One way ticket to the...moon?

BAZIIIINGAAAAA!!!!!!

Igår fick jag nog av min onda mun och svullna tandkött runt stålbågen på insidan av nedre gommen så jag bokade en akuttid hos tandis i morse och dem konstaterade, åter igen, tandköttsinflammation. I had enough! Ringde direkt till min tandläkare i Mölndal för att få en tid för at titta om det finns något sätt att bli av med denna typ av båge som sitter fast med två metallringar runt de 2 nästsista tänderna i käften. Men måste ringa tillbaka 1230...Hoppas dem kan hjälpa mig och SNABBT!Vet inte varför jag inte ringt innan men nu fick jag väl nog, jag har försökt att leva med det men igår var droppen och denna inflammtionen är väl 3-5 så enough is enough!

Där efter tog jag tag i lite data-fix, slösat rejäält med pengar på 2 timmar via datorn- känns bra. INTE! Men det måste göras så det är inget "onödigt". Presenten till skatt som fyller år den 13 mars är väl det mest "onödiga" men samtidigt ett måste. Han får i vart fall "The BigBang Theory"boxen säsong 1-4- han ääälskar serien så det kändes perfekt.Dock med engelsk tal och text. Givetvis med svensktext ifall han känner för't! ;)

Det bästa, och dyraste, av det hela är biljetten. Den magiska biljetten är bokad. 10 mars 13:10 lämnar jag Sverige och åker till honom! Är framme 22:30 turkisk tid. Det är en sån konstig känsla i magen nu. Som fjärillar som flyger runt samtidigt som grodor hoppar omkring. Typ. Haha. Skall berätta detta för min prins ikväll- skall bli spännande och höra hans åsikter. Han frågade igår varför jag gick och väntade med att boka så han blir väl glad att jag fått ordning på't.

NU måste jag skynda mig att äta något och göra mig klar för att åka och jobba...
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0