Kämpar på!

Tack vare fina Sandra så drog jag mig upp ur sängen och körde mitt 20 minuters pass! Hennes kommentar "tänk hur mycket du kommer ångra dig"...Så sant! Det blev ett kämpigt 20 minuters pass, ögonen var trötta och lårens värk vill inte ge med sig så det gör fortfarande ont att göra djupa knäböj- otränad hej hej!!!

Idag var det ju också utbildning för den nya maskinen på jobbet, en såkallad AutoCash som räknar upp kassan åt dig. Blir nog bra till slut.

Jennie kom o hämtade mig o vi åkte till mässan för en scones och latte (dock med vaniljextrat i så mycket socker!-aj aj!!) Sedan blev det en oväntad "klass" i kompetens utveckling som Jennie bara trodde var ett tillfälle att ställa frågor...Vi fick lägga ut kort från en kortlek där det stod intressen och saker vi tyckte var viktigt i vårt arbete...Roligt eftersom Jennie o jag jobbar på samma ställe med skillnaden att hon är kassaledare.

Vi köpt en kyckling, avokado och mozzarella med oss hem till henne o pratade av oss båda två. Mysigt!!! Där blev det en till onyttig kaffe med caramell-smak från hennes nya kapselmaskin :)

Träningen gjord och i morgon skall jag ringa Migrationsverket igen o bli besviken! Och träning hinner jag med då jag fick komma in senare än vad jag skulle och istället få dom timmarna nästa vecka! Bra planerat trots fel planerat.

Puss o kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0