Ullared make's me to a happier person!

Jepp people- idag blev det en spontan tripp till Ullared <3

Mamma jag och Fredrik satte oss i bilen vid 10tiden och var framme kanske strax innan 11?!Inte vet jag vad klockan var och det spelar absolut ingen roll heller...men men!Trevlans vart det iallafall och tja- jag blir lite lyckligare inombords när jag får promenera runt där inne.Dock suger det att åka dit med 400:- på kontot så här nära sommaren då stället har massa fint! Som jag dessutom önskar att jag hade min egna lägenhet när jag promenerar runt där!HerreJesus vad fina inredningsgrejor dom har- helt sinnes!Vill ha allt.Nu!

Det blev absolut inget storshoppande idag, men mamma och jag har redan planerat in en tripp igen efter löning och idag blev det två superfina långklänningar och 3 paket tuggumi inne på själva Ullared- sedan fick jag låna 199:- av mammi för inköp av ett par sandaler som jag velat ha länge!Hittade liknande på SkoPunkten innan Turkey men de kostade 349:- och tja jag vart snål...Idag hittade jag likadana fast i Vagabond (sko märket alltså) och de har kostat 650:- tidigare men tja...ni ser en röd prislapp inne i skon, och den visar vid närmare titt 199:-!Gillas starkt.


(Mamma inhandlade smörj inför deras tripp och jag gör inte klänningar rättvisa här för det saknas blingbling och jackor osv...)

Dessutom fick jag med mig en sololja (utan faktor för en svenne-sommar) hem och världens finaste mamma köpte en aftersun (Garnier Ambre Solaire Aftersun) till hushållet som jag rekomenderar starkt!

Nu blir det kinamat som avslut på denna goa söndag och i morgon väntar vårdcentralbesök och jobb!Och vet ni vad?Ingen turkkurs efteråt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0