Migrationsverket

Ringde kundtjänst i morse för o kolla vad Sophie (handläggaren i Örebro) menade med att "jag kan idag inte ge er svar på när ni kommer få ert svar eller ens handläggare"- då vi fått veta att hon är vår handläggare?!

Fick prata med en jättetrevlig kvinna som beklagade sig över hur mkt dom hade att göra och att vi hade väntat länge, men att "vi har det jätterörigt här och ingen vet riktigt vad vi själva gör"...Sedan sa den otroligt trevliga kvinnan på kundtjänst att nej, Sophie var er handläggare men att Jerker har tagit över. Dom sa ju till mig att vi skulle ha 2, en som kolla igenom och en som fatta beslutet. Är Jerker vår beslutsfattare? "Han jobbar faktiskt idag så ring honom fort"...

Han beklagade sig också över att ha mycket att göra och när jag sa "ja det verkar ju inte som dom som bestämmer har gjort på det lättaste och smidigaste sättet för er som faktiskt arbetar"...Då skratta han lite och sa "nja det är väl det lättaste sättet att sammanfatta det hela på, och det som låter mest rimligt".

Han tyckte med att vi väntat länge, och att han tyvärr inte idag kunde svara på när vi skall få svar då han fysiskt inte fått papprerna utan Sophie bara skrivit i hans namn som ansvarig, men att han idag skulle flytta över papprerna till sin mapp och lägga in dom i sin hög i rätt ordning och att jag skulle ringa 4/1 igen så han hinner sätta sig in i vårt ärende- men han sa också att han förmodligen hade ännu äldre ärenden som låg o vänta som han måste ta tag i först...så ring tillbaka den 4/1 så skall jag se vad jag tror.

Efter att inte ha fått MINSTA hjälp på vägen och fått olika svar av alla på kundtjänst så kändes det som värsta uppenbarelsen, och efter att ha fått ringa till Sophie VARJE DAG PRICK 08:30 och det tutar upptaget från 08:30 till 09:30 och denna Jerker svarade efter 2 signaler, dessutom en klämdag som idag, gjorde mig hoppfull och på bättre humör.

Sen kanske han säger 4/1 att vi måste vänta 3 veckor till, men då vet vi iallafall!

Nu väntar jag på att korvas skall vakna o ringa mig så jag kan berätta vad jag vet och sedan blir det wörk 15-22 :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0