Home sweet home!

Ja hemma är vi sen 1 vecka tillbaka, det var en märklig känsla att få ta med Veysel även bakom alla pass- och väskkontroller...Det har ju bara hänt en gång innan så det har inte hunnit bli en vana!

Jag har jobbat måndag-torsdag, idag låg jag hemma i något som liknade nackspärr men ändå inte- kände mig typ tjock i nacken och jätteont i huvudet- men det börjar bli bättre så jag skall kämpa på jobbet i morgon, jobbar 8-19:30 i cafét så jag är säker på att jag inte behöver sitta i kassan iaf.

Jag fick tillslut knäppen på att bara ligga i sängen så jag gick hem till mamma o adventpyntade med henne lite. När jag kom hem var det våran lägenhets tur men jag har inte strykit gardinerna o inte satt upp * för det kände jag gjorde för ont i nacken.

Men massa fina blomm-arrangemang blidde det o den finaste adventsljusstaken ever... 
(men den får ni se på söndag!)





 

Upp och iväg!

Förlåt för dålig uppdatering men internet är inte en daglig rutin i Veysels by och vi har inte alltid tid/lust att besöka Nur (cafét där vi brukar fika o använda internet)

Nu sitter vi iallafall på Atanlya AirPort och om 1 timma går planet till Istanbul, vi är framme där ca 09:40. Där ifrån går planet till Sverige 13:05 och sen landar vi 16:40 på Göteborgsk mark :) Skall bli otroligt skönt att komma hem! Jag har varit otroligt uttråkad här nere denna resa, kanske för att jag visste att vi inte skall stanna länge men jag tror det också beror på att jag är van vid att jobba varje dag hela tiden o helt plötsligt är jag ledig- I think u know the feeling!

Igår var sista dagen för Veysel att umgås med sin dotter, jag gick o överraskade Sandra på hennes jobb o blev sittandes där i 5 timmar!!!! Det har hänt otroligt mycket i bådas liv och det var jättekul och skönt att få prata ut om allt. Sandra- om du läser detta; det jag sa igår precis innan du åkte iväg om att det är bara att höra av dig- jag menar det! U know me ;))

Vid 18 åkte jag in till Manavgat i jakt på ett par jättefina byxor som Sandra hade (och en annan tjej på bussen) men dom fanns inte kvar tyvärr och inga liknande heller :(( Men Sandras fina nagellack hittade jag- i massa olika färger. Im in love!

Nu skall vi dricka upp latten o strax boarda planet. Ha en fin lördag <3



Fethiye

Har skapligt wi-fi här på bussen så jag tänkte titta in...

Vi är på väg hem ifrån Veysels ena storebror, Deniz, som bor 3 timmar (med fin buss som denna, 5 timmar med den vi åkte dit med!) bort. Vi åkte dit i lördags kväll och spenderade hela gårdagen i solen längs med strandpromenaden. Fiskade o fikade, senare på kvällen fick jag prevelgiet att följa med o bowla! Inte vanligt att tjejerna får följa med som ni vet, men jag o brorsdottern Dilara hängde på en stund :))

Veysels bror har 2 döttrar, Dilara 12 o Meliss 4- som är fruktansvärt söt!!! Herregud vad hon spela Allan o greja:))

Det är jätteroligt att vara hemma igen, men jag som vant mig vid att jobba varje dag blir vääldigt lätt uttråkad o klättrar på väggarna! Nu är det inte många dagar kvar här nere så det går bra o jag skall njuta så mycket jag bara kan utav att inte vakna av ett alarm :))



Myys!

Det fanns inge nagellack på flygplatsen...;( 

Idag mötte jag Louise vid butiken o det blev kramkalas för fulla muggar. Sedan åt vi lunch i solen längs strandpromenaden o en glass slank ner efter maten- här är varmt! 20 grader minst i solen o turisterna solar o badar för fullt...LOVE!!!

Har spenderat hela dagen med Louise o deras lillkille Adem som är fööör söt-



Istanbul

Sitter på Ataturk AirPort i Istanbul och dricker en Gingerbread latte i väntan på nästa plan. Funderar på att köpa ett nagellack o måla naglarna så jag har nått att göra typ...haha! Såå tråkigt att vänta. 

Nästa plan går 19:45 svensk tid och klockan är nu 17:20...Yay!

Flygresan gick bra från Göteborg, lite skakigt till o från så jag grep tag i armstöden men den slår inte resan ner i januari! Jag har dock märkt att ju äldre jag blir desto räddare blir jag! Har flugit sen jag var 1 år men hua gillar det inte alla längre! 

Nu skall jag leta reda på en toalett o sedan kolla om dom faktiskt säljer nagellack här innanför Securitin eller om det bara var på utsidan...

Vi hörs när internet finns tillgängligt igen! Kolla Instagram (malpet88) oftare än bloggen! 

Puss



Åh underbara Maria!

Maria K på jobbet, kassaledaren för kvällen, lät mig gå 1 timma tidigare o jag  kom hem- tappade upp badkaret o kokade kvällsro teet o kröp ner o låg där i värmen i 20 minuter. TACK MARIA OCH TACK MIKAELA SOM STANNADE- PRECIS VAD JAG BEHÖVDE <3




Längesen!

Ja det var ett litet tag sen- Veysel har nu åkt och 2 nätter har spenderats ensam i lägenheten. Det går bra, eller i lördags kväll fick jag ett bryt när jag kom hem precis o igår på jobbet bröt jag ihop men utav en annan anledning också o inte bara för jag saknar honom. 

Anywaaaay! Denna vecka jobbar jag bananas= varje dag alla dygnets timmar :) Typ! Men det är lika bra! Idag innan jobb så blev det mys fika med Carro o jag köpte ny skinnjacka då min spruckit i sömmarna. Unnade mig en ny väska och en söt "jacka"/kofta" från Kappahl för 100:- också- fynd!

Nu blir det hem o sova för i morgon äre jobb 7-18 :D

Pöss



RSS 2.0