Kiss på strumporna- 2 edition


Inget mer kiss på strumporna, inget på toan alls-något helt annat kan jag lova...jag har blivit utsatt för vodoo!!! Fast kalla det inte vodoo inför Veysel eller dom här i byn- dom blir galna då vodoo är förbjudet inom islam!

Kvinnorna här nere älskar mig och ser mig som någon utländsk gudinna.Typ. I tisdags var vi på bazaaren för o handla jag, V o hans mamma. Tydligen så pratade alla med hans mamma och sa hur vacker och duktigt och bra jag var.

Dagen efter, igår, vaknade jag med VÄRLDENS migrän- tackvare, enligt hans mamma, dessa kvinnor. Dom kastar "nazar" över mig- förbannelse. Dom pratar om hur bra jag är och det gör mig sjuk. Or not. Eller så har jag alltid migrän 1 gång i veckan typ. Hans mamma berätta för V att hon skulle ta med mig till en kvinna som kan skydda mig från detta- få bort det onda. Vi bara skratta och åt vidare.

Idag gick jag o hans mamma hem till en kvinna för o äta en "högtids måltid" (asyre tror jag det stavas). 20 kvinnor med huckle och så Malin. Som vanligt så beskådar dom mig och kommenterar allt jag har på mig från topp till tå- utlänningen. Alien.
Dom äter lunch, sedan den viktiga efterrätten och sedan teet.

Innan teet serveras kommer en kvinna och byter plats med min svärmor och hon säger något om "...min flicka". Jag förstår ingenting. Tills kvinnan som sitter på min högersida börjar blåsa på mig och ner i ett glas med vatten, mellan blåsningarna så håller hon för munnen och rabblar en harranga på arabiska. Detta mina vänner är det roligaste jag någonsin varit med om. Jag satt konstant och tittade ner i knät och tänkte 1-2-3ANDAS4-5-6SKRATTA INTE7-8-9ANDAS Malin. Samtidigt ser jag hur en annan kvinna sitter snett emot mig o skrattar- förmodligen för att hon ser att jag har svårt att hålla mig för skratt!

Tillslut skvätter hon halva vattenglaset över mig, till min stora förvåning !!!, varpå alla börjar asgarva för att jag hoppade till! Hallå hur fan skulle jag inte hoppa till??? Inte visste jag att jag skulle få duscha!!! Resten av vattnet säger hon åt mig att dricka upp. Sagt o gjort. Nu har hon tagit bort det onda. Och svärmor är nöjd. Då är jag nöjd också. Men troooo mig- detta är en berättelse som jag aldrig kommer glömma!!!!

Ja du- sånt händer inte hemma i LillaLindome :D

Nu skall vi leta lampa med sensor till hallen så jag slipper vara rädd om nätterna när jag måste gå på toa :)

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0