Blickar framåt

(Gramatik hjälp- heter det framåt eller fram åt?)
Ni förstår iallafall.


Vi kommer att sörja en lång tid och det måste vi få göra- men vi måste även leva vidare.För att visa en sådan psykopat att vi inte stannar för hans skull.Inget i världen skall få oss att sluta leva.

Idag åkte mammi, pappi & Fredrik till(baka) till Kreta efter många år därifrån- min familj har alltid älskat Kreta och under min uppväxt vart jag där 10 år i rad, sedan prövade man vingarna i Turkey- blev kär och tja...resten vet ni ju redan.Givetvis har mina föräldrar tyckt om Side också - men jag vet att de mest åkt dit för min skull.Dock erkännde mammi i förrgår att hon tycker det känns konsigt att inte åka till Side i år då hon har blivit van vid det...

Jag som alltid varit värsta mammi-grisen (innan livet i Turkiet där jag var illa tvungen att leva utan henne i lägenheten) tycker att det är lite blandat att de har åkt såklart...Känns rätt gött- men till råga på allt är jag mörkrädd och mörkret kommer ju alltid tillslut och då känns det mindre göttit!Men men.

Dessutom HATAR jag att sova med katter i samma rum, men stänger jag dörren till mitt rum nu när ingen annan är hemma så sitter våran fis och kraffsar som satan på dörren och då kan jag inte sova.Vi får se hur han beter sig i natt när min dörr är öppen...hoppas han sover någon annanstans än i mitt rum!

Idag har jag vart ledig- GÖTT!Sa hejdå till familjen vid halv6 i morses och somnade snabbt om för att vakna 0930.Sedan väntade städning av övervåningen, dammtorkning av nedervåningen, besök på värdelösa(bokstavligt nu när de inte hanterar kontanter!!!) banken, inhandling av gratis tårta på ICA och sedan en 4 km's promenix.På kvällen toppade vi lediga dagen med thai-mat, Linda och storebror.

I morgon skall jag jobba...0900-1500 i kassan och 1500-1930 i cafét...den ser jag inte fram emot!Hatar att stänga cafét då det är ravi mycket att göra!Men pengar får man ju för det iallafall.

NU ska jag invänta samtal från min prins och sedan sova!
Kommer nog ett inlägg i morgon med- so keep reading!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0