Im going away


Så sitter man här, resväskan är packad o klar- pastasalladen är blandad o ligger fint i en burk (som mamma vill ha tillbaka hem sen!) o frukten o allt annat är också redo för att åka tåg...Fast först bil. Eftersom min pappa är så snäll att han kör mig in till stan (det skulle väl vart f*n annars!?!)...Ska allt tvinga honom att gå med mig till tåget också, så jag kommer på rätt!!! Haha härligt om man satte sig på fel?! Fast sånt gör inte jag, bara Amanda- det känns som en typisk Amanda grej att göra! Anyway så hade jag ett dilema förut, våra julklappar till dom i Norrland var lite fler än vad jag trott, så det hela sluta med att istället för 1 bag o 1 prasselplatstpåse me dragkedja (ni vet sånna man får i vissa affärer om man handlar mycket?)- så blev det storebrors smarta (men stora?) resväska...Självklart åker datorn med, mest för att jag hoppas kunna kolla på OTH- om batterierna vill som jag vill idag.



Nu blir det alltså 5 dagar av snö, bebis o Jessica o Yusuf. Förhoppningsvis även en del turkiska (jag behöver inte prata- men jag kan gärna höra på!) eftersom jag saknar språket så mycket...Ska också tänka på att prata så mycket engelska som möjligt! Blir konstigt att börja med det igen tror jag men hade jag varit hos Yusufs o hans familj (vilket vore helt osannolikt men ändå!) så hade jag velat att dom pratade engelska (vilket vore ännu mer osannolikt eftersom hans mamma o pappa är typ 100 år o bor i bergen)...Jag tror jag börjar bli lite nervös nu- för vaddå egentligen? Verkligen inte för att vara där- tror mest tågresan som bubblar i magen, men jag kunde fan flyga till Madrid (med RyanAir dessutom!) så då klarar jag väl att ta tåget direkt från Göteborg Centralen till Umeå Central? Hahaha.

Blir nog inget bloggande de närmsta dagarna, men saknar ni mig kan ni alltid ringa! Blir ju också sista inlägget detta året då....Hehe. Passar på att säga till alla att ta det lungt över nyåret- det är inte så speciellt som ni tror- o ni vet också det för det var likadant förra året! Förvänta er inte förmycket!

Gott nytt år o god fortsättning på 2009!!!
Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0