Med kiss på strumporna hos turktanterna

...eh ja. Here it comes. Inlägget om turktoan. En toa där man står upp på huk. Vi var på besök hos en granne igår jag och svärmor. Jag behövde gå på toa såååå fruktansvärt mycket- dem visade snällt vart den var såklart. Där står jag på huk och hinner knappt få ner byxorna innan jag kissar på mig. Och då händer det äckligaste i mitt liv. Jag får kiss på strumpan. Vänster fot om ni vill veta. Vad fan gör jag nu?! Vad kan jag göra? Kan ju inte direkt säga till svärmor och gå hem. Näe jag tvättar av strumpan med lite tvål och vatten och ser glad ut. Men jag kunde inte sluta skratta inombords. Nu sitter vi på ett café efter att varit på återbesök hos doktorn med hans mamma. Det är kallt här i Burdur vill jag lova, snön ligger tjockt på bergen runt omkring oss och det blåser isvindar där ifrån. Brrr.

Vi har fått tag i en lägenhet! Hipphapp hyrde vi den redan i måndags. Nyrenoverad, 5e våningen, 2 stora sovrum och kök/vardagsrum i ett. Ååh den är så fin! Tror ni jag vill sitta här i Burdur med nyckeln i fickan när jag har en hel lägenhet att inreda ?!

Nu skall jag väl vara liiite social här... Ring mig!! 00905425526814 <3


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, fick mig ett gott skratt här nu! men förstår att det var äckligt!! miss you<3

2012-03-16 @ 11:51:09
Postat av: Maria Kusin

Ha ha vad kul kiss på strumpan, hrmm eller kanske inte :) Vad skönt att höra ifån dig och kul att ni fått tag på en lägenhet. Den låter kanon.. Hoppas på bilder sen! Sköt om dig!

KRAMAR fån Lindome

2012-03-16 @ 15:06:52
Postat av: Louise i Turkiet

Låter ju helt perfekt. Vad ligger hyran på och vart ligger själva lägenheten? Inte allt för långt ifrån mig hoppas jag.

Snart syns vi!!

Kram

2012-03-16 @ 16:33:52
URL: http://louiseiturkiet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0