I will tell your story...

Gaaaaah Laleh's nya låt är så fantastisk! Herre min...vad den är bra. Hejja hejja! Mera Laleh åt folket.

Nu har det varit myyycket jobb ett tag, med endast ledigt en dag förra veckan så körde jag onsdag- onsdag köret och sedan ledig torsdag för att jobba fredag till idag tisdag. Planerat att vara ledig i morgon onsdag och även så torsdag. Men folk är sjuka mycket och OM dem ringer, vilket jag inte tror för det finns nu för tiden massa nya "extrisar" som dem ringer in, så tar jag ett pass till. Kan inte få nog med pengar you know. Därför tackade jag ja till att jobba på söndag med- kanske liite dumt eftersom det blir bowling och trevligheter med iaf Håkan, hennes vän Frida och fina Isak- vi får se fall fabulösaFebe och Nattis hänger på också? Nu till den eviga frågan- what to wear ? Som vanligt ångest över den.
(Tillägg- jobbpasset är 16-22 så jag kan ju sova heela dagen!)

I morgon skall jag ta mig till gymmet, har inte varit där på ett tag- för att jag har jobbat gärnet och idag skulle jag ta mig dit men solen sken så stark så jag och mamma tog varandra i hand och gick en promenad på 45 minuter istället. Sååå skönt med frisk luft. Men i morgon bitti blir det gym. Sedan till Kungsbacka för att luncha med Malin Magnusson från jobbet (vi är 3 Malin därför heter hon inte bara Malin, utan Malin Magnusson)...Efter det skall jag in till Göteleborg och mysa med Isak. Woop ledig ledig :D

Torsdag blir det sjukgymnasten för uppföljning- ovärt känner jag nu och ringer nog och avbokar den. Eller så avbokar jag i morgon när jag är på gymmet. Kruxet är då att jag inte kan gå till gymmet på torsdag morgon. Fast jag ska på sjukgymnasten 1015 så jag kan ju säga att måste börja jobba 1030 och bara gå till gymmet 0900 för då "hinner jag ju till jobbet" om hon frågar. Så får det nog bli. Behöver inte gå på uppföljningen om jag inte vill men...vill inte lägga 80:- på ingenting. :P Efter gymmet då på torsdag blir det mys med Therese från jobbet och sedan mys med finaste Håkan. Får nog rådfråga kläder då.

"My family will always be important for me but one time you have to start to look for your own future and your own family..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0