Veckan som gått...

Måndag; Jobbade 715-1330...Inga större bravader utövades...inga värda att minnas iaf!
Tisdag; Jobbade 715-1330...Tog ett av de bästa beslut på länge, tackade nej till att återigen jobba i miniklubben!Stolt över mig själv o framförallt glad att slippa dom.
Onsdag; Jobbade 745-1600 eller nått sånt- kommer inte ihåg så noga just nu!
Torsdag; Jobbade 900-1730...Återigen inget märkvärdigt.
Fredag; Jobbade 900-1730...älskar föräldrar som kommer o hämtar tidigare än vad som sagts!Skönt med julledighet för de flesta barnen, men man blir chockad att det finns föräldrar som frågar om vi har öppet på julafton...Skäms på er!


Efter jobbet idag så svängde jag hem o snicksnackade lite med mammi o pappi innan pappi körde mig till Håkan (Kristina) där jag överraskade med matlagning. Det blev lika mycket tjöt som alltid o hör o häpna- Malin drack 2 (!inte fyllda!) glad rövin...Vill gärna ha namnet på detta vin, dock även om Håkan inte tror att det finns på systemet...Ge mig! Det smakade otroligt bra, men som sägnen säger så blev jag extreemt trött (har inte alls något o göra med att jag jobbat hela veckan!?) o tog tåget hem 2317 o nu sitter jag o försöker prata med min man...På tal om honom...


Innan jag åkte vidare till Håkan så bad han mig öppna webkameran...men självklart! O varje gång vi öppnar webkameran så gör jag en ful grimas (?stavning?) precis innan den öppnas o han skrattar alltid lika mycket...o jag med...svar jaaaa vi är 3 år! Men idag var det inte bara han som skrattade, utan hans mamma, pappa, lillebror, lillasyster o mormor...Men HEJ släkten!Haha.Det roliga är ju att man ser sig själv samtidigt i denna lilla msnruta o jag har nog aldrig tänkt att mitt ansikte kan bli så rött som det var då...matchade julstjärnan som hänger i fönstret. Inte alls vidare snällt tycker jag, han kunde faktiskt sagt att hans familj satt på andra sidan med honom eftersom jag alltid gör så! Eller, så var det ett sätt att bryta isen...haha


Nu idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag landar i Turkiet...o oj vad det ska bli spännande! Är nog inte så nervös längre, bara för flygresan!


I morgon blir det julstök i Pettersson's kök o på kvällen blir det kalas! Söndag är dock bästa dagen på läänge...då ni!!!
XXX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0