Mellanlandning

Mellanlandar hemma hos mamma och pappa denna veckan, dom är på Mallorca och Fredde tycker ite om att sova själv i huset. Dessutom passar det kanon då det är ett smärre kaos i lägenheten med kartonger och ostädat! Vi har fått skura hela lägenheten och nu är det bara badrummet som skall SKRUBBAS! Sovrummet är inte svårt att ta hand om när vi tömt alla kartonger som är instuvade där.

Synd bara att jag jobbar alla dagar utan onsdag- då skall det hända mycket! Fixa lägenheten, Isak skall komma på fika, passa Olivia och vi skall storhandla. Ledig vart det ja!

Nu sitter jag i soffan med Findus i knät, det var en helvetsdag på jobbet idag och en typisk måndag då ingenting ville som jag ville!

I morgon kör vi 9-18 och lite Valborgs firande på kvällen.

Ha det fint!
Puss


-5 !

Utan att ha förbränt några kalorier genom träning utan bara helt tagit bort allt socker så har jag sedan jag började gått ner 5kg på vågen. Så jävla gött! Det märks mest på jobbarkläderna, men även mina byxor sitter inte åt lika mycket över magen.

När vi flyttat och kommit i ordning så kommer även träningen igång och då kommer det märkas ännu mer! Wii.

Just nu ligger jag o väntar på Veysel som är på Berså o är på typ upplärning (vad vet jag), men konstig tid att börja på 21:30 och inte hemma än! Hoppas han får betalt :)

Skall försöka somna vilket borde vara omöjligt!
Puss o go natt <3


Mamma&pappa<3

Har förmodligen skrivit allt för många gånger om hur mycket jag älskar min familj för allt dom gör för mig och Veysel jämt. Så även nu. Idag kom pappa o hämtade ett gäng kartonger i lägenheten, vårt lilla bord o tavlan. Vi bestämde oss för att åka med han till Lindome för att lillebror hade ett gäng kompisar i vår lägenhet i Frölunda för att filma en kortfilm till skolan (han går media-programmet). När vi insåg att dom skulle bli kvar i lägenheten tills sent så bestämde vi oss att stanna kvar här i Lindome, jag skall ändå börja jobba kl 8 i morgon bitti o slipper gå upp aban-tidigt.

Jag önskar att jag kunde betala tillbaka allt dom gjort för mig genom åren, speciellt Turkiet åren och för mig och Veysel här sedan vi kom hem- ni är otroliga och jag vet inte hur jag någonsin skall kunna tacka er då ordet "tack" inte betyder någonting alls.

Gjorde nyttigaARE chokladbollar utan socker med lite honung istället. Höll på att dö av choklad-begär!!! Gjorde en halv sats så 1,5dl havregryn, 50g smör, 1msk kakao, lite honung och en skvätt kaffe. Men bara för att jag kommit så långt med socker-utmaningen annars :D
3 chokladbollar o sen var jag nöjd! Så gött.

Nu BiggestLooser och sen sägen! I morgon efter jobbet blir det Jysk för o titta på soffa :)

Puss!


Ledig tisdag!


Livet förändras!

Åh jag är så glad mina vänner! Jag är rent ut sagt lycklig!

I måndags var min fina o skrev kontrakt för Berså i Göteborg där han börjar jobba 10/5- han skulle börjat 29/4 men det blev framflyttat. Dessvärre- men huvudsaken är att allt är klart o kontraktet skrivet.

I tisdags skrev en gammal klasskompis till mig på sin FB att han ville hyra ut sin lägenhet i Lindome- också i andra hand men via Förbo i 1 år. Klart jag skrev att jag var intresserad- och klart jag fick den. Iiiiiiii!!!!! Nästa helg går flyttlasset hem till Lindome igen och INGEN är lyckligare än jag!!! En 2a på 61kvm med tvättmaskin och torktumlare i. Visserligen på bottenplan men den rädslan måste jag ändå komma över nån dag!

Det blir en intensiv vecka med jobb o packning men hey sånt gillar vi. Idag har jag jobbat 1130-1900 och det blev sovmorgon med bananpankaka till frulle innan dess! I morgon blir det att jobba extra 11-16 :)

Ha en fin helg <3


Erbjudande från chefen?!?!?!?!

Måste vara mitt erbjudande från chefen om morgondagens extrapass som dom menar....


Här händer det grejer!


Ledig!

Åh hur underbara är inte lediga mornar? Sov till 09 och gjorde sedan en brakfrulle med bananpankaka och smoothie. Det blev ingen promenad då lägenheten såg ut som kaos och jag väntar besök idag som jag hoppas dyker upp snart.

Ha en fin onsdag!


Socker UTMANING!!!

Ja du- socker utmaningen har gått otroligt bra- det jobbigaste var 1a veckan då jag hade huvudvärk konstant och moodswings så det hette aban! Igår och idag sa jag till jättemånga hur bra det går o bla bla- ikväll fick jag igen det! Jag är så GODISSUGEN att jag håller på att dööö. Sitter här med mitt gröna te o skall lura bort suget.

Här går allt jättebra! Veysel pluggar svenska var eviga dag och igår var min lilla älskling och skrev kontrakt med restaurang Berså i Göteborg- 29/4 börjar min bäbi att jobba! Wihoo.

Jag jobbar o står i- försöker dra ner på kolhydraterna nu innan jag börjar träna på riktigt. Tänkte göra det i måndags men jag som trodde jag jobbade 16-21 jobbade tydligen 9-1830...Idag var jag som sagt hos Carro, en kollega som nyss fått bebis(4 veckor sedan!!!), o vi bara mös o torkade bäbiskräk :)En annan kollega som bor i samma hus kom också över så jag fick klämma lite på hennes 4månaders också...Bebiskvoten uppfylld för ett tag! I morgon kommer Jennie men jag hoppas på att orka gå ut o gå innan dess.

Nej ni blir det Äntligen Hemma och sedan Biggest loser- tv kväll it is!


Dåligt samvete

Sorry för dålig uppdatering- idag är jag ledig o myser för fullt med min kollegas lilla bäbis ! Nu mår man bra...Längre inlägg ikväll...


Det går bra nu!

Sitter och väntar på min fina som varit i skolan. Tanken var att jag skulle gå upp samtidigt och gå ut på en PW för o kicka igång denna veckan, men det känns som jag jobbar jämt och att min kropp behövde sova ut ordentligt så istället vände jag på mig och sov till 10 istället.

Veysel är så himla duktig! Han provjobbade ju på Johannebar över påsk- och trots att dom visste redan innan han ens kom dit att han inte pratade svenska så fick han inte jobbet just pga att hans svenska var för dålig. Personligen tror jag att dom ville att han skulle provjobba över påsk då den tjejen som brukar vara där vart ledig o då var dom en man kort...men vad vet jag? Betalt skall han få fört iallafall!

Han har varit på en annan intervju på en restaurang som hörde av sig i lördags om att han skall dit förmodligen ons-fre och se hur allt fungerar och känns det bra mellan honom och killarna i köket skriver dom kontrakt på lördag! Dom är dessutom fullt medvetna om att han inte pratar svenska och dom är helt okej med det! Får han jobbet blir det 100% och det tackar vi för!

Min utmaning går faen supert alltså! Ett litet återfall i lördags på 1dl cola zero då jag hade huvudvärk och ville kolla om colan hjälpte- svar nej. Och jag tyckte inte ens om smaken så STORT PLUS där!!!

Nu har jag ätit en skål med godaste Granolan från Pauluns som frukost, när skatt kommer hem om 10 minuter blir väl hans frukost min lunch :)

Ha en go måndag!


Trevlig helg!


Som om armarna skall ramla av..

Igår somnade vi på soffan runt 20 och nån gång vaknade jag o tyckte det var obekvämt o slängde mig raklång på golvet istället haha! Tillslut vaknar jag o tänker att klockan måste vara jättemycket så jag går in o lägger mig i sängen.

När jag vaknar ser jag,via Instagram då jag la upp en bild där precis innan vi somna, att jag sovit i 12 timmar!!! Bananas. Men förmodligen behövde min kropp det för jag hade inte lika ont som jag brukar ha! Hejja hejja.

Det blev jobbet 1030-2030 och tackvare Louise på frukten så slapp jag springa till tåget! Nu sitter jag på Mölndal station o väntar på Lila express som skall ta mig hem- fick ett mms av älsklingen nyss, det fick mig ju inte alls att nästan vilja SPRINGA hem!?


Aj som faen

Ja här ligger jag på soffan fast jag borde jobba. Har förbannat ont i skulderbladen och ryggen, så ont att jag grät i morse när jag skulle ta mig upp ur sängen. Det fick bli att ringa och sjukanmäla mig.

Tog mig upp och ut på en VÄÄÄLDIGT långsam promenad med många stop för att andas in frisk luft för att få undan illamåendet. Så ont gör det. Men jag kom tillslut fram till Ica där jag köpte några avokadosar o ägg. Hemma igen ordnade jag fin frukost som var klar lagom tills älsklingen kom hem från skolan.

Eftersom jag fortfarande har superpiller kvar från Turkiet tog jag en sån, även om min mage kommer säga ifrån ikväll, och bestämde mig för att trots allt åka in till Göteborg och krama min älskade Håkan. Och oj vad glad jag blev. Min kropp o knopp blev tillochmed så glad att jag grät. Tillochmed jag blev förvånad. Älskade fina underbara vän vad jag saknat dig! Nu är hon bara hemma till på lördag, då drar hon o glassar i bergen i France en vecka- sedan kommer hon 15/4 och åker igen 19/4. Till Mallis där hon skall briljera som Solresors guide igen. KAN DU INTR HÅLLA DIG HÄR???

Nu ligger jag på soffan o äter vindruvor medans bästa Veysel diskar och skall börja med maten. Han får ta mycket när jag mår såhär, inte grejerna i köket för det gör han oftast ändå- utan mest mitt humör som åker upp och ner som en bergochdalbana!

Igår började jag en ny utmaning som jag hittade på Instagram, från 2/4-2/5 skall jag inte äta något socker. Sånt som finns i knäckebrödet och FinCrispen räknas inte utan godis/bullar/läsk/kakor...Jättesvårt när Veysel har gått o blivit värsta godisråttan här i Svea! Men desto större utmaning och mer ta mig faen i mig att jag skall klarat!


Åh sakna!

Saknar att vara brun som en pepparkaka och saknar att vara blond! Saknar att umgås med min fina Kristina! Saknar känslan jag hade om min kropp då. Den skall tillbaka. Solbrännan o håret med. Kristina får se till att hålla sig hemma istället så kan vi umgås.


RSS 2.0