Ledig lathet

Hade en skön ledig dag igår med lång frukost med älsklingen och sedan några timmar på beachen medans korven var på stranden med sin söta dotter o lekte.

Det blev lite pedikyr efter stranden, för första gången för mig och OJ vad skönt!!! Att jag dessutom får betala 15 TL för det gör ju att jag definitivt kommer göra om det! Fräschaste fötterna ever vill jag lova ;)

Skatt kom och hämtade mig och vi åkte hem och duschade och drack kaffe på balkongen innan vi bestämde oss för att laga mat. Skatt hatar egentligen att laga mat men när han gör det så gör han världens bästa mat!!! Igår blev det kycklingspett, hemmagjorda pommes, sallad och ris. Till efterrätt blev det Galia melon och älsklingens första mango!!! Helt otroligt att han aldrig ätit mango under sina 27 år men någongång skall vara den första!

Nu sitter jag och prov-permanentar håret, älskar mitt hår när det är lockigt men det är alldeles för varmt att stå nästan 2 timmar för att ordna lockarna med locktången så Cem skall pröva fall det blir så som jag tänkt mig :) (Cem jobbar på GylleneSaxen som ligger brevid butiken)

Dags att skölja ur permanent-vätskan!
Puss

Wiiiiiiiii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För jag är ledig för jag är ledig för jag är ledig hela dagen trallallalaalla!

Da'n före da'n...

Tjoooo! Här sitter jag och ingenting gör på Troppan såklart! Blogg.se appen fungerar fortfarande inte vilket är trisst för jag kan inte ladda upp bilder här via "dator-inloggningen" i iPhonen. Irriterande är bara förnamnet! Dessutom varje gång jag går in på blogg.se hemsida ploppar ju det automatiskt upp "vill du ladda ner vår app istället?!" HA vilket skämt!!!
Jobbet igår gick bra, det var rätt mycket folk och jag hade några storkunder innan ruschen ens hade börjat så jag hade ett gott flow :) När klockan var tolv så åkte jag och hjärtat hem o mös på balkongen med galia melon och Marabou Digestive som fina söta Annelie o Dick tagit med sig från Sverige nu när de kom hit! Vi fick även 1 havreknäcke pkt, 2 räkosttuber, 2 Kalles kaviar och en Chic tidning till mig :) Såklart att det var en beställning men de hade ju inte behövt ta med allt- eller inte ens något om de inte fick plats! Tusen tusen tack <3
Skatt kom hem på rast vid 12, vi käkade, pratade massor och sov tätt intill varandra med fläkten på högsta effekt ;) Jag frågade honom hur jag kunde vara så trött jämt och då svarade han helt kort och gott "cause you are making something that you dont want to do"- VA?! Jo men han vet att visst trivs jag hos Maria men det är ju egentligen inte det jag VILL göra, jag VILL inte leva detta "turist livet" mera- jag vill ha normala arbetstider, umgänge med mina vänner och min familj och framförallt vill jag tjäna pengar. Såpass mycket pengar att jag kan spara. Nu är jag ledig på fredag, då skall resten av lönen som jag inte använde till visumet betalas till banken där vi tog ett minilån i mars- 100 TL får jag över då, Vesel får en lön på 500 TL och 350 av dem går till hyran = 250 TL kvar att spara tänker ni- mat, dricka, bensin, telefonmarkörer...Listan kan göras lång. Men hur vi än gör kan vi inte spara denna månaden. Heller. Kräks på pengar tankar. Men hans raka svar att jag är trött för att jag gör något jag egentligen inte vill tycker jag var träffande rätt in i Malins både hjärta och hjärna :)
Nu ser jag fram emot ett pass till i butiken, Louise är ledig och gottar sig med sin storasyster som kom och överraskade henne för 1 vecka sedan- hon stannar 2 v och oj va tårarna rann från L som inte hade en aning om besöket! Kul. Mina tårar tittade också fram kan jag lova. Vill också ha besök från nära och kära. Speciellt mamma och pappa. Och bröder. Och Linda. Och Sandra. Och Isak. Och Håkan. Och Jögis. Tja alla ni fina där hemma helt enkelt <3 Saknar er så det gör ont i hjärtat! 
I morgon är det torsdag, dagen innan ledigt- vi får se vad fredagen bjuder på...V skall med dottern till havet verkar det som så jag lägger väl mig och steker på en annan strand jag. Snart hoppas vi på presentation. Vi får väl se. Det är något jag iallafall inte tänker pusha på, det får ta sin tid helt enkelt! 
Ha en fin dag mina vänner <3

varmast.se

32 grader i skuggan just nu! Gött som snus om man slipper gå sina 2km till jobbet som jag fick göra idag- V tyckte att jag inte skulle "behöva vänta länge på stranden" så han slutade strax efter 1100 o var tvungen att åka tillbaka 1330- lite tidigt för mig som inte börjar förrän 1530! Så det var bara att knata på!

Åkte med Veysel till stranden när han åkte till jobbet, tog en timmes promenation och slocknade sedan på solstolen med iPhonen i öronen- det är lycka att somna på stranden! Klockan var ju inte mycket så det var fantastiskt "svalt" på morgonkvisten- det skall definitivt göras om!!!

Hemma blev det med köpt lamacun till lunch och en liten powernapp innan dusch och promenaden hit. Pratade med världens bästa mamma hela vägen hit som idag satt o solade där hemma- gött att ni också får lite sol mellan regndropparna!!!

Nu skall jag köpa en ny flaska vatten och ladda upp de sista 10min innan jobbet :)

Have à nice day!

Hejja Malin!

08:30 ringde klockan och upp for jag med världens energi- iiinte! Hade istället världens migrän (andra på 3 dagar!) så mitt gymmande fick vänta men jag började mödosamt städa lägenheten iallafall, tvättade svart tvätt i natt som åkte ut på balkongen, i med vittvätt och tillsist en maskin med lakanen...kunde inte med att dammsuga så pass tidigt så det blev att sopa igenom golven och bara dammsuga upp högarna i varje rum istället. Därefter åkt golvmoppen fram och alla ytor blev avdammade- ni tycker säkert det vart dumt att göra med huvudvärk men jag har inte städat på 2v pga värmen!!!

Lagom svettig tog jag tag i badrummet, tömde våran trådback och sköljde rent den och allt som låg i. Och precis som jag misstänkte skulle min hud vara i behov av skrubbning och det är verkligen perfekt att dra hamamhandsken över huden efter du svettats för bläk vad all hud rullar av dig! Önskar jag hade råd att gå på riktigt hamam och bli både skrubbad och masserad men det får vänta! Ren och len blev och luktade gott efter avslutade med bodyscrubb som luktade mums!

Till lunch blev det Veysels omelett och sallad- kan inte sluta älska hans omelett! Mums mums mums. Har lärt V säga "mums" och innebörd och haha han är så söt när han säger det.

Nu sitter jag såklart på Troppan, jag tänkte gå bort till Golden * men det är så jävla varmt idag igen att jag inte pallade! Strax börjar jag jobba och på fredag är jag ledig igen!

...jag skall måla hela världen

Aj som fan vad det bränner i ögonen! Har färgat ögonfransarna hos Ahmet, bästa frisören brevid butiken! Han fixar mitt kärringskägg och ögonbryn gratis och jag ger han en choklad när jag har över :) Nice deal!!!

Igår rullade det på som vanligt i butiken, dock inte jättemycket folk tackvare vädret som bestämde sig vara åska i mängder och dessutom fotboll på tv! Från 2300 var det mer än tomt och 0005 kom Veysel o hämtade mig och 0055 låg vi i sängen och slocknade på 2 röda! Vaknade 0630 för o väcka V men tror ni han vaknade? 0720 gick han äntligen upp ur sängen. Haha. Inte alls irriterande- tur för honom att jag kunde somna om!I morgon skall jag dock inte somna om utan gå upp och ut till gymmet för o träna, sedan när jag kommer hem skall jag städa lägenheten! Yay! Men jag tror min kropp behöver träning- är trött 24h om dygnet o har ont i ryggen oftare nu igen. Dessutom har vi satt in massa fläktar i butiken och AJ för dem!!! Svalkande men inte alls bra för mina stackars muskler nack/ryggmuskler!!!

Nu skall jag gå och kolla fall våra Adidas shorts är mega äckliga på mina lår eller om det går att träna i dem när ingen annan ser ;) Puss

Små grodorna små grodorna

Vilken mysig dag det blev igår! Vi vaknade sent, låg kvar och pratade i sängen en stund och när jag hoppa upp för att gå o köpa bröd började V laga omelett och greja för frukosten.

Vi åt läänge och satt på balkongen med kaffe och berättade massa historier som vi varit med om. Planen var beachen men varken jag eller V vart jättejättesugna på sol o bad så vi tog moppen till Manavgat där vi satte oss på ett café och käkade glass i skuggan! Vi lämnade dessutom in mina högklackade skor som gick i sönder 2010 men glömde hämta ut dem så jag hoppas de finns kvar i morgon!

Preciiiis lagom tills vi kommer hem blåser det upp rejält och himlen blir kolsvart och jävlar vilka blixtrar som haglade ner över bergen, strax där efter kom regnet! Det varade inte så länge såklart men bläk för regn på sin lediga dag! V åkte en sväng till sin dotter och jag började med maten; potatissallad, bulgursallad, köttbullar, dillkokt potatis och ägghalvor. Mums sa tillslut alla 4 (V,jag, Denise och Mehmet) vilket jag tycker är ett bra betyg :)

Efter maten satt vi o prata innan vi drog fram champagnen och jodgubbarna <3 Kvällen slutade strax innan 01 tror jag och puh va trött jag va! Tror kroppen fick en chock över att inte arbeta och blev utmattad över att inte jobba :p

Nu sitter jag på baksidan av Tropic och börjar jobba om 10 minuter. Yay!!!

Snabbinlägg o planer!

Dags att springa bort till jobbet. Sitter på GoldenStar och planerar
midsommarens middag! Jag,Veysel och vartfall Denise (möjligtvis Veysels kanka Mehmet med) skall gotta oss i så svensk mat som
vi kan ordna. Har hittat några recept på gottit som jag tror kan bli bra! Och relativt billigt :) Hoppas vi kan få tag på i rosé oxå- det hade varit pricken över i't!!!!

Ha en fin midsommar mina vänner- saknar er massor <3

Text fungerade!

Dock inte nya bilder. Men jaja! Vill dock att blogg appen skall börja fungera.
 
Allt är braaaa här! Vi har haft några extremet varma dagar här nu i helgen, men idag
är vi bara nere på 32,5 i skuggan! Igår kväll/natt åkte vi med Lousie, Kadir, K2 och två småkillar
från jobbet ut till skogen i Titriengöl där vi grillade (o grabbarna drack öl), vi
var inte i säng förrän 0314 och Veysel kunde inte sluta prata om 
hur nöjd han var över att vi åkte med!Skall jag vara ärlig så var det riktigt
kalltisär i skogen o jag hade tillochmed på mig min tjocktröja! Sååå skönt. 
På motorcykeln hem från där vi ställt det (o
 sedan åkt med L&K i bilen) så frös jag så jag skakade! LYCKA :D
 
Nu skall jag betala min is-tea och börja svettpromenaden mot jobbet- midsommar
på fredag- hur firar ni? Jag firar genom att vara ledig för första gången (-2 sjukdagar)
på 1 månad! Tillsammans med skatt dessutom,planen är att bege oss till
stranden också det för första gången i år! 
 
Just live your life <3

Kan detta fungera?

Detta veekar lovande- vi får se- blogg appenfungerar ju inte och
att skriva här har aldrig fungerat förut men its à first for
everything?

Kebab is here!

Skit morgon. Dem har ändrat visumreglerna så att man måste ordna ett riktigt bankkonto och visa upp 4000€...40 000 svenska kr. Innan ordnade man ett falskt bankpapper från ett växlingskontor där det stod att "Malin Pettersson har 4000€ på ett turkiskt konto"...För det betalade vi 40 turkiska lira...nu vet jag inte vad jag skall göra.

Har slängt i mig en kebab och ayran och NU börjar jag jobba!


Sovmorgon...

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, Veysel som vanligtvis brukar komma hem runt 1200 för 2 timmars siesta började inte förrän 0930 vilket såklart betyder att han inte kom hem idag så då vart det inga "måsten" att klara av innan 12- och det ledde till sovmorgon delux- 1212 stod klockan på när jag hoppade ur sängen!!!

Och herrejävlans vad varmt det är här nere nu! När jag kom tillbaka från Sverige var det fortfarande kallt och jag sa till allt och alla att "va fan är detta? Det var ju varmare i Sverige!" men nu är det sanningen längre! Fi fan. Dagarna mäter upp mot 35grader i skuggan men om jag skall vara ärlig är nätterna kalla- iallafall på moppen!

Ta bara igår som exempel då jag och V varit på Cihan (synd att dem inte har klippkort där!) och käkat, redan där drog jag på mig min AberCromberi luvis (!) och sedan på moppen därifrån satt jag och skaka av köld! Fingrarna på Veysel var stela av kylan från vinden- och vi är i mitten av juni. Konstigt när dagarna är så varma och när vi faktiskt har dörren öppen under natten för runt 0300-0400 blir det varmt igen.

Nu har jag fixat tvätten och disken här hemma, frukosten/lunchen är uppäten och naglarna har fått smaka på filen och mitt wonderlack från Trind- bara att diska kaffemuggen, ta på sig Sverige tishan och tagga jobb och EM-match ikväll!(Ni som undrar över vart alla bilder tagit vägen- de fungerar inte att lägga upp med bilder så följ mig på Instagram där jag heter malpet88)

<3


El wörk

Sitter på Tropic i skuggan och väntar på att börja jobba om 45 minuter- Yay! Yay i dubbel bemärkelse då jag i onsdags fick koden av några snälla gäster som tycket att "va fan va löjligt att dem håller på så, här får du båda två som dem byter emellan"...TACK!!!

Och Yay för att jobba! Jag blev lite orolig igår efter strandhänget då magen började köra på som bara den men vi antog att det bara handlade om att jag inte ätit "normal" mat på 2 dagar och det vart förmodligen rätt för jag känner inte av något mera...Dock kom V hem och sa att han hade mått dåligt i morse och hade tillochmed köpt tabletter för illamående så jag hoppas att det går över!

I morgon måndag skall vi, om V får lov, åka tiiidigt till Manavgat och köpa visum eftersom det inte blev av i torsdags.

Nu skall jag läsa runt på lite bloggar och slappa in i det sista innan jobbet kallar.

Ha det bäst där hjemma! <3


Lets go to the beach...

Haaaar inte haft internet på evigheter! Torsdag/fredag låg jag dessutom hemma i någon form av magsjuka o var inte fräsch direkt!

Idag är det som bortblåst och jag mötte finaste Denise och vi begav oss till GoldenStar för schteek! Najs najs.

Allting är bra här nere, helt sjukt att vi redan är inne i mitten av juni- hoppas på besök i juli av la familja jag! ?? ! Jobbet går bra, men det är sjukt segt att inte ha någon ledig dag men jag har ju valt det själv så det är bara att bita ihop!

Nu MÅSTE jag krypa ut från skuggan o steka lite sidfläsk ;)

Ha en fin lördag <3


Sen middag

Sitter på underbara Chian med världens finaste och hans 3 vänner och äter seeen middag. Vi lever och mår bra bra bra!

Måste äta! Puss


Kaffe och glass

Åh underbara söndag. Öh- skall jag vara ärlig vet jag knappt om det är söndag eller torsdag här nere- men en bra dag har det än så länge varit!

Dock har jag världens hosta så i morses när klockan ringde för V så hostade jag så mycket att jag nästan kvävdes, början väl åkt till jobbet somnade jag om och sov till klockan 10 och hoppade ur sängen o ner i skona på jakten efter hostmedicin. Vi har ett apotek typ 4minuter här ifrån men tror ni inte det var stängt söndagen till ära? Nästa närmsta ligger en bra bit hemifrån men jag var tvuuuungen att fixa det för kvällarna är också lika jobbiga som morgnarna...

Veysel jobbar 8-00 idag vilket innebar 2 timmars rast för hans del, han kom hem runt halv1 o så käkade vi lunch på balkongen tillsammans. Bästa dagarna är när han har rast!

Nä han åkte körde han ner mig till Golden* så jag kunde använda bloggen o kolla runt på nätet lite- HATAR ATT TROPIC TAGIT BYTT KODEN SÅ JAG INTE KAN ANVÄNDA INTERNET PÅ JOBBET !!!!

Nu skall jag återgå till mitt kaffe och min MagnumBeyaz ! Snart dags för jobb.


RSS 2.0