Jobbveckan

Äntligen är jobbveckan avklarad och det gick galant!Måndag tisdag var jag back att Klockdagiset- som alltid lika mysigt att vara där!Jag känner alla barn och speciellt alla fröknar (ja AnnMarie det heter fröknar och inte pedagoger)...det blir ett lugn när man är där.Efter dagis i måndags blev det sista turk-kursen- hallelulja moment!Och tisdag efter dagis blev det upplärning en el café på Maxi.

Onsdag torsdag är jag ju på Ängdagiset och det är inte liiika älskvärt som förstnämnda men det börjar arta sig där med!Efter dagis på onsdagen begav jag mig igen till Maxi och upplärning och efter dagis på torsdagen blev det mys med finaste Kristina vid kanalen i Göteborg.Vi vinkade till Paddanbåtarna, åt sushi och pratade massvis!Det hela avslutades med en chai latte och morotsmuffins på EspressoHouse.Lovely!

Igår vart det jobb, så som idag.På Mäxi off course!Igår satt jag ner hela tiden då jag mådde skit på morgonen när jag vaknade- jag skakade och frös och svettades och mådde illa på samma gång...Jätteskum känsla!Likadant kände jag mig i onsdags och lite lite på torsdags kvällen...skall kolla upp detta på måndag tänkte jag mig.Idag var det dock stå-pass som gällde, vart insatt som "behov" vilket gör att jag får vara där det...tja helt enkelt behövs.Underbart tycker jag!Älskar att inte behöva bara sitta och göra samma i 6 timmar- för dagen går så mycket snabbare då!

Nu sitter jag dock här med lite värk i fötterna och funderar på om man skulle ringa någon vän och åka in till Göteborg på en spontan-vinare någonstans?!Hm jag vill men jag tror inte det blir av!

I morgon är jag ledig och hoppas på sol- men ni ska se att det spöregnar!
Dessutom läste jag på schemat på Maxi att jag, när jag är hemma första midsommar på 3 år, arbetar både midsommarafton och midsommardagen.KUL!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad typiskt att du ska jobba då, men det är väl mer o.b på sådana helger? om man ska se något positivt i det hela! miss u!

2011-05-22 @ 09:56:06
URL: http://sandrap.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0