Kärlek till ett hänglås och ångest-croissant'en

Traskade iväg med mamma till hjärtavdelningen på Salhgrenska och fick lyssna på mitt egna hjärta för första gången- spännande so to say! Läkaren sa att allting såg bra ut och att det blåsljud min läkare på vårdcentralen hört förmodligen bara vart ett ansträngnings blåsljud och det betyder i kort och gott- ingenting farligt. Dem skulle gå igenom alla bilder och skicka svaren till min läkare på vc här i Lindome. Eftersom jag dessutom klagat på smärta ifrån vänster bröst och ut i vänster arm så (haha komisk pause här på andra sidan datan- skulle sätta på Spotify tänkte jag och tja varför slösa tid?Medans Spotify öppnades tog jag fram det stärkande nagellacket och lackade naglarna- såklart han Spotify öppnas färdigt osv innan jag målat klar- och jaa onödig info men jag skrattade åt mig själv iaf!) tyckte dem att det var jättebra att jag kollade upp blåsljudet och dem letade efter andra "fel" också men allting såg bra ut :)

Annars har inte mycket hänt idag, sjukgymnast, lunch och tvtittande. Får se om jag inte tar mig en kort promenix efter maten...det regnar än så länge inte och då får man passa på. Mamma bjöd mig på kaffe efter ultraljudet och vi delade en crossiant från Pressbyrån och nu mår jag dåligt över det...inte dåligt som i att må illa utan dåligt som i att ha ångest...jag har ju lovat mig själv. Men en halv är inte döden. Men det get ångest när man bestämt sig. Inget godis före julafton där med basta!

Hur gör ni för att inte svulla ihjäl er? De flesta av er bor ju själva och köper hem det ni vill men jag, jag omringas av socker och godis jämt- vi har ALLTID något gott hemma och det är jättejobbigt att inte äta när alla andra 3 gör det...Efter nyår har jag sagt till mammi o pappi att vi skall köra ihop men vi får se- min mammi är så förbannat envis och tvärtemot-gumma så vi får se hur det går...men jag vill ju också deras eget bästa, inte bara för min skull...hoppas dem är med mig!

Är dessutom förälskad i mitt hänglås från Ullared, jag ÄLSKAR färgen och tänker hela tiden på att få gå till gymmet och visa upp det...Im a weirdoo and I know it!


Kommentarer
Postat av: Maria Kusin

Fina du. Jobbigt med ångest. Förstår hur du känner:(

Jag tänkte precis så som du gör nu för några år sedan.Nu tar jag hellre en eller två bitar choklad till kaffet om det är det jag är sugen på. Det är bättre än ångesten man får när "svikit" sig själv eller hur jag nu ska formulera mig. Lagom är bäst.

Sköt om dig nu.

KRAM Kusin

2011-12-15 @ 15:03:02
Postat av: Kristina

hahahaha jag ÄLSKAR också ditt hänglås, vill också ha ett sånt!! lätt att hitta sitt skåp igen ;)

2011-12-18 @ 12:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0