Dagens!

Gårdagens bästa köp på Ullared blev nog de här två topparna på bilden nedanför. Och klockan till köket som kommer på bild när vi fått som vi vill ha det.

Tanken var att åka ner o kramas med Amanda som tagit sig dit från Stockholm men ikke- hennes vän hade dumt nog tackat ja till ett nattpass och var tvungen att vara hemma en viss tid igen så det hans inte med några kramar. Nu skall vi planera in några dagar i juli som hon o Nova skall bo hos oss- då blir det Lisberg och förmodligen Ullared igen :D

Idag har jag hängt med Olivia o Madde och vi köpte ett mysigt café set till balkongen som jag hoppas kommer användas flitigt!!! Nu skall jag mysa till det på balkongen åt Veysel när han kommer hem 23:40 typ- tur att man själv börjar sent ibland när ens sambo slutar sent om kvällarna!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Igår firade vi mors dag i för väg eftersom personen i fråga jobbade 8-20. Hon fick en ursnygg klocka och vi käkade gott grillat och åt fruktsallad till efterrätt.

Men så idag, när alla pappor kom o köpte tårta o blommor till alla mammor på jobbet- (körde 7-15 idag) så fick jag dåligt samvete- o köpte en kvälls fika till mamma, eftersom jag inte kunde ordna frukost på sängen i morse.

Du är värd så mycket mer men ord, handling och pengar räcker inte till för att visa di hur mycket du betyder för mig. Oss. Jag och Veysel älskar dig mer än vad du anar.

I världen är du bara någon, men för någon är du världen. <3


Me time!

Jobbat 930-18, in o slåss med miljarder kunder som också fått lönen idag...världens bästa mamma kom o hämtade mig o mina kassar så jag han slänga in dom i kylskåpet innan jag slog ihjäl 500 kalorier på bandet i 40 minuter- några bröstmaskinlyftsgrej och sedan hem för o njuta av plockgott till Lets dance.

Nu hoppas jag att älsklingen snart ringer o säger att han är på väg hem!

I morgon jobbar vi 12-20!!!
Puss


Död!

Jobbade 8-15, det var lagom mycket folk och efter jag slutat visade en chef mig minihus event saker som vi skall använda oss av...hon vill ha mig på sånna event eftersom jag jobbat både i miniklubben och dagis :D

Stämplade ut 15:15 o handlade lite innan jag tog tåget hem. Hemma slängde jag i mig en näve nötter och sedan körde jag 60minuter på bandet och några få lår-övningar (färre än igår) o nu ligger jag i soffan efter mums lax o broccoli.

Nu dör jag snart av trötthet!!!


Flåt!

Ber om ursäkt för kass update- men livet kom i vägen! Inga roliga dagens har jag hittat heller- inte värda att läggas upp här iaf :)

Jag började träna i måndags- eller a jag var där här om dagen med men då fjanta jag ut o gick igen efter 20 minuter haha! Igår blev det 45 min på bandet i olika tempon och lite prövningar av maskiner då det var tomt och jag ite är så haj på maskinerna. Idag blev det 50 minuter varav 10 minuter snabb-spring och sedan 10 minuter ÄNNU snabbare- snabbast jag någonsin sprungit i mitt liv. ÅH VAD JAG ÄR NÖJD!!!!

Jag och Maria (Maddes bästa vän) har idag varit o kikat på tärne-klänning hela dagen och vid 17 kom min fina Linda här för en liten catch-up innan vi sprang åt varsitt håll i regnet.

Ikväll blir det att plugga svenska m V som har prov i morgon och sedan natten o jobb 8-15 i morgon :)

Puss!


Helt ok

Gick gråtandes hem från jobbet igår. Fick världens kramper i magen och jag kunde knappt stå rakt. Fick omprazol som hjälpte mot det värsta, men soffan var min bästa vän!

Tog faktiskt förnuftet till fånga o stannade hemma idag också, för att vila bort magontet. Jag gick ändå upp när Veysel gick upp vid 8:30 och åt frukost med honom. Sen har jag spenderat mest tid ute. Först på min balkong och sedan insåg jag att mamma o pappa har solstolar på sin altan så yes- det blev förflyttning dit!

När mamma kom hem åkte vi till Rusta och jag införskaffade mig en krya-på-mig-present till mig själv- en badenbaden stol! Sååå gött. Och i morgon införskaffar jag efter jobbet ett café set till balkongen med, sedan när lönen kommer, hyran är betald och lika så familjen- blir det nog plastmattor till golvet med...Balkonghäng är det bästa som finns! Ni är välkomna hela högen!!!

Eftersom Veysel jobbar o jag har 0 kompisar att umgås med så går jag hem till mamma o pappa o äter middag. I morgon väntas jobb- 7-17...YAY!


Dagens!

...detalj o detalj, men allt är snyggt i vitt och denna snygging fick jag av Maddes familj. Madde är brors sambo. Hur fantastiska är dom inte? Tack tack o åter tack !


Hipp hipp hurrraaa!!!!


Dagens detalj

Tänkte fortsätta med detta- mest för att jag ääälskar vår nya lägenhet! Men nu när helbilderna ligger ute så kommer dagens detalj också ibland bli på andra detaljer- inte bara lägenheten :) Amanda uppskattar det väl iaf :)


VÄLKOMNA HEM TILL OSS!!!


DIREKT INNANFÖR DÖRREN-RAKT FRAM SOVRUM OCH INGÅNG TILL VARDAGSRUMMET, TILL HÖGER KÖK, TILL VÄNSTER BADRUM... 

 






 

Ny utmaning!

YES! Kör igen 1 månad utan socker- så i går började jag igen att "vara duktig" som alla kallar mig. Det blev havregrynsgröt och knäckisar till frulle, taco till lunch och Veysels goa potatistjofräs till middag.

Idag har det blitt Pauluns granola o youghurt och 2 rågmackor med avoccado på till brakfrukost. Sedan kom Madde och då mumsade vi lite på honungsmelon och 1halv turkisk ostbit var. Sedan stekte jag upp kyckling, sweetchillisås,äpplen och tomater och kokte lite brolle som vi käkade till lunch. Ett halvt glas smootie var på det (hon kom alltså strax innan 1100 så vi hade låång dag ihop) och nu ikväll åt jag stekt korv med sallad hemma hos mamma och pappa- Veysel jobbar sent så jag sitter här istället o myser. Mamma och jag var ute på 1 timmas promenad förut i solen som lekte tittut bakom målnen... 





Kors i taket!

Bilder på min gamla lägenhet i Frölunda kommer här då- så ni ser vad jag bytte från :D I morgon är det tidsinställ inlägg på den nya lägenheten. Inte jättelätt att ta kort men hoppas ni får ett hum iaf :)

 

Dagens detalj.

Sitter här i soffan efter bajspasset på jobbet. 9-18:30 och efter 3 timmar ville jag spy på skiten! Är helt ärligt förbannat trött på att ALLTID göra samma! Trivs allmänt men det är dags att hitta något annat känner jag- fast det är så jävulskt svårt att hitta nått. Hade älskat att jobba med inredning och kläder. DEAR SANTA...

I morgon är jag ledig och Veysel jobbar, han åker redan vid halv8 för skolan o sedan direkt till jobbet...Fredag, lördag jobbade han till 22/23 så hoppas att han inte gör det nu med men det tror jag nog tyvärr!

Annars? Min muskel gör ont som in ut iiiiii och på morgonen kan jag inte sträcka ut armarna utan att typ gråta (av smärta från armvecken)...ytterligare en anledning till att söka nytt!

Dagens detalj kommer från sovrums fönstret! Och ljusen är idag tända för att få upp värmen i vår kalla kalla kaaaalllllaaa lägenhet som vi hackar tänderna i!


Todays detail!

Köksredskaps-förvaring!


Dagens!

Bara en enkel bild på badrumsbänken. Ha en fin lördag!


Tidig dagens...

Eftersom jag jobbar till 18- och redan hade denna bilden tagen så fick inlägget komma redan nu. Vårt vardagsrum fönster.


Dagens detalj!

Skall införa det här i bloggen- dagens detalj. Eftersom det kommer ta ett tag innan jag kommer sätta mig vid datorn o lägga upp alla bilder på lägenheten så kommer jag lägga upp dagens detalj från telefonen...Spännande så säg!


Im BACK!

Blev så förbannat peppad av en kollegas kommentar "bantar du eller nått? Du har blivit så smal"

Egentligen HATAR jag sånna kommentarer- det är så kliché-aktigt att lägga en sån kommentar då hon har ett hum om min socker-månad, men samtidigt är hon en av dom på jobbet som jag "inte pratar så mycket med" och som jag vet har mindre koll på saker runt omkring (jag vet inte hur jag skall förklara mig).

Men det gör oxå att just det kom från henne kändes mer uppriktigt. Och igår när jag o Veysel gick o la oss så nudda han min rumpa- varpå han säger "vah va det din rumpa?Den känns så lite mot hur den brukar kännas" HAHA JAG TROR KNAPPT ATT JAG SKRIVER DET- men det gjorde mig jätteglad!

Så nu mina vänner- jag tog mina sista toblerone minis precis innan jag insåg att jag fan visst har gått ner i vikt och vill verkligen komma igång med träning osv. Så nu blir det tillbaka till bra kost, socker 1 dag/veckan om jag "måste" och på måndag skall jag börja träna!

Baby Im back!


Mysmys!

Sitter i soffan med massa värmeljus och en kopp te. Grått o tråkigt är det ute, dyblöt blev jag på vägen hem från centrum. Världens bästa pappa kom o hämta mig på jobbet så jag slapp gå hela vägen i regnet!

Veysel jobbar men jag hoppas han kommer hem snaaart!
Puss


Valde att följa strömmen

Köpte denna lovely jackan igår på Ullared! Fler bilder på inköpen och lägenheten kommer när jag tillgång till dator med internet :)


Working class hero!

Åh vilken någorlunda perfekt söndag. Vaknade strax innan 10 och gick direkt för att sätta på kaffe som jag drack i stekande sol på balkongen medans älskling låg kvar i sängen o snarkade. Satt 1 timma o njöt totalt innan jag gick in o hoppade på honom. Vi åt frukost och njöt ännu mer i solen innan dusch och avfärd till jobbet. Jobbade bara 14-20 och 15-18:30 spenderade jag i cafét så inte alls lika jobbigt för axlarna idag!

Hemma ikväll bjöd Veysel på middag och jag har förberett mig för morgondagens glädje-tjut!Yaaaaaaaay!!!!!


H E M M A !

Mamma o pappa kom hem efter 1 vecka på Mallis och jag och älskling skall äntligen spendera första natten i nya lägenheten! Med filt för fönstret och inte allt uppackat ligger vi i soffan och glor på tv innan sängen ropar våra namn högt! Spännande så säg.


Morgonens garv!

Bjuder på den.
Skulle varit på jobbet idag, men när tårarna kom från smärtan i bröstmuskeln och stickningarna i armen inte avtog under natten så bestämde jag mig för att sjukanmäla mig i morses. Får se hur det blir i morgon, men jobbar kortare pass då så jag tror jag kan stå ut!

Dagen har börjat med plock och fix här hemma, i morgon kommer mamma o pappa hem från Mallis så tvättkorgarna måste vara tomma tills dess och golvet dammsugit o tvättat! Men städningen får vänta tills ikväll för solen steker och det är ändå Veysel som får städa och han sover ju fortfarande! Jag sitter här o njuter i solen, det är verkligen jättevarmt och filten som först låg om mig används nu bara som dyna :)


Ha en fiiiin fredag alla! Puss o kram.


Ledig dag!

Har haft en übermysig dag idag! Den började på bästa sätt-morgon mys i sängen med älsklingen- för en gångs skull skulle ingen av oss upp så jag fick ligga på hans bröstkorg och skratta åt hans berättelse från hans dröm. Sedan kom fina underbara Isak med färska frallor som vi njöt av på altanen- årets första altanien-frulle!

Vi traskade upp till vår lägenhet dit även Madde och Olivia kom- hängde upp kläder o tjöta innan Madde åkte på träning och jag,V o O följde Isak till tåget. Olivia somnade innan jag ens knutit skorna så hemma hos mamma o pappa igen så sov hon gott i vagnen medans jag satt och NJÖT av solen!!!

I morgon skall det plågas igen- jobb 10:30-20:30...Vill inte alls.

Go natt!


RSS 2.0