The winner takes it all...

Idag tog jag tåget upp till Stockholm där jag & Amanda mötte Vouge för en exlusive intervju på Waynes Coffe...Intervjun tog en timma & sedan bar det av till studion där vi fotades i några timmar men redaktörn chockerade oss med att ta en av våra privata bilder & satte den på framsidan. Its hard to be on top.


The truth about me...

 ...well some of it...

1. Jag är bortskämd utan att tycka att jag är det
2. Jag har sjukt dåligt självförtoende och försvarar det med kaxighet
3. Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör i mitt liv nu
4. Jag skulle lätt kunna gå arbetslös tills april
5. Jag är smått utseendefixerad även om ni inte tror det
6. Jag har lätt för att vara sur utan anledning
7. Jag vill flytta till Stockholm någon gång i mitt liv- chockerande va?
8. Jag älskar att "slänga käft"
9. Jag har sjukt svårt att bestämma mig om saker-o-ting
10. Jag älskar att sola- kanske ingen som gått miste om det dock...
11. Jag är extremt lat när det gäller vissa saker
12. Jag har svårt att lita på människor
xoxo


Tomorrow it's christmasday...

One upon a time there was this girl who lived in a normal family, with normal standards around her. She was looking for a really good work where she could feel that she was needed and where she got workingfriends that she could be more than just workingfriends with- she wanted to find a new friend to chill with. She looked everywhere but she could'nt find anyplace at all...so If you know some place that could need help from a hardworking, positive and outgoing girl- please tell to me- and I will tell to that girl.

Sitter o pustar ut efter en dag av fönsterputtsning, gardin-bytning och "adventstjärnors-framplockning"...Det känns som vi hållt på hela dagen mamma & jag men det har vi ju såklart inte! Iallafall inte mamma (okej okej hon är sjuk men ändåå). Jag har putsat fönstrerna idag, i alla rum typ utan mitt egna- jag tänker bara på andra jag (okej jag är sjukt trött på advent & jul så jag orkar inte byta gardiner). Sen bar det av till Rusta för att leta nya julgardiner till mig, men jag är (som ni vet) så sjukt kräsen när det gäller mitt rum att jag inte nöjer mig med vad som helst så icke sa Nicke- inga nya gardiner i år heller. Men vaddå? Jag tycker jag kan behålla mina tunna vita/nästan genomskinliga sommargardiner till jul också! Det är ju mörkt ute, vill man inte ha in så mycket ljus som möjligt? Jag gick bort till mitt älskade gudbarn och såg på när hon tog några staplande steg mot mina armar (hon har gått 16 steg allt som allt & Malin är stoltare än någonsin!), men jag insåg att mamma verkligen vill ha upp stjärnorna i fönstrerna idag- så det blev ett kort besök. Och nu har jag hållt på i två timmar med att fixa & greja i mitt rum, för tro inte att mamma vill ha all hjälpen- det är mitt rum som är viktigast...jag är kanske lite överdriven när det gäller inredning jag...men jag älskar det!

Fick min sista (för denna säsongen) lön av Nazar/TUI idag, den var överraskande- vi hade ju räknat ut att jag skulle få 166 kr men idag när specen kom så stod det att jag fått 1 712 kr...Det är väl bara att tacka & ta emot, men man undrar ju lite. Fast- jag tror det är semester ersättning & lite annat smått&gott. Därför införskaffade jag mig en (till) ny vinterjacka som jag kan ha när jag åker till mina älsklingar i Ume över nyår...Dessutom kände jag häromdagen när det var -6 grader ute att min jacka från Hennes&Mauritz inte var så varm som jag trodde så jag kan väl använda denna nya här hemma med när det är som kallast (och när jag jobbar på dagiserna)...
red like my love for you

Nu tror jag minsann jag ska gå & slappa framför tv'n...
By the way- Jessica, Yusuf & Atakan befinner sig just nu i Ume vilket gör mig extremt glad och pirrig---Welcome home all of my angeles.

Over and out

Change change change

Så sitter man här igen, mättare, tröttare och med mörkare hår. Bestämde mig idag för att färga mitt hår brunt igen- jag tyckte om det när jag o min Amanda gjorde det i Turkiet i somras, så jag tänkte why not? Jg tycker om det nu med, men ni vet hur det är när man som blondin går från ljust till mörkt- man tycker det är svart! Det är det verkligen inte...jag skulle säga att det har samma nyans som en kladdkaka, eller en chokladmuffin...(Amanda du som bakar muffins dagarna lång borde veta exakt vilken nyans jag menar!) och jag gillar det! Var dock ute efter en liiite ljusare nyans, men resultatet jag fick nu är finfint. Upptäckte dock hur VIT jag är i mitt ansikte och ska därför gå och sola solarium i morgon på morgonen- ögonaböj!

Helgen har varit innehållös, åkte upp till farmor o farfar i fredags eftermiddag med mamma, pappa o lillbroo där vi åt räkor o kollade på DobiDoo. På lördagmorgon kom Rickard & Madde upp och gjorde oss sällskap då vi åkte och bowlade och åt på restaurang- farmor och farfar ville ha någon slags "familjehelg" so we gave them that. Rickar, jag o Madde åkte dock hem efter restaurangbesöket och senare på kvällen så åt vi varmamackor o spelade Gituar Hero en stund innan broo blev trött & ville hem. Ensam i huset, bland det värsta jag vet, satte jag mig vid datorn och satt här i ca 4 timmar innan jag gick o la mig för att kolla film...Då ringde ja Amanda & berättade om den där listan jag la in på min blogg i går natt & då fick jag allt starta datorn igen & lägga in den på bloggen (hade inte den där då men berättade om den för att jag skrivit hennes namn) så hon kunde kopiera den & lägga in den i hennes blogg (leamanda.blogg.se)...Kvällen slutade, efter några fyllesamtal från min kära Calle, runt 3.30 tiden...

Nu ska jag väl göra något mindre vettigt i väntan på att få sova...min favorit hobby nuförtiden...(när jag väl somnat- för att somna är det tråkigaste & jobbigaste jag vet)



You'll find my fotprints in the sand

If I have the power the power to change the world

Hej där ute- nu sitter jag här med färgen i mitt hår, väntar på att äggklockan ska ringa så jag kan skölja ur det serium som framkallar min nya hårfärg. Hoppas den är fin! Men vad kan man göra om den inte är det? Raka av mig håret är ju en idé, men jag vet inte vad dom säger på dagiset om jag kommer med rakat huvud?! Dock blir ju håret riktigt tjockt och fint när man rakat av det, men det är inte värt det! Dessutom behöver jag allt hår jag har på huvudet nu när jag ska till Umeå över nyår- jag kommer dö av kylan och Jessica har snällt bestämt sig för att ställa ut mig med dom andra snögubbarna när jag frusit ihjäl...tack vännen. Dessutom skulle jag inte heller få ha skor på mig, för det har inte snögubbarna- men jag tycker jag kan få bli den första snögubben med skor i sånna fall för ska jag dö- så ska jag dö med mina Nine West pumps på fötterna!

Nu ska jag gå o kolla äggklockan- resultatet får ni sedan.

Puss o kram- julig-gran

Some people are just meant to be

Like you and Me Amanda Malm...Detta inlägget är helt o hållet till dig- min lilla morrhoppa. Jag saknar dig som in i bomen! Varför bor du i Stockholm av alla städer? Det är såpass långt mellan oss...Men jeiiij...jag ska sammanfatta för er andra vad jag o Amanda är...

Vi är
* dom två tjejerna som slitit oss i stycken med see off's o check in's på Pegasos World i 3månader
* dom två tjejerna som druckit tills en av oss (Amanda ja tänker inte skriva vem av oss- snällt va?) varit tvungen att stanna taxi'n på väg hem för att spy längs vägkanten.
* dom två tjejerna som delade allt ansvar i miniklubben på Pegasos World i 3 månader
* dom två tjejerna som vaknat upp av elgeneratorn brummandes o undrat fall det var jordbävning.
* dom två tjejerna som UPPFUNNIT minidisco-dansen till Upp och hoppa- som nu dansas på alla JoyHotel i Turkiet.
* dom två tjejerna som haft sex med kusinerna vid sex house
* dom två tjejerna som drivit våran egna miniklubb på Cinar
* dom två tjejerna som legat o ätit chips på arbetstid
* dom två tjejerna som skulle ta det lungt en kväll- i likadana klänningar, klackskor o vin...Kommer inte ihåg hur den kvällen slutade!?! Hjälp Amanda!
* dom två tjejerna som lipade till One Tree Hill i vårat lilla rum
* dom två tjejerna som stod på händerna när dom hade tråkigt på jobbet
* dom två tjejerna som, under en lyckad kväll, hånglat med samma kille...

Vi är...heelt oslagbara. Kom till mig snart min pringles burk- jag saknar dig.

If I could have just one wish

STEG ETT:
Namn: Malin Cecilia Pettersson
Smeknamn: Mollan, FiaLotta, Malla, Mala, Nany, Göteborgarn, MP
Födelsedatum: 881015
Födelseort: Mölndal- ja jag skäms.
Ögonfärg: Blä/gröna/turkosa
Hårfärg: Blond for the moment
Längd: 1.69
Skostorlek: 39-41
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Stjärntecken: Våg.

STEG TVÅ

Skor som du bar idag: Stövlar
Rädsla: Att förlora dom jag älskar mest.
Målsättning: Plåga mig igenom vintern & flytta tillbaka till Side
Svagheter: If I tell- you will break me
 
STEG TRE
Din första tanke när du vaknade idag: Fan vad här är kallt
När somnar du: 1-2
När du inte kan sova: Kollar på tv, läser, plågar folk me sms

STEG FYRA
Pepsi eller Coca Cola: Cola.
McDonalds eller Max: McDonalds
Singel- eller dubbeldejt: Singel om jag bara får välja av dessa två
Lipton Ice Tea eller nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: Vanilj.

STEG FEM
Svär du?: Ehm ja!
Sjunger du?: Lätt!
Duschar du varje dag: Varannan.
Röker du? Ibland o Marie ljuger.
Är du förälskad?: Oh ja!
Tror du att du någonsin varit kär?: Ja
Gillar du skolan?: Ja.
Vill du gifta dig?: Ja.
Tror du på dig själv: Bara mig själv.
Blir du åksjuk : Ibland.
Tycker du att du är hälsosam?: Ibland.
Gillar du åska?: Ibland.
Spelar du något instrument?: Ibland.

STEG SEX
Har du under den senaste tiden
Druckit alkohol?:  Vad är senaste tiden?
Rökt?:  Vad är senaste tiden?
Kysst någon?: Nej.
Shoppat?: Ja.
Stått på scen?: Vad är senaste tiden?
Blivit dumpad:  Nej.
Nakenbadat?: Vad är senaste tiden?
Färga håret?: Vad är senaste tiden?

STEG SJU
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Jo.
Blivit nerslagen?:  Jo.

STEG ÅTTA:

I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Typ 28, men me tanke på min turkiska man så...
Namn på barn?: Klart jag vill ha det?!
Ditt drömbröllop: Stranden.

STEG NIO
Hur ska din drömkille/tjej vara?
Ögonfärg?: Bruna
Hårfärg?: Brunt
Långt eller kort hår?: Kort.
Vikt: Lagom.
Klädstil: Fräsch
Plats för första träffen?: Men hjälp, vart var vi?
Plats för första kyssen?:  På Cihan restaurangen för att jag jävlades me honom.

STEG TIO

Antal piercings: öronen
Antal tatueringar:  4 :D
Antal saker jag ångrar: Ångrar aldrig det jag gjort

FAVORIT..
Färg: Grått &  naturvitt
Plats:  Next to my man
Djur: Dom små man kan trampa ihjäl
Serie: ONE TREE HILL, GossipGirl
Internetaktivitet: Mns eller Fejjan

VEM..
Saknar du: Jessica, min man, Atakan, Sandra, Amanda and all my angels
Vill du döda: Den som placerade Turkiet så långt bort från Sverige
Vill du slå: Den som placerade Sverige så långt ovanför ekvatorn
Rörde dig sist: Vaddå rörde?
Kramade du sist: My bigbroo
Vill du träffa:  Samma som jag saknar o så bebus Linus!!!
Vill du bli galet full med: AMANDA


Aint no other man for me

Jag vet inte hur jag mår, hur det känns. Allt e så uppochner, jag är så trött på det här hemma. Är sjukt uttråkad och- jag vill tillbaka. Inte bara till min man! Utan till livet, solen, värmen, vännerna...Jag vill tillbaka till Jessica, rundan på Makromarket, teet på Cemali, spatserandet på gatorna stolt körandes hennes bebus...Men jag får väl vänta. Tur för mig att jag bara får vänta tills december. Jag ska upp till dig min norrbo, om jag så ska gå! Mig slipper ni inte undan.

Allt annat då? Jag vet inte, på måndag får jag jobba för VikariePoolen på riktigt, har fått mitt papper från farbror polisen nu och det är allt som behövs för att dom ska kunna ringa mig varje morgon! Jippie- or not. Vill verkligen inte jobba för dom, men jag är ju värdelös så jag får inga andra jobb. Jo jag tackar jag. Har sökt två andra jobb som jag hoppas 1000 ggr mer på, men vi får väl se- jag har ju inte direkt massa meriter jag. Ett tips till alla er småbarn där ute- sommarjobba, extrajobba så mycket som möjligt! I övrigt? Min man håller på att bli utred angående ifall han måste åka in i armén eller inte, han har en skadad arm så läkarna måste kolla honom en massa gånger innan något bestäms men han tror inte han behöver åka in för dom hade tydligen skrivit "nästa år" i journalen, dock inte sagt det till honom utan sagt att han får komma tillbaka på tisdag för sista undersökningen. Vi går o väntar. En nyhet som jag är mer än glad över är att Persson äntligen fått sin bebus- det blidde en liten Linus som inte vägde mer än 2995g o var 50cm lång...Tårarna rann allt på mina kinder när jag fick beskedet- du är värd varenda droppe av lyckan.

It's just to take the first step- then you have to take the second...then you just have to wait and see where the path is taking you. Dont be afraid, you can't do anything else then fall.

Will the scars go away with the night?

Jag tror aldrig jag känt mig mer ensam än vad jag gör nu. Visst finns ni människor runt omkring mig konstant, jag älskar er alla...Men vem är jag med när jag har tråkigt? Vem kan jag ringa som släpper allt o åker till mig för att jag behöver han/hon...Ingen. O visst förstår jag att ni ha erat, men ibland bara önskar jag att jag hade DEN kompisen som jag kunde vara med 100 timmar om dagen utan att få slag, jag önskar jag hade DEN kompisen som jag kunde ringa o prata med på tåget hem, eller DEN kompisen som jag kunde shoppa med, ta en fika med eller bara slappa en dag framför tvn med. Jag hade den kompisen, innan jag åkte till Turkiet hade jag henne, o jag hade haft henne i 3 år. Hon var DEN kompisen. Jag har kommit över henne nu, hon är inte värd mer av mina tårar- men jag lär aldrig komma över ensamheten. Jag kan inte säga detta till någon av er i närheten, för då svarar ni "men du har ju mig"- och visst har jag dig, er allihoppa, men ändå inte. Det är svårt att vara vänner för alltid, tro mig jag vet- men du var mitt allt- den enda jag verkligen litade på...o du förstörde allt. Jag ska inte vara allt för elak o säga att du gjorde allt, men det var du som gjorde den största delen. Jag vet att du kommer vilja reparera våran vänskap, men jag vet inte om det går- det gör för ont o du har förändrats till en person jag ALDRIG skulle kunna bli vän med om jag träffade dig för första gången nu...Samtidigt vet jag att den riktiga du finns där under, men jag orkar inte gräva fram dig. Kanske ska jag börja skolan igen, som du sa Amanda, för då hittar man nya kompisar- men haha orka börja skolan för att hitta vänner. Jag hade den bästa vännen, nu har jag insett whats to keep and care about-
 Jessica, Sandra, Linda o Isak- ni betyder allt- även om jag verken pratar eller träffar er varje dag.

This I give to my man for christmas- my heart.

I need you to need me back

When all is said and done
Will we still feel pain inside?
Will the scars go away with the  night?
Try to smile for the morning light
It's like the best dream to have..

To say I
I can do anything, If you want me here
And I can fix anything, If you'll let me near
Where are those secrets now?
That you're too scared to tell..


XOXO...

Ibland önskar jag att man bara kunde byta liv, på samma sätt som man kan byta telefonnummer eller hårfärg.
Så enkelt, men ändå inte lika enkelt som att byta strumpor. Jag önskar man kunde gå in i en värld, kanske bara för en dag- o sedan bestämma om man vill stanna kvar eller inte. Jag hade stannat. Det lovar jag. Jag vet att det går aldrig att bli som dom, dom på tv- men ibland önskar jag att jag var lite smalare (okej mycket smalare!), lite rikare (jaja okej- mycket rikare!) och, helt ärlig från början, mycket (!) mer intressant. Jag menar, jag är arbetslös just i skrivande stund, även om allt jag behöver för att få mitt jobb är pappret från farbror blå, och morgondagen hade jag tänkt att fördriva med...vaddå? Jag har inga kompisar att umgås med, ingen som bara skulle släppa allt o åka hit om jag verkligen behövde henne/honom, jag har inga pengar att åka till stan för och ännu mindre att shoppa för...Jag bara önskar jag kunde få mitt jobb i en butik där jag vill vara o där känner att folk vill ha mig...Inte jobba extra på ett dagis där o ett annat här...Varit hemma 2 veckor o jag kräks på det...hur långt är det till april? Jadu, fråga Amanda- för "sen är det januari o då är det nästan april"

Just I wish I could be diffrent.

Long time no see

Jaha, det var ett tag sen...20 oktober skrev jag sist...Då jag fortfarande befann mig i ett varmt o soligt Turkiet. Då jag fortfarande var lycklig känner jag för att skriva, men var jag det? De 2 sista månaderna pratade jag inte om något annat än att jag ville åka hem hem hem...men när biljetten var utskriven o datumet var bestämt så ville jag inget hellre än att stanna...Nu har jag varit hemma i 2 veckor snart och visst känns det bättre än vad jag trott, det måste jag villigt erkänna...Men jag saknar han, jag saknar Jessica o jag saknar Atakan. Saknaden efter han är dock värst, er andra 2 kommer jag få pussa på i vinter...Men han. Han som stal mitt hjärta o har valt att behålla det. Det blev lite seriösare än vad jag väntat mig, visst älskade jag honom hela tiden- men inte som jag gör nu. Det går inte att förklara, men jag kommer aldrig kunna lämna Turkiet bakom mig igen, han är där o han har mitt hjärta. Jag får jobba ihop pengar här hemma nu i 5 månader, 6 kanske då, och sedan beger jag mig ner nästa säsong igen. Det är en sak som är säker iallafall. Dagarna går ändå ganska snabbt här nu, jag menar 2 veckor! Vart tog dom vägen? Jag går mest runt o suckar här hemma, dagarna går bra...det är kvällarna o nätterna som är värst...Då kan jag gråta mig till sömns,det är ju då ingen ser.

I love you more then ever, for all the things you do.
But mostly do I love you, for simply beeing you.

RSS 2.0