Back

Tillbaka i solen på cafét. Idag skall vi leta kyl och tv! Spännande so to say. Vi har precis skockat iväg ett litet kuvert till Therese i Side och dricker en kaffe i solen. Jag kom på att jag glömt att säga att jag klippt av mig allt mitt hår! Jättenöjd när det är plattat o ordning men inte lika nöjd när det är oplattat och orent. Jag älskar min karl. Vi lär känna varandra på nytt, eller mer om jag säger så. Varje dag berättar han nya historier om sin barndom och uppväxt. Det är så spännande. Helt olikt från vad vi någonsin kommer att uppleva. It made him whom he is today. Nu- kaffe, sol och mer berättelser. Puss!


Bergsklättring!

"Kom jag skall ta med dig någonstans"...Inte faen trodde jag att vi skulle klättra i bergen när orden kom från Veysel. Men we did. Upp längs vägarna med motorcykeln och sedan fick vi forsätta till fots när vägen blev för brant. Upp för mördarbranten, skakande ben och hjärtklappning. Tårarna i ögonvråna och rädslan i halsen. Ni anar inte hur högt upp vi var. Men vilken upplevelse. Det kommer jag aldrig aldrig glömma. Idag sitter vi på bästa cafét här i Burdur. En lätt motorcykel har vi införskaffat och runt den 1/4 åker vi hem till Side.


Med kiss på strumporna hos turktanterna

...eh ja. Here it comes. Inlägget om turktoan. En toa där man står upp på huk. Vi var på besök hos en granne igår jag och svärmor. Jag behövde gå på toa såååå fruktansvärt mycket- dem visade snällt vart den var såklart. Där står jag på huk och hinner knappt få ner byxorna innan jag kissar på mig. Och då händer det äckligaste i mitt liv. Jag får kiss på strumpan. Vänster fot om ni vill veta. Vad fan gör jag nu?! Vad kan jag göra? Kan ju inte direkt säga till svärmor och gå hem. Näe jag tvättar av strumpan med lite tvål och vatten och ser glad ut. Men jag kunde inte sluta skratta inombords. Nu sitter vi på ett café efter att varit på återbesök hos doktorn med hans mamma. Det är kallt här i Burdur vill jag lova, snön ligger tjockt på bergen runt omkring oss och det blåser isvindar där ifrån. Brrr.

Vi har fått tag i en lägenhet! Hipphapp hyrde vi den redan i måndags. Nyrenoverad, 5e våningen, 2 stora sovrum och kök/vardagsrum i ett. Ååh den är så fin! Tror ni jag vill sitta här i Burdur med nyckeln i fickan när jag har en hel lägenhet att inreda ?!

Nu skall jag väl vara liiite social här... Ring mig!! 00905425526814 <3


Im alive!

Sitter på Doruk med fina chefen och dricker en kaffe och äter baklava <3 Igår hängde jag runt i Side med Sandra och hennes skrutta Belma. Vi gick till butiken och sedan stannade vi på "min strand" och fick oss en färskpressad granatäpple jos. MUMS! Veysel var hos sin dotter så runt 19tiden drog jag mig åt Manavgat där vi möttes upp och åt middag. Allt är fortfarande sjukt overkligt. Känns som det var veckor sedan ja var i Sverige och allt här precis som vanligt och det känns som jag aldrig varit här ifrån :D På onsdag morgon rullar bussen till Burdur och hans fina familj! Planerna planeras för fullt!!! Ha det fint där hemma <3


Väntaaaaaaaaar

Piss tråkigt. Lyssnar på Spotify och tittar på allt folk. Sminkad och aningens fräschare är jag. Dock svårt att vara fräsch när man vart på resande fot (eller sittande röv som Kristinas kollega valde att säga) sedan 11 i morse...40minuter kvar nu tills planet går!Vi borde boarda snart. Wii fjärilar i magen !!!


WII FII

TTnet har ärligen fattat grejen och ordnar gratis wi-fi på hela flygplatsen. Tack. Nu sitter jag och väntar på flyg nr2 till Antalya! Planet går 21:15 och landar 22:30 (FRÅN OCH MED NU
SKRIVER JAG TIDERNA PÅ TURKISK TID OCH VI LIGGER 1 TIMMA FÖRE) Pratat lite med Maria, chefen, och om allt går vägen skall vi ses på måndag! Woop :D Nu skall jag leta upp en toalett och göra mig lite fin för min turk, åkte helt osminkad och så vill man ju inte se ut när vi inte träffats på 4 månader eller hur ;) Puss o ciao!


1310

Sedär ja.Kunde inte slita mig!Väskan incheckad och tårarna uttorkade. Nästan.Sitter på bästa stället i världen och såg precis mitt plan landa, det blir nog en liten försening men jag har två timmar i Istanbul att slå ihjäl så det gör inget. Sitter och kollar på killarna som lastar av ett plan från Frankrike,tycker synd om dem som måste ta min väska. Den är inte alls lika lätt som de väskor killarna framför mig slänger på bilen. Och jag tyckte kassa jobbet tärde på ryggen!Aj.Stackars killar!Min väska vägde 32kg exakt och mamma, pappa och lillebror höll de andra väskorna utan datorn och hon nämnde inte ens de två extra kilorna.Säkerthetskontrollen gick snabbt och smidigt med.Dem håller på att bygga om här på Landvetter och SHIT va fint säkerhetskontrollen/tullen blivit!Spännande att se resultatet sen! Nu skall jag dricka upp det sista av min vanillalatte och kånka mig bort till gaten!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_193228153.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_193228153.jpg" class="image">


Packat och klart!

Med skakande händer skriver jag detta sista inlägg från Swiden! Det är alltid en lika konstig känsla att åka här ifrån, även om det är för något gott. Tro nu inte att jag inte vill åka. För det vill jag. OJ vad jag vill åka! Eller nej. Jag vill inte åka. Jag vill vara tillsammans med min andra hälft. Jag vill att andra delen av mitt hjärta skall träffa den andra delen. Jag vill inte åka här ifrån. Vem är så dum? Jag vill inte åka ifrån min fina familj och mina bästa vänner. Men oj vad jag vill vara med han. Jag vill liksom äta kakan samtidigt som jag har kvar den. Omöjligt men det är vad jag vill. Det blir bra när jag väl är där, då tänker man inte på samma sätt. Jag har gått igenom detta såpass många gånger nu att det egentligen inte borde kännas alls- men klart det gör ont när man lämnar personer som man känner sådan kärlek till att det värker i hela kroppen. Trots att kärleken som väntar där borta är exakt lika stark så är ni här hemma ändå alltid min familj. Varenda en av er. Men jag säger som armbandet "if you think happy you live happy" så det är va jag skall göra nu. Nu skall jag åka och bli lycklig. Vi hörs när jag har internet igen, kanske på en flygplats idag eller hotellet i morgon. Älskar er <3


Last update


Till oändligheten och vidare!

Shit jag har sån resfeber att jag dör! Det är längesedan jag var såhär nervös över att åka! Men benen viker sig lite ibland och magen är uppochner...jobbig känsla kan jag tycka!

Louise jag tycker inte du skall oroa dig så mycket, jag har alltid gjort så att mina föräldrar hållet väskorna- och har du klarat incheck så klarar du dig. Men du gör som du vill, så att du inte är orolig osv.

Igår satt jag och läste i en tidning här hemma som skrev det jag alltid sagt- för att somna lättare så "kan du prata med någon du tycker om 1-2 timmar innan du somnar". Word.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_193084886.jpg" class="image">


32,5 kg

Aj aj! Jag får ha 30kg +8kg i handbagage...Nu vägde jag precis min stora handbagage och den vägde 6kg ca...den lilla väskan vägde 5...oj. Det är 11kg handbagage...men. Mamma och pappa håller de två väskorna LÅNGT ifrån incheckningsdisken och jag tar endast med min datorväska och visar "som handbagage".

Man får lov att 1 handbagage på 8kg, 1 datorväska och en liten handväska. Hur skall jag veta vad dem menar med "liten handväska"...för mig är min lilla bruna väska en "liten handväska" då jag har sett MASSA tjejer använda den som just handväska. Även om den i mina ögon är en lite weekendbag. Men som sagt. Alla säger olika. Det går nog bra.



:KAOS RUMMET UNDER PACKNINGEN:
(Ett knäckepaket fick dock stanna hemma & min gigantiska tacokrydda får vänta tills jag kommer hem i maj)

Här är "de tre små väskorna" som jag tar med ombord på planet


Nu skall jag ta en voltaren och gå och lägga mig!
Puss


Fina Kristina

Tack mitt hjärta <3


Hänging

Mamma och jag degar i soffan och kollar äntligen Eat, Pray & Love som vi köpte för ett år sedan utan att ha tittat på den! Vi har precis värmt varsin matlåda som jag hade kvar i frysen och blandat chille con carne med brieost ! Amanda svarade inte heller. Looser. ;) <3 Katten är oxå med oss och hänger! Han älskar filmen tror jag.


Effektivitet är det bästa vi vet.

Så där ja! Vaknade 0638 först- tänkte är detta ett skämt? När jag verkligen har HELA dagen här hemma. Jag skall knappt gå ut och hämta posten idag liksom. Men nej nej. Det var på allvar. Men som tur va kunde jag somna om och vaknade 2 timmar senare. Helt godkänt att gå upp då.

Sedan dess har jag ätit frukost, tagit ner min fina väska från vinden (varför är vinden alltid så crepy?) och dammsugit både uppe och nere i huset. Duktiga jag. Jag har också hängt tvätten som mamma startat på morgonen, startat en till maskin med ljus tvätt och nu sitter jag här. Men en blå tumme. Drämmde igen skåpsluckan på den när jag skulle lägga in lakanen i skåpet. AJ !

Har funderat fram och tillbaka på om jag skall köpa ny väska på Rusta eller ÖB då den jag har väger rätt mycket i sig. Och man vill spara in på alla hekton som går. Men efter att ha läst på Rustas hemsida hur mycket den poteniella (heter det så?) väskan väger så erkänner jag att nej- det är ingen idé att lägga ut närmare 600:- för kanske 0,5kg...Då får jag ta bort ett par skor istället. So I did. :D Jag är en sån person som gärna skriver packningslista och planerar. Men denna gången har jag inte gjort det. Jag har bara planerat i huvudet och jag måste erkänna att det känns bättre! Jag kan som en slags mood-board plocka bort och lägga till saker hela tiden. Och jo faktiskt, jag är duktig på att plocka bort saker som jag ändå känner "vad skall jag med detta till"...Hejja mig!

Min gamle kollega från dagis frågade mig halvt förvånad "du använder väl vakuumpåsar?" Men jag hade inte tänkt att göra det. För jag kände att jag kommer nog inte ha överdrivet mycket då jag kommer hem i maj igen och sparar de "värsta" sommarkläderna tills då- men nu så inser jag att jag har ju 4st hemma...så 1 kan jag ju ta, och då kan jag lägga de "värsta" sommarkläderna i den och ha i botten av väskan för dem kommer ju ändå inte användas direkt. Så så blir det.



Nu skall jag ringa Amandaman och hopppas att hon svarar :D
Puss


Bye bye love

Finaste Isak. En vän på alla nivåer. Hon och jag har en sån ärlig relation. Helt otroligt. Jag är ärlig med alla jag känner men ibland kan jag nästan känna mig känslokall mot henne. Men det är för att jag vet, att hon vet, att jag menar väl. Och jag vet, att hon vet, att jag också vet att hon menar väl. Vi är bara så sjukt olika men lika på samma nanosekund. Det är värdelöst att säga hejdå även om det är för att åka till något jag längtat ihjäl mig till. Isaks fina mamma insisterade på att betala vår fika idag. Så fikan blev middag. Kycklingsallad med quinoa. Sedan slog jag ner en semla i magen också. Tror ni jag är mätt ?!


Slowly

Sakta men säkert tar packningen form...Idag har jag bättrat på hudcancern lite, skickat paket till Sthlm, gosat med Lojs på EspressoHouse och pratat 1 timma med det finaste i världen <3 Nu om en timme skall jag in till Gbg igen och pussa på Isak...


...

-It's a thin line between love and obsession...

-It's not obsession...It's fear <3


Tant

Som jag trivs med att vara tant. Jag har sån kärlek i kroppen till mina vänners barn att det gör ont i mig. Det kanske verkar löjligt men jag har varit med mina vänner i vått och torrt och deras barn är små mirakel för mig. Jag älskar dem lika mycket som jag älskar deras mammor. Och idag gjorde det ont att åka ifrån Sollebrunn, vi träffas förvisso inte varje vecka när jag är i Sverige heller, men bara vetskapen att hon och barnen är nära är fint nog. Nu ses vi inte förrän i maj. Tårarna har runnit från Sollebrunn till Alingsås men här är det mer folk så jag får hålla dem inne. Älskade du. Älskade barn. Jag finns alltid här <3


Mys

Vi myser på och har det skönt i badet <3


Cure your headacke

Botar huvudvärken i väntan på tåget mot Alingsås hos EspressoHouse. Irishlatte, chokladboll och en bra bok. Semester people!!!


Hälsan i behåll...

Första dagen på min semester så väcktes jag 0750 av telefonen. Mamma var dock hemma och svarade. Somnade om och vaknade 1 timma senare. Packat en liten väska och nu sitter jag och äter min hälsosamma frukost! Men sista veckan hemma blir det inte en tanke på sånt. Nu skall jag äta det jag kommer sakna :P 12:25 går pendeln till Gbg och 13:17 går nästa till Alingsås. 14:33 är jag framme i Sollebrunn hos bästa Sandra och mina två grisar <3


CURA <3

Sista dagen på Maxi idag! Sån otrolig känsla!!! Jag fick ingenting av chefen eller kollegorna "då vi räknar kallt med att du kommer tillbaka". Men söööta underbara CURA Apoteket på jobbet hade plockat ihop små grejor som kan vara bra att ha! Hur glad blir man inte då? Tusen tusen tack <3


Fail!

Hur in the world of Allah kunde TOR(r)sten gå vidare!? Hon måste sagt fel!!!! Helt omöjligt. Dessutom ringde jag på Sean den förste banan och kom inte fram! Hur räknar dem rösterna då liksom!?!!! Fail på den. Jag bojjkottar finalen i år. Word på det! Annars var det übermysigt hos Jennie. Bara hon, jag och Malpan- 2 av dem jag kommer sakna mest från jobbet. Siffran är väl runt 5 kanske. Men dem planerar på att komma ner i sommar AND MY HOUSE IS YOUR HOUSE!!! <3 Det börjar bli mer och mer verkligt att jag skall åka nu, i morgon jobbar jag min sista dag på Maxi. På måndag åker jag till Sollebrunn o pussar på bebus och Linus. Stannar till tisdag. Då skall jag även pussa hejdå till Isak. Onsdag eftermiddag/kväll så är jag lovad en magisk fikupplevelse hos Malpan och igår sa jag ju hejdå till Therese. Sen är det ju bara torsdag-fredag och sedan åker jag! Herre. Nu skall jag dock sova för huvudvärk har jag! Puss o hej <3


Svull!

Vi svullar gärnet här hos Jennie! Nu blir det Mello och möms!


Näst sista Mäxidagen!


Dagens sanning.

Cinderella is à proof that à pair of new shoes can change your life - Marilyn Monroe


He's so fluffy!

Exakt vad jag orkar med nu. Precis på min nivå.


Grillat är godast!

Min pappa gör bästa grillmaten ever.


16!

16 grader varmt visar termometern och jag kan inte låta bli. How I love the sun!


À walki talki

Tog med mig bästaste, ja ibland tycker vi faktiskt om varandra, på 40 minuters morgonpromenad i solen! Finns verkligen inget bättre sätt att starta dagen på än att dra upp persiennerna och se en knallblå himmel och sol! Frukost och sedan direkt på med skorna. Nu ska jag duscha och innan onödiga jobbet 16-2030 så blir det fika med fina Therese från jobbet. Hoppas något fik har förbarmat sig och satt ut ute stolar och filtar :D


Världens bästa Linda!

Idag har jag haft en heldag med min äldsta vän Linda. Vi har känt varandra sedan 14 år tillbaka!Helt galet. Vi körde runt till Maxis för o kolla efter nessecären utan lycka tyvärr :( Men vi köpte med oss våffelsmet hem o gräddade våfflor till lunch! Mums. Lite solbadande i carporten, film och avslutade men fete-pizza! Göttans.


Arizona

Helt okej! Kan vara ännu godare med krossad is en varm sommardag!!!20:- på Maxi


Önskan

Om jag fick önska en sak för mig själv. En sak som endast skulle påverka mig själv och ingen runt omkring mig. Då skulle jag önska att jag vägde minst 10kg mindre. Då skulle jag vara mer än nöjd med mig själv. "Man blir aldrig nöjd" tänker ni nu. Men jag hade blivit det. För jag vet hur det är att ha varit större än störst. Jag har varit där. Så jo, jag hade varit mer än nöjd. Jag har för visso lagt av med träningen, känner ingen glädje alls över träningen längre. Och det märks på min kropp. Jag har som sagt ont i ryggen igen, den var bättre under tränings-freak-perioden. Sen åt jag bättre när jag tränade- för det kändes motiverande att äta sunt ihop med träningen, nu när jag inte tränar tänker jag "då behöver jag inte äta jättenyttigt heller". Haha. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker, och jag får en ny chans när jag åter igen bor själv-
min "ursäkt" här hemma är ofta "men mamma o dem köper massa gott som jag inte kan låta bli". Jag har fått V's ord på att vi skall göra detta ihop. För min skull. Wish me luck!


Ringring

Mmm men härligt- lillebror ringde 740 för o be mig sjukanmäla honom då han skall till sjukhuset idag och glömt av att göra det innan han åkte iväg i morse. So I did that for him men kunde såklart inte somna om. Har dessutom lite huvudvärk som gömmer sig bak i nacke och axlar men som inte tittar fram helt och hållet. Senare under dagen kommer
Linda hit och gör ingenting- vi ska ta en sväng till de två andra Maxi butikerna här för o se om de har min lilla necessär där. Annars? JO! Bara 3 pass kvar på jobbet- fredag, lördag &söndag! WOOP!


RSS 2.0