Round round baby round round

Har haft en kanoners helg!Yoop Yoop!

I fredags vare ferre hos Madds o trots scary upplevelse på vägen hem i natt så var det en trevlig kväll!O i går var som sagt mina vänner här o avnjöt Rickards/Andreas/Maddes/Jossans grillade kyckling, då jag var upptagen med att vara social så stod dom o grillade o spelade dart på altanien.Tack för hjälpen!

Det blev en lugn kväll med spel, alla utom jag o Sandra, o sedan SingStar tills klockan blev 0000 då kärleksparen ville hem o "sova"...Sen följde jag o Persson Sara till tåget 0055 o sedan blev det att röja undan allt...Vi kom i säng vid 0200 o låg o babblade som alltid!Å vad jag älskar dig.O ni andra med såklart!Tack för en kul kväll.

Idag blev det segt hela dagen.Pappi hade kalas då han fyllde år här i veckan o hans present uppskattades verkligen!Hade köpt 5 sortes öl 500:- presentkort på fiskehallen o arrangerat det hela i en snygg korg med en påse chips också...Kalas bra!

Nu blir det snart sängen.Är sjuukt trött men somnade på soffan förut så vi får väl se hur länge jag måste ligga o vrida o vända på mig.

Over and ouut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0