32,5 kg

Aj aj! Jag får ha 30kg +8kg i handbagage...Nu vägde jag precis min stora handbagage och den vägde 6kg ca...den lilla väskan vägde 5...oj. Det är 11kg handbagage...men. Mamma och pappa håller de två väskorna LÅNGT ifrån incheckningsdisken och jag tar endast med min datorväska och visar "som handbagage".

Man får lov att 1 handbagage på 8kg, 1 datorväska och en liten handväska. Hur skall jag veta vad dem menar med "liten handväska"...för mig är min lilla bruna väska en "liten handväska" då jag har sett MASSA tjejer använda den som just handväska. Även om den i mina ögon är en lite weekendbag. Men som sagt. Alla säger olika. Det går nog bra.



:KAOS RUMMET UNDER PACKNINGEN:
(Ett knäckepaket fick dock stanna hemma & min gigantiska tacokrydda får vänta tills jag kommer hem i maj)

Här är "de tre små väskorna" som jag tar med ombord på planet


Nu skall jag ta en voltaren och gå och lägga mig!
Puss


Kommentarer
Postat av: Louise i Turkiet

HAHAHA sorry, men det var iaf mysigt ställe vi var på :)



Jag vågar inte chansa att Linda står med väskorna en bit bort efter att ha sett Arlanda på tv där dom tar en man som håller ifrån sina saker sådär. Och min syster tyckte inte heller det var någon bra ídé eftersom dom senare kan ta en, både vid tullen och innan påstigning och då finns det inget annat att göra än slänga om dom skulle be en göra det. Men det känns vääääldigt lockande. Nää...jag behåller de i Sverige och skickar ut till bekanta som ska ner istället. Känns säkrast så.



NU ÅKER DUUUUU SNAAAART!

2012-03-09 @ 09:37:36
URL: http://louiseiturkiet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0