På väg igen!

Helt underbart att få somna o vakna tillsammans med den jag älskar mest!


Upp och iväääg...


Väskorna är packade och nu bär det snart av till Landvetter där flyget till Istanbul avågr 13:10, jag landar i Istanbul 17:30 (turkisk tid), 20:00 avgår planet från Istanbul till Izmir- första gången jag mellanlandade i Istanbul vart mitt plan från Göteborg försenat och jag missade planet vidare till, då Antalya, så jag väljer alltid ett senare plan efter den upplevelsen- det är bättre att veta i förväg att man skall komma fram 21:05 än att behöva bli sur och grinig när längtan är total!

Första natten tillbringar vi på favorit hotellet ever, i Izmir, sedan när vi sovit ut så beger vi oss på söndagen till Canakkale som är en gammal strids stad med lämningar från Troja kriget.Där stannar vi väl iallafall under måndagen och på tisdag morgonen tror vi att vi åker vidare till Istanbul där vi tillbringar de andra dagarna (25/10-3/11 om jag räknat rätt) och turistar runt- resan kommer kosta en del pengar vilket stör min kärlek väldigt mycket- medans jag är sjuukt exalterad över (det är han med men han oroar sig mycket för pengarna- tuuurken!) att ens få göra en sånhär resa med honom!Helt otroligt underbart!!!

I väskan ligger marabou, 2 tuber räkost och knäckebröd till mitt allt- det var det han ville ha i från Sverige <3
Ha det så underbart här hemma- det kommer kanske en hälsning tack vare blogg.se App !

Take care
<3


En bild säger mer än 1 000 ord


Fredag!

Hellu alla readers! (kom på när jag skrev att vi hade "vip-gäster" som vi kallade för readers när jag arbetade för Nazar- då betydde det att dem bokat resan via en annons i någon tidning hemma i Svea...VERY IMPORTANT PEOPLE YOU SEE!!!)

I tisdags ringde jag min kära kollega Therese G och frågade om hon kunde jobba för mig, 1030-2030 idag då jag tyckte det kändes tajt med packning osv...Självklart ställde hon upp!När jag på onsdagen ringde för att medela detta till KL så dem skrev upp det på schemat så säger hon "okej va bra att du fick bort tiden- skönt för dig!" och vi lägger på...10 minuter senare ringer hon och säger "men jobbar du för Therese då eller, har ni bytt pass menar jag för hon jobbar ju redan 1300-1800!?"....ÖÖÖHH VAH?!!!?...Ringer tillbaka till Therese som inte blivit informerad om att hon skall jobba över huvudtaget och frågar hur hon vill göra, men eftersom mitt pass ger mer timmar så vill hon gärna behålla mitt- och så får jag ta hennes pass.Piss!Jag som inte ville jobba...i går när jag kommer till jobbet på morgonen kollar jag på schemat och ser vilka som iiinte jobbar och hör av mig till dem på min rast....

Och söta Anton tog mitt (eller då Theres pass) 13-18, vilket gott folk, innebär att jag har varit ledig hela dagen!Lycko känsla att gå ifrån jobbet igår vid 16tiden och ha semester!Idag har jag varit och solat solarium på morgonkvisten, sedan blev det grötfrukost till tv'n och dammsugning av huset. Bror kom ner efter det och vi inväntade mammi som bjöd oss på lunch på Kungsmässan <3 Myspys delux. Där efter handlade vi på jobbet och sedan har jag försökt packa...Inte jättelätt när jag har en katt som vägrar låta mig packa...



I MORGON SMÄLLER DET MINA VÄNNER!!!!JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG INTE VET VART JAG SKALL TA VÄGEN!!!
Skall ringa min skatt i kväll och i morgon kväll  21:05 landar jag i Izmir där han väntar på mig!!!Gud det känns helt ofattbart!!!

Ikväll blir det mys med tacos con mi familia och jag får nog göra ett nytt försök i att packa- utan att katten smiter med!

<3


...cause tonight I sleep on a bed of nails...

Nöjd med proffsigt gjorda naglar!!!Provar akryl denna gång då alla verkar rekommendera det!


Baby-lycka!!!



I måndags fick jag och Linda äran att åka bil (tack Linda's pappi!) till Stora Mellby och pussa på bebus!
Hon ÄR så lite- ni anar inte!!!Lillebror Linus var i sitt esse och spelade pajas som vanligt <3
Du har två fina underbar barn Sandra min vän!Och jag älskar dem lika mycket som jag älskar dig!
(Möööjligtvis liite liite mer ;) )



(Våran FANTASTISKA! blöjtårta som vi gjorde till bäbis Hanna!Tack Jessica för idén)

NU VÄNTAR BARA ETT BESÖK UPP TILL KUNGLIGA HUVUDSTADEN OCH SEDAN ÄR BEBISKVOTEN UPPFYLLD TOTALT <3 <3 <3


15/10 2011

Så där ja! Ett år äldre och ett år klokare- eller det första stämmer ju iallafall!!
Får be om ursäkt för seg uppdatering men jag har inte haft orken- o när jag väl tänkt skriva har blogg.se vägrat fungera så!

I lördags fyllde ja som ni kanske vet år- 23 år ung blev jag!Jobbade först till 16;30 och sedan kom Linda, Sara o Håkan hit på mat, prat och bubbelbad!Sjukt mysigt och heelt underbart att bubbla!Lyxade till det med champange i bubbelbadet o vi alla 4 var helt sega efteråt!Det var konstigt att inte fira med skatt men det tar vi igen under dagarna som kommer snart!

Söndagen där på hade jag släkt-kalas och var fiiiiinfin i min underbara klänning från butiken i Side <3 Fick massa pengar, set från BodyShop, hjärtformar, armband (från Sara o Linda kvällen innan), skålar och skraplotter utan vinst.Dessutom fick jag utav Håkan inbjudan till middag och Tomas Ledin showen som är här i Göteborg under vinter/hösten- KUL!!!

Tusen tack för allt!!!


<3 <3 <3


Promenad i höstens färger




Uttrökad!

Blir galen av att känna mig såhär uttråkad som jag gör!Hatar att vara uttråkad.Det värsta är att även när mommi kommer hem så vet jag att hon kommer vara för trött för att hitta på något så jag kommer fortsätta att känna så här tills ikväll när jag går och lägger mig- och då kommer jag ha för mycket energi i kroppen för att ens kunna somna- som varje natt.

Skulle tagit en promenad till Kållered där mommi skulle mött upp mig för inhandling av grejer till mina kalas i helgen- men vi har inte skrivit någon lista till salladen som skall finnas på söndag så vi får ta det i morgon istället...Börjar 1600 och mommi är ledig så det går väl bra- men det hade ju varit skönt att fått gått till Kållered- men det är inte, för mig, ett ställe man besöker 2 dagar i rad :D

Hoppas hoppas mommi förbarmar sig över mig och min uttråkhet och vill hitta på något- vad som helst!Dessutom håller det finfina vädret på att försvinna- inte alls kul!Nu får jag nog stoppa något litet i munnen så jag dämpar socker-dippen som är påväg att infinna sig...Har sagt det förut- en uttråkad och hungrig Malin är INGET man vill stöta på!

Pöss


22/10 2011

Åå det är så snart tills jag skall få pussas!Gud vad jag längtar efter att få pussas!Efter närhet och intimitet!Efter kärlek.

Planen är den att jag landar på Izmir flygplats kvällen 22/10 och vi åker till underbara Mom-hotell på busstationen där vi sover första natten...Morgonen där på äter vi deras lovely-frukost-buffé och beger oss mot bussarna som skall ta oss till Canakkale.Det är en stad där bla det Trojanska kriget utspelade sig och den är FULL av monument och sevärdheter ifrån detta historiska krig.25/10 på morgonen sätter vi oss på en ny buss som tar oss till ISTANBUL!!!Förstår ni hur länge jag velat åka till Istanbul people?Det är den dröm som går i uppfyllese!!!Galet vad jag längtar- vi skall första dagen försöka hitta så billigt och bra boende som möjligt då det ändå är 9 nätter vi skall sova i samma säng <3 i Istanbul.



Den 31/10 spelar vårat favorit fotbollslag match och vi skall försöka hitta biljetter- dock kommer det kosta en hel del så vi får se ifall det blir av eller inte- annars kommer vi befinna oss på en krog som visar matchen och avnjuta en go middag och en öl eller två (för hans del)...Sedan är det såklart miljoner andra saker att se och uppleva.Woop woop vilken turist-semester detta kommer att bli!Ingen av oss har någonsin varit i Istanbul förut och båda två är inställda på att "ta dagen som den kommer" och inte stressa över boende osv.Vi hade planerat att bo i ett hus som vi kunde fått hyra men dem vill så klart att förskott på betalningen och då vi inte har någon aning om standarden på huset vill vi inte betala innan vi sett stället- så det får bli hotell vilket vi också kan tjäna på då frukost oftast ingår i priset på hotellen i Turkey <3

Förstår ni att jag längtar?!
<3


I dont know why...

Vet inte varför- det kan bero på att jag träffat denna tjejen i det verkliga livet och vet hur härlig hon är (även om vi bara träffats 2 gånger) eller så är det för att hon smittar ner en med försåelse för det hon skriver och känner.

Modig är hon och cred skall hon ha! Kolla in hennes blogg som varierar i allt från sjävlömkan- enstaka bilder- några få ord och ibland inga inlägg alls...Vet som sagt inte varför jag gillar hennes blogg så mycket men...http://janets.se/ -there you go!


Mys!


Couldnt be much more from the heart...

Ibland inser jag hur få dagar det är kvar tills jag o prinsen får pussa på varandra och när jag inser det så rusar lyckan igenom hela kroppen!Jag vet att det bara är 12 dagar vi har ihop och att jag kommer gråta floder när jag åker där ifrån men oj just nu är jag bar så lycklig över att få vara i hans sällskap!


(bilden är från vårat love-hotell i Izmir som vi bodde på i maj och skall bo på första natten nu i höst)

Idag blev det jobb 0930-1600 (+40 minuter) varav 1500-1600 var inplanerat café möte som jag tyckte gav jättemycket!Som vanligt vet man att vissa inte sa vad de tyckte och att vissa blev säkerligen sura över att man vet att hon tycker en sak men inte vågar säga något.Jag sa som vanligt vad jag kände, och det var inget konstigt med det.Efter mötet som då slutade senare än planerat, fick jag skjuts hem av Rebecka- gölligt gjort!

Har målat nytt lack av "växt-nagellacket" och inväntar middag som idag blir korv och potatismos- jag skippar nog moset och hugger in på äpplesalladen mamma gjort (jag gjorde en på prov förra veckan och BOY den blev god så hon har gjort en egen idag!)

Har fått Amelia idag i brevlådan så jag lägger mig nog i sängen sedan med tända ljus och en kopp te tror jag.Fast man borde gå ut och gå när det är bra väder- men hmm...Vi får se!

På måndag (om de håller sig friska!!!) så skall jag få nypa på bebus i (utanför) Alingsås- SOM JAG LÄNGTAR!

Mhhmm


Storstäda dig mig själv nu ikväll- jezus vad skönt det var!Så här ren och len har jag inte varit sedan jag vet inte när!!!Rakade benen, skrubbade mig med hamam-handske, skrubbade med peeling-shower-gel, oljade in mig i dushc-olja, borstade rent ansiktet, smörjde in med kroppslotion och ansiktslotion och toppade det hela med att måla tå-naglarna! Håret skall få sig en inpackning i morgon innan kaffe och jobb- ingen ide att göra det idag då är det små-smutsigt i morgon.

Skäm-bort din kropp med sånt här i höstkylan
<3


Wiho någon läser min blogg!

Jag gillade det mastodonta inlägget och det var riktigt bra och mysigt att läsa. Snart ska du ju ner dessutom och då kan ni planera tiden i Sverige ännu mera. Eller så skiter ni i det just den veckan och lever bara där och då, för prata om framtiden kan ni göra i telefonen ju.
Kommer ni till Side något?

Ha det så supertoppen!!
Kram från kollegan


^^Oh så glad jag blev över denna kommentaren!Någon annan än Sandra (även om det också är kul att du tittar in!) läser min blogg!!!Woop woop.För att göra dig besviken fina kollega så måste jag meddela att vi inte tänker befinna oss i Side- vi skall göra drömresan vi skulle gjort i våras då V ångrade sig och ville åka hem till familjen- vi skall först till Cannakale, den stad där det trojanska kriget utspelade sig och sedan vidare till Istanbul och turista runt!

Jag, vi!, är så taggade för denna resan som kommer ge oss så sjukt mycket att titta tillbaka på!Vi skall se Istanbul och även gå på fotboll som mannen min mestadels pratar om :D Gud jag längtar ihjäl mig!22 oktober lämnar jag landet 13:10 och får pussa på min turk senare på kvällen- "it's like a dream" repeterar vi hela tiden när vi pratar om vad vi skall hitta på under dessa dagar vi har tillsammans!Tjej som jag är så tänker jag såklart MASSOR på vad jag skall ha för kläder och skor med mig och på mig, vad som är snyggt och praktiskt och vad som inte är för varmt och för kallt- väskan kommer inte vara den största då vi skall fraktas runt en del och jag är inte den första som kånkar runt på den stora väskan!Nej smart packning gäller!

Jag har försökt ladda upp MASSA bilder via blogg.se appen men har alltid fått felmeddelande så därför saknas det bilder från veckan som gått men i går var iallafall hela familjen Pettersson på en tur till Ullared där jag blev sjukt besviken på utbudet!Dem hade verkligen ingenting som föll mig i smaken- mycket "konstiga" kläder om ni förstår vad ja menar?Kom hem med 2 par kallingar till V, 1pkt strumpor, 2 par trosor och 1 par (ap)snygga jeans...Visst sen köpte jag grejer till en grej som kommer dyka upp här på bloggen senare under oktober månad- woop!

image description

I morgon blir det sola solarium, fika med Jenni (kollega på Mäxi) och sedan jobb i några timmar.
På lördag (15/10) fyller jäg år och efter jobbet kommer Linda, Isak, Kristina & Sara (en gammal klasskompis) hit för att mysa med lite mat och prat!

Ha en fin söndag's kväll
<3


Ett annorlunda samtal

Idag vart det en fika på SoHo i Göteborg med bästa Linda och hennes Emanuel- det blev en kortis då hon skulle hem o piffa sig inför kvällens barrunda hennes arbete bjuder på!Byta jobb med henne?!Eh ja tack!Dessutom skulle jag också jobba så jag vill hem och lämna av hennes väst jag skall lämna tillbaka på lördag på Ullish.

Det blev 3 timmars (!) jobb idag då jag stog i scannings-eventet och lockade fler personer att självscanna...Tycker sånt är roligt och tiden gick faktiskt mycket snabbare än väntat!Dessutom fick jag Paulina att stanna till 2030 så nu slutar jag 1930- vilket gör det lättare att byta till 1900 så jag kan hinna med 1919 tåget och hinna hem till Kristina så vi kan se "2 steg från Håkan" tillsammans- åååh jag hoppas någon vännlig vill!

Hemkommen från jobbet blev det popcorn och tv med minibror- dock byttes det snabbt ut till samtal med världens finaste pojke i fjärran öster...Ett annorlunda samtal men ett samtal jag funderat på att ha och idag funderade jag extra mycket på dessa frågorna så det känndes bra att ta upp det- det var lite om framtiden, jag sa till honom att ibland är jag rädd att han bara "pratar" för även om han säger "ååå jag älskar dig ååå jag vill flytta till Sverige" och även om jag tror på honom så KAN man faktiskt ALDRIG veta vad personen egentligen tänker- precis på samma sätt som att han kan ALDRIG veta om jag tänker tvärtemot det jag säger...Det gäller ju bara att lita på varandra helt enkelt- men jag förklarade för honom att det är viktigt att han säger ifrån om han inte tycker som jag just nu (när vi pratade om mina funderingar) och vi kom in på att män och kvinnor ibland måste ha egen tid och att jag inte alltid kan följa med honom överallt bara för att jag "inte känner någon annan i Side" och på samma sätt att han inte kommer följa med mig överallt bara för att "han inte känner någon här"...

Jag försökte även förklara för honom att här i Sverige KAN han följa med mig ÖVERALLT- det finns inget ställe där någon av mina vänner eller de runt omkring kan tänka "vad gör han här?" inte ens om så Linda säger att hon skall ha tjejkväll så KAN han följa med utan att folk undrar.Dessutom kan han alltid prata med min familj då han och de alltid kan prata engelska med varandra, något jag och hans familj inte kan- sen kan han i princip titta på varenda tv kanal utan problem då allt är på engelska med svensk text och sånt förrekommer inte i Turkiet- inte ens att de pratar engelska med turkisk text eller tvärt om- visst vissa kanaler har det men långt ifrån så många som här i Svea!

I somras när jag åkte till Side sa han att "klart du skall åka" medans jag plumt nog sa "hade du sagt till mig att du skulle till Side en vecka hade jag varit jätteledsen över att du skulle vara utan mig"...Det lät otroligt dumt men jag menar i detta livet, i detta militär liv vi lever nu- så hade jag inte tyckt det varit roligt allt att han var ledig och inte var med mig- förstår ni?I det vanliga livet så ja- jag hade inte tyckt det var super kul att han åkte till Side just- men jag hade accepterat det för man behöver göra saker själva...Han tog upp det idag att jag sagt så och jag har faktiskt mått lite dåligt över mitt ordval- men jag fick förklarat för honom att det är i militär-livet jag menar, inte i vårt vanliga liv och då förstod han hur jag tänkte när jag sa så i sommras...

Jag känner ibland att jag bara vill ta hit honom så han får se hur det är- så han får se hur jag menar när jag säger saker och ting och att jag inte alls är så "speciell", eller då "konstig" i hans ögon, som han ibland kan tro!Jag vill att han skall få se den super-femenima-säljare som jobbar för "Postkods lotteriet"och jag vill att han skall få se alla emo's med grönt hår sitta och sjönga i kör på trappan i Nordstan så att han förstår att min värld är helt annorlunda ifrån hans...Det handlar inte om att han inte älskar mig för den jag är eller att han inte accepterar mig utan det handlar om att jag har sett hela hans värld- jag har sett att det bara sitter män på cafét i hans hemstad och därför kan jag acceptera att jag kanske inte skall följa med honom dit och det handlar om att jag har sett hans föräldrars hus och accepterat stå-toan och att man äter ifrån golvet...Jag vill att han ser mitt liv, jag vill att han ser min familj och lär känna allt som vi står för och allt som vi anser som "liv"...

Som han sa "to big love can also be bad" och jag förstår hur han menar han menar inte att jag skall älska han mindre eller sluta ringa honom eller skicka sms men ibland måste han få lov att gå ut med sina vänner eller ibland behöver inte jag säga varje dag " do how much I love you I can't explain" det räcker med en puss innan han går eller ett "i love you" i sängen innan vi somnar...Jag känner min karl och jag vet hur han tycker att personer lätt blir krävande och väntar sig saker ifrån honom för det är så hans liv har varit förut men han vet också att jag ibland måste få höra "I love you baby" en extra gång på dagen för att jaag skall må bra...Vi kompleterar varandra tror jag- även om jag tror att jag i slut ändan håller tillbaka mycket av den kärlek jag har för honom för att inte "kväva" honom...men efter förra sommaren och under denna militär-tiden så är min kärlek sådan och jag tror att om jag inte får höra "I love you" så älskar han inte mig...Vilket jag vet inte är sant men ändå ältar under samtalen vi har då han inte säger det...och jag säger det 2 ggr till extra högt bara för att höra "I love you to" vilket aaaalltid kommer...Jag vet inte, det kanske bara är jag som över annalyserar allt med tanke på vårt förflutna men det var iallafall ett givande och smått-annorlunda samtal vi hade och nu efter åt kan jag känna att "varför pratade vi om detta" men i morgon är en ny dag och då kan vi prata om hur mycket vi saknar varandra igen!

Förlåt för masstodont inlägget men nu fick ni nått att fördriva tiden med iaf!
Puss


<3


Ibland saknar jag lite extra mycket-



A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
girl it's only you and me


Do you see what I see?

Funderar på varför inläggen jag gör via mobilen inte syns här i mina inställningar?Det beror väl helt enkelt på att jag gör dem just från mobilen- men man tycker att de borde sparas under "samma" inställningar- inte vet jag men! Idag har jag varit ledig- vaknade till och från hela morgonen då först mammi skrek (*pratade väldans högt*) i telefonen med Fredrik som inte visste var tandläkaren här i Lindome var- trots att den har legat på samma ställe i 100 år och att vi alltid varit på den samma tandläkare-mottagningen sedan vi var små...Men men!Sedan kom bror hem från tandläkaren och förde en jävlans liv då han stressade till skola och sprang upp och ner för trappan, smällde i dörrar och bröta rent allmänt.Skönt med sovmorgon!Jag hade ställt klockan på 0900 för att gå upp och ut på promenad men när klockan slog 0900 var jag fortfarande helt slut efter morgonens uppvaknande så jag stängde av klockan och somnade om- i 20 minuter tills det ringde på telefonen här hemma- men great! Det var någon j*vla telefonförsäljare (så klart!) så samtalet blev kort men då gav jag upp för jag hade ju trots allt fått sova läng(r)e (än vad jag brukar...)Frukost och sedan bar det av till FrölundaTorg där jag hittade en apfin klänning på NewYorker men jag lät bli att köpa den trots rea (!)- skall ju till Ullared igen på lördag och hoppas hitta mer en sån som jag egeeentligen vill ha men inte hittar någonstans...Vi hade en rikigt syskon-dag då det var jag, storebror, Madde och hennes babysister Marie synd att Fredro inte var med!Kaffe på EspressoHouse (!jag bjuder dig nästa gång Rickard!) och sedan hem igen för att filura runt på datorn... Skall ta bort mitt väx-nagellack nu och måla på nytt...Slapp och go ledig dag! Tjing <3

1 av världens bästa låtar <3

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time


Kanelbullens dag!


Im not counting day's

Im counting minutes <3


App!

Hellu there!

Vilken jobb helg det blev ändå!Jobbade fredag-söndag och skall iväg senare och jobbar idag och i morgon med...Skönt att veta att man får lite pengar iallafall!

Nu sitter jag här och har precis slukat i mig frukost-turk youghurt med äpple och satsumas i- MUMS!!!Världens jävla nack/huvudvärk och ser inte fram emot att må såhär på jobbet!Men men.

För er som undrar över min soppdiet så sket den sig då jag fick JÄTTEONT i magen när jag åt!Igår köpte jag naturdiet shakers som skall få bli iallafall min lunch för jag måste verkligen göra något- soppan gick bra och lätt att följa men smärtan i magen när jag åt var inte att leka med!!!

Skall försöka få något vettigt ur bror om vi skulle hitta på något!
Tjing


Jobba!


RSS 2.0