Im going away


Så sitter man här, resväskan är packad o klar- pastasalladen är blandad o ligger fint i en burk (som mamma vill ha tillbaka hem sen!) o frukten o allt annat är också redo för att åka tåg...Fast först bil. Eftersom min pappa är så snäll att han kör mig in till stan (det skulle väl vart f*n annars!?!)...Ska allt tvinga honom att gå med mig till tåget också, så jag kommer på rätt!!! Haha härligt om man satte sig på fel?! Fast sånt gör inte jag, bara Amanda- det känns som en typisk Amanda grej att göra! Anyway så hade jag ett dilema förut, våra julklappar till dom i Norrland var lite fler än vad jag trott, så det hela sluta med att istället för 1 bag o 1 prasselplatstpåse me dragkedja (ni vet sånna man får i vissa affärer om man handlar mycket?)- så blev det storebrors smarta (men stora?) resväska...Självklart åker datorn med, mest för att jag hoppas kunna kolla på OTH- om batterierna vill som jag vill idag.



Nu blir det alltså 5 dagar av snö, bebis o Jessica o Yusuf. Förhoppningsvis även en del turkiska (jag behöver inte prata- men jag kan gärna höra på!) eftersom jag saknar språket så mycket...Ska också tänka på att prata så mycket engelska som möjligt! Blir konstigt att börja med det igen tror jag men hade jag varit hos Yusufs o hans familj (vilket vore helt osannolikt men ändå!) så hade jag velat att dom pratade engelska (vilket vore ännu mer osannolikt eftersom hans mamma o pappa är typ 100 år o bor i bergen)...Jag tror jag börjar bli lite nervös nu- för vaddå egentligen? Verkligen inte för att vara där- tror mest tågresan som bubblar i magen, men jag kunde fan flyga till Madrid (med RyanAir dessutom!) så då klarar jag väl att ta tåget direkt från Göteborg Centralen till Umeå Central? Hahaha.

Blir nog inget bloggande de närmsta dagarna, men saknar ni mig kan ni alltid ringa! Blir ju också sista inlägget detta året då....Hehe. Passar på att säga till alla att ta det lungt över nyåret- det är inte så speciellt som ni tror- o ni vet också det för det var likadant förra året! Förvänta er inte förmycket!

Gott nytt år o god fortsättning på 2009!!!
Over and out


I'd come for you...


Hellu där ute, helgen är över o här sitter jag med ett recept på vad en "svensk dröm" innehåller...Låt mig berätta om denna fenomenala drinks uppkomst...Det började med 3 nyktra tjejer på en ballkong i Turkiet o rent logiskt så slutar den med 3 pissfulla tjejer på en bar (säkerligen med en annan sorts uppkomst men det behöver vi inte gå in på?). Iallafall- 3 nyktra tjejer på en ballkong i Alanya som förfestade o kanske till och med åt en bit mat på denna ballkong...Senare så begav sig dessa 3 tjejer till en bar vid namn Maren Beach Kareoke Bar- där 1 av tjejernas nuvarande man jobbaDE. Dessutom var det lågsäsong, vilket betyder att baren var väl inte direkt knökad (typ vi 3 o 4 andra)...Vilket i sin tur ledde till att 1 av dessa 3 tjejer fick gå bakom bardisken o blanda sin egna lilla drink...Denna tjejen blandade ihop:


(usäkta stavningarna)
Bacardi
Malibou
Countre
Vodka
Grenadin
Sprite
Annanasjuice
Apelsinjuice
och där har ni förmodligen den godaste driken jag druckit på länge!


Nu är det ju så, att helgen är över o det känns kanske lite dumt att blanda sig en drink så här på måndags kvällen...men äsch- jag gör det för att jag har alla grejer hemma!

SORRY CANIM

Helgen har förresten varit rolig o den har innehållt något för ovanlighetens skull! Fredagen började med att storebror var här o vi åt grillat (mums på det!) till På Spåret...Lördagens dag gjorde jag förmodligen inte många knop eftersom jag inte kommer ihåg vad jag gjorde...jag var nog i Sisjön med pappa! Kvällen blev det först fika med Isak, hennes mammi o Angelica (mums på Franks Coffe!) Vi spanade in Australia som är en sjuuuktbra film, dock ska jag rekommendera mina vänner o bekanta att antingen *a**a *e* den eller vänta tills den kommer ut på DVD för 2 timmar o 40 min är lite vääl länge o sitta på en biograf (om du som läser inte är en Sagan om ringen nörd som gick o såg den på bio!) Iallafall en sevärd film som jag kommer köpa när den kommer ut på DVD- thats for sure!

Efter bion ville vi hitta på något så vi sa hejdå till Isaks mamma o gick runt typ halva Göteborg för att hitta en krog att bara tjöta på, men det är inte många sånna ställen kvar i Göteborg nu för tiden, vilket är sjukt tråkigt! Jag menar till och med Bryggeriet har börjat med dansgolv o alla småbarn (dom som är 18/19) börjar hänga där också (mindre mums på er!) Så efter många OM och ännu flera MEN så hamnade vi på PC (o JA, alla ni som bor i GBG russar säkerligen på huvudet o tänker att det är ett fjortisställe om nått!) men vi tyckte det va gött att komma dit när alla andra gick (riktigt förfestplace för det är så billigt)...Vi satt där o drack vin (okej då jag gjorde) tills klockan blev strax innan två o vi gamlingar kände oss trötta o ville åka hem...
(Nu ljög jag, vi ville inte hem men dom stängde placet så vi drog hem för efter två så börjar festen i Götet)
Hade en trevlig kväll med lite vin o vänner- kan det vara bättre?

Söndagen började 08.53 o tågresa en timma senare till Göteborg o senare en mot Alingsås...i Alingsås väntade en bussresa till Sollebrunn o en dag med bebusen Linus o mamma Sandra o stundvis även pappa Glennsan!
Hem igen runt sju tiden o idag har vi handlat paket till storebror som fyller år i morgon (samma dag som dig Denise!)

I morgon blir det Umeå- 17.00 går tåget- innan dess blir det lunch hos broo, packning & kanske ett inlägg?
Nu blir det ris-á-lá-malta- o mer musik...o kanske en SvenskDröm?

"XOXO"

Sitting down here but hey you can't see me

Idag är det lördag- eller hur? Jag blandar lätt ihop dagarna nu under helgerna- men vad spelar det för roll? Det jag behöver hålla koll på är tisdagen- då både broo fyller 23 (!gubbe!) o jag sätter mig på tåget mot Umeå...

Idag har jag hunnit med lite småfix, jag ha prövat kläder som jag ska flytta ner i garderoben där jag har det jag  inte använder så ofta, o det jag ska ha kvar i min garderob i mitt rum. Dock inte så mycket som skulle flyttas ner eftersom jag hade en sån flyttning för inte sååå längesedan. Sen så har jag lagat lunch! Mums på den. Dessutom så kom Linda's mammi Ulrika hit o tog en fika o lämnade lite paketet (dock inget till mig*gråter*)...Det var trevligt. Fick ett kort på Emanuell o Linda- väldans vad du har växt till dig Linda! Ser vuxen ut som jag vet inte vad- o oj va lika
Annika du är!!!

(bildkvaliten är sådär efter inscanningen)

Nu är jag nyss hemkommen från Sisjön där pappi o jag var på MediaMarket o ElGiganten för o kolla efter NintendoWii...onödig skit om du frågar mig, vill dom lägga ut mer pengar såhär i jul kan dom lägga dom i min ficka tack.

Ikväll blir det bio med Angelica, Isak o hennes mamma- vi ska först träffas i stan o fika lite innan vi går o ser Australia...Passande eftersom Isak flyttar dit i januari (oj va tungt det känns skrutt, även om jag själv kommer åka i mars/april). I morgon blir det Alingsås- närmare bestämt Sollebrunn eller nej, det heter nog tillochmed Magra där dom bor? NEEEEJ inte Magra heller det heter...va faan...Mellby?! Så tror jag det heter...Iaf ska jag o Angelica åka till Sandra o Glenn o Linus o kramas lite med dom i morgon- ska bli mys att träffa dom igen, speciellt Sandra o Linus då kanske...hehe. Hoppas bara Marie Laaneoks inte blir så full att hon åker hem till någon "kompis" inatt o glömmer lägga busskortet i brevlådan- skulle underlätta om jag fick låna hennes fritidskort så jag slapp betala 200:- i busskort till Sollebrunn...Nu ska jag mysa framför OTH...första avsnittet på säsong 6 (jag vet att det visas på tv här hemma men har hållt mig tills jag orkat engagera mig i det Amanda- alla vill inte limma ihop sig vid datorn*puss*)

Over and out
Puss o kram-skumbanan
See ya later animator

It's geting closer

Idag är det 4 dagar kvar till nyårsafton...O jag kan knappt vänta! Fråga är om jag ser fram emot själva nyåraftonen, eller det faktum att jag kommer krama min Jessica om exakt 4 dagar?! Jag tror det är mestadels det sistnämnda, men även en del av det första? För visst är det alltid så? Att man har skyhöga förväntningar på nyårafton o så skiter det sig nästan alltid? Som förra nyåret- då skulle jag, Angelica, Jossan, Andreas, Madde & Rickard först äta middag hos Jossan...visst hade vi trevligt, men för mig o Angelica som inte hade pojkvänner med oss blev det lite lätt "par middags känsla" över det hela...Dessutom så spelade vi Sanning & Konsekvens, vilket ledde till att Andreas avslöjade saker som Jossan inte hade 100% koll över...Men det var iaf den roliga delen av kvällen! Sedan bar det av till Onsala, där det väntades fest...återigen, PARfest...men "tjejer oroa er inte, det kommer typ 13 hockeykillar sen.." Det dom glömde avslöja var att det även kom 13 fjortis kungsbackabor som brukade gå på fest ihop med dessa 13 hockeykillar vilket ledde till att alla tjejer o killar hade sina "jag-brukar-hångla-med-på-fester"...Inte för att en nyår måste innehålla hångel! Men ni förstår ändå tanken? Det blev ju par där med...Så 20 över 12 kom Jossans pappa ner till Onsala o hämtade hem oss- men under tiden i bilfärden i bagageutrymet, så pratade jag med ElCalle som var på världens fest- vilket i sin tur ledde mig o Angelica till tåget in till Göteborg Central där Calle hämtade oss två...Nu var det ju bara det att Calle körde inte, utan hans kompis, o hans kompis hade lovat att hämta någon där o köra han dit, o därifrån hämta en annan o köra dit- ni vet, svarttaxi på nyårsnatten! Så när vi väl kom fram till denna gigantiska fest (jag lovar när jag pratade me Calle i bilen påväg från Onsala fick jag snackat med typ 15 olika personer) så var det 4 personer kvar...1 par- SUPRISE o 2 tjejer..."Näe alla andra drog när du gick Calle- dom trodde inte du skulle komma tillbaka"...

Detta nyåret tillbringar jag som sagt i Umeå tillsammans min älskling Jessica, hennes man Yusuf (som är i Sverige för första gången) o deras prins Attis (Atakan)...Nyårskvällen spenderas hos Jessicas lilla(?)syster med knytkalas o förmodligen en hel del par- men vad gör det? Jag har ju min prins Atakan där ändå :D
Det jag behöver er hjälp med är att välja nyårsklänningen...Som ni förstår eftersom det inte kom en bild efter inlägget om min drömklänning så hittade jag den inte- det visade sig att den varit slut i 2 månader men var med i en tidning som kom ut 18/12- sjukt dåligt....Men nu har jag hittat 2 andra (till lägre pris som drömklänningen skulle kostat) klänningar, hjälp mig bara att välja vilken jag ska ha på nyår...




Dont we just love middseason-sale.
Over and out

I will be...


There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me

All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go

I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go

I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me

And if I let you down
I'll turn it all around
Cause I would never let you go

I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Cause without you I cant sleep
I'm not gonna ever, ever let you leave
You're all I've got, you're all I want

And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need

And I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life (my life), I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

I will be (I'll be), all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

And all my life, you know I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay
-
(Leona Lewis/ I will be)

I've been waiting for you...


Så var julafton över, o för mig innebär det även att julen är över. Varför fira jul när man inte får julklappar?! Hehe. Näe men ännu en julafton är genomliden o ännu en kväll med släkten är avklarad.

Jag började julaftonen med att gå upp 8.30 (trots jag varit o delat ut tidningar med pappa mitt i natten 02.30-04.30) o fixade iordning jättemysigt nere i köket med allt vad julfrukosten innebär för mig o mina föräldrar...(o lillebror såklart). Vi myste o åt julskinka, även jag som oftast inte tycker om den kall. Sedan började väntan på Madde o Rickard, som kom runt 13.30 då fikade vi o öppnade klapparna som låg under granen o oj va paket där va! Dock inte så jättemånga till mig men destofler till dom andra...Speciellt Rickard o Madde (gemensamma saker eftersom dom är förlovade o bor ihop!). Föräldrarna mina fick en ny cdspelare till köket eftersom den dom har inte är sprillans-ny längre! O en ram med 4 bilder i, en på mig, en på Fredrik, en på Madde & Rickard (tillsammans eftersom dom är förlovade o bor ihop!) o en bild på oss alla 4 tillsammans vid vattenrutchkanan på Cinar. Mamma blev så glad över cdspelaren att hon nästan började gråta (öh?) o hon trodde inte att det var en cdspelare i paketet så hon var tvungen att öppna kartongen...Dessutom fick mamma ett armband med en berlock på o pappa fick en ny morgonrock (behövligt!). Efter julklapparna blev det självklart Kalle (ensam om att kolla på det va?) o mer julmust tills klockan blidde 16.00 o vi satte oss i bilen för o åka till Farbror Uffes hus där resten väntade. Vi åt (SUPRISE!) o öppnade julklappar även där...

Pratade med både Angelica o Linus igår, men gladaste samtalet jag gjorde var att ringa till min Linda nere i Spanien som nyss hade fått gäster i form av sin pojkväns syster o man o deras barn...Jag saknar dig något otroligt o jag ska verkligen försöka åka ner till dig i mars (om du inte kommit hem på besök innan dess), det är snart 1 år sedan vi träffades, har du tänkt på det? Saknar dig jättemycket.

Pakten igår innehöll en väldans massa saker!
Disel Fuel For Life parfym- Mammi & Pappi
Sarah Jessica Parker parfym + en silvrignecesär- Madde, Rickard & Fredrik
Två berlocker till armbandet, en "sweden" o en "hope"- Mammi & Pappi
En guldlåda "My things"- Fredrik
En guldnecesär- Fredrik
Ett par guldörhängen- Madde, Rickard & Fredrik
Handdukar- Moster Linda o morbror Håkan
Duschgrejor- Moster Anki
En partyväska- Mammi & Pappi

En kalender- Mammi & Pappi
Trosor- Mammi & Pappi
Strumpor- Mammi & Pappi
Två böcker- Grannbarnen Gustav, William & Fanny
Tre berlocker till armbandet- Grannbarnen Gustav, William & Fanny
Pengar- lite av kusinerna Emma & Daniel, lite mer av Farmor & Farfar, lite mer av grannarna Linda & Jocke
Sten-/plastarmband- Kusinerna Emma & Daniel
Förlovningsringen- Angelica

Sen får man inte glömma att jag fick Umeå biljetterna av pappi också!

Nu blir det bio med storebror o sedan ost o kex med la familia till ABBAdokumentären.
Over and out

Xmas


Ville bara önska en God Jul så här på självaste dopparedagen...sitter hos kusinerna o väntar på att folket här ska äta äckel lutfisk- dock inte jag. Orkar inte skriva vad alla paketen innehöll, men det kommer i morgon...

See ya later- animator

Crazyness


Ett kort inlägg så här på morgonkvisten! Somnade inte förrän ett tiden igår natt men vaknade åtta nu på morgonen o nu sitter jag här o håller på o dö av trötthet (idiot försök sova liiite längre!). Jag, mamma o lillebror ska göra något vi aldrig gjort förrut (gemensamt iaf, jag har gjort det förr), vi ska ta tåget in till Staden- dagen före julafton...Är dom galna!?! Tänker säkert du nu? Men nej! Det är så att jag har hittat världens finaste klänning i en tidning, o jag MÅSTE ha den. Nu råkade jag köpa den tidningen i förrgår så jag har inte vetat om att den funnits speciellt länge...Finns den inte i stan heller, så blir det en deppig julafton (o nyårsafton) för den klänningnen är en dröm! OM jag köper den, vilket ni alla måste hoppas på(!), så kommer det en bild såfort jag kommit hem med den...Jag tror inte på Gud, men "snälla söta rara Gud, jag lovar att tro på dig....." hehe.

By the way- ett år ringde pappa mig i halvpanik o sa "ta tåget till stan o hjälp mig köpa julklapp till mamma", sagt o gjort sprang jag till tåget som väntade på stationen "Spring inte vi väntar på dig, det är ju trotsallt julafton i morgon" ekade i högtalarna- sprang ombord o knöde mig med 100 andra idioter. Knöde mig inne i Nordstan med 234560 andra idioter, köpte julklappar på kanske 2 timmar...pappa var oerhört tacksam...tog hissen upp till bildäcket...satte oss i bilen...blev sittandes i bilen i 4 timmar...varför? För att det var KÖ FÖR ATT KOMMA UT UR PARKERINGSHUSET!!! Vi stod på husets tak (eftersom det var fullt överallt annars) så vi satt i 4 timmar i serpentinvägarna ner från parkeringshuset i Femman...Men nu tar vi tåget, o beger oss ut tidigt- är i stan 10.10-
10 minuter efter öppningstid...om dom inte öppnar tidigare idag?!

To be continued...

Just a morning laugh


Kände mig lite nere i morses när jag vaknade, o som alltid så får hon mig att skratta! Lovar dig att hon också får dig att skratta...

http://www.youtube.com/watch?v=2ykTPiW7eho

God morgon!


I dont wanna work today


Hola mi amigos!!! Que tal? Oj vad
jag saknar dig Linda!

Sitter här i väntan på att gå o äta middag hos bror o Madde...trevlans. I veckan har det inte blivit något bloggande för jag har dött i min säng så fort jag kommit innanför dörren efter flera timmar av städande i Kungsbacka me Angelica. Aldrig har ett byggstäd varit så jobbigt som denna veckan! Vi städade ett 1600 kvm stort ålderdomshem som ska användas av Kungsbacka kommun som kontor nu i 5 år o sedan ska dom riva skiten...MEN riv det nu istället så hade vi sluppit byggstäda där. Cash iaf! Fick lite förskott på lönen i tisdags tror jag, men av 1000 kr har jag 300 kr kvar...Köpte lite julklappar ju! Det jag köpte till mig själv gick faktiskt på mitt presentkort på Kungsmässan så de så!!!

Igår (fredag) så slapp jag o Angelica iaf att städa ner i KBA utan då fick vi bege oss till GamleStan o städa trappuppgångar...Underbart skönt att slippa den jävla pastasalladen nere i Kungsbacka! (En tant vi städade med som var heeelt lost<- hon ska få ett eget inlägg någon dag så kommer ni förstå)...Jag var hos tandis innan jobbet o sa till dom att jag inte vill genomföra min käkoperation eftersom......DADAAAAAA *trumpet ljud* jag har fått jobb för TUI Travel Agency/ NAZAR nästa sommar igen (ja jag ska genomlida en säsong med dom igen)...Jag vet inte som vad (har ju dock bara sökt reseledar tjänst) och jag vet inte var (sökte först Chania, Fodele, Alanya- sen Side, Chania, Alanya- o tillsist mailade jag o sökte Side, Alanya, Chania) så vi får väl se vart jag hamnar. Det jag känner är väl dock att man ska maila in ett bekräftelse mail senast 12/1 om man vill ha jobbet eller inte, men man får inte reda på Destination eller Position förrän i feb/mars...hur ska man då veta vad man tackar ja till? Får maila "guldmyntet" o fråga henne angående detta. Idag har vi pysslat förfullt här hemma, bakat mer pepparkakor, gjort knäck o kola o apelsinejlikor o myst med kaffe o chokladrispuffar med moster o Håkan...trodde jag skulle få mina chinos som hon sytt in åt mig- men ikke sa nicke. Någon som vill ha ett par chinos i stl 48 som är ALLDELES förstor för mig?! Va fan ska jag me ett par byxor i stl 48 me? Men tanken var god- tack snälla ni som gav mig dom :D Eller, tanken kanske inte alls var god? Hmm tåls o tänka på!

Fick förresten en "förlovningsring" av Angelica igår, kombinerad julkapp o 20 års present. Sjuuukt fin. Bild kommer senare. Hon köpte en likadan till sig själv o inuti står det i min Forever A o i hennes Forever M...Vi löser upp knutarna sakta men säkert...Det får ta den tid det tar.

Nu är det inte långt kvar tills Umeå resan o jag har fortfarande inte ringt SJ o frågat angående eluttag- menar nödvändigt o ha med datorn om jag bara kan använda den i 4 timmar o sen dör batteriet...Får skriva upp det på min "att göra lista" över måndagens sysslor...JULAFTON snart!

Kanske borde dra en kam genom håret innan man beger sig till bror o Madde...over and out
Puss o kram skumbanan.

"Tack det var skönt"

Not only parents can be embarrasing

Måååste berätta! Var på ICA Maxi i Kungsbacka för några dagar sedan...Vi handlar o har oss som vanligt.
Vi går till kassan, betalar, packar varorna, pappa går före till spelbutiken/förbutiken, vi går mot ut-/ingången, det kommer en MAN in genom rulldörrarna o han är så FRUKTANSVÄRT lik min/våran gamla lärare Michael Malm- SKRÄMMANDE lik! Jag skojar inte. Jag har ALDRIG sett en sån kopia av någon annan förr i hela mitt liv. Tillochmed min mamma säger "Kolla där är ju Malm"...Det var det inte. För när jag glatt halvskriker "Michael Malm" o ler världens leende så tittar han JÄTTEKONSTIGT på mig. Shit- det var inte Malm...haha men FyndigaMalin låtsas att det är någon BAKOM denna "Michael Malm" som är den riktiga "Michael Malm"...kan ni alla gissa vem jag låtsas är Michael Malm?! Hahah jo min egna pappa...Han tittar rätt konsigt på mig kan jag säga er alla...men jag bara slog han på armen o grimaserade "tyst nu"...Går där ifrån o mamma står utanför o håller på att dö av skratt...

Yeah I told u, not only parents can be embarrasing- I can.

When there's snow in the air

Första jobbdagen på riktigt idag sedan jag kom hem från mitt Urkland. Det var jobbigt att gå upp i morses men tjänar man pengar av att gå upp tidigt, så kan jag gå upp tidigt hela tiden! Det slog mig nu att inte ens då, under mina 6 ½ månader i Urkland så gick jag upp tidigt. Jag menar- 09.30 är ju inte tidigt i sig- hur TIDIGT man går upp utgör ju sig egentligen bara ifrån hur SENT man gick o la sig?! Eller hur?! Fick stå ute i kylan en lång stund innan Stidmon (Städ Simon), Elona, någon tant o Angelica kom...Jeh visst vi träffas 09.00- not...09.25 var dom där o jag var där 08.46...jag fröös. Dagen bestod av städ, städ o städ. Fick rensa brunnarna på detta stället- o det var ett gammalt ålderdomshem så allt hår i brunnarna var gråa- hahah näe men okej, jävligt ofräscht jobb man har ändå! Lunch på "Buffe" på Mässan o sedan tillbaks till städningen.

Hem, snabbdusch, o sedan tåget till Lisebergs stationen- käk på Donken med mamma o sedan avslutades kvällen med den perfekta julshowen framförd av min nya julgud- Peter Jöback. Heeelt ofattbart bra, jag var helt mållös under hela konserten o tårarna rann faktiskt vid två tillfällen. Det ingen visste var hur hårt jag kämpat med att få Peter Jöback att gratta min mamma, men mitt sista kort (att ringa Tommy på RadioCity) misslyckades också men jag hoppas hon är nöjd med kvällen ändå!

Resten av helgen blir det;
Matlagning o städning- lördag
Mamma fyller år- lördag
Mammas kalas- lördag
Utgång ?- lördag
Småjobb- söndag
Extrajobb? -söndag
Lyssna när underbaraste William sjunger i kyrkan- söndag

Isak du förstår iaf varför.

Var på Kungsmässan i onsdags, köpte de perfekta örhängerna för mig.
Over and out

I miss you

When I walk away from you angry...walk after me!
When I stare at your lips...kiss me!

When I push you away or hit you...Take me in your arms and dont let me go!
When I start to tell you bad words...Kiss me and tell me how much you love me!
When I am quiet...ask me whats wrong!
When I ignore you...give me your full attention!
When I pull away...pull me closer!
When I look awfull...tell me how beautiful I look!
When I start to cry...hold me tight and dont say anything!
When you see me walk...Sneak up behind me and hug me!
When I am afraid...protect me!
How I miss you now
When I am leaning my head against your shoulder...lift it up and kiss me!
When I take you favorit tshirt before I go to bed...let me sleep in it, if only for one night!
When I am teasing you...tease me back and make me smile!
When you dont hear from me in a while...Make sure that everything is okey!
When I tell you that I like you...I like you more than you can ever think!
When I take your hand...Take mine and play with my fingers!
When I doubt you...Defend yourself with the truth!
When I playfully push you...push me back and make me smile!
When I tell you a secret...Keep it!
When I look into your eyes...Look into mine and dont look down until I do!
When I say I miss you...I am bleeding inside!

All I want for christmas...

...from my parents is this;
Friis & Company bag (min är så sliten efter X antal års resande & övernattande)
PENGAR
Parfym- Disel Fuel For Life-
Parfym- Sarah Jessica Parker -Convert-
Parfym -Sensetive by Beckham-
"My things" guldbox från Bolagret
"Sweden" berlock från Glitter till mitt armband
Pilatesring (för o träna mina lår)

Varit på UNGMO idag, fick svaret på testerna jag tog för någon vecka sedan- allt var negativt, vilket i sjukhusvärlden betyder att det är väldigt positivt <3
Dessutom har jag ringt VikariePoolen, som idag sa att jag inte kommer bli inskriven i deras system förrän 2009- det lät långt bort när hon sa det, men hallå- 3 veckor drygt. Nästa vecka ska jag dock jobba, för Stidmon (Simon på städet), jag & Angelica börjar me en lokal i Kungsbacka på fredag o sedan ska vi fortsätta där tills vi blir färdiga, hoppas det tar några dagar så får jag lite pengar igen i januari iallafall...Funderar på hur man ska få tag i snabba pengar till Umeresan, pappa har redan lagt 1500 kr på biljetterna dit så att låna pengar av honom eller mammsen känns sådär...men jag önskar mig som sagt pengar i julklapp så förhoppningsvis får jag det av släkten min. (Trots allt det enda som står på min önskelista till farmor o farfar är just pengar!) Dessutom måste jag ringa SJ för o kolla me dom om det finns eluttag på tåget jag ska åka med- jag menar 13 timmar o 57 minuter kan bli rätt segt så om man drar med sig datorn kan man ju kolla på film osv...Eller kanske någon TVserie?! Måste göras innan avresa!!! (Okeeej 30 december men jag längtar så!)

Nu blir det en liten känslosam rad här till min turkiska prins Atakan...Mamma din sa att du saknar mina pussar som jag måste ge igen när jag kommer o hon har rätt. För o inte tala om hur mycket jag saknar dig! Det låter kanske underligt för er alla att sakna en 5 månaders gammal bebis- det är ju inte direkt så att vi pratade med varandra- men han är- by far- den sötaste bebisen jag sett. O han är så snäll, o gosig, o glad, o mysig o helt enkelt underbar. Självklart saknar jag hans mor (o far) mycket också! Kanske något mer än Atakan själv me tanke på att jag o Jessica faktiskt kan konvesera med varandra!!! Jag har några frågor till mamma Jessica; Vilken stl vill du ha på kläderna till Attis (sommriga kläder), vad önskar DU dig i julklapp, vad ska jag köpa till din turk o slutligen- vad ska vi göra på nyår? (måste veta så jag köper rätt kläder åt mig själv)

Kolla dom ögonen!!!



Nu blir det sista (nerladdade) avsnittet av GossipGirl o sedan sängen- ska få ny dagsrutin igen- duktigt Malin.
Over and out


For the record

Helgen överstökad o jag måste ändå säga att den varit bättre än de flesta andra! Okej utropstecknet är väl kanske att ta i lite me tanke på att inget extremt kul inträffat men man får vara glad för det lilla i mitt liv! I fredags vet ni redan att jag hämtade mitt pass o nya IDkort- gött att slippa använda bankomaten varje gång man ska handla något! (när jag väl får in mer pengar, för nu har jag trots allt lite av sista lönen från Nazar på kontot) Sen på kvällen gick jag o la familia bort till mitt älskade gudbarn som fyllde 1 år där vi käkade rekor o tjötade. Självklart fick prinsessan paketet som jag hjälpte henne att öppna. Igår passade mamma o jag mina kusiner, var år o evigheter sen jag träffade dom sist! Kommer inte en ihåg när det var...vi bakade iaf pepparkakor o jag o äldsta småkusinen gjorde isglass; julmustglass, apelsinjuiceglass o årets nyhet- glögglass...Vi använde sånadär isglassformar man alltid hade när man var liten från IKEA men har inte vågat smaka på glögglassen ännu! Kan tänkas att den inte är sååå jättegod. Senare på kvällen så kom bigbroo o Madds hit o vi käkade lite paj o sen körde jag o broo Madds till KBA o sedan åkte vi hem igen...Kvällen avslutades med dokumentär på 4an o sedan sängen.
Kusinerna små & mamma & lillebror


Idag har vi varit pyssliga hos moster o stämplat, klistrat o målat julkort...älskar verkligen att hålla på med det! Synd bara att man har som roligast när man ska åka hem. Självklart har jag även varit hos min prinsessa idag o tittat på alla paket hon fick igår på släktkalaset eftersom jag inte va med på det. OH! Dessutom har jag (eller pappa) bokat biljett till Jessica, Atakan o Yusuf i Umeå...åker 30/12 17.00 o är framme 31/12 06.37...blir till att sova mycket på tåget o kanske 1 timme eller 2 på dagen sen för att orka vara vaken till tolvslaget!!!

Årlig tradition hos moster

Nu blir det Fejjan o sedan sängen
Over and out

It aint over til it's over

One more week has gone, one more week without you...But also one week less until I'll be in your arms again.

Fredag idag. Äntligen fredag. Freeedag. Är det någon skillnad mot onsdag? Inte för min del.
I helgen blir det åka av! Ska på 1 års firande nu klockan sex, gudbarnet fyller år...Ofattbart att hon redan funnits i 1 år! Känns som igår som jag höll henne i mina armar o hon vägde lika mycket som ett paket mjölk! Nu är hon betydligt större o säger lite ord o går snart alldeles själv! Jag missade ju iof hela hennes första månader, eller 6 av dom iaf, så det är klart jag tycker att det är konstigt för att för mig är hon fortfarande 5 månader som hon var när jag åkte! Iaf så ska jag dit ikväll men kalaset är i morgon...fast jag kan inte hålla mig så länge! Men jag tittar nog bort en stund i morgon med, pappans släkt (systrarna iaf) ville tydligen träffa mig! Det är jobbigt att vara populär. Strax innan jag åkte så fyllde mellanpojken William år o då ringde han (pappa Jocke) o bad mig komma bort för att hans systrar ville träffa mig innan jag åkte ner till Turki, o nu sa dom samma sak att dom ville träffa mig när jag kommit hem...Jeje vad gör man inte för dom man tycker om?

I övrigt så var jag o hämta ut mitt nya pass o IDkort som jag skaffade mig förra veckan, åkte dit för att skaffa ID men hon såg att passet gick ut i juni o eftersom det måste vara giltligt 6 månader efter hemkomst om jag reser någonstans så förnyade jag det med...Dessutom ska jag träffa Angelic i morgon, men det får bli lite senare på eftermiddagen/kvällen för dels så är det ju kalaset o sen så ska mina kusiner vara här o jag har inte träffat dom på JÄTTELÄNGE. På söndag blir det iaf julkortspyssel hos moster! Älskar att göra julkort! Lägger upp en bild eller två på mina konstverk på söndag! (om jag blir nöjd) Dessutom tänkte jag be henne sy in mina bralls så jag kan använda dom, väldans fina- men oj så stora.

Nu ska jag kolla runt lite på fejjan o sen bort o pussa på min prinsessa.
Puss o kram skumbanan


You can be my taco

Malin säger:
Its so hard to stop eating this tacochips when u started it
Veysel säger:
Yeah take one and you just want more
Veysel säger:
Like when I eat you
Veysel säger:
I just want more more more more and more
Malin säger:
Hahah sluta!
Veysel säger:
You can be my taco

When Its all said and done

Snacka om en händelselös dag! Vaknade i morse med sånna spänningar i nacken (där han på PW gav mig massage för typ 4 månader sedan) & migrän att jag grät! Jag skojar inte- första gången jag någonsin gråtit över huvudvärk men det gjorde så ont...Och det har det gjort hela dagen. Självfallet har det gått över lite men huvudvärken har legat där som en svag dimma och hindrat mig från att vara helt glad hela dagen...fast varför ska man någonsin få vara helt glad? Tog mig ner till Kungsmässan me mamma & broo för att shoppa upp mina 500krpresentkort- är extreemt shoppingsugen serrö! Men va köpte man? Något fint till mig? Något jag velat ha länge? NEJ DU! Här köptes det kläder till mitt gudbarn...jag blir så trött på mig själv! Visserligen fyller hon 1 på fredag men jag kunde väl köpt något till mig själv först?!? Äsch- hon är värld det & dessutom så hittade jag ingenting jag ville ha för den delen heller. Har ju faktiskt 200 kr kvar att handla för om jag hittar något annat senare...Sen bar det av till Coop me mamma där jag köpte ytterligare en present till min docka, för jag menar man fyller bara 1år en gång och då förtjänar man många paketet...köpte en stor nallebjörn som hon kan hoppa på eller ha som fåtölj när hon kollar film. Hahaha Linda (hennes mamma) berättade förresten igår att Fanny hade somnat i soffan på dagen & då hade Linda puttat in bordet mot soffan så hon inte rullar ner men bordet hade hamnat i samma nivå som soffan & när Linda sen bara slänger ett öga in i vardagsrummet så sitter Fanny på bordet med fjärren i handen & zappar på tv'n! Hahaha pappa Jocke hade suttit i köket & inte hade Fanny sagt ett ord utan bara satt sig där & zappat i tysthet...Hahaha det är min prinsessa det!

På tal om prinsessor & prinsar så prata jag med Jessica förut & jag kan inte vänta på att få ge henne en bamsekram! Dessutom att få träffa Atakan & pappa Yusuf gör allting ännu bättre! Hörde dock att dom hade lite ont om sovplats- men jag kan sova på golvet om det är så :D

Nu ska jag ringa 1 minut till min man & bara kolla läget, sen ska jag...hmm läsa kanske ?! Vi hörs!
Over and out

RSS 2.0