Försöka duger!

Försöka duger säger man ju och jo, just nu känns det som jag lever efter det mottot när det gäller mitt godis och sötsug.

Jag klarade en vecka utan något alls men sen en lördag blev det choklad på jobbet och sedan var jag fast. Just nu jobbar jag ju utan lediga dagar och från 930-1830, vilket betyder att jag runt 15-16 tiden tappar massvis med energi och hittar den i botten av en godispåse.

Men igår kom min man (nej vi har inte gift oss) med hantlar
och idag sa han med beslutsamhet att det var slut på sötsaker för hans del- o jag skall inte vara sämre så here we go for the 100000 time! Men här har jag fan världens chans. Svett, spring och massvis av färsk färskare färskast frukt o grönt! Klart jag kommer unna mig en glass här o en choklad där men inte varje dag. Och inge mera cola (som jag faktiskt inte druckit på 2v tror jag!)...

Annars rullar all på, fyllde i min tatuering som jag gjorde förra sommaren så nu är den ny och fräsch!Mums vad fin den blev. Dock blev min nacke kall när jag låg med huvudet vridet åt höger så min onda muskel blev arg och gör jätteont o ger mig skallebank men äsch what the f! Vill man vara fin får man lida pin.

Nu blir det snart natten här- är alltid så sjukt trött på kvällarna!Jobbe går jättebra o idag hade jag treevliga kunds som var en del av ett gäng på 39 (!) pers som skulle komma tillbaka med resterande gänget någon dag i veckan!YAY!!!

Nu- sova innan jag somnar här! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0