Bäbi o dädi

Åh vad bra dagen blev igår. Precis när jag rest mig ur soffan för att hänga tvätten ringde finaste skatten o frågade om vi inte kunde åka in till Manavgat o handla något till mig ?! Vem säger nej till en sån fråga. Nog hade jag i tanken att han säkert behövde något själv men ändå frågan lät ju underbar. Så jag lät tvätten vara och slängde på mig kläder fina nog att vistas ute i och jag kom ner för trappen när skatt kom med 'moppen'.

Vad köptes då? Erm. Raklödder till skatt, parfym till skatt, rollon till skatt, schampo till skatt och våtservetter- var det de som var till mig då? Vi gick faktiskt in i en affär för o kolla efter en jättefin topp vi såg i skylten men efter 3min säger V "Hadi come on lets go and eat" Haha! Men det blev en kebab o cola i skuggan innan vi åkte hem o sov en timme på soffan. Kärlek att hitta på något även om det inte var mycket eller till så stor fördel för mig ;)

I morgon skulle vi åkt till Burdur o hälsat på familjen men V är inte ledig pga killen som är sjuk på jobbet har slutat så när V åker till jobbet kör han mig till busstationen o så åker jag åt andra hållet till Alanya och tillbringar dagen med efterlängtade Jessica,Atakan och Selma! Inte en dag för tidigt. Skall bli superkul och jag är helt pirrig för att jag ite träffat dem på så länge!

Bilder på Permanenten finns på Instagram då det fortfarande inte fungerar att ladda upp nya bilder här via blogg.se och appen ligger fortfarande nere :( Nu skall jag gå och köpa en kebab- ja vi äter många av dem men de är billiga och när V idag inte ville äta ngt så gör jag ju inte mat till bara mig och nått måste jag ha i magen innan jobb!

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0