Första morsdagen!


Kan definitiv vänja mig vid att få paket en extra dag om året även om det såklart kommer bli 'roligare' när korvas är såpass stor att följa med pappa och välja. Blev ändå väldigt rörd över att min kära man ens tänkte tanken:)

Om ni undrar varför jag inte är här inne så ofta så är händerna värre än någonsin och ett ens ha telefonen framför mig på bordet är jobbigt nu för tiden.Surrandet har övergått i konstant svidande/brinnande i fingrarna och jag hinner inte ens somna om efter jag vaknat och skakat liv i fingrarna innan det börjar om igen.

Mailade både bm och läkaren i natt så jag hoppas få nån hjälp i veckan- har googlat runt som en dåre och hittat info om både kortison och operationer...Hoppas som sagt någon lyssnar- i natt satt jag tillochmed och kollade upp igångsättning och planerat kejsarsnitt så sjuk är smärtan i fingrarna !!!

Vi är inne på slutspurten nu- v34 (35 på torsdag) och i morgon måndag går jag på 100% sjukskrivning- då kanske jag kan vila lite mer när händerna gör som minst ont och på så vis samla ihop lite sömn- även om jag helst sover på nätterna!

Nu orkar inte händerna mer- och jag undrar om det ens är någon som läser?

Avslutar med bilder på världens bästa mamma- älskar dig till månen och tillbaka <3


Sjukt dålig uppdatering


...och här är anledningen.

Har nått som heter karpaltunnelsyndrom, vilket innebär att jag samlar extremt mycket vatten så att nerverna trycks ihop och jag får domningar, blir fumlig och tappar saker. Värst är det på nätterna- vilket såklart gör att jag inte sover. 

Bloggen är inte jätteprioriterad med smärta i händerna, men skriver jag på paddan funkade det. Om den ligger ner framför mig och jag knappar som på ett gammalt tangentbord.

Vi har gått in i v33 (i morgon) och bebis lever rör sig för fullt där inne...Jag har börjat på föräldrargrupp som är en gång i veckan. Helt okej o kul att få lite info men samtidigt känns det inte som några jättenyheter heller.


Från måndag 25/5 går jag ner och jobbar 50% tackvare mina förbannade händer, 12/6 jobbar jag min sista dag :))


V30


Bebus väger ungefär 1,4 kilo och ökar med ca 200gr i veckan fram till förlossningen och han är ca 41 cm lång.

Vi är inne i vecka 30! 30 känns så definitivt. Det känns så bestämt. Det innebär 10 veckor kvar, +/- såklart. Vi har äntligen en barnvagn, en vagga, några bodys och ett babynest. Med lönen som kommer i maj skall vi åka till Ullared och köpa allt för guldfisken. Men ja, jag börjar känna mig stressad. Speciellt över kläderna! Känns som vi inte har nått. Har hittat jätteprisvärda body-paket på next.se som skall få klickas hem i närheten av nästa lön. Vill inte köpa nu och sedan ligga "på minus" i ekonomin eftersom vi inte behöver grejerna NU!

Vecka 30 alltså- mamma mår bra. Mamma är väldigt väldigt trött. Inte bara trött trött utan trött för att hon inte sover nått vidare.

 Jag har extrema domningar i armarna, framförallt när jag sover (det var så det började), men nu även under dagarna. Att skriva detta inlägget är egentligen inte alls optimalt och jag har fått ta många pauser för att det känns som jag måste skaka ut blodet i fingrarna igen. Även om inte ens det hjälper. Att hålla kaffekoppen, äta gröten med skeden, prata i telefon...normala saker som jag måste ta pauser ifrån. Headset är min räddning och istället för att skicka sms ringer jag- bara för att slippa stickningarna i fingrarna.

Idag ringde jag VC som inte hade nån tid åt mig. De bad mig återkomma på onsdag- men toppen- då fortsätter jag att gråta mig själv till sömns och då fortsätter jag att inte kunna äta normalt...absolut!

Nu ska jag gå till Ica o köpa blåbär så jag kan baka en tröstpaj och hämta världens finaste skötväska!


RSS 2.0