Wiho någon läser min blogg!

Jag gillade det mastodonta inlägget och det var riktigt bra och mysigt att läsa. Snart ska du ju ner dessutom och då kan ni planera tiden i Sverige ännu mera. Eller så skiter ni i det just den veckan och lever bara där och då, för prata om framtiden kan ni göra i telefonen ju.
Kommer ni till Side något?

Ha det så supertoppen!!
Kram från kollegan


^^Oh så glad jag blev över denna kommentaren!Någon annan än Sandra (även om det också är kul att du tittar in!) läser min blogg!!!Woop woop.För att göra dig besviken fina kollega så måste jag meddela att vi inte tänker befinna oss i Side- vi skall göra drömresan vi skulle gjort i våras då V ångrade sig och ville åka hem till familjen- vi skall först till Cannakale, den stad där det trojanska kriget utspelade sig och sedan vidare till Istanbul och turista runt!

Jag, vi!, är så taggade för denna resan som kommer ge oss så sjukt mycket att titta tillbaka på!Vi skall se Istanbul och även gå på fotboll som mannen min mestadels pratar om :D Gud jag längtar ihjäl mig!22 oktober lämnar jag landet 13:10 och får pussa på min turk senare på kvällen- "it's like a dream" repeterar vi hela tiden när vi pratar om vad vi skall hitta på under dessa dagar vi har tillsammans!Tjej som jag är så tänker jag såklart MASSOR på vad jag skall ha för kläder och skor med mig och på mig, vad som är snyggt och praktiskt och vad som inte är för varmt och för kallt- väskan kommer inte vara den största då vi skall fraktas runt en del och jag är inte den första som kånkar runt på den stora väskan!Nej smart packning gäller!

Jag har försökt ladda upp MASSA bilder via blogg.se appen men har alltid fått felmeddelande så därför saknas det bilder från veckan som gått men i går var iallafall hela familjen Pettersson på en tur till Ullared där jag blev sjukt besviken på utbudet!Dem hade verkligen ingenting som föll mig i smaken- mycket "konstiga" kläder om ni förstår vad ja menar?Kom hem med 2 par kallingar till V, 1pkt strumpor, 2 par trosor och 1 par (ap)snygga jeans...Visst sen köpte jag grejer till en grej som kommer dyka upp här på bloggen senare under oktober månad- woop!

image description

I morgon blir det sola solarium, fika med Jenni (kollega på Mäxi) och sedan jobb i några timmar.
På lördag (15/10) fyller jäg år och efter jobbet kommer Linda, Isak, Kristina & Sara (en gammal klasskompis) hit för att mysa med lite mat och prat!

Ha en fin söndag's kväll
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0