Sovmorgon...

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, Veysel som vanligtvis brukar komma hem runt 1200 för 2 timmars siesta började inte förrän 0930 vilket såklart betyder att han inte kom hem idag så då vart det inga "måsten" att klara av innan 12- och det ledde till sovmorgon delux- 1212 stod klockan på när jag hoppade ur sängen!!!

Och herrejävlans vad varmt det är här nere nu! När jag kom tillbaka från Sverige var det fortfarande kallt och jag sa till allt och alla att "va fan är detta? Det var ju varmare i Sverige!" men nu är det sanningen längre! Fi fan. Dagarna mäter upp mot 35grader i skuggan men om jag skall vara ärlig är nätterna kalla- iallafall på moppen!

Ta bara igår som exempel då jag och V varit på Cihan (synd att dem inte har klippkort där!) och käkat, redan där drog jag på mig min AberCromberi luvis (!) och sedan på moppen därifrån satt jag och skaka av köld! Fingrarna på Veysel var stela av kylan från vinden- och vi är i mitten av juni. Konstigt när dagarna är så varma och när vi faktiskt har dörren öppen under natten för runt 0300-0400 blir det varmt igen.

Nu har jag fixat tvätten och disken här hemma, frukosten/lunchen är uppäten och naglarna har fått smaka på filen och mitt wonderlack från Trind- bara att diska kaffemuggen, ta på sig Sverige tishan och tagga jobb och EM-match ikväll!(Ni som undrar över vart alla bilder tagit vägen- de fungerar inte att lägga upp med bilder så följ mig på Instagram där jag heter malpet88)

<3


Kommentarer
Postat av: Håkan

Ohh sjukt varmt!! Än sålänge så är det helt okej här på Mallis, mitt på dagen så är det ganska så varmt dock.. men härliga AC i lägenheten säger jag bara!!!



Vi ska också kolla på EM matchen idag, HEJA SVERIGE!! hälsa V från mig :)miss u!

2012-06-11 @ 16:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0