Inventering

Sedär ja!Blev inringd 3 timmar tidigare än planerat och glömde helt av att ringa Amanda idag igen!Jag värdelös Amanda jag vet.Förlåt mig.Hoppas du älskar mig ändå.

Innan jobb blev det mys med mammi, vi strosade runt på Kungsmässan där jag köpte en tissha till Veysel som han skall få när jag kommer ner i höst och sedan lunchade vi på EspressoHouse innan hon körde bort mig till jobbet...Det blev 3 timmars "behov/kassa" och jag gick runt i alla kassor och satte i nya kredit-kund-listor...Jättespännande!När klockan slog 1800 tog vi tag i allvaret och började räkna.Jag och Matilda fick ta hand om kassalinjerna så vi räknade alla tuggumin/läkerolaskar/mentos/kexchoklad mm som ligger längst framme vid kassorna...Fun fun!Nu på slutet fick vi mycket hjälp av Team Spirit här i från Kungsbacka och jag kunde gå hem redan innan 2200 istället för 0000 så vi låg bra till!(Läs *vi var klara*)

Nu skall jag krypa ner i sängen, skall ta 2 värktabletter först för AJ vilken obekväm ställning vi jobbat i, och sedan skall jag drömma om denna goding...Visst låter det gott!?!

Go natt mina fina <3


BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Idag firar man bayram i Turkiet, en fest som infaller då fastan avslutats.Många är starka och kör all in med fastan, vissa väljer att bryta fastan då det kan bli för mycket, vissa väljer att göra fastan senare och vissa avstår helt.Min pojkvän och hans familj fastar inte men vare sig du fastar eller inte så firar du alltid bayram med världens glädje!

Önskar så att jag kunde vara i Turkiet nu och fira med mina svärföräldrar och alla släktingar.Älskar att åka runt och se hur andra firar och hur de andra lever...Men mest av allt älskar jag att det blir så himla underbar stämmning i familjerna- mest älskar jag mysfaktorn i min familjs stämmning...Man skämtar mer än vanligt (om det är möjligt med mina svärföräldrar som smygtajfsar jämnt), kramas mer och dricker ännu mera cay!Haha.

Dock tycker jag alltid det är så svårt att veta om man skall pussa på den äldres hand eller inte, jag som är "utlänning" kommer ofta undan med den anledningen och kan pusta ut...Men jag vet att ju mer tid jag spenderar hos familjen och ju längre vårat förhållande håller så förväntar sig familjerna runt omkring att även jag skall pussa på handen osv...Nästa bayram skall jag våga ;) (Det är inte svårare än att kolla på V hur han gör, pussar han någon på handen så är det bara att jag också gör det...men det är ingen vanligt sed för mig så därför blir det lite nervöst)

Idag öppnade jag i övrigt cafét på jobbet, gick strålande- ääälskar öppningar!Hatar dock stängningar.Men men det är pengar de timmarna med :P I morgon börjar jag inte förrän 1800 då vi skall inventera hela butiken så det blir 1800-0000...Kul!Tur att jag inte börjar förrän 1500 på torsdag!!!

Nu skall jag duscha och sedan klä på mig mysbrallorna och inta sängen med GossipGirl på tv'n...Skall försöka nå min turk men med tanke på dagens högtid så är det väl smått omöjligt!?!

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!
<3


Moonlight...




Mammas fina dator sviker mig inte!4 onödigt tagna bilder fick plats i inlägget idag...
Älskar hur mina ljuslyktor lyser kastar ljuset från silver-höljet....


Min fina vän...

...Kristina!Vill träffa dig men det hinns inte med.Vill ha en eftermiddag med bara dig!Och kanske ett glas rött och kanske en bra film i soffan...och massa ljus...Nu när hösten faktiskt är här!Men jag jobbar som en galning för att täcka upp de dagar som kommer framöver utan (inplanerade) jobbpass...Det gäller att passa på!

Idag körde jag 09-20...Är lagom trött!Är glad att jag fick tag i min skatt tidigt ikväll så att jag kan gå och sova utan problem nu- pratar jag inte med honom får jag ångest och somnar aaaldrig!I morgon börjar inte förrän 15 och här skall sovas...erm jag kommer väl vakna vid 0900?!Men det är bättre än 730 som jag fick gå upp idag...

Kräftisen var helt ok, inte samma sak längre- det var roligare förr när vi alla barn var barn och hade kul på vårt eget håll...Jag gick där ifrån tidigt då jag skulle jobba idag...Men jag älskar mina grannar!Nästan alla är hur sköna som helst och vi slänger i mun med varandra så man kan tro att vi är syskon allihoppa...Hoppas bara ingen tar illa upp i smyg...haha

Idag har jag slösat pengar- först på frukost-mat, sedan middags-mat och efter jobbet unnade jag mig nötter, en tidning och bubbel...Det blir så jävla dyrt.Det kostar att ligga på topp men mina 1500:- SKALL räcka!Dock har jag insett att jag behöver ett par höstskor, och vi på Maxi (där vi har allt), har ett par APsnygga!Vill ha.Får se.

NU sängen!


måndag 15-21
tisdag 08-15
onsdag inventering 18-00
torsdag 15-1930
fredag 13-17
lördag 12-1930
söndag 13-20





Så skimmrande var aldrig havet.

Hellu blogg-readers!Även om ni är få.

Idag sa vi godnatt till min morbro Tony som vid 63 års ålder somnade in av sjukdomar hit och dit...Trodde inte det skulle bli så jobbigt men det är jobbigt att se sin mamma ledsen, hennes systrar och alla de andra...En begravning är jobbig helt enkelt.

Dock blev det 4 onödiga timmars jobb efteråt, 16-20, och nu ligger jag i soffan fylld av räkor och sallad...Mums!I tisdags ringde chiiifen efter jobbet och frågade om jag kunde jobba lite dagar extra nästa vecka och jag sa ja med hull o hår...Lite dumt såhär i efterhand då alla dagar var på raken...så nästa vecka vet ni vart ni hittar mig!

lördag 10-17
söndag 09-20
måndag 15-21
tisdag 08-15
onsdag inventering 18-00
torsdag 15-1930
fredag 13-17
lördag 12-1930
söndag 13-20


Lyxig "omelette" till lunch i onsdags.


Min nya höstring & byxor, linne o sjal från shoppingen i onsdags.


Kräftskiva 2011

Sedär ja mina vänner och ovänner...

Idag äre lördag och jag slutade 1700!Gött kött.Det var rätt så mycket att göra idag, men proffset Malin hade ordnat för sig så
hon stod placerad i SjälvScaningen, löste en rast i cafét, vart i MiniHuset och sedan 1 timme i vanlig kassa...Variation är nyckelordet!

Nu skall vi strax traska ner till pöl(lek)platsen och inta första kräftorna för i år!Det är min första kräftskiva på 3 år och
YES jag längtar!!!MÖMS.

I morgon blir det jobb (tack Rickard!) 0900-200 så ikväll blir en lugn kväll.
Ha det fin!

(Ps. Det måste vara fel på min dator för när jag vill ladda upp en bild så blir det bara en tom ruta med ett rött X i)







www.Ledsen.se

Hellup!

Idag blev det en heldag i Göteborg och giivetvis kunde Malin inte låta bankortet vila utan när jag lämnat Isak vid bussen, då jag hade 1 timmes dötid mellan dejtarna, så köpte jag mig ett uuurfint linne (som Angelica köpte i maj men jag idag på rean-liite cred till mig!), ett par svarta jeggings (behöver faktiskt ett par svarta jeans!), en urfin ring (för endast 49,50:-) och en sjal på Bikbok som jag velat ha sedan jag såg den på affich i april men tyckt vart för dyr (179:- som idag kostade 49:-) Jag smart-shoppar iallafall.

Men från och med i morgon när jag betalt alla räkningar, 3 st, så för jag över pengar på sparkontot och ger mamma både dosan och kortet.Jag måste börja spara på allvar.Blir arg på mig själv.

Önskar att jag kunde lägga upp bilderna på mina fynd men det får kanske bli i morgon om jag orkar lägga in det på mammis dator!

Nu samtal till fjärran öster!


Holiday girl!

Är ledig idag och det känns som jag svävar på moln!Dock vaknade jag lite väl tidigt när jag faktiskt KAN sova hela dagen!Men klockan 0900 kändes det som om min kropp sovit färdigt och man skall inte sträva emot det kroppen vill!

Nu sitter jag här i mina skönaste, eller nej men sköna är dem, myskläder och dricker min andra kopp med gevalia.Har funderat riktigt mycket på hur beroende jag har blivit av kaffe det senaste, inte alls bra men huvudvärken försvinner så fort jag fått i mig lite koffein...Visst kanske det sitter i huvudet det med, att jag bara inbillar mig- but it works for me!Har blivit en riktigt kaffemoster jag på senare dagar- är jag officiellt gammal nu då? ;)

Idag blir det Göteborg för hela slanten, jag ska träffa mina fina Isak (Alexandra), Linda & Håkan...Som jag längtat!Först blir det dejt med Isak och strax där efter blir det dubbeldejt med de två andra ljuvliga damerna...Kaffe i mängder hoppas jag!2 presenter skall delas ut också, ena för att och andra är en förseeeenad födelsedagspresent...


Måste köpa bikarbonat också- tydligen skall det vara super-effektivt för att bleka tänderna med!Och det kan behövas när jag gått in i mitt konstiga kaffe-mode...

Vi hörs ikväll.
<3


Bilder

Fick ordning på bilderna i mammas dator istället...men några har visst råkats raderats från iphonen, jag köpte ytterligare en blommig sak och en GRÖN-one piece hos Maria i Turkey...Badrummet ser ni själva vad det är-tattueringen med...Parfymen fick följa med från flyget hem, rätt parfym denna gången!






LEDIG I MORGON
<3


Ursäkta!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit upptagen med att jobba, och ännu är inte jobb-veckan slut!I morgon kör jag 8-15 istället för 7-13 som utlovat.En kollega är sjukskriven och jag är förste man på att ställa upp!

Igår var ett rikigt mördarpass 10-20 o när mamma kom o hämtade mig var det allt annat än en go o glad dotter hon fick med sig i bilen!Förlåt för det.Dessutom hade vi verkligen inga fina skor kvar alls för 50:-lappen o då vi tyvärr begraver min morbror på fredag så skulle jag behövt ett par svarta finare skor...Tro inte det gjorde mitt humör bättre.Lägg då på att jag inte ätit sedan 1500...Lovely.

När V dessutom säger "jag ringde dig senare, jag måste jobba" efter att jag försökt få tag på honom i 40 minuter (de har bara 1 telefon som fungerar just nu på 120 pers!) så drogs jag ner på botten- om inte ännu lägre!Grät mig till sömns, då V inte ringt klockan 0000 slutade jag hoppas, och har sovit ravi-dåligt inatt!Somnat o vaknat om vart annat...Inte toppen när man har 2 arbetsdagar kvar innan ledigt.Dock började jag 1500 idag så jag fick sova framochtillbaka till 1000.Försökte få tag på V under dagen men första gången sa killen (på engelska!!!) att V bad mig ringa tillbaka klockan 1600, när jag ringde kl 1600 var det någon äcklig turk (förlåt!) som frågade mig varför jag ville prata med V och om vad vi skulle prata om...Skit du i det!Det gjorde veeerkligen inte så att tårarna slutade rinna!

Givetvis så har jag haft ravi-huvudvärk idag, det har satt sig över bihålorna, käkarna och tillochmed i tänderna har det värkt av huvudvärken...och från nacke/axlar såklart!Blev skjutsad till jobbet av mamma o timmarna bara flög iväg!Hemkommen och på bättre humör, utan huvudvärk, fick jag tag i min prins och han sa de rätta orden idag igen!Utan att jag ens behövde påbörja samtalet med de bra orden först...det var han som föll in i den kategorin som jag väljer att kalla framtiden.

Nu sitter jag här med ett leende på läpparna, trots alla tårar som runnit för min kind i natt och idag på dagen och tänker på min finaste skatt.Otroligt att ett telefonsamtal kan ändra så mycket.

Happiness is just a phone call away <3
(Här tänkte jag bjussa på en love-picture men blogg.se ville inte sammarbeta!)


Han kan om han vill!

"We will finish when we die askim, tell the people who ask about your tatto like this...or no!We will stop having breakfast, lunch, dinner & sex...we will stop having life togheter, but be will never finish...even when we are dead we will always be togheter...We will never finish..."
17/8 2011
<3


XOXO


Sitter o glor igenom GossipGirl och Im in love with their cloths!Vill också leva lyxliv och ha så fina kläder som dem...näe kanske inte riktigt men kläderna är såå fina!

Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller- börjar ett 7dagars jobb körandes som avslutas 1300 på tisdag...Det ser vi fram emot.Inte.Då vill jag hellre vara Serena i GossipGirl.

Onsdag 1500-1930
Torsdag 0930-1500
Fredag 0800-1800
Lördag 1200-2000
Söndag 1000-2000
Måndag 1500-2100
Tisdag 0700-1300
<3



Iyi gunde Kötu gunde...


Slappish dag!

Tröttaste cheeeyen ever tror jag!Helt sjukt att man kan vara så schleten efter 1 veckas semster- hur går det ihop?Visst att jag inte direkt sov och slappade jämt- hade ju saker inplanerat jämt och BOY jag är så nöjd med min vecka!Det enda jag önskar var att jag hade mer tid i butiken med världens bästa Maria!Men jag hoppas hon förlåter mig- men veckan gick snabbare än vad jag räknade med!

Dagen ändrades lite när jag låg i soffan o dog lite av uttråkhet- beslutade att åka in till Götet o käka Donken med lillebror, vi KIKADE lite i affärerna och sedan tog vi tåget hem o fikade framför cry-tvprogrammet ExtremHomeMakeOver...bölböl-alltid lika mkt!

Efter fikandet o gråtandet tog vi tag i våra liv och plockade ordning i trapp-förrådet (det ovanför trappan) och sedan fick sig badrummet här uppe sig en omgång!Igår var jag o mammi på IKEA och införskaffade nya tandborts-glas...Tack mamma för att du förstod anledningen till varför jag ville ha 5 trots att vi nu bara är 4...Jag tror att du förstod utan att jag behövde säga något- jag intalar iallafall mig att du förstod.Nu står den 5 tom i väntan på min prins- en väntan som snart exploderar.Jag saknar ihjäl mig.Jag kan inte vänta tills vi ses, jag kan inte vänta tills jag får somna brevid honom igen.

Blogg.se sviker mig för andra kvällen i rad om att ladda upp mina nya bilder- det går inte att lägga upp dem.Men kom ihåg detta datumet, för nu ska vi se hur många veckor det tar innan badrummets förvarings-utrymme ser ut som det gjorde innan jag storstädade.16/8 idag...uppdatering om badrummet kommer...spännande så säg!

Pratade med min skatt tidigare idag, fick plötslig klump i magen och ångesten tjockade sig i halsen- ringde honom o vi pratade i 1 timma.Thank god for Glocanet!Ringer för 0,29:- till turkisk hemtelefon...Yep!I love it.1,48 till turkiska mobiler.Vi gjorde lite planer, han fick ur sig lite ilska och jag fick bort min ångest.Min kärlek för honom är som kärlek är på film.Han är mitt allt.Klyschit o härligt.Men sant, oj så sant!Oktober närmar sig med stormsteg och i oktober har vi 10 dagar ihop.Det lever jag för.

Nu sitter jag o lyssnar på min Linda's arbetskompis Jeanett's spellista på Spoty o skall ladda ner den andra strax med- kul att få musik på datorn utan att behöva anstränga sig :D

I morgon jobbar jag 1500-1930, tog även ett extrapass 0930-1500 på torsdag bara för att jag blev erbjuden o för att jag behöver!Tack J för att du ringde moi!

.We can stil touch the sky.


Startar dagen med en blogg.

Somnade tidigt igår och sov som en stock tills katten ville in och leka i mitt rum- det ville inte jag men jag var snäll o släppte in honom ändå- tills han hoppade ner i min papperskorg då åkte han ut med tassarna före!Klockan var runt 0500!INTE OKEJ.

Nu sitter jag här i soffan, med en svidande läpp med massa zinkpasta på för att torka ut bubblorna och har precis ätit frulle.Dessutom går Grey's i repris på morgonen så idag kollade jag o mammi på avsnittet där bomen tas ut ifrån kroppen...ni som följt vet vad jag snackar om.Ett väldans bra avsnitt.Dock är det alltid så mycket kärlek o känslor i Grey's o det får mig att sakna min skatt mer än vad jag gör i vanliga fall.

Idag blir det rensning av "trapp-förrådet" o städning av badrums skåpet där uppe.Kulkul.
Försökte igår lägga upp bilder på nyheter i min garderob från Turkey- men det ville inte fungera.
Prövar sedan igen.


Bajs blogg.se

ARG!


Home (sweet) home...

Har haft det underbart!Rakt av- rätt igenom.Jag trivs som fisken i vattnet och det ÄR i Side jag skall vara...Livet vill inte alltid det samma och för att få saker och ting iordning så kan det ibland krävas att man gör lite annorlunda.Men mitt hjärta kommer alltid finna ro i Side.


Han med 2 dagar i Alanya också- thank god for that för det var underbart att se Jessica igen och framförallt att pussa och busa med mina små svurkar <3 Annars vart det glassliv på stranden med Therese o Zaf (tack snälla för att jag fick bo hos er!!!), utgångar med Nazar kollegan Sajmon och mycket skratt med min nyfunna vän Annelie!



Pärhaps att det kommer mer bilder senare- hatar blogg.se uppladdnings-variant så jag pallar inte!
Ha de fint <3


Underbart!

Sitter i Alanya med Jessica och utanför schteker solen...så vi sitter inne!Det är jobbigt för både mig o Jess att vara ute men vi skyller mest på att det är jobbigt för barnen!

I söndags låg jag o Therese vid poolen o sedan mötte jag upp Louise för att gå ner o överraska Maria i butiken...och SOM hon blev överraskad!!!Efter obligatoriskt babbel hos Maria så blev det döner i mitt underbara Side och kvällen avslutades med tjööööt hos Sandra o Belma.

I kväll kommer Zafer o hämtar mig här i Alanya och vi beger oss till Side ihop i hans o Therese nya bil...I morgon, oavsett deras planer SKALL jag till stranden!!!

Mamma, pappa & Fredde kommer hem från sina 2 veckor på Kreta-välkomna hem peps!Hoppas katten inte rivit huset....

Puss!


LYCKLIG TJEJ!!!


6/8-13/8


Men braaaa där



JÄTTENÖJD VERKLIGEN!!!As vad arg jag blev när jag jobbat knappt 40 minuter o nageln går av...preciiis efter att jag tagit av mig handskarna som faktiskt fått sitta på från start även om jag haaaatar att arbeta med handskar.Fuck.

Skall dit på lördag.Dit och till Turkiet.Skall boka i morgon om det finns få platser kvar, finns det många kvar så bokar jag på fredag...allt för lägsta pris!

Nu kommer snart min Linda hit o i morgon skall vi cuza...
Puusss


OBSESSED BY BLOGGING

3e inlägget på kort tid- men det gäller ju att ta igen förlorad tid- or?

Glömde ju lägga upp en bild på mina fina naglar!Och bara för att så slog jag 2 flugor i en smäll o tog med mina nya ljuslyktor jag köpte på Indiska häromdagen...

(Man ser inte på bilden att mina tippar har lite glitter i sig men fint är det!)

Ett dilemma folk- hjälp mig o hjälp mig snabbt....Turkiet eller ikke 1 vecka ensam?Inte för att träffa min skatt utan för att slappa runt endast.Jessica, Therese, Maria, Lousie & Jessica- ni behöver inte uttala er för jag antar ni säger ja!?!


Cara cara mia!

Mums på Måns helt enkelt!

Helgen bjöd på festligheter efter en ledsam fredag, det var skönt att tänka på annat men efter allt för mycket alkohol så blev deppen påtaglig så jag stannade hemma i sängen istället för att slita på min super duper dancing shoes!Värt.

Söndagen bjöd på massvis av mys med Isak i stan på Condeco- först pasta med kyckling o sedan paj paj paj!Kvällen avslutades med film, middag o glass hos storebror med Linda som extra plus!Igår jobbade jag 0800-1800 o sedan blev det middag o rövin hos storebror (ja jag har klippkort där!)...

Idag gjorde mina naglar vackra som jag köpt för en billig peng hos Let's Deal för någon månad sedan...Kan vaarmt rekommendera salong I love Hair- jättetrevlig personal (ägare) som endast är 22 & 25 år gammla!!!Nu sitter jag i soffan med bror o spanar på godiset på tv'n...Mums på Måns!


Det är fest hos mig och du är välkommen in!



RSS 2.0