Honey Im home!

Vid incheck på Landvetter frågade tjejen "skall du vara borta mer än 3 veckor?" ehh ja till kanske november eller så svarade jag tillbaka och vips så satte hon en Heavy-lapp på väskan och skickade den vidare utan att jag behövde betala! YAY!!!

Efter en heeeel dags resande kom världens bästa Linnéa o hämtade mig vid ett Ving hotell och körde hem mig till lägenheten- 27kg skulle upp för 5 trappor- att jag inte dog! Upp kom jag och 1 timme senare låg jag deckad i sängen o sov. Yttrerligare 1 timme senare kom V hem och det blev puss o pratkalas för hela slanten. Oj vad jag sakna honom och oj vad han saknat mig :) Älskade du!

Nu är det dags att dra sig bortåt jobbet igen för första gången på 2 veckor- hjälp! Internet verkar bli ett problem då L sagt något om att dem satt kod borta på Tropic men det löser sig säkert!

Ha en fin dag alla fina <3
Ps. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HÅKAN SOM FÅTT JOBB FÖR SOLRESOR PÅ MALLORCA!!!! <3


Puss hejdå!

Time to fly.


Fy fan vad det gör ont...


På tal om

att inte kunna kommentera- ibland när jag gör inlägg på mobilen så verkar det inte fungera alla gånger med kommentarerna- kolla då inlägget under/över för o se fall det går att kommentera där istället. Nu idag såg jag både Sandra o Håkans kommentarer. Och Amandish pratade jag med så 3 läsare har jag iaf :)

Nu har man precis kramat alla i familjen utan mamma hejdå. Hon åker med till Landvetter i morgon. Det gör så förbannat ont i hjärtat. Extra ont tack vare den finaste på denna jord. Snälla väx inte utan mig.

Älskar er alla så fruktansvärt mycket att Jah inte kan sluta gråta. Jag önskar verkligen jag kunde stanna kvar, men landet där min kärlek bor gör det allt för komplicerat för det just nu.

Snälla kom och hälsa på för att göra saknaden lite mindre. <3


Någon här?

Är det någon som fortfarande löser min blogg eller? Verkar stendött. Kommentera så får vi se om jag fortsätter blogga.


En pojke...

En pojke som inte lät så glad idag var min skatt. Bara det att han köpt en liten vodka att dricka ikväll gav mig en klump i magen o mycket riktigt när jag ringde var han nedstämd och trött. Han jobbar mycket, extremt mycket.

Tänk dig själv att måndag jobba 07:00-00:00 (med max 2h rast) och dagen där på köra 09:00-23:00- 7 dagar i veckan. Nästan ensam om att kunna servera och vara serviceminded. 1 till av pojkarna säger han duger, 1! Och så chefen såklart men okej 3 duktiga och resterande är mer eller mindre bara i vägen. Stress och uttråkighet över att bara jobba, komma hem, sova & så tillbaka till jobbet igen- det ger han floppyn! "And you are not in home with me, Im lonely all the time" flikade han också in min prins. Det får mig att vilja åka dit- typ nu. Men bara i natt o i morgon natt så sover vi ensamma, sedan är det vi igen!

Det är för honom jag utsätter mig för detta år efter år.


Manglar du en mangel?


Fina ni

Har haft en mysig dag i en park i Alingsås med Sandra o barnen. Herregud vad stor Hanna blivit! Otroligt vad fort dem växer. Vi satt o prata o fika medans Linus sprang runt på lekplatsen och lekte med de andra barnen, Hanna kröp runt på en filt och sedan kollade vi in djuren!

Ett helt perfekt avslut på alla dessa soliga dagar jag haft här hemma, i morgon gör det mig inget om det regnar så jag kan få gå i jeans och tjocktröja utan att svettas innan jag åker hem igen!

Bästa känslan är att ta på sig joggingbrallorna och mösa till molnen som tjockar upp sig utanför fönstret.


<3


Kom o köp!

Efter att ha prövat alla vita jeansshorts på Gina, BikBok och Lindex gav jag nästan upp tanken på att få glida runt i bruna ben och vita shorts i sommar- MEN skam den som ger sig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_204342137.jpg" class="image">


Till alla fantastiska mammor jag känner

...men mest av allt min egna <3

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.


M A M M A


Euphoria


Nöjd med livet.

Jag kanske verkar gammal i era ögon men det finns få ting i livet som är så uppskattat som att vakna i tid, äta frukost med min familj, ta en lunch på en uteservering med fina vänner i solen och sedan komma hem o dricka ett glas rosé med en bok och bikinin som sällskap.


Inget för mig!

Jag brukar vilja hägna med i modet och tycker om att använda nytt nytt nytt- men den här trenden känns bara konstig! Varför stänga in sina fötter i ett par boots till klänningen när vi går i boots/kängor mer än 6 månader om året ändå? Jag säger nej!


Tidsfördriv

Åh älskade Göteborg, älskade sommarSverige! Här har det bjudits på sol sol sol och mera sol! För mig är det ren lycka, dessutom att jag inte jobbar gör ju mina dagar mer än underbara!

Idag vaknade vi tidigt och jag tog lillebror i handen och gick upp till vårdcentralen då han har värsta såret under tån- uäk! Efter det så satte vi oss på frisören o fick ner hans rastafari-kalufs till normal längd vilket var mer än nödvändigt!

Hemma idag har jag inte gjort något av det jag tänkt att jag skulle göra utan la mig pladask på solsängen o körde 1 timma rygg, 1 timma höger sidfläsk & 1 timma vänster sidfläsk- utan solskyddsfaktor. Dumt. Jävligt dumt. Men jaja, det blir att fläska på med after sun innan natten!

Ikväll blir det paj framför tvn med ett glas rosé och världens bästa Linda bemödar sig med att ta sig hit💓


Ullish


On the road

På G till Gekås <3


Död!

Ligger helt utslagen i sängen efter att ha smält i mig en go godare godast kebabsallad som väntade på mig när jag kom hem. Tack pappi!

En rejäl dusch har jag hunnit med med både inpackning och duscholja! Gud så skönt. Den duschen behövdes efter gårdagens och dagens dopp i havet- jag vet crazy eller hur men det var så skönt när vi låg o stekte så 3 dopp tror jag det blev i det 15• vattnet...Dock hade ju min Håkan gjort fina flätor i luggen som jag ledsamt fick ta ut för duschandet, jag kan verkligen inte göra sånna flätor så jag blir lika ledsen varje gång jag måste ta bort dem :(

Nu skall jag strax ringa min bättre hälft o sedan sova, i morgon bär det av till Ullared :) YAY!


Här kan man va!

Jag dör vad Sverige bjuder på bästa sommarkänslan. Kan inte Veysel komma hit istället för att jag skall åka tillbaka? Snälla.


Amazing


God morgon är du riktigt vaken än ?!


"Nästa Brännö Rödsten"

Åååh lycka! I morgon tar jag med mig bästaste finaste Kristina och Isak till bästaste Brännö för, förhoppningsvis, sol o prat på klipporna! Som jag längtar.

Brännö är ett måste på sommaren och jag blir lika ledsen varje sommar jag är i Side och inte kan tillbringa tid på Sveriges vackraste ö, nu tillåter vädret mig en sneakpeak och något att leva länge på! Det blir som sagt förhoppningsvis solande och pratande. Dessutom stannar vi över och på kvällen blir det såklaart grill och kanske ett glas rosé eller 2 :) Livet på en pinne!

Mer updates i morgon, jag och bästa Håkan (Kristina) skall dra frukost på EspressoHouse innan vi möter upp Isak för att åka vidare- Håkan är i stan så tidigt och jag vill gärna hålla henne sällskap 08 på morgonen ;)

Nu är det tajm att sussa <3


Måndags kvällen

...bästa måndags kvällen på år och dagar!


Just nu vill jag leva...


Go morgon världen!

Idag bjuder Sverige på sommarkänsla delux! Klarblå himmel och jag kunde sitta ute o äta frukost- det är kärlek det!


PWPWPWPWPWPWPWPWPWPW

Smörade på mig dojjorna o löpartightsen för en PW så här på kvällen. Fiiii fan va gött säger jag bara!

55 minuter spattserade jag runt i ljust och sommrigt Lindome. Nu ligger jag som alla andra tjejer framför BridgetJones o skall snart släcka lampan. Najtinajti <3


Last night

Hade verkligen übertrevligt igår! Mycket mat, prat och så lite rosé på det! Linda, Emanuel och Håkan var här o förgyllde kvällen ytterligare för mig o de va verkligen jättekul att se dem igen!

Halv3 tror jag de sista gästerna gick o killen som sov i min säng tillhörde de sista gänget så det var bara att vänta. (William min granne på 10år) Sedan somnade jag på 2röda sekunder kan jag garantera!715 ringde klockan för att jag skulle ringa o väcka skatt o sedan somnade jag om och vaknade utvilad vid 11tiden. Göttans!

Vi har mest städat o plockat här hemma, en sväng till fasters bebis har hunnits med och oj va fin hon är!

Varmt har det varit hela dagen men först nu på kvällen sprack det upp totalt o blev strålande solsken! Svensk sommar när den är som bäst. Fascinerande när det är ljust fram till 23 på kvällarna!!!

Nu skall jag glo vidare på ointressant fotboll och invänta galnagrannarna som gav pappa snyggaste mankinin igår ;)

Puss!


Grattis pappa

Världens bästa barn gav världens bästa present!


Grattish pappi!


Tillochmed

Gud jag saknar tillochmed dina snarkningar


HEAVEN


H o m e

Så där ja, det tog inte så lång tid att hitta till datorn som jag trodde ändå!

Igår när jag landat och fått min lilla väska (som otroligt nog vägde exakt 20kg!Men oroa er inte, allt skulle lämnas här hemma förutom 2 handdukar som jag tagit hem för att torktummla) så kramade jag äntligen om mammi och Freddi på Landvetter och 10 minuter senare begav vi oss till BB och den finaste nykläckta sötnosen.

Ni har sett här på bloggen innan att jag blivit faster och jag kunde såklart inte vänta längre. Tårarna kom men jag hade lovat Veysel att inte gråta så jag höll dem i ögonvrån istället för att låta dem rulla längs kinderna. Sån kärlek. Men så märkligt. Kan inte förstå att det är Rickards barn jag hållt i. Det är helt overkligt. Men hon är alldeles perfekt. Luden, hårig, liten och alldeles alldeles underbar.

Hemma från BB väntade nästa lilla prinsessa på mig, hon hade gått hela dagen och tjatat om "När kommer Malin egentligen?!" och när jag väl kom hem studstade hon ut ur dörren och gav mig en bamsekram.Älskade Fanny. Hon ville leka gärnet men jag som vart halvt död kom med ursäkter heeeela tiden stackarn haha! Men jag hade världens huvudvärk och var mer än trött så hon fick faktiskt ett blankt nej från mig. Trots tårar.

Idag väcktes jag av alarmet 0545 då jag lovat min korvas att ringa honom på morgonen och väcka honom för tro mig- vaknar han väl av alarmet (det har hänt 1 gång sedan jag flyttade ner) så stänger han av det och somnar om. När jag är hemma så har jag alarmet på min sida och jag sätter på snooz och putter på honom var 10e minut tills han går upp efter ca 30 minuter- ja jag kan somna om, thank God for that! Idag somnade jag också om, och vaknade av att mammi knackade på dörren kl 0900 som jag bett om för jag vill inte sova bort hela dagarna nu när jag väl är hemma! Åt världens godaste frukost med GEVALIA kaffe till och på pricken runt 1100 kom en gammal gäst till vår butik förbi här hemma och hämtade upp sin beställning jag tagit med.

Strax efter det tog vi på oss kläderna och åkte till mitt saknade älskade Kungsmässan där jag faktiskt prövade både ett APFINT linne på Gina och ett par korallfärgade jeans på Lindex men lät det hänga kvar då jag vill åka ner till Ullared innan jag ens tänker på att handla här hemma!DOCK var byxorna på Lindex i stl M och det var inte lååångt ifrån att jag kunde stänga dem- om en månad hade de suttit perfekt! Är så glad, det finns INGEN bättre känsla än att upptäcka sånt. Vi växlade pengar från Lira till Sek och självklart köpte jag mig en vanilla latte på EspressoHouse <3 Köpte även en keepcup som skall få åka med ner till Side som jag kan ta med mig mitt kaffe (eller ännu bättre- min egengjorda smootie!!!) i när jag går till jobbet. Mums!

Nu sitter jag och väntar på kvällens middag, eller jag väntar på pappa som skall komma hem från brors jobb där de lagat mat halva dagen...Det blir räkor och kräftor och sallad o aoli...Behöver jag säga att jag svalt mig hela dagen för att få plats med mer?! Jag dör av dreggel.

I morgon blir det till att göra sig vacker för att äntligen få fira världens bästa pappi som fyllt 50 år den 6/5, dem väntade på min hemkomst so get the party started!

Kanske slänger upp en bild eller 2 från i morgon, då dessutom Linda & Kristina kommer förbi <3


Aldrig skall jag sluta älska dig


Morgon mys

Någon har iallafall saknat mig o sprang ner för trappan med mig, in i vardagsrummet och upp i knät för att kurrrra högt.


Honey Im hoome


Airpårt

Sitter på Antalya airport och väntar på boarding. Som alltid är det faktiskt jobbigt att åka här ifrån o pussa älsklingen en sista gång på ett tag men självklart är jag glad över att få komma hem och träffa familjen. Och fasters bebis som skall få sig ett besök direkt från flygplatsen!!!I cant wait :)

I morgon skulle Marias vänner komma o hämta upp kläderna som de beställt och sedan skall det väl fixas och donas inför pappas 50års baluns på lördag! Tycker verkligen det är perfekt med en stor fest för nu hinner jag träffa alla innan jag åker igen :)

Nu skall jag stänga ner här o snart boarda planet! Vi hörs när jag har tid o ork <3


Ps.

Livet är rätt bra ändå


Världens finaste

I natt blev jag faster till finaste tjejan i världen...3060 gr o 49 cm lång på torsdag åker jag hem o snusar bebis!!!


Lunch pause!

Ursäkta dålig uppdatering men livet går för fort och jag hinner inte med!

Idag jobbar jag dag 930-1830 då jag o skatt ikväll beger oss till Burdur för uppkörning och förlovningsfest för hans syster! Nu för tiden har jag börjat köra kvällspass istället då det inte är fullt ös på dagarna längre. Men det passar mig utmärkt då jag istället hinner gå till plajan o sola ;)

Nu kom pizzan jag beställde så time to eat!

Puss


Beach hang

Efterlängtad dag på stranden idag!


Sali Pazar

Vi i svennebanan gänget (Sandra,Belma,Therese o Lojs) hade bestämt en shopping dejt. Så direkt efter jobbet blev jag upphämtad av brudarna och Zafer för att åka in till Sali Pazar för o leta efter leggings och en "bolero" till Veysels systers förlovnings fest som vi skall på nästa helg.

Det blev en JÄTTEFIN bolero, svarta leggins, plus 18 glas (i ett set för 56:- !!!), en liten väska till festen och en bricka att ha hemma till att bära ut frullen på balkongen osv.

Nu sitter jag hemma hos Sandra o har precis blivit serverad makaroner o köttfärssås och nu väntar jag på desserten som består av kaffe o jordgubbar- jag har det rätt bra ändå! ;)

Puss o kram skum banan...


Hard work work


PAPPA

GRATTIS VÄRDLENS BÄSTA PAPPA PÅ DIN STORA DAG! ÖNSKAR SÅ JAG KUNDE VARA HEMMA IDAG OCH EN ELLER 15 TÅRAR FÖLL PÅ KINDEN I MORSE. ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT <3


Fix o trix

Tog en tur till GoldenStar för att käka med finaste Sandra, Belma och Therese. Som vanligt allt för mycket skratt o lilla Belma på 1,5 år ger mig magkramp då jag skrattar så sjukt mycket åt hennes små utfall :)

Allt här är som vanligt bra- i morgon kommer längre uppdatering!

Puss


Bekleeeeeee

Sitter o väntar på Sandra o Belma på GoldenStar vi skall hem till dem o käka taco !!! Längtar ihjäl mig. Hoppas dem kommer snart bar för jag börjar bli rejält hungrig :) precis i skrivande stund kom det gåendes längs promenaden! Pusss


Internet yok

Irritationsmoment 1; Dem har kommit på att vi snattar internet o bytt kod!

Irritationsmoment 2; Det har inte varit sol på flera dagar nu!!!!

Irritationsmoment 3; Min ena converse blev tagen av en hundvalp utanför Sandra&Belma!


Got à love it

Sitter hemma hos söta Belma o hennes mammi Sandra för o mysa o kolla OneTreeHill! Yay!!!


Oh oh oh I got à love...

I förrgår morses vaknade jag med migrän X2000! När jag ställde mig upp ur sängen så snurrade hela rummet men jag tänkte "äsch en dusch o så går det över"...Hela badrummet snurrade och när jag försökte mig på att äta en banan då jag tänkte att jag måste få upp blodsockret sa kroppen nej och jag gick tillbaka till sängen o försökte få tag i Maria som lagt telen i sovrummet medans dem åt frulle- strax innan jag egentligen skulle börja fick jag tag i henne o hon sa bara att jag skulle sova ut o ta det lungt. So I did. Sov till 1230 cirkus o BOY va skönt det vart!

Dock när klockan var runt 14 o mitt huvud "bara" var vanlig huvudvärk så blev Malin rastlös och började skura sina balkonger för att kunna ta ut sina nya balkongmöbler.Golven fick sig en omgång när jag ändå höll på.2 timmar senare somnade jag i soffan och sov tills min gamla klasskompis Annette samsade att hon var framme i Side o ville ses :) Vi har inte träffats sedan 2008 så det var kul att se henne även om det känns som om det inte alls var längesedan (thank God for FaceBook) vi snicksnackade!

Dem skulle käka nere i Side men jag känner mig inte Side fräsch så jag begav mig till Sok (närmsta affären) o köpte hem något så enkelt som pås-kycklingsoppa.

Idag kör vi jobb igen, 930-1830 (tt), o sedan skall jag försöka få tag på Sandra som kommit hem till Side igen efter semester i Svea o se om hon vill hänga lite. Hoppas på det :)

Ha en fin dag där hemma <3


Försöka duger!

Försöka duger säger man ju och jo, just nu känns det som jag lever efter det mottot när det gäller mitt godis och sötsug.

Jag klarade en vecka utan något alls men sen en lördag blev det choklad på jobbet och sedan var jag fast. Just nu jobbar jag ju utan lediga dagar och från 930-1830, vilket betyder att jag runt 15-16 tiden tappar massvis med energi och hittar den i botten av en godispåse.

Men igår kom min man (nej vi har inte gift oss) med hantlar
och idag sa han med beslutsamhet att det var slut på sötsaker för hans del- o jag skall inte vara sämre så here we go for the 100000 time! Men här har jag fan världens chans. Svett, spring och massvis av färsk färskare färskast frukt o grönt! Klart jag kommer unna mig en glass här o en choklad där men inte varje dag. Och inge mera cola (som jag faktiskt inte druckit på 2v tror jag!)...

Annars rullar all på, fyllde i min tatuering som jag gjorde förra sommaren så nu är den ny och fräsch!Mums vad fin den blev. Dock blev min nacke kall när jag låg med huvudet vridet åt höger så min onda muskel blev arg och gör jätteont o ger mig skallebank men äsch what the f! Vill man vara fin får man lida pin.

Nu blir det snart natten här- är alltid så sjukt trött på kvällarna!Jobbe går jättebra o idag hade jag treevliga kunds som var en del av ett gäng på 39 (!) pers som skulle komma tillbaka med resterande gänget någon dag i veckan!YAY!!!

Nu- sova innan jag somnar här! Puss


This it is...

Efter noga övervägande föll valet på denna snygging!Im in love.


RSS 2.0