o sen ett infall av att vilja åka till GBG m svägerskan idag så vi bestämde att höras av idag på morgonen (när vi pratade igår kväll)...Dock ringde SuperCilla från SuperDagiset o kraxade fram att hon skulle hem o dom behövde vikarie- SuperMalin ställde upp! Ringde 00915 o jag vart där 0947...Inte illa eftersom jag inte hade klätt på mig eller borstat tänderna när hon ringde (låg o dega framför datorn för jo jag vaknade ändå 0830) och dessutom måste jag gå igenom halva Lindome för o komma fram- jag bor längst ner i "dalen" o dagiset ligger längst uppe vid kyrkbacken- duktigt duktigt- ANDNÖD!!! Var helt slut när jag kom dit o slukade feta vattenflaskan på någon sekund. Sen vart det jobb tills 1500 o idag undrar jag f*n va det var med kiddsen!!! Typ vår-skriket eller nått- helt galna allihoppa...O i morgon ska jag dit igen- underbart! Hoppas dock det blir liiiite lugnare för jag går 0900-1730. Torsdagen där är också bokad o klar- hoppas jag får fredagen med! Fast först o främst hoppas jag att Fanny blir sjuk så Linda får jobba själv (inte för att jag vill att Linda ska jobba- men att Fanny slipper vara sjuk stackarn!!!)

Nu blir det itte så mycket mer intressant här ifrån...Jo såklart- trisst att vi inte kunde dra till staden, men på tisdag nästa vecka är Madds ledig igen- så vi får se om jag jobbar eller inte- då kanske vi kan dra dit istället.

-Over and out-

Everybody's waiting for the weekend

Helgen i korthet
Fredag- Slö, städning o sen kalaskväll hos Jossan...myycket trevligt. Slutade i lagom tid runt 0100
Lördag- Shopping waaaaay to early o WAY to much people på Ullared...gick upp 0700 o vart väl hemma runt 1200...Ohyfsade människor än pensionärer m kundvagn får man leta efter! Men löning o helg...vad tänkte vi med? Bio sen m lillbroo- Bedtime Stories...rolig film faktiskt! Fick mig ett par asgarv då o då...Well spent money
Söndag- Sov ända till 0940! Frulle sen ICA MAXI sen besök av Angelica o hennes far...Vinkivink till dom o promenad m mammi.



Veckans bästa
Att jag FICK Diesel Fuel For Life av mamma Barbro- tack så hemskt mycket!!!
Att jag fick köpt mig en ny resväska o att pappi dessutom betalade den åt mig- tack tack tack!
!!

-Over and out-

I wish you well

Igår jobba jag på SuperDagiset o på SuperAvdelningen- älskar det stället! Barnen är helt underbara och fröknarna med!!! Dock insåg jag igår hur fruktansvärt fruktansvärt orättvist livet är. Ett av våra kidds på avdelningen sitter i rullstol, han har fel på ryggraden vilket gör att han inte kan gå- han har 3 olika stolar, bara på dagis!, som det skiftas mellan till olika saker- dock används mest bara två- en inne o en ute...

Igår så satt vi o spelade spel vid bordet jag o han, då han satt i sin inne stol som man kan höja o sänka upp o ner...Då frågade han mig fall han fick leka m Filip o Benjamin inne i kuddrummet så jag körde ju självklart dit honom! Barnen där inne håller på o bygger en "hemlig koja som ingen annan få veta om o om du ska vara m Linus så får du inte berätta för någon"...Dock säger Filip klart o tydligt att "bara dom som kan bygga får vara m"...Så jag säger att Linus kan också bygga, om ni hjälper han- trycker ner stolen till det lägsta o visar dom att om man lägger en kloss (stora kuddklossar alltså) framför stolen o sen kör honom till kojan så kommer ju klossarna dit...Filip tycker först det är segt, men sen inser han själv att man kan lägga 2-3 klossar på höjden o DÅ går det ju fortare- Står o tittar på för o kolla att Filip, men speciellt Benji, låter Linus vara m...Dom orkar hålla på så en stund, tills koja är klar...Sen kommer det verkliga problemet- han kan ju inte komma in i den o klättra som dom två andra busarna...Jag kör in han i kojan så långt som det går (den hade inge tak så det vart helt okej ändå) men han kan ändå inte klättra...o dom andra busarna tycker det är svårt att klättra när Linus är där inne m stolen, så jag kör ut honom igen o han blir ledsen- men jag säger att dom ska komma ut dom m så vi var tvugna...Dock förklarar jag för Filip igen att dom måste hjälpa Linus att köra stolen, för den han har inne kan han inte köra runt själv (jag vet fruktansvärt dumt!) o han lovar att göra det...Så jag går ut o spelar spel m Agnes o efter ett tag så hör jag dom tre asgarva där inne så jag blir ju nyfiken o går in o kollar- då ligger dom två busarna under alla kuddar o Linus sitter brevd o skrattar så han gråter...Visst hade han skoj ändå- men livet är bra orättvist ibland! Senare så satt Agnes i Lindas (en annan fröken o Fannys mammi) knä o dom pratar om hur gosigt det är att sitta i knät på någon annan o mysa...Vilket får Linus att säga "Agnes kan du inte sitta i mitt knä?" o hon tittar lessamt på honom o säger "Men det går ju inte!"...INTE?!? Joho då!!! sa Linda o lyfte upp Agnes i knät på Linus så dom kunde kramas en stund, dock ville Linus att hon skulle släppa så att Agnes o han satt själva- men det fick vi lura bort m något fjantigt- för hade hon släppt hade både Agnes o Linus trillat...



Ett barn förtjänar inte att vara sjuk, ett barn förtjänar inte att inte kunna leka precis som alla andra barn o ett barn förtjänar verkligen inte att sitta i rullstol...Ingen förtjänar väl egentligen detta- o man kan tycka att det är bättre att växa upp i en rullstol än att hamna i en senare i livet...för "man vet inget annat om man växt upp i rullstolen"...Det är bara en dum ursäkt- en bortförklaring som heter duga. Klart Linus vet hur det hade varit för honom om han kunde gå, springa, skutta, hoppa, dansa o klättra- precis som vilken kiddow som helst som kan se o höra sina kompisar.

Stongest there is? Kids.

I spread my wings and I learn how to fly...

Livet spelar mig ett spratt- det är helt galet. DOM är helt galna...dom tankarna som flyger omkring i huvudet nu igen.

1 november 2008 var en av dom jobbigaste dagarna i mitt vuxna liv, liksom 20 april 2008, liksom dagarna (jo inträffade ju 2 ggr) då familjen åkte hem i från Turki. 20 april var samtidigt också en av dom bästa dagarna. O nu närmar sig en sån där konstig dag igen. 25 april sätter jag förhoppningsvis min rumpa på ett flygplan som tar mig tillbaka till sol, värme, Jessica, Atakan o min man...Men exakt som förra året- så känns det vemodigt.

Jag har tatt upp detta en gång innan, när jag åkte hem i vintras, men ändå så kan jag inte låta bli att tycka att det känns helt mysko. Jag har inte gjort något annat än o längtat hela vintern efter att få åka ner igen- att få vara i Turkiet har vart min största dröm heeeela vintern o nu när jag ska åka ner...Då känns det sådär!? Hur konstigt är inte det? Ångesten över småsaker som jag inte kommer vara m om under de närmsta 6-7 månaderna bubblar upp o ibland vill jag bara börja gråta. TVslappande m mammi, räkor varje fredag m päronen, Ullareds tripparna, (uttjatade) Kungsmässan m mammi...Ja jag vet att jag kommer få det roligare där, men jag måste få känna såhär annars vet jag inte vart jag ska ta vägen...Jag tycker inte alls det är orättvist längre...att Angelica får åka ner 3 veckor tidigare (möjligtvis för att hon får träffa fam. Ebbhagen Yaman)- jag har inte varit redo för det! Min hjärna är inställd på att åka ner i slutet av april...o där med basta! O när den dagen kommer, då jag står o säger hejdå på Landvetter- då kommer jag vara den som gråter mest av alla...Bläk tillochmed nu när jag tänker på att säga hejdå igen får jag tårar i ögonen. Älskade älskade familj.

Dock kommer jag ner till en annan familj- eller en familj som precis har börjat bli en familj o jag hoppas gärnet på gänget i år! Jag kommer ner till sommarn, jag kommer ner till ett ställe där jag kan gå i shorts o flippisar hela sommaren, jag kommer ner till Jessica o Atakan, jag kommer ner till underdunderbara SIDE där dessutom Linnea o NinaMaria är o jag kommer ner till han...Jag vet att det blir bra- men det måste kännas lite dåligt innan för att det ska kunna bli super!

Utanför fönstret? Soligt, blåsigt i massvis o 7.9 grader kallt. I natt vart det -10 grader.
Okej jag kan väl må dåligt för att få byta ut det vädret mot varmare platser!

-Over and out-

Oh how I want


Too be rich and go shopping.

This time I wonder what It feels like...

Sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol solsting?

Dagen i korthet;
0830- vaknade
0845- frukost
0950- iväg o lämna lillbroo på skolan
1000- 1130- FreePort o ICA Maxi m mammi
1145- Lunch
1230- Rusta o Casséls m mammi
1330-1430- Promenad m mammi
1430- 1600- Solstolen m mammi (jaaa varsin såklart!)
1600- Middagsdags!

Har alltså fortfarande inte ringt Persson, som jag skulle gjort igår, o inte heller tandis eller Vägverket.
Illa

Men det är ju en dag i morgon också!
-Over and out-

                              

Wipe the tears from your eyes

"Broken bottles under children's feet Bodies strewn across the dead end street
But I won't heed the battle call It puts my back up -Puts my back up against the wall
Sunday Bloody Sunday, Sunday Bloody Sunday,Sunday Bloody Sunday, Sunday Bloody Sunday"


Söndagar är sega som skatan, oftast iaf. Man får så mycket tid att fundera på saker o ting o man får tid till att göra sånt man behöver men inte orkar o vill göra på vardagarna...För dom som har sånna projekt iaf. Själv gillar jag inte söndagar överdrivet mycket- det är ju dagen före en ny arbetsvecka (om man nu blir uppringd på måndagsmorgonen) o sista dagen på helgen...knappast min favoritdag! Fast idag har varit helt okej.



Tog en sväng m barnvagnen (o familjen Jögi såklart) bort till "mormors nya lekplats" o grävde lite i sandlådan o gungade lite på elefanterna, hästarna o katterna som fanns där. Skrutt vart sötast när hon gungade på katten så satt hon "maou maou" hela tiden...även fast jag gillade när hon sa "daou" istället för "maou" bättre. Hon ramlade av elefanten också, dock slog hon sig inte alls utan la sig mer bakåt på elefanten o då fick jag tag i hennes jacka o då rullade hon ner på marken...o landade på något underligt sätt på rumpan så ingen skada skedd! Vet förresten inte alls vad det är med mig now days- jag vill ha barn o längtar efter ett eget barn så otroligt mycket att det gör ont i mig när jag ser andra mammor sprätta runt m sina gullungar! Men den fasen ska väl också gå över hoppas jag- är inte redo på några nivåer att skaffa bebus!



Vi tog en sväng förbi ICA o sen när jag kom hem möttes jag av en broo som väntade på att vi skulle gå hem till han så jag fick städat...Sagt o gjort- blev storstädning m dammning, dammsugning o tvätt av golv...Är man skyldig para så är man!

Senare (dock inte allt för sent) blir det thaimat m pappi (lillbroo vill ha annat o mammi jobbar)...mums!
-Amanda Maria Malm jag saknar dig min bäver, du måste komma ner i sommar!-
-Over and out-


Well you done done me and you bet I feelt it...

Sol sol sol sol sol sol sol i våran underbara stad. Har varit det i flera dagar o kan man bli annat än glad?

Igår kom mina efterlängtade byxor från Ellos.se o dessutom en tissa som mammsi hade beställt till mig- tack! Båda två var finfina o brallsen vet jag kommer bli förstora i sommar, för dom är det i princip redan nu- men hey- det kostar ca 25:- att sy in byxor i Side så jag överlever nog! (Dessutom ska dom ju sitta lite baggy) Bild på det hela kommer här.



Idag är det ju lördag, om ni inte har missat det, men tro inte att SuperMalin (som dom kallar mig på SuperDagiset) ligger o sover hela dagen...nehe du! Klockan 0800 ringde mobilens alarm o in till duschen bar det av...Senare så tog jag, pappi o lillbroo såklart tåget in till TURmässan (Turistmässan= en mässa m utställare från världens alla hörn o bolag) o knôdde oss bland massa (mestadels äldre) människor...Letade mig fram till Företagets monter o hejade lite där...blidde förvånad över att dom kände igen mig- jag menar Företagets högsta chef o hans undersåte (helt serriöst har jag INGEN ANING vad hans undersåte är för chef) har ju några 100 människor att komma ihåg ansiktet på...Fick lite fina sovunirer av dom som gjorde att jag vann min o lillbroo's interna tävling överlägset! Tävlingen vart att man skulle försöka samla på sig så mycket saker som möjligt ifrån mässan- dock inte flaggor, broschyrer, visitkort osv...utan mer pennor, nyckelband, godis (fast det kom vi på att vi ville äta upp så det kunde inte heller räknas!), broschar...O jo- jag vann...



Klockan är 1800 här nu och solen lyser fortfarande starkt in i mitt rum o värmer upp det annars så kalla golvet! Det gillar vi. Något annat vi gillar är att Denise fick jobbet för Företaget på Kreta...Grattis.

Nu ska jag uggla vidare här hemma- har precis städat klart huset mitt så vad ska göra nu?
-Over and out-

I need to crash

Fortfarande trött på allt i allmänhet...

Dock inte på SuperDagiset m SuperBarnen...eller okej då- lite trött på SuperBarnen är jag...okej då- mycket trött. Så frustrerande det kan vara!!!! Stor blombukett till ALLA dagisfröknar runt om i världen.

Orkar inte skriva mer.
-Never feelt more lonely and outside-

We all need to crash sometimes...

and when we do...we need a person, a person who is ready to catch us when we fall.

Trött på inget- trött på allt.
Mest trött på allt. Jo, tillochmed det. Tillochmed henne. Tillochmed det där...
Trött på allt. Precis allt.


I'm yours

Sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol solarium.



Där har ni min dag. Inget jobb idag alltså, inte i morgon heller...inplanerat iaf! På torsdag blir det på SuperDagiset o SuperAvdelningen o fredag blir det också SuperDagiset men på BraAvdelningen. Inget jobb + blekaste fejjan ever= solarium. Inget jobb + 10 grader varmt ute= promenad...O vilken promenad sen! Förutom att jag svettades sönder i min vinterjacka, sjal, joggingbralls o vinterskor så vart det krokusar, snödroppar o smörblommor (liknade iaf dom!) överallt längs med husen...Så otroligt glad man blir! O jag gillar inte ens blommor. Men då kändes det som VÅR VÅR VÅR.



Tog en promenix runt vårigaLindome tillbaka till Centrum o ICA- handlade- prmenixade vidare hem o degade framför tv till lunchen. Pratat lite m Persson- saknar dig! O din gapiga son. Sen tog jag mitt tjocka termotäcke, stolsdyna, solstol o två småstolar- arrangerade upp allt i carporten o deckade där i en timma o kanske förtifem minuter...Döskönt o dövarmt där i min vindstilla carport! Helt wonderfull. Solarium + solstolssolande = tomatfejja...Men även det- underbart! Mera underbara ting? Linus gapande i bakgrunden under mitt samtal m underbara Persson, att Amanda ringde idag, att avsnitten kommit ut, att klockan nu är 1815 o det är ljust ute, att jag kanske får sova på morgonen i morgon också (om dom inte ringer o ber mig jobba!), att Linus kan vända sig från mage till rygg, att Atakan är frisk igen, att det inte alls är långt kvar tills jag åker egentligen.

Nu? Hmm...snicksnack m Jessica o 2000 NAVY CSI...Sen? Två efterlängtade avsnitt av GPG o OTH
- Over and out -


If it makes you happy...

Skandal, skandal en RÖSTAR skandal! Hur skatan kunde fågelskrämman gå vidare? Bläk på henne o bläk på Melodifestivalen. Dock betryggande att Svea måste kvala in i år så vi KANSKE KANSKE slipper skämmas inför hela Europa (om då inte hela Europa kollar på kvalet också)...Fy så fruktansvärt dåligt. Inte bara låten. Utan att svenskafolket ens kunde me o rösta på henne. Spelar ingen roll om hon vinner hela Eurovision- aldrig att ni kommer få mig att tycka den är bra. O tycker ni det? Håll det för er själva om ni vill ha kvar mig som vän...

Någon som dock är EXTREMT bra är Molly Sandén...jag menar 16 år o den rösten? Jag får gåshud varje gång jag hör henne sjunga Så Vill Stjärnorna...Att jag kraxar till den gör den ju inte mindre vacker...hoho. Nej men helt allvarligt är den såhär i efterhand underbar...gillade den inte när den vart med i deltävlningen men oj vad den har vuxit sen dess o om ungefär 10 minuter har jag den som ringsignal...Vacker så säg.

Angelica kom hit igår runt 1800 tiden o sen runt 1900 så kom Moster o Håkan o efter dom kom Madde o Broo...Som ni förstått vart det Melodifestivalen o den obligatoriska taco;n (undra hur många som hade den kvällen igår?) o sen lite tjöt i soffan bara...Inget fancypancy...Fick några minuter med min man på msn med, fast vi sa ju så mycket i fredags så det vart inte jättespännande o prata igår igen. Men jag är 100% på oss nu- men som jag alltid har sagt; vi får se efter sommaren.

Nu blir det Parlamentet o sen sängen ganska snart för jag ska jobba i morgon o jag är död nu.
Förresten! Måste uppmärksammas- det var strålande sol här hela dagen o tillslut vart det så varmt i mitt rum (som ligger på solsidan) att jag måste dra ner markiserna
- VÅR VÅR VÅR-

Maybe we can make it happend baby

We can keep trying but things will never change.

Vad har hänt med mitt ansikte? Vaknade upp idag och poff! så vart det helt prickit av finnar?utslag?blemmor?...Äckligast på länge iaf och jag vet att smink inte hjälper speciellt mycket så jag är inte sådär extremt utseendefixerad idag och kletar på massa gojs i ansiktet för o täcka det...Sånt gör ju saken bara värre! Dock skulle jag behöva sola solarium för o torka ut ansiktet lite, för det är extreeemt fett o att jag hade smink på mig i söndags (första gången sen hmm...nyår?) tror jag vart det som utlöste det hela. Visst vill ni inte läsa om mitt äckliga ansikte men jag behöver ju hjälp med detta! Säg inte att jag ska använda massa krämor o skit- för mitt ansikte blir bara värre av det. Jag vet att jag innerstinne skulle behöva RIKTIGT solsken o solens RIKTIGA strålar som drar igång vitamin-tjofräset i hela kroppen...men i Svea går inte det. Dock orkar jag inte lägga pengar på att sola idag, det får bli någon dag under veckan isf.

Igår fyllde förresten min turk år o vi satt framför camen o töntade oss som alltid en stund...men sen vart han allvarlig o tog bort headset;et o om ni vill veta va han skrev så kan jag ju säga att tårarna rinner bara man tänker på det...så sött vart det. Ge mig 25 april nu så jag kan sätta mig på planet o åka ner till samma land iaf! Det blir spännande o se hur man kommer ha det fem första dagarna- ska vi vara i Incekum eller Side o ha utbildning eller vart vart vart? På ett sätt vill jag att den ska vara på PP för då är det jättenära Jessica o åka o hälsa på så fort jag får chansen...men hjärtat vill ju också till Side med en gång så jag kan hur lätt som helst smyga ut o pussa på min turk...Vi får se vad tiden ger...

Nu ska jag tycka synd om mig själv framför spegeln o fundera över mitt fejj.
Melo ikväll- HEJJA ?

-Over and out-

And I will try...to fix you

Min älskade prins Atakan (om han någonsin ska på maskerad Jessica måste du klä ut han till prins!) har vart jättesjuuuuk o bebus-sjuk som jag är så har jag mått jättedåligt i mitt kalla lilla hjärta över att veta att han vart på sjukan. Dock är han på bättringsvägar och det gör mig glad! Tänker på dig. O mammi o pappi också såklart.



Idag har det hänt grejer! Löv, grus, sten...O kolla kolla! Slätmark- det är grejer det.
Jobbat från 0900-1730 på SuperDagiset fast underbara pappa Hasse hämtade barnen 1630 typ istället för 1730..."Det är ju fredag o en 20 åring som dig har väl annat sköj att göra?!"...Ja jo inte för att jag har väldans massa saker att göra hemma i mitt lilla radhus där jag bor tillsammans med mammi, pappi, lillbroo o katt- men JAAAA jag har världens grejer på g så TACK för att du hämtade dina barn tidigare...Haha. Fast det vart ju skönt ändå, att få gå så tidigt- jag kom ju hem så jag hann städa övervåningen (som förresten mamma redan dammat) o mitt rum...Jheflar vikket liv man lever alltså.

Ikväll blir det som alltid rekor o Så Ska Det Låta m päronen men i morgon kommer Angelica o förgyller min lördag o en del av söndagen...Dessutom kommer underbara MosterLinda o hennes underbara GubbeHåkan o kollar Melo såklart! Sen så vart helgen över o så jobbar vi på måndag igen.

-Over and out-

I (dont) wanna work tomorrow

Sorry Amanda- jag sviker vår låt för denna veckan o resterande 6 veckor jag är kvar hemma...GE MIG JOBB!

I morse 0642 (MUMS!) ringde SuperDagiset o bad mig arbeta på avdelningen brevid den jag brukar vara på från 0900-1700 o givetvis tackar man ja till dom! Dock var jag inte helt vid medvetandet när mobilen ringde så jag missade vart ifrån dom ringde men vågade ju inte fråga "Vilket dagis sa du?" så jag frågade istället vilken avdelning och tog förgivet att det då vart SuperDagiset när jag hörde "Klockan" återigen...Haha skönt o bli uppringd sådär.

Jobbade som sagt idag, jobbar i morgon, inte på torsdag (där iaf, för hon jag vikkar för är ledig torsdagar) men förhoppningsvis på fredag (är det elakt att hoppas att någon är sjuk?). Måndag är spikat nästa vecka o så även fredagen...Underbart att äntligen fått in en fot på ett ställe så jag kan gå mellan avdelningarna där...även om ena säkerligen är bättre än andra...

Orättvist förresten att Angelica åker ner till Turkiye redan 4/4 för att miffon på Företag skrivit fel i annonser o på hemsidan- istället för "miniklubb från maj" så har dom skrivit "miniklubb från april" så hon (o kanske någon mer- dom visste inte) behöver åka ner tidigare o eftersom hon är teamleader så självklart...Men det gör det inte mindre orättvist för det o jag är så sjukt svartsjuk (avundsjuk kanske det heter?) att jag har ont i magen när jag tänker på att hon ska få åka ner så långt innan...Ja faktiskt LÅNGT innan- 3 veckor innan- så de så...Men men what to do liksom? Jag får jobba rumpan av mig i Svea o ha lite cash på kontot i sommar istället då kanske?!
(Vi kan ju ALLTID hoppas på jobb och kanske ett besök från Amanda med men jag skulle ju inte direkt hålla andan?!)

0900-1700 SuperDagiset
-Over and out-

Everybody is waiting for the weekend...

Helt klart en av mina favorit helger på länge!
Finn 1 fel.



Linda!!!!! Wihooooo. Äntligen får jag slappna av o jag slipper tänka så mycket på vad jag säger till både Sandra o Angelica! Hur svårt på en skala mellan 1-10 har det varit o inte säga något till någon?! Hallååå. Hemligheten jag haft, är inte alls att Jossan o Andreas har förlovat sig utan att den vart att Linda kom hem till grisbebusen dop...Förlåt alla er som jag hållt det hemligt för- men jag kan ju inte säga till någon för då kanske någon säger till Sandra o då hade ju allt vart förstört!!! Men hem kom hon- o jag har vetat om det i flera veckor så tro inte jag haft det jättelätt eller att jag kunnat glädja mig speciellt mycket...den enda jag sagt ngt till är Jessica (o Amanda men inte så mkt) så hon har fått mina små glädjetjut då o då.

Hon kom hem i fredags kväll o sen på lördagmorgon ringde hon mig runt 1000 o ja åkte m hela familjen Eriksson Karlsson till Kungsbacka o Kungsmässan där Linda shoppade loss på Gina (o jag köpte två thissor på rean!) o sedan på SkoPunkten...Hon drog sig till pappa i Hsåker o sen hämtade hon mig igen o det blev middag hemma hos mammin o sen promenix hem genom kalla mörka Lindome. Melodifestival m brollorna o Madds...Sen Valkyria vilket vart en helt okej film men absoult inget jag skulle betala pengar för (thank god for downloading) o tillslut deckade jag o lillbroo i mitt rum eftersom päronen vart på 50års partaj i klubbstugan för grannen- tydligen världens fest m trubadur, dj, bartender...FRI BAR!!!! Den tillställningen verkade inte dååålig du. Speciellt inte m tanke på pappas tillstånd på söndags morgonen..hahaha. Men jag fick upp han runt 1020 så han kunde hjälpa mig o Linda m att få igång GPS som skulle visa oss vägen till lilla lilla stugan där Sara bor mitt ute i ingenstans. Först hämta vi Angelica på Centralen, som blev glatt överraskad att det var Linda som körde bilen o inte min familj som jag sagt till henne...lite sur vart hon nog också över att jag inte berättat att Linda skulle komma hem- men va faen! Sen rullade vi vidare till Västra Bodarna o missade, trots GPS, avfarten mitt på motorvägen (en liten en dessutom på vänster sidan) o fick köra lite längre för o vända tillbaka.
Sara vart också glatt överraskad att Linda kom där, vi stannade en stund o fika lite sen ställde vi in GPSen på Stora Mellby o vips så vart vi framme! Linda stod först vid dörren o Sandra öppna o hejade glatt...sen så hände något i huvudet o speciellt i ansiktsuttrycket på Sandra o hej o hå då förstod hon att det var Linda som stod där...Hon blev nog gladast av både Sara o Angelica- stackarn började ju gråta...hahah. Hela överraskningen blev iaf enormt lyckad o att jag hållit det hemligt så länge gör mig MÄKTA stolt- man kan ALLTID lita på Malin.

varför så ljuust kort?

Dop hela söndagen o mycket bil bil bil...Besök hos Lindas moster o kusiner o sen hem o umgås ett bra tag...Hon åkte tillbaka nu kl 1600 från Köpenhamn så det vart en kort men otroligt rolig visit i Svea. Vi syns i jul vännen min...om inte så kommer jag ner i höst.

Idag har jag vart i Götleborg o ögonshoppat m Angelica o vi luncha på Pasta Prego Café- deras pastasallad....mums!
Nu blir det ett samtal till ett huvudkontor kanske...om jag vågar.

-Over and out-

Ey walla

Finns inget intressant att blogga om- återkommer efter helgen...kanske.
Lördag- ?
Söndag- barndop

Im stil praying for hope and glory

Serriöööööst va är det här? Inge jobb på hela förra veckan o det verkar inte jättelovande för de 2 dagar som återstår av de jag kan jobba heller! Torsdag är ju som sagt redan bokad på superdagiset, men onsdag o fredag då? Ge mig jobb så jag slipper vara så fucking jääävla ensam, uttråkad o deprimerad.

För att vara mindre deppig o för att inse att trots att jag endast har 400:- kvar på kontot efter besöket på Apoteket så gick jag in o rumlade runt på Ellos.se o insåg att jag fick en hel del fint för pengarna trots allt så varför vara deppig? Det enda som fattas är mina jeansshorts o jag vet inte hur jag ska lösa detta, antingen tar jag ett par gamla jeans pappi har o syr in o klipper av o fixar (läs; förstör) o donar- eller så köper jag ett par på Ellos.se...Problemet är bara att på Ellos.se finns bara ett par som finns i min stl o dom är inte så ljusa som jag vill att dom ska vara, vilket pappas är, o inte har dom heller den där slitna looken, vilket pappas lätt kan fixas (läs; förstöras) till, som jag vill att dom ska ha o jag lägger inte ut 299:- på ett par shorts som jag måste fixa (läs; förstöra) för o få dom som jag vill! Då är det bättre jag fixar (läs; förstör) ett par jeans som är pappas...hmm bara han går med på det! Fast o andra sidan behöver jag inte fråga för han lär inte ens märka att dom är borta...



Köpte 3 par shorts- 1 par svarta & 2 par beiga eftersom jag använde mina sånna förra året tills dom gick sönder, lagade dom o använde dom tills lagningen gick sönder. (även om de svarta inte gick o laga efter tacokvällen hos pullorna!)
Köpte den långa modellen på byxorna som finns i både kort o lång...militärgröna
Chinosen är fortfarande fruktansvärt osäkert men dom kostade 179:- fast jag lär inte ha med mig dom till Turki
Korallklänningen är mycket ljusare i verkligheten men oj så fin den är- o finare lär det bli till brunbrända ben o solglasögon!

Förresten kan jag medela alla er bloggers att två av mina söta småbarn har fått intervjutid hos Företaget inför sommaren- det är kul som bara den men synd bara att en av dom medelat att Tjugan berättat att Företaget bara har platser kvar på Kreta o inga i Side...men dom får uppleva sina drömmar iaf (om dom får jobbet)!!! Skyll bara inte på mig när ni också upptäcker att Företaget inte är 100% för det har jag aldrig sagt att det är...men samtidigt så har alla företag sina brister (Jaja Linnea förutom ditt då!!!) o fel men vissa saker ska ni inte behöva stå ut med...I år tar jag ingen skit!

Tappade helt fokus nu o har inge mer o skriva förutom att Hope&Glory m Månsan är minsann inte dååålig! Sjukt party!
-Over and out-


Princess candy



För några veckor sedan så la jag in en fin bild på mitt gudbarn när hon fått slickepotten efter vi bakat kladdkaka...här kommer filmen som tillhör den bilden...Gott o dricka ur en slickepott?! Lär ju komma mycket ur den om inte annat...Sötnos va jag älskar dig!

What goes around come around...

Jag blir serriöst helt galen.

Vart i staden idag m lillbroo o bigbroo- det vart mys! Men som ni själva förstår- inget jobb...Vi var som sagt i staden o kollade runt, men underbara duktiga Malin handlade inget! (förutom lunchen på MC- förlåt) Det är helt sjukt vad nöjd jag kände mig när jag satte mig i bilen efter åt o insåg att HEY jag har inte slösat pengar...även om de 136:- på MC svider i plånboken men man måste ju äta! Ni som kan Nordstan vet kanske vart den där krimskrams/smyckesbutiken ligger? Till höger när du är vid Rut Mfl. ? Dit gick jag iaf för brollorna vart inne på Kjell&Co o jag tror jag dog när jag hittade peaceörhängen i "guld"!!! Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR guld men som jag skrev i början- jag köpte ingenting- utan gick därifrån m ångesten svidandes inom mig...Visserligen kostade dom bara 69:- eller 79:- beroende på viken stl men jag får ge mig till tåls 1 månad o finns dom inte kvar då (det borde dom göra om inte alla ni göteborgare som läser min blogg!? åker in o köper upp alla som fanns kvar) så är det inte meningen att jag ska ha dom! När jag kom hem nyss så satte jag mig o utav en ren händelse så hade jag fått ett mail från en shoppingsida jag handlat smycken på förrut o hipphapp så satt jag o bläddra på sidorna där...Hittade fler länkar o hipphapp så fick jag fram massa fina peacesmycken...GE MIG!!!


Kolla in armbandet på första bilden, nere i högra hörnet- det som är ett hjärta o peacetecken ihop...95:- så om någon vänlig själ vill beställa det till mig så kan ni få adressen!!!

Linda o Fanny vart nyss här, lämnade mina improvisserade termobyxor; regnbralls m joggingbrall under...Fick även jobb 1100- ca1700 (beroende på när sista barnet går) på torsdag o jag tackar o tar emot! Älskar dock mitt gudbarn (vill alltid skriva o kalla henne för barnbarn!!!) mer än mycket o hon sträckte ut armarna efter mig såfort hon kom innanför dörren...tultan. Dock skulle hon hem o äta så hon fick inte stanna vilket hon blev lite besviken över för vi har ju våran "Daooou" (hennes sätt o säga mjau på) som är så facinerande att titta på.

Ikväll blir det ER på 3an, sista säsongen börjar idag...Sjukt eftersom det funnits sen ja vart liten...
-Over and out-

This is how it goes down

Om man blir lycklig över att göra något som inte är jättebra, ingenting som skadar verken dig eller dina anhöriga utan mer något som inte är bra för din plånbok. Om du älskar att göra det- o det inte påverkar din viktiga ekonomi så som hyra o räkningar- gör det! Jag vet att man ska spara, men om jag redan mår dåligt o blir lite gladare av det så får man unna sig ibland...Dessutom kommer jag leva i slummen i 7 månader o knappt göra det alls så jag får ju passa på o njuta nu! So I did.



Har velat ha den sen jag såg den på Gina i...hmm...december? O nu idag fanns EN kvar på reastället för endast 79:- så min underbara mammi lånade mig para eftersom jag bestämt att lämna kortet hemma (av ekonomiska skäl!)...Med andra ord så har vi varit iväg idag igen, på Kungsmässan tro det eller ej! Sjukt segt idag annars, kollat lite Vasaloppet o kom inte iväg förrän runt 1500...Mest för att köpa nödvändigheter till kylskåpet men självklart ville mammi o jag ta oss en tur i affärerna...Herregud va jag önskar jag vore miljonär men att jobba som vikarie 5 månader o miniklubbare i 7 ger inte speciellt sådär jättestora pengar men jag är lycklig för det lilla jag får...Ellos räkningen är nu betald o vilken lycka för jag hade räknat fel på 100:- vilket betyder att jag nu har 716:- kvar på kontot att spara...Till vaddå? Ja nästa månad!

Strax blir det middag, hoppas jag, o sen kanske Bones o sedan sängen för i morgon vill jag jobba!
-Over and out-

RSS 2.0