Oh oh oh I got à love...

I förrgår morses vaknade jag med migrän X2000! När jag ställde mig upp ur sängen så snurrade hela rummet men jag tänkte "äsch en dusch o så går det över"...Hela badrummet snurrade och när jag försökte mig på att äta en banan då jag tänkte att jag måste få upp blodsockret sa kroppen nej och jag gick tillbaka till sängen o försökte få tag i Maria som lagt telen i sovrummet medans dem åt frulle- strax innan jag egentligen skulle börja fick jag tag i henne o hon sa bara att jag skulle sova ut o ta det lungt. So I did. Sov till 1230 cirkus o BOY va skönt det vart!

Dock när klockan var runt 14 o mitt huvud "bara" var vanlig huvudvärk så blev Malin rastlös och började skura sina balkonger för att kunna ta ut sina nya balkongmöbler.Golven fick sig en omgång när jag ändå höll på.2 timmar senare somnade jag i soffan och sov tills min gamla klasskompis Annette samsade att hon var framme i Side o ville ses :) Vi har inte träffats sedan 2008 så det var kul att se henne även om det känns som om det inte alls var längesedan (thank God for FaceBook) vi snicksnackade!

Dem skulle käka nere i Side men jag känner mig inte Side fräsch så jag begav mig till Sok (närmsta affären) o köpte hem något så enkelt som pås-kycklingsoppa.

Idag kör vi jobb igen, 930-1830 (tt), o sedan skall jag försöka få tag på Sandra som kommit hem till Side igen efter semester i Svea o se om hon vill hänga lite. Hoppas på det :)

Ha en fin dag där hemma <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0