Virus

(Älskar mitt halsband som en gång var ett armband, ett kompis armband till mig Sandra o Linda, som gummit sprack i och det hela visade sig vara en lång kedja- på så sätt slapp jag slänga det!)


I torsdags vaknade jag med jättesvullen hals o ont hade jag som bara den men tänkte att vad gör det om 100år?
Va på sjukgymnast för min onda axel/skuldra och fick massa övningar som jag ska köra i en månad fram till nästa besök. Det jag gillade med denna tjejen va att hon vill bygga muskler runt omkring skadan också- och inte med en gång attackera där jag redan har ont.

Eftersom jag var ledig tog jag tåget till Kungsbacka o hem till Carro o kidsen där, vi käkade kesoplättar till lunch och hämtade först Casablanca på dagis, gick sedan till Havannas skola som hade en liten loppis för o samla ihop pengar till stolsdynor till deras stolar i klassrummet. Hemma igen blev det våfflor och ute-lek innan jag åkte hem igen.

Natten till fredagen vaknade jag kvartöver2 av att jag inte ville andas för andades jag blev det kallt i halsen- o det gjorde ont. Visste inte vart jag skulle ta vägen för jag hade så ont! Letade fram ett spray, köpt i Turkey, men inte ens det hjälper! Det va bara att boka tid hos läkarn som konstaterade- virus. Med andra ord får man inte en droppe hjälp. Varje kväll är en pina o i natt stod jag en kvart o gurglade saltvatten i köket i ren panik.

Nu åker vi snart till Turkiet o det ska bli såå skönt o eftersom Louise lovat sol så längtar jag extra mycket :)

Nu ska vi bege oss på kalas för morbror Håkan i Fjärrås :)
Ha en skön söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0